• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
En çok korktuğum şeylerden biri ya boşu boşuna sancı çekmek zorunda kalmak..Madem suyum geldi açılmam da yok çok da ayak diretmeden sanırım sezaryene çevirmek lazım.Arkadşaım da boşu boşuna açılma kontrolü yapılırken enfeksiyon kapmış,crp çok yükselmiş.Yazık olmuş o kadar saatine,böyle olsun hiç istemiyorum :(
Aynen ben de ondan çok korkuyorum ya en azından açılma sancısı çekmişken vajinal olsun isterim tabi çekip çekip sezaryen zor 😢 ama çok çevirmek gibi şansım yok gibi kafama göre bakalım hayırlısı inşallah kolaylıkla olur hepimizin doğumu 🌸

doktorum bana bugün artık istesem de normal doğumun çok riskli olduğunu söyledi iriliğinden kaynaklı ya o kadar korkunç şeyler okudum ki bayılanlar acıdan organları düşmüş gibi hissedenler neler neler hepsi aklıma geliyo keşke okumasaydım hiçbirini cahillik daha güzel🤣
Maşallah maşallah🌸 yok ya o kadarını duymadım ben hiç ama her konuda olduğu gibi bunda da risk vardır tabi ama binde bir olan şeyler bence bunlar herkeste olmaz gibi geliyo bana 🫠

Maşallah maşallah🌸 yok ya o kadarını duymadım ben hiç ama her konuda olduğu gibi bunda da risk vardır tabi ama binde bir olan şeyler bence bunlar herkeste olmaz gibi geliyo bana 🫠
yaşadığım yer çok küçük yenidoğan ünitesi yok🥺

Ya maşallah size güçlü anneler, buraya çok az bakıyorum ama bazı annelerimiz doğurmuşlar🥰Allah analı babalı büyütsün tüm doğurmuş annelere dileyimdir😍doğumlarını bekleyen anne adaylarımıza Allahtan sabr ve güç dilerim🌸doğumlarımız su gibi geçsin inşallah🥰😘

Ya maşallah size güçlü anneler, buraya çok az bakıyorum ama bazı annelerimiz doğurmuşlar🥰Allah analı babalı büyütsün tüm doğurmuş annelere dileyimdir😍doğumlarını bekleyen anne adaylarımıza Allahtan sabr ve güç dilerim🌸doğumlarımız su gibi geçsin inşallah🥰😘
Oo kimler gelmiş kimler 🤣 nerdesin kız doğurduk ortada yoksun nasılsın ?

ben çok küçük şehirde yaşıyorum yenidoğan ünitesi bile yok özel hastane olmasına rağmen risk almak istemiyo benim doktorum
hıım anladım ben istanbulda yaşıyorum özel bir üniversite hastanesinde yapmıştım doğumumu şimdi yine aynı hastanede yapacağım nasipse yenidoğan yoğun bakımı da mevcut. mesela küvez ihtimali olursa nereye gönderecekler bebişi en yakın size neresi var

Ben de bilmiyorum doktor üç hafta ilerde dedi sorun yok şimdilik ama haftası açılmazsa sorun yok dedi yani 4e 5e çıkmazsa. Koca kafalı çocikim 😔
ort 25 günmüş benim 😁 ya aslında koca kafalı değilmiş milimetrik fark oluyomuş görünüş olarak ben anksiyete perisii olarak korkup ağlamıştım çok büyük olcak sanıp🤣

hıım anladım ben istanbulda yaşıyorum özel bir üniversite hastanesinde yapmıştım doğumumu şimdi yine aynı hastanede yapacağım nasipse yenidoğan yoğun bakımı da mevcut. mesela küvez ihtimali olursa nereye gönderecekler bebişi en yakın size neresi var
fakülte var bi tane ama sıra yer falan olmuyomuş gebe okulundaki hemşire demişti korkutmuş baya benim doktorum rahat ol falan demişti

36+0 3.5 kg bi de benim doktorum 38'i doldurup öyle doğumu uygun görüyo bebeğin gelişimi için her doktor farklı düşnüüyodur ama 🫶🏻
Anladım canım benimde kilosu aynı bu civarlarda bana da doktorum sezeryan önerdi böyle giderse bakalım nasip saglikla gelsinler de önemi yok çatı muayenesi yapacakmış bu hafta ona göre karar vericez ☺️

Kızlar bu arada Seyfettin sanırım ismi bir doktor var Instagram'dan biliyosunuzdur bugün bir soru cevap videosuna denk geldim 36. Haftadan sonra magnezyumu önermiyomus normal doğum isteyenler için sanırım kasılmaları falan azalttığı için doğumu da geciktiriyomus o tarz birşey bilginiz olsun hatta yorumlarda son ana kadar kullandığı için doğumun geciktiğini söyleyenler vardı doktoru öyle birşey diyen oldu mu benimki bana hiç söylemedi bende hala kullanıyorum ki kullanmadığım zaman sırtım belim çok ağrıyor

Back
X