Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Vajinada batma kanala girmeye başlarken oluyormuş. Kasılmaları takip edin düzenli oluyorsa sabahı beklememek daha iyi olur gibi
Muhtemelen kanala girmeye başladı o zaman peki açılma vs mi oluyor kanala girince. Geçmedi akşamdan beri fenayım artıyo git gide hep de uzanıyorum ama bebek de çok kasıyor toplanıyor ve hareketleri de sert olmaya başladı 😒

Muhtemelen kanala girmeye başladı o zaman peki açılma vs mi oluyor kanala girince. Geçmedi akşamdan beri fenayım artıyo git gide hep de uzanıyorum ama bebek de çok kasıyor toplanıyor ve hareketleri de sert olmaya başladı 😒
Yok kanala girmekle açılmanın direkt alakası yokmuş bende de vajinada batma başladı
Sanırım pozisyonu alıp iyice yerleşiyorlar. Uzun saatlerdir geçmiyorsa doktorunuza yazın bence son haftalardayız ihmale gelmez🫤

Yok kanala girmekle açılmanın direkt alakası yokmuş bende de vajinada batma başladı
Sanırım pozisyonu alıp iyice yerleşiyorlar. Uzun saatlerdir geçmiyorsa doktorunuza yazın bence son haftalardayız ihmale gelmez🫤
Almanyadayım anca acile gitmem lazım maalesef mesaj atamıyorum. Ama nst ye girdiğimde 40 da ki sancının biraz daha sertini hissediyorum o korkutuyor beni. Sabaha kadar geçmezse acile gidicem direkt. İnşallah hafifler ya hiç bu kadar uzun ve şiddetli olmamıştı

İlk doğumsa kanala girdikten sonra 1-3 hafta sonra doğum oluyormuş. İlk doğum değilse kanala girdikten kısa süre sonra doğum başlıyormuş.

Patikli diye uzun geliyor ama giyincee anlıcaksın tam olur🥹 ben öyle neleri giydirmemiştim gözüme büyük geldi diye meğer oluyormus cok az giydirebildim kücüldü hemen djkdkd
Ben de sonra acaba ondan mı diye düşündüm canım teşekkür ederim 🫠🩷🩷🩷

Yok hemen olmuyor açılma. Benim geçen haftaki kontrolümde kanala girmeye başlamış demişti hatta yüzünü tam göremiyorduk alın kafasının üst kısmı pelvik kemiğinin içinde demişti. Ona rağmen açılmama falan bakmadı. Ama benim ilk gebeliğim ve nst deki sancılarıma yalancı kasılma demişti.

Karnın nasıl aşağı indiğini hissediyor musun biraz? Benimki tutarda 3 güne doğurursam bu testi denemeye devam 😂
Bir müddettir inik gibi geliyor ama bence beklenen inme bu değil şimdi merak ettim sabah tekrar bakıcam aynada😂😂
Yarın bakalım ne diyecek seninki muayenede? Bu arada bende kanama falan olmadı ya. Perine masajına devam ediyor musun?

Kızlarr, doğum yapanlar özellikle.. Bu süt sağma makinesi her türlü lazım mı? Yani bebeğimiz sürekli yanımızda olacaksa bile alalım mı? Ona göre acil alacam🫡
Ememediği durumlarda vs lazım olur, süt çok dolduğunda çekemiyorlar mesela o zaman sağım yapılabilir bir de sağım yapıp bir kaç saat babaya paslamak için iyi olur 🤣

Benimki galiba iki haftadır filan kanalda canım, muayene de yapılmadı gerçi bana açılma için ama bir durum yok şu anda dün doktordaydım her şey iyi haftaya gel dedi

Bir müddettir inik gibi geliyor ama bence beklenen inme bu değil şimdi merak ettim sabah tekrar bakıcam aynada😂😂
Yarın bakalım ne diyecek seninki muayenede? Bu arada bende kanama falan olmadı ya. Perine masajına devam ediyor musun?
Benimde tam inmedi bence ama geçen haftaya göre biraz daha indi onu farkediyorum. Perine masajını iki üç gün yaptım bıraktım ya. Çok zor oluyor göbekten ulaşıp yapmak, eşimden de istemedim utandım , kaldı öyle 🤣

kızlar doktorunuz doğum öncesi tahlillerde diğerlerinden farklı neler istedi bana crp aptt falan da eklemiş

Bundan kullanıp memnun olan var mı? sizce bu mu, eller serbest mi, yoksa manuel mi iş görür

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-30-08-58-10-760_com.solidict.ebebek.webp
    Screenshot_2025-10-30-08-58-10-760_com.solidict.ebebek.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 20
Almanyadayım anca acile gitmem lazım maalesef mesaj atamıyorum. Ama nst ye girdiğimde 40 da ki sancının biraz daha sertini hissediyorum o korkutuyor beni. Sabaha kadar geçmezse acile gidicem direkt. İnşallah hafifler ya hiç bu kadar uzun ve şiddetli olmamıştı
Nasıl oldunuz🙏🏻

Günaydın kızlar, bugün 37+3’yim. Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor 😂 uykum vs hala gayet iyi, tabi ağırlaştık ama şu halime de bin şükür, bakalım ne zaman gelmek isteyecek piremsesim. Egzersiz grubumda bir ebe var sürekli ilk doğum 40. haftada olur diyor en son yumruk atacaktım 🤪 40+5 sonrası yay olur, bir de artık şişko olur. Şöyle fırt diye bir normal doğum hayalim var benim 😂

Back
X