Bacım bu da ben, içe dönük derken yukarı bakan mıbebeğin yüzü içe dönük olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım bu da ben, içe dönük derken yukarı bakan mıbebeğin yüzü içe dönük olan var mı
Üst taraf sert ama alt karın yumuşakkarnın yumuşak mı
yukarı bakan nasıl oluyo djdjdhhdhBacım bu da ben, içe dönük derken yukarı bakan mı
Ya normal doğum pozisyonunda bebek doğarken kafası yere bakmalıymış benim yüzü yukarı bakıyor o.p pozisyonu diyorlar tam anlatamadım amayukarı bakan nasıl oluyo djdjdhhdh
benim çarşamba akşamdan cuma sabaha kadar zorla hareket ettirdim(aşırı sinir stres yaşadığım bişi olmuştu hatta 2-3 saat ağlamıştım ondan birkaç saat sonra başladı) karnım yumuşaktı doktoruma bugün anlattım pozisyonu değiştirmiştir dedi eğer ki sabah 9'dan akşam 9'a sıfır hareket olursa o zaman hemen acile gel dedi. yumuşak derinden veya hafif bile vursa okeymiş. bi de benim ondan önceki gün saat başı hareket ediyodu birden resmen küstü trip attı kesinlikle benim ruh halim yüzümden oldu hatta dedim bi daha doğurana kadar ağlamicsm djjdjdjdhÜst taraf sert ama alt karın yumuşak
benim de kafası aşağıda ama yüzü organlarıma bakıyo ters ndjdjhdhd aynı şey mi acabaYa normal doğum pozisyonunda bebek doğarken kafası yere bakmalıymış benim yüzü yukarı bakıyor o.p pozisyonu diyorlar tam anlatamadım amasen onu demiyon mu
Mesaj atanlara çok teşekkürler tek tek dönemiyor um![]()
Canım sağlıkla kucağına al inşallah. Yarın bu saatlerde kucağında uyuyor olacak bunu düşünüp rahatlamaya çalışKıslar beni korku sardı, ağlamak geliyor devamlı, yarın 10 da sezeyanım bize de dua edin olur mu adım Özlem bebeğim de Barlas olucak inşallah![]()
Evet benim de doğum pozisyonunda ama yüzü yukarı bakıyo, doktor değişir dedi bana ama korkuyorum değişmez diye. Kedi pozisyonunda durup birkaç dakika bekliyorum işe yarıyormuş öyle yazıyobenim de kafası aşağıda ama yüzü organlarıma bakıyo ters ndjdjhdhd aynı şey mi acabahayattan nefret ediyorum yatışı hdbdjjdj
Allah yardımcın olsun su gibi geçsin inşallah ismi de çok güzelKıslar beni korku sardı, ağlamak geliyor devamlı, yarın 10 da sezeyanım bize de dua edin olur mu adım Özlem bebeğim de Barlas olucak inşallah![]()
Sağlıkla kavuşun inşallah onu göreceğin anı hayal et minnak ellerini ilk defa gözlerini açıp bakışınıKıslar beni korku sardı, ağlamak geliyor devamlı, yarın 10 da sezeyanım bize de dua edin olur mu adım Özlem bebeğim de Barlas olucak inşallah![]()
Hahaha benim hiç umudum yok bu bir mucize olurSen nasılsın grubun Hürrem sultanı
2 çocukla nasıl geçiyor son haftaların? Bir umut doğumda belki kız doğurursun diye bekliyorum hala![]()
Ayy inşallah sağ salim kucağına alırsın şehzadeniHahaha benim hiç umudum yok bu bir mucize olurçok zor geçiyor canım son 2 günüm perşembe doğuma gidiyorum bende
![]()
Öyle demeyin ya sancının anneye de bebeğe de faydası varmış. Sütün gelişini etkiliyomuş ve bebek de dünyaya geleceğini anlıyormus sancıdan dolayı. Sancının salgılattığı hormonların birçok faydası varmışEn çok korktuğum şeylerden biri ya boşu boşuna sancı çekmek zorunda kalmak..Madem suyum geldi açılmam da yok çok da ayak diretmeden sanırım sezaryene çevirmek lazım.Arkadşaım da boşu boşuna açılma kontrolü yapılırken enfeksiyon kapmış,crp çok yükselmiş.Yazık olmuş o kadar saatine,böyle olsun hiç istemiyorum![]()
Bilmiyorum ben çok acı çeken kadın gördüm,suni sancı kadınları şekilden şekile sokuyor.Bu kadar zorlamaya da gerek olduğunu düşünmüyorum,bütün doğumların zorluğu var netice de ama kötü hatırlamak istemiyorumÖyle demeyin ya sancının anneye de bebeğe de faydası varmış. Sütün gelişini etkiliyomuş ve bebek de dünyaya geleceğini anlıyormus sancıdan dolayı. Sancının salgılattığı hormonların birçok faydası varmış
Bunu kullanıyorumHangi marka model cihaz kiraladınız
Gözün aydın zor günler geride kaldı inşallah bebeğin de sen de toparlanıp bugünleri unutacak çok güzel günler yaşayacaksınızKızlar zorlu bir gecenin ardından sabah saat 7.00 acil olarak sezeryana alındım. Genel anestezi oldum. Şükür bulunduğum hastanede küvez bulundu. Bebeğim şuan küvezde bende yeni yeni geliyorum kendime. Bebeğime solunum desteği veriyorlarmış.
Canım çok geçmiş olsun. Aynı zamanda gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün. Kısa zaman içinde bebeğine kavuşursun inşallahKızlar zorlu bir gecenin ardından sabah saat 7.00 acil olarak sezeryana alındım. Genel anestezi oldum. Şükür bulunduğum hastanede küvez bulundu. Bebeğim şuan küvezde bende yeni yeni geliyorum kendime. Bebeğime solunum desteği veriyorlarmış.
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsünKızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz hafif agrim var dikişlerim yanıyor onun dışında bir rahatsızlığım yok cok şükür birazdan da yürümeye baslatirlar her halde