• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Üst taraf sert ama alt karın yumuşak
benim çarşamba akşamdan cuma sabaha kadar zorla hareket ettirdim(aşırı sinir stres yaşadığım bişi olmuştu hatta 2-3 saat ağlamıştım ondan birkaç saat sonra başladı) karnım yumuşaktı doktoruma bugün anlattım pozisyonu değiştirmiştir dedi eğer ki sabah 9'dan akşam 9'a sıfır hareket olursa o zaman hemen acile gel dedi. yumuşak derinden veya hafif bile vursa okeymiş. bi de benim ondan önceki gün saat başı hareket ediyodu birden resmen küstü trip attı kesinlikle benim ruh halim yüzümden oldu hatta dedim bi daha doğurana kadar ağlamicsm djjdjdjdh

Ya normal doğum pozisyonunda bebek doğarken kafası yere bakmalıymış benim yüzü yukarı bakıyor o.p pozisyonu diyorlar tam anlatamadım ama 🤣🤣 sen onu demiyon mu
benim de kafası aşağıda ama yüzü organlarıma bakıyo ters ndjdjhdhd aynı şey mi acaba😁 hayattan nefret ediyorum yatışı hdbdjjdj

benim de kafası aşağıda ama yüzü organlarıma bakıyo ters ndjdjhdhd aynı şey mi acaba😁 hayattan nefret ediyorum yatışı hdbdjjdj
Evet benim de doğum pozisyonunda ama yüzü yukarı bakıyo, doktor değişir dedi bana ama korkuyorum değişmez diye. Kedi pozisyonunda durup birkaç dakika bekliyorum işe yarıyormuş öyle yazıyo

Normal doğum düşünenler için magnezyum ilerleyen haftalarda kesilmesi lazımmış kızlar,magnezyum kasılmayı engellediği için ileri haftalara sarkıyormuş.Arkadaşımın magnezyumu doktor çok geç kesmiş unutmuş 42.haftada doğurdu.Ve zorlandı,aklınızda bulunsun.Allah doğuran doğurmayan hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah kolaylıkla hepimizi her süreci atlatırız,özellikle lohusalık🥲

Sen nasılsın grubun Hürrem sultanı🥰
2 çocukla nasıl geçiyor son haftaların? Bir umut doğumda belki kız doğurursun diye bekliyorum hala🤭😁
Hahaha benim hiç umudum yok bu bir mucize olur 😂😂 çok zor geçiyor canım son 2 günüm perşembe doğuma gidiyorum bende 😍

En çok korktuğum şeylerden biri ya boşu boşuna sancı çekmek zorunda kalmak..Madem suyum geldi açılmam da yok çok da ayak diretmeden sanırım sezaryene çevirmek lazım.Arkadşaım da boşu boşuna açılma kontrolü yapılırken enfeksiyon kapmış,crp çok yükselmiş.Yazık olmuş o kadar saatine,böyle olsun hiç istemiyorum :(
Öyle demeyin ya sancının anneye de bebeğe de faydası varmış. Sütün gelişini etkiliyomuş ve bebek de dünyaya geleceğini anlıyormus sancıdan dolayı. Sancının salgılattığı hormonların birçok faydası varmış

Öyle demeyin ya sancının anneye de bebeğe de faydası varmış. Sütün gelişini etkiliyomuş ve bebek de dünyaya geleceğini anlıyormus sancıdan dolayı. Sancının salgılattığı hormonların birçok faydası varmış
Bilmiyorum ben çok acı çeken kadın gördüm,suni sancı kadınları şekilden şekile sokuyor.Bu kadar zorlamaya da gerek olduğunu düşünmüyorum,bütün doğumların zorluğu var netice de ama kötü hatırlamak istemiyorum

Eklentiler

• IMG_0156.webp
    IMG_0156.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0157.webp
    IMG_0157.webp
    25 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar zorlu bir gecenin ardından sabah saat 7.00 acil olarak sezeryana alındım. Genel anestezi oldum. Şükür bulunduğum hastanede küvez bulundu. Bebeğim şuan küvezde bende yeni yeni geliyorum kendime. Bebeğime solunum desteği veriyorlarmış.
Gözün aydın zor günler geride kaldı inşallah bebeğin de sen de toparlanıp bugünleri unutacak çok güzel günler yaşayacaksınız 🌸🙏🏻🙏🏻

Kızlar zorlu bir gecenin ardından sabah saat 7.00 acil olarak sezeryana alındım. Genel anestezi oldum. Şükür bulunduğum hastanede küvez bulundu. Bebeğim şuan küvezde bende yeni yeni geliyorum kendime. Bebeğime solunum desteği veriyorlarmış.
Canım çok geçmiş olsun. Aynı zamanda gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün. Kısa zaman içinde bebeğine kavuşursun inşallah 🤲🏻
Kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz hafif agrim var dikişlerim yanıyor onun dışında bir rahatsızlığım yok cok şükür birazdan da yürümeye baslatirlar her halde
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻🧿

Back
X