- 1 Eylül 2025
- 288
- 547
- 18
- 27
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsünKızlar çıktık hersey yolunda tedbir amaçlı bekletiyorlar şuan beni vakit bulunca detaylı yazacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsünKızlar çıktık hersey yolunda tedbir amaçlı bekletiyorlar şuan beni vakit bulunca detaylı yazacağım
Kızlar instada gördüm enfeksiyondan dolayı bebeği kuvöze almışlar , ya aslında takılmıyordum yine geldi heyheylerim, salak doktorum fitil yazıp gönderiyor , yani düzenli kullanıyorum kesince 2/3 güne başlıyor antibiyotik yada monurol şase vermedi testte istemedi öyle terekeallah gidiyoruz . (İlişki yok bi kaç aydır) ondan dolayı tekrarlamıyor
Sarı yeşilimsiye döndüğü an fitil atıyorum ama belli ki geçici yani bazen soğan kokusu gibi fitili içime atarken elime gelen o koku .
Arkadaşım doğurdu bisey olmadı aynı konudan muzdaripti , teyzemin bebek oda yattı 1 hafta kadar . Yani şansa ne olacak diye beklicem sanırım .
sen direkt monurol yazdırıp içsen aile hekimin ile konuşupKızlar instada gördüm enfeksiyondan dolayı bebeği kuvöze almışlar , ya aslında takılmıyordum yine geldi heyheylerim, salak doktorum fitil yazıp gönderiyor , yani düzenli kullanıyorum kesince 2/3 güne başlıyor antibiyotik yada monurol şase vermedi testte istemedi öyle terekeallah gidiyoruz . (İlişki yok bi kaç aydır) ondan dolayı tekrarlamıyor
Sarı yeşilimsiye döndüğü an fitil atıyorum ama belli ki geçici yani bazen soğan kokusu gibi fitili içime atarken elime gelen o koku .
Arkadaşım doğurdu bisey olmadı aynı konudan muzdaripti , teyzemin bebek oda yattı 1 hafta kadar . Yani şansa ne olacak diye beklicem sanırım .
Bizim hastane depende izin vermiyor dediğin mantıklı belki de sana çok lazım olmaz o zaman, duşu da bilemedim su geçirmeyen yara örtülerinden var yapıştırdığında su geçirmiyor doğumdan önce hastanede ya da sonra rahatlamak istersen onlardan alıp hemen duş alabilirsiniç çamaşırı daha fazla koyayım o zaman ben depend giyince çoğu kişi iç çamaşırına gerek kalmıyor dedi diye çok koymamıştım. evet emzirme yastığı aldım ama koymayı unutmuşum :) duş malzemesi hastane veriyor daha önceden biliyorum birde sezeryanda ne zaman duş alabiliyorsun bilmiyorum hastane alınır mı o 2 gün içinde ? korseyi hemen takabiliyor muyuz ?
Depende niye izin vermiyor?Bizim hastane depende izin vermiyor dediğin mantıklı belki de sana çok lazım olmaz o zaman, duşu da bilemedim su geçirmeyen yara örtülerinden var yapıştırdığında su geçirmiyor doğumdan önce hastanede ya da sonra rahatlamak istersen onlardan alıp hemen duş alabilirsin![]()
Crp baktırayım ben yarın o zamanCanım ben şuan 3 günde bir tam kan tam idrar veriyorum. İdrarı protein den dolayı veriyorum. Ama herseferinde Lokosit farklı çıkıyor. Birinde 202 çıktı 3 gün sonra 40, üç gün sonra 190. Bende özellikle sordum hani doğum yakın enfeksiyon riski olmasın diye. Benim doktorum da sen ona takılma dedi. Sanırım kana geçerse bebeği etkiliyor.
yazdırayım aile hekimine gidiyorum . Az bir vakit kaldı etki etsin barisen direkt monurol yazdırıp içsen aile hekimin ile konuşup
Kaçıncı haftadan beri hepsini bir kullanıyorsunuz ?İlaç içmekten Nefret ettiğim için ben hepsini gece yatmadan önce limonlu su ile yada mandalina eşliğinde bi anda içiyorum . Gündüz asla canım istemiyor açkende mideme dokunuyor diye o şekilde idare ediyorum.
Masallah canım allah nazardan saklasın sağlıkla keyifle büyütün bebeğiniziKızlar ben geldim herkesi alintilayamadim affola ama hepinizin mesajını okudum dualarınızı yüreğim de hissettim Allah razı olsun10 da doğuma aldılar 10.20 de oğlum dogdu 52 cm 3450 gr çok şükür sağlığı yerinde bir sıkıntımız yok korktuğum gibi olmadı ağrılarım artmaya başladı bu bebis biraz zor emiyor tutturana kadar bir hal çekiyoruz ilk kalkıştan sonra rahatlarım diye düşünüyorum bizden haberler bu şekilde
![]()
Bugün gebe okuluna katıldım,ebe de depent çok terletiyor ve enfeksiyona sebebiyet veriyor hasta bezi ve orkid yeterli dedi kafam karıştıDepende niye izin vermiyor?
iç çamaşırı daha fazla koyayım o zaman ben depend giyince çoğu kişi iç çamaşırına gerek kalmıyor dedi diye çok koymamıştım. evet emzirme yastığı aldım ama koymayı unutmuşum :) duş malzemesi hastane veriyor daha önceden biliyorum birde sezeryanda ne zaman duş alabiliyorsun bilmiyorum hastane alınır mı o 2 gün içinde ? korseyi hemen takabiliyor muyuz ?
Depend varken iç çamaşırına gerek olmuyor, zaten 2. Gün su geçirmez bant takıyorlar onunla duşta alınıyor ama 4. Gün bantı çıkarcakmışız belki o zaman çamaşıra geçebilirim, sahi bu bant nasıl çıkıyor bilen var mı? Suyla bile çıkmadığına göre nasıl çıkarıcağımı bilmiyorum sormayı unuttumDoğum yapanlara bir sorum olacak iç çamaşırını nasıl seçmeliyiz normal bel mi yüksek bel mi? Dikişlere gelmemesi açısından nasıl bir iç çamaşırı koymalıyız
Kanama miktarı tespit edilemiyor o yüzden önermiyoruz demişti bana ebenin biriDepende niye izin vermiyor?
Ben en baştan beri böyle kullanıyorum … ama siz yine de doktora danışın isterseniz . Hiç içmemektense mecbur bu şekilde devam ettim .Kaçıncı haftadan beri hepsini bir kullanıyorsunuz ?
Aynısı bana da oldu o seansta. Sonra geçtiKızlar bugün gebe okuluna gittim ama beni bir şey sanki çok rahatsız ediyor.Her şey çok normal doğum üzerine anlatılıyor,herkesin doğum hikayesi de kendi özgü ama normal doğum çok ayrıntı ve çok stresli geliyor devamlı bana ve doktorum da aşırı normal doğum sevdalısı.Biraz gerilmeye başladım ya benim gibi olan var mı??
Daha fazla stres olup geldim okey bilgilendirici ama her şey normal doğum üzerine kurulu,doğurmuyorum normal filan deyip çıkasım geldiAynısı bana da oldu o seansta. Sonra geçti![]()
Hava almadığı için iyileşmeyi geciktirdiğini ve kanama kontrolü yaparken zorlandıklarını söylediler.Depende niye izin vermiyor?
Kuzum bebişin nasılKızlar başka bir derdim yokmuş gibi garip bir soru soracağım. Doğum yapan arkadaşların yorumlarının altında ‘doğumdan sonra … gün geçti’ yazıyor. Onu nasıl ekliyoruz? Kendi yorumumun altında hâlâ kaç haftalık hamile olduğum yazınca tetikleniyorum![]()