Ben uyumadım bebeğin hareketleri o kadar güçlendi kiBu gece nöbet sırası bende sanırım herkes uyudu mu yahu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben uyumadım bebeğin hareketleri o kadar güçlendi kiBu gece nöbet sırası bende sanırım herkes uyudu mu yahu![]()
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünHerkese günaydın. Kusura bakmayın dün iptal oldum resmen kimseye yazacak gücüm olmadı. Ameliyat iyi geçti ve dün sabah kızıma kavuştum. Kendisi tüm endişelere rağmen 2880 gr olarak dünyaya geldi. İyi ki ameliyat sırasında uyanıkmışım bambaşka bir histi. Kızım dünyaya müthiş bir agresiflikle geldi her şeye ve herkese sinirli, tam bir akrep burcu diye düşünüyorum
Benim ağrılarım biraz yoğundu ne yalan söyleyeyim. Ağrı kesiciler oldukça rahatlatıyor ama rahmin toparlanması ve gaz meselesi beni yordu. Hala tık yok
Bendeki güncellemeler bu şekilde. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim![]()
Ben canım evi 22-24 derecede tutacağız diye kafamdan sular damlıyor bi alt değiştirip mama verene kadar bizim kız gazlı çıkaramıyor ben de ondan mahvoldum eşim yurtdışına gitti tekrar çok ağladım gelen sütüm neredeyse bitmek üzere lohusalık kalp benKızlar bu lohusalıkta beni zorlayan tek bisey varsa o da sıcak basması galiba. Allahım alev çıkıyor içimden dışımdangeceleri tişörtle, üstümü örtmeden uyuyorum. Gündüzleri zaten 3 kez tepeden tırnağa sırılsıklamım buz kovasına girsem ferahlamam sanki
Doğuran kızlar sizde de var mı böyle bi durum?
Gözün aydınİyiyim canım biraz yoğun geçiyor telefonu alamıyorum bile elime resmen. Emzirmeyle ilgili sıkıntılar yaşıyoruz bakalım çözeceğiz inşallah
Evet ya çok sert hareketleri. bide yürürken sanki idrarım varmışta ucundaymış gibi bi ağrı oluyor sanki. Kanala mı inmiş oluyor acabaBen uyumadım bebeğin hareketleri o kadar güçlendi ki
Benim Dr düştükten 2 gün sonra dedi ama istersen başını yıkayabilirsin vücudunu da silebilirsin demiştiKızlar göbek düşmedin bebekler yıkanır mı ya??
Ne uykusuBu gece nöbet sırası bende sanırım herkes uyudu mu yahu![]()
Kontrolde doğum pozisyonunda demişti doktor ama kanala inmesi farklı bir şey herhalde şuan onu araştırıyordumEvet ya çok sert hareketleri. bide yürürken sanki idrarım varmışta ucundaymış gibi bi ağrı oluyor sanki. Kanala mı inmiş oluyor acaba
Evet farklı bişey ama ben de bilmiyorumKontrolde doğum pozisyonunda demişti doktor ama kanala inmesi farklı bir şey herhalde şuan onu araştırıyordum
Eyvaah çok erken gitmiş eşinBen canım evi 22-24 derecede tutacağız diye kafamdan sular damlıyor bi alt değiştirip mama verene kadar bizim kız gazlı çıkaramıyor ben de ondan mahvoldum eşim yurtdışına gitti tekrar çok ağladım gelen sütüm neredeyse bitmek üzere lohusalık kalp ben![]()
Canım kimyonlu su içtin miSezaryen olanlar gaz sancısını nasıl atlattınız dayanılmaz saatlerdir çekiyorum çok yoruldum çıkmıyor da
Valla ben de sormayı unuttum takıyorum öyle. Bir video kaydetmiştim doktor önerisiydi owli marka. Trendyol’da var. Onu kullanıyorum. Tabi ağrılarım baya azalınca takmaya başladımSana söylemiştimmm1 haftada normale dönüyor insan hemen hemen.
Korseyle ilgili doktorun bisey dedi mi ua ben sormayı unuttum, taksam mı takmasam mı kafam cok karıısk
Denemedim test edip onayladın mıCanım kimyonlu su içtin mi
Bana çorba getirdiler üstüne kimyon döktüm. Birkaç kere daha kullandım ondan olabilir ben sorun yaşamadımSezaryen olanlar gaz sancısını nasıl atlattınız dayanılmaz saatlerdir çekiyorum çok yoruldum çıkmıyor da
Zaten bir haftada düşüyor hemen hemen. Bizimki altıncı gün düştü hemen yıkadıkKızlar göbek düşmedin bebekler yıkanır mı ya??
Steril gazlı bez koyuyorumİki cocugumu da yıkamıştık ama bunda göbek düşmeden yıkamayın dedi ve pansuman da yaptırmıyor kızlar siz göbeğe pansuman yapıyor musunuz
Var ya terliyorum resmen. Sıcak bi memleketteyim ondan oluyor sanıyordum da sadece bende oluyorKızlar bu lohusalıkta beni zorlayan tek bisey varsa o da sıcak basması galiba. Allahım alev çıkıyor içimden dışımdangeceleri tişörtle, üstümü örtmeden uyuyorum. Gündüzleri zaten 3 kez tepeden tırnağa sırılsıklamım buz kovasına girsem ferahlamam sanki
Doğuran kızlar sizde de var mı böyle bi durum?
No kuşumm düştükten sonra yıkanır. Düşmeden önce istersen pamuk ıslatıp silebilirsin ama düşer zaten hemenKızlar göbek düşmedin bebekler yıkanır mı ya??