- 25 Temmuz 2022
- 1.784
- 3.375
- 83
Patikli diye uzun geliyor ama giyincee anlıcaksın tam olurKızlar bunlar yenidoğan ama benim gözüme büyük geliyor yaEki Görüntüle 3666120
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patikli diye uzun geliyor ama giyincee anlıcaksın tam olurKızlar bunlar yenidoğan ama benim gözüme büyük geliyor yaEki Görüntüle 3666120
Muhtemelen kanala girmeye başladı o zaman peki açılma vs mi oluyor kanala girince. Geçmedi akşamdan beri fenayım artıyo git gide hep de uzanıyorum ama bebek de çok kasıyor toplanıyor ve hareketleri de sert olmaya başladıVajinada batma kanala girmeye başlarken oluyormuş. Kasılmaları takip edin düzenli oluyorsa sabahı beklememek daha iyi olur gibi
Yok kanala girmekle açılmanın direkt alakası yokmuş bende de vajinada batma başladıMuhtemelen kanala girmeye başladı o zaman peki açılma vs mi oluyor kanala girince. Geçmedi akşamdan beri fenayım artıyo git gide hep de uzanıyorum ama bebek de çok kasıyor toplanıyor ve hareketleri de sert olmaya başladı![]()
Almanyadayım anca acile gitmem lazım maalesef mesaj atamıyorum. Ama nst ye girdiğimde 40 da ki sancının biraz daha sertini hissediyorum o korkutuyor beni. Sabaha kadar geçmezse acile gidicem direkt. İnşallah hafifler ya hiç bu kadar uzun ve şiddetli olmamıştıYok kanala girmekle açılmanın direkt alakası yokmuş bende de vajinada batma başladı
Sanırım pozisyonu alıp iyice yerleşiyorlar. Uzun saatlerdir geçmiyorsa doktorunuza yazın bence son haftalardayız ihmale gelmez![]()
İlk doğumsa kanala girdikten sonra 1-3 hafta sonra doğum oluyormuş. İlk doğum değilse kanala girdikten kısa süre sonra doğum başlıyormuş.Muhtemelen kanala girmeye başladı o zaman peki açılma vs mi oluyor kanala girince. Geçmedi akşamdan beri fenayım artıyo git gide hep de uzanıyorum ama bebek de çok kasıyor toplanıyor ve hareketleri de sert olmaya başladı![]()
Ben de sonra acaba ondan mı diye düşündüm canım teşekkür ederimPatikli diye uzun geliyor ama giyincee anlıcaksın tam olurben öyle neleri giydirmemiştim gözüme büyük geldi diye meğer oluyormus cok az giydirebildim kücüldü hemen djkdkd
Yok hemen olmuyor açılma. Benim geçen haftaki kontrolümde kanala girmeye başlamış demişti hatta yüzünü tam göremiyorduk alın kafasının üst kısmı pelvik kemiğinin içinde demişti. Ona rağmen açılmama falan bakmadı. Ama benim ilk gebeliğim ve nst deki sancılarıma yalancı kasılma demişti.Muhtemelen kanala girmeye başladı o zaman peki açılma vs mi oluyor kanala girince. Geçmedi akşamdan beri fenayım artıyo git gide hep de uzanıyorum ama bebek de çok kasıyor toplanıyor ve hareketleri de sert olmaya başladı![]()
Bir müddettir inik gibi geliyor ama bence beklenen inme bu değil şimdi merak ettim sabah tekrar bakıcam aynadaKarnın nasıl aşağı indiğini hissediyor musun biraz? Benimki tutarda 3 güne doğurursam bu testi denemeye devam![]()
Ememediği durumlarda vs lazım olur, süt çok dolduğunda çekemiyorlar mesela o zaman sağım yapılabilir bir de sağım yapıp bir kaç saat babaya paslamak için iyi olurKızlarr, doğum yapanlar özellikle.. Bu süt sağma makinesi her türlü lazım mı? Yani bebeğimiz sürekli yanımızda olacaksa bile alalım mı? Ona göre acil alacam![]()
Benimki galiba iki haftadır filan kanalda canım, muayene de yapılmadı gerçi bana açılma için ama bir durum yok şu anda dün doktordaydım her şey iyi haftaya gel dediMuhtemelen kanala girmeye başladı o zaman peki açılma vs mi oluyor kanala girince. Geçmedi akşamdan beri fenayım artıyo git gide hep de uzanıyorum ama bebek de çok kasıyor toplanıyor ve hareketleri de sert olmaya başladı![]()
Benimde tam inmedi bence ama geçen haftaya göre biraz daha indi onu farkediyorum. Perine masajını iki üç gün yaptım bıraktım ya. Çok zor oluyor göbekten ulaşıp yapmak, eşimden de istemedim utandım , kaldı öyleBir müddettir inik gibi geliyor ama bence beklenen inme bu değil şimdi merak ettim sabah tekrar bakıcam aynada
Yarın bakalım ne diyecek seninki muayenede? Bu arada bende kanama falan olmadı ya. Perine masajına devam ediyor musun?
HoşgeldinYa ben de Adanadayim. Yeni tasindim. Buraya kış gelmiyo mu ya hala klima yakıyoruz![]()
Benden 35+1 de aptt, ve ptz değerleri bir de hbsag istemişti. Sanırım daha isteyeceği şeyler varkızlar doktorunuz doğum öncesi tahlillerde diğerlerinden farklı neler istedi bana crp aptt falan da eklemiş
Nasıl oldunuzAlmanyadayım anca acile gitmem lazım maalesef mesaj atamıyorum. Ama nst ye girdiğimde 40 da ki sancının biraz daha sertini hissediyorum o korkutuyor beni. Sabaha kadar geçmezse acile gidicem direkt. İnşallah hafifler ya hiç bu kadar uzun ve şiddetli olmamıştı