• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Günaydın kızlar, siz uyuyamamaktan şikayet etmişsiniz. Ben dün akşam 8:30 gibi uyumuşum ve ertesi gün sabah 09:00 da kalktım.. yani inanamıyorum, sadece uyumak istiyorum. Yorgunluk desen o da değil.. allahtan hastane çantamı falan hazırlamıştım ama ev aldı başını gitti .. bu kadar uyumak istemek neden acaba ? Demir eksikliğim vardı ama geçen hafta serum takmışlardı artık.. onun etkisi mi diye düşünüyorum

Günaydın bende aynıyım bu aralar. 11-12 gibi uyanıp kahvaltı yapıyorum. Sonra uyuyorum tekrar 3 e kadar. Sonra akşam yine 10 dan sonra uykum geliyor. Bir de öyle güzel bir uyku kafamı hiç kaldırasım gelmiyor. Şuan bile öyleyim. Bende ilaç dozum yüksek ona bağlıyorum. Ama şu 2 gündür böyle.

Günaydın bende aynıyım bu aralar. 11-12 gibi uyanıp kahvaltı yapıyorum. Sonra uyuyorum tekrar 3 e kadar. Sonra akşam yine 10 dan sonra uykum geliyor. Bir de öyle güzel bir uyku kafamı hiç kaldırasım gelmiyor. Şuan bile öyleyim. Bende ilaç dozum yüksek ona bağlıyorum. Ama şu 2 gündür böyle.

Ay evet tam olarak böyle, kahvaltı yapıyorum masadan kalkamıyorum bi süre oturup, sonra tekrar uyumak istiyorum. Elim hiçbir şeye gitmiyor. Aşırı tatlı bir uyku. Vücut kendini doğuma hazırlıyor olarak yorumladım kendimce ama bilemiyorum da yani

Heyecan olmaz mı 😍 doğum çantasını bir daha gözden geçirdim. Ivır zıvır şeyler çantasını hazırladım işte kâğıt bardak kahve süslemeler vs. 😃 bir de evde iki grip vakası var hasta olmamaya çalışıyorum onun gerginliği çok fazla 🙈 krem kullanmaya dün başladım. Benim erken doğum riskim vardı diye daha önce başlamamıştım ama son 3 günde başlatamam herhalde diyip başladım. Sizde durumlar nasıl? Kardeşler hazır mı 🤩
Yaaa geçmiş olsun benim de küçük oğlan bogaz enfeksiyonu geçirdi şükür şuan iyi büyük abimiz heyecanla gün sayıyor küçük olan henüz anlamıyor bebeği görünce anlayacak 😍benim de çanta hazır ama acık duruyor acaba biseyler unuttum mu diye düşünüp duruyorum bugün de kaşığımdan makatıma vuran bir ağrı var ama anlayamadım

Günaydın, ne ilacı uyku yapıyor böyle bende uyuyamıyorum kaç kere uyanıyorum uykum çok az yani bende uyumak istiyorum

Amin inşallah 🙏 doğum şeklime ben karar veremiyorum burada, eğer herhangi bi problem yoksa direk normal doğum. 😅
Olması gereken o bence
Günaydın kızlar, siz uyuyamamaktan şikayet etmişsiniz. Ben dün akşam 8:30 gibi uyumuşum ve ertesi gün sabah 09:00 da kalktım.. yani inanamıyorum, sadece uyumak istiyorum. Yorgunluk desen o da değil.. allahtan hastane çantamı falan hazırlamıştım ama ev aldı başını gitti .. bu kadar uyumak istemek neden acaba ? Demir eksikliğim vardı ama geçen hafta serum takmışlardı artık.. onun etkisi mi diye düşünüyorum
Demek ki vücudunuzun ihtiyacı var kızlar. O kadar hasretiz ki uykuya, imrendik😂 Geceleri mutlaka iki üç saat uyku molası veriyorum. Yine de bünyelerimiz iyi tolere ediyor bu uykusuzluğu.

Günaydın, ne ilacı uyku yapıyor böyle bende uyuyamıyorum kaç kere uyanıyorum uykum çok az yani bende uyumak istiyorum

Canım 10 tane tansiyon ilacı içiyorum ben.😂 son 2 dozu yeni arttırdım ondan oluyor diye düşünüyorum. Sağlıklı olun da varsın uykular kaçsın. Zaten az zaman kaldı 🌸

Bende kalitesiz bi uyku ve kaçta uyursam uyuyayım sabah 5:10 geçe uyanıyorum artık 😖 bi de bi açlıkla uyanıyorum böyle bi şey olamaz. Bebişten önce güne kahveyle başlayan ben, şimdi avokado 🥑 ceviz yumurta 🙂 sanki ağır misafirim gelecek gibi bi de çok özeniyorum kahvaltıya 😂
Hamileliğin son zamanlarındaki uykusuzluk doğurduktan sonra çok işe yarıyor biliyor musun. Vücut hamilelikte uykusuzluğa dirayet kazanıyor, geceleri bebek hık dese uyanıyorsun. Dün gece toplamda 2 saat uyumamısımdır ama suan iyiyim mesela uyku ihtiyacım yok

Yaaa geçmiş olsun benim de küçük oğlan bogaz enfeksiyonu geçirdi şükür şuan iyi büyük abimiz heyecanla gün sayıyor küçük olan henüz anlamıyor bebeği görünce anlayacak 😍benim de çanta hazır ama acık duruyor acaba biseyler unuttum mu diye düşünüp duruyorum bugün de kaşığımdan makatıma vuran bir ağrı var ama anlayamadım
Siz iyi ki atlatmışsınız. Benim bebişim babasının maskesiyle tanışacak herhalde 😅 gerçi antibiyotik içtiği için bulaşıcılığı çok azalmıştır ama tehlikeye atmaya değmez 🥲 ben de valizi kapadım kapamasına ama son dakikada bir poşetle arabaya atılacak şeyler listesi var telefonumda 😂 valla hiç öyle bir ağrı hissetmedim bilemiyorum ama sen benden 3 Kat daha tecrübelisin zaten 😅 bugün son kontrol var benim de Nst ve Doppler çekiliyor üç dört günde bir 🤷🏻‍♀️

Olması gereken o bence

Demek ki vücudunuzun ihtiyacı var kızlar. O kadar hasretiz ki uykuya, imrendik😂 Geceleri mutlaka iki üç saat uyku molası veriyorum. Yine de bünyelerimiz iyi tolere ediyor bu uykusuzluğu.
Yaaa hiç imrenilecek bir şey değil bence. Doğuma yakın yaşanan uykusuzluklar normal diye okumuştum sanırım. Doğumdan sonra gece 2/3 saatte bir bebeği emzirmek için vücut kendini hazırlıyormuş vs. Anneler için daha kolay oluyormus.. tüm bunları biliyorken dün gece sadece pozisyon değiştirmek ve tuvalet için için uyanan ben… şuan mesela, kafamı koysam en az 2 saat falan uyurum. Bence bu demir eksikliği falan

Kızlar psikolog bi arkadaşım var onunla görüştüm bu çok uyuma işini, vücudun kaygı ile bu şekilde başa çıkmaya çalışıyor olabilir dedi. Çünkü uyumadığım her an doğumu düşünüyorum. Bebeğim de makat gelişli, döner mi dönmez mi, sezeryan mı , Vajinal mi derken dün kayınvalidemlere de bilet aldık gelmeleri için doğum zamanı, bence o yüzden mışıl mışıl uyuyup kendimi resetledim 🤭🤭😂😂😂mantıklı geldi

Kızlar psikolog bi arkadaşım var onunla görüştüm bu çok uyuma işini, vücudun kaygı ile bu şekilde başa çıkmaya çalışıyor olabilir dedi. Çünkü uyumadığım her an doğumu düşünüyorum. Bebeğim de makat gelişli, döner mi dönmez mi, sezeryan mı , Vajinal mi derken dün kayınvalidemlere de bilet aldık gelmeleri için doğum zamanı, bence o yüzden mışıl mışıl uyuyup kendimi resetledim 🤭🤭😂😂😂mantıklı geldi
Ben de bu kadar uykuyu özellikle gündüzleri sorumluluktan ve düşüncelerden kaçmak olarak değerlendirmiştim kendimde ne zaman zamanın geçmesini istesem uyku bastırır 😴 bu gece uyuyamadım orası ayrı kafam çok karışıktı karasızdım doğum şekli konusunda bir fikrim var doktora bunu açacağım doğumla alakalı yarın😅😅 kabul ederse yarın size de yazayım kızlar🌸🌸 her doğum kendine özeldir ve değerlidir her şekli de aynı şekilde ama benim ikinci çocuğu acil yapma zorunluluğum yüzünden(Allah nasip ederse tabi bu bile mucizeydi) doğumu en az hasarla atlatmam gerek inşallah dua edelim birbirimize 🥹🥹🙏🏻

Ben de bu kadar uykuyu özellikle gündüzleri sorumluluktan ve düşüncelerden kaçmak olarak değerlendirmiştim kendimde ne zaman zamanın geçmesini istesem uyku bastırır 😴 bu gece uyuyamadım orası ayrı kafam çok karışıktı karasızdım doğum şekli konusunda bir fikrim var doktora bunu açacağım doğumla alakalı yarın😅😅 kabul ederse yarın size de yazayım kızlar🌸🌸 her doğum kendine özeldir ve değerlidir her şekli de aynı şekilde ama benim ikinci çocuğu acil yapma zorunluluğum yüzünden(Allah nasip ederse tabi bu bile mucizeydi) doğumu en az hasarla atlatmam gerek inşallah dua edelim birbirimize 🥹🥹🙏🏻
Ay canım hayırlısı olsun, bizi de haberdar et 🙏🏻🙏🏻 inşallah gönlüne göre olur her şey 🧿

Canım 10 tane tansiyon ilacı içiyorum ben.😂 son 2 dozu yeni arttırdım ondan oluyor diye düşünüyorum. Sağlıklı olun da varsın uykular kaçsın. Zaten az zaman kaldı 🌸
aa bilmiyordum Allah şifa versin :) uyku yapıyor demekki ben günde 2 tane magnezyum, 1 tane de gynoferon içiyorum sadece evet sağlık olsun

Back
X