Ben direkt kullandım valla o kadardan ne olcak kız hiç bişey olmazKızlar valiz organizer hurçlarını nasıl temizlediniz. Benimkinde yıkanmaz yazıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben direkt kullandım valla o kadardan ne olcak kız hiç bişey olmazKızlar valiz organizer hurçlarını nasıl temizlediniz. Benimkinde yıkanmaz yazıyor
Doğru aslında o kadarcıktan bir şey olmaz birden nereden başlayacağımı bilemeyip yıkama gafletinde bulundum fjskskkddBen direkt kullandım valla o kadardan ne olcak kız hiç bişey olmazütü de yapmıyorum mesela artık kurutmaya atıyorum zaten onun ısısıda ütü ısısı gibi
![]()
Aman olsun için rahat etsin yeter kiDoğru aslında o kadarcıktan bir şey olmaz birden nereden başlayacağımı bilemeyip yıkama gafletinde bulundum fjskskkdd![]()
Ona sayı değeri olarak bakmamak lazım. İniş çıkışa bakmak lazım. Yani sürekli 20lerdeyse sorun yok ama 8 den 40 a çıkıyorsa sancı var demek. Bir de geçen şeyi öğrendim bir süre 40 larda seyretti ben sancı var sandım doktor dediki vücudunu kasmışsın. Yani birkaç dakika 40-42 civarıydı hep sonra ben rahatlayınca 10 Lara düştü bir daha da yükselmedi. Biraz karışık anlattım galiba ama![]()
Uçuk olunca neden yapmıyor ki aşıyı?
Canım sende yurtdışındasın galiba. Bana da temmuzda, sonbaharda yapacağız demişti. Eşinle birlikte olman lazım dedi ebe. doğumdan sonra ki yeni doğan sürecinde tam kışa girmiş olacağız, grip sezonu olacak maalesef.
Herkesin hünkarına bi taş fırlatmışlığın var bacım bilmem miBen de çok sinirli geçirdim hele C cilekcanavari bilir erkek düşmanı oldum kocama ne çektirdimdoğurdum an hopp bütün sinir stres gitti kocamın tabiriyle yine melek gibi olmuşum özlemişim seni hamileyken sen sen değildin diyo
![]()
10 tane miİnşallah yaa. 10 tane ilaç içiyordum bir anda kesildi. Biraz kademeli bırakmak gerekirdi bence. Şimdi biraz rütin söz verirler büyük ihtimalle
10 tane mi![]()
Kesinlikle çok mantıklı bir düşünce, asla uzanırken emzirmemek lazım. Benim sütüm cok tazyikli geliyor mesela, bebeğimin boğazına kaçıyor ve o esnada tamamen sessiz oluyor. Herhangi bi belirti vermeden boğazına süt kaçmış oluyor.. bu yüzden asla yarı uyku haliyle emzirmiyorum. Tam anlamıyla Uyanıp kollarımı yastıkla destekleyip gözümü hiç üzerinden ayırmadan emziriyorumKızlar, ebe geldi eve.
Bebeğin uyuyacağı yatak odası ısısı 18 olmalı dedi. Alt değiştirirken 24 olmalıymış. Bunun için küçük ısıtıcı alabileceğimi söyledi. E odanın ısısı değişmiş olmayacak mı yeniden uyuturken, anlamadim.
Ben ebeveyn yatağına monte edilen küçük yataklardan almadım. Ne deniyor Türkçede tam bilmiyorum.
Açıkçası bebek açısından güvenli gelmiyor bana. Uykuya dalmadan korkarım. Gece yatakta yanıma alıp emzirmektense, tamamen uyanip yataktan çıkarak sandalyede emzirmek ve normal yatağına yatırmak istiyorum. Ebe bunu gerçekçi bulmadıbir bakarsın, denersin dedi sonunda.
Normal bebek yatağının yeni doğan için çok büyük olduğunu ve bebeğin onun içinde uyumayacağını söyleyip kafamı karıştırdı gitti.
Yeni doğum yapan arkadaşlar gece rutininiz nasıl acaba? Küçük anne yani beşik aldınız mı? Yatakta kendinizi düzeltip mı emziriyorsunuz? Her emzirdiginizde Alt değiştiriyor musunuz? Bebek üşüyor mu?
Valla darlandım
En son akupunktura 36+0 dan itibaren başlayabilirsin dedi. Ağzımdan kaçırarak bilimsel bulmadigimi söyledim ki söylemez olaydım, 5 dakka da akupunktur dinledim![]()
O ne allah askına yaKuzım bende 10 tane içiyorum. 8 alfamet 2 Adalat bunlar![]()
1 cm açıklık varmış canım. Ben kendimi 36-37. Haftaları görürüz diye ikna edince bir tuhaf oldum bugün yaKaç cm açıklık var?
Korkma ikiz için gayet güzel haftan bence![]()
O ne allah askına yaNasıl bi tansiyon çeşidi bu hayret edilesi yani
Teşekkür ederim canım. İnşallah yine de zamanını beklerler yacanım 2 cm açıklık genelde herkeste olabiliyor ama senin ikizmiş tabi doktorun ne derse onu uygula inşallah bir arkadaşım tedaviyle ikizleri oldu 32. haftada doğum yaptı sezeryanla tansiyon rahatsızlığı vardı hamilelikte çok şükür şuan bebişleri 5 yaşına girdi kendide çok iyi doktorlar her türlü önlemi alıyorlar senin ne güzel 34.haftan daha ileride inşallah daha da beklerler biraz daha büyürler canını hiç sıkma her şey ilerledi artık sağlık alanında gerek görürse ciğer geliştirici iğne de yapabilir o da çok iyi oluyormuş bebeklerin gelişimi açısından
Benim üç haftam bile kalmadı zatenİnince 2-4 haftası varmış yani ben 1-3 haftaya tamamım![]()
Kesinlikle çok mantıklı bir düşünce, asla uzanırken emzirmemek lazım. Benim sütüm cok tazyikli geliyor mesela, bebeğimin boğazına kaçıyor ve o esnada tamamen sessiz oluyor. Herhangi bi belirti vermeden boğazına süt kaçmış oluyor.. bu yüzden asla yarı uyku haliyle emzirmiyorum. Tam anlamıyla Uyanıp kollarımı yastıkla destekleyip gözümü hiç üzerinden ayırmadan emziriyorum
Anne yanı beşik aldım ama şuan için yatak odamda değil ayrı bir odada yatıyorum. Bebek reflü yatağında, bende yanında. En azından 40ı çıkana kadar tüm güvenlik önlemlerini almak istedim.
Uykudan uyanıp emeceği zaman mutlaka müslin örtüyle sırtını kapatıyorum, cünkü ısı farkını tolere edebilecek kadar büyük olduğunu düşünmüyorum ebeler halt etmiş, ciğerlerini üşütmemek lazım bence. Anne içgüdüsü
Her emzirmeden sonra alt değiştirmiyorum kaka yaptıysa alıyorum altını, kaka yoksa da 3 saatte bir muhakkak değiştiyorum tatlı popişi rahat etsin diye.
Tüm sorularını cevapladığımı umuyorum, bende durumlar böyle, sevgiler![]()
Biz İzmir’de yaşıyoruz, en soğuk kış günümüz bile Almanya ile yarışamazTeşekkürler ayrıntılı cevap için.
Reflü yatağını hiç düşünmemiştim. Normal yatağının içine de konulabilir sanirim.
Belki ebenin kast ettiği yeni doğanın küçük alan ve sarmalanma ihtiyacını karşılar.
Müslin fikri de iyi. Almıştım bol bol.
Peki gece emzirdiğinde altını açıp kontrol ediyor musun her seferinde?
Bebek üşüyor mu açtığında? normal yatak odası sıcaklığı biraz düşük oluyor ya.
Ayy konuşup bunları söyleyememeleri çok kötü ya
Alt degistirme komodinin tamamlayicisi olarak Almanya'da anneler genelde ısıtıcı alıyor. Esasen o kadar soğuk olmamasına rağmen.
Büyüyor teyzesi cok şükür kilosu falan toparlanıyor yavaş yavaş. Poposundan anlıyorum etlendiğiniÖyle direniyoruz ama geçecek inş yavrularımızı alınca kucağımıza pamuk gibi oluruz
Alyakuş nasıl annesi büyüyor mu. Sarılık geçti dimi attık