Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor gerçekten benim son 4 günüm kaldı hayırlısıyla sağlımla sağlıkla kavuşalım inşallah bebiklerimizeevettt hem de çok uzun zamandır ve çarpıntı da oluyo nerdeyse her gün benim de pazartesi bu kilodaydı ama onunla alakalı mı bilmiyorum
 Peki sizin normal mi olacak maşallah kilosu çok önde
  Peki sizin normal mi olacak maşallah kilosu çok öndeAy varrrr bebeğim ya heyecanla karısık büssğrğ duygu içindeym. Herşeyimizi hazırladık kendimde hazırlandım. Suan kerosumu uyutuyorum duygusalım biraz onunla yarın ilk defa ayrı kalıcaz gece, neyse ki kameradan izlerim djdjd ama yinede içim bi garip. Bi yandan heyecanlı bi yandan hüzünlü bi yandan neler olcak acaba merakı

Ben dün sipariş verdim. Uçak da kabin bagajı ölçülerinde olsun diye o şekilde aldım. Ona da ekstra puset aldım. Şu şekilde en son buna karar verdim çünkü her sene Türkiye’ye gidip geleceğimiz için en kullanışlısı buydu benim içinKızlar bebek arabası ve oto koltuğu olarak ne aldınız araştırabildiniz mi
Batma bende 2 haftadır çok oluyor şuan tabi zirvedePerine masajını bende yapamadım ya. Squat, sık cinsel ilişki falan önerdi bana. Benimde vajinaya arada batmalar oluyor canım acaba doğumun yakın olduğuna mı belirti bu. Senin açılmanda mı hiç olmamış. Bende hiç açılma yok ya ona üzüldüm biraz bugün Bayada sızı hissediyordum alt tarafta.
 hatta diyorum az daha ittirse kendini sanki altımdan çıkacak. Çok ayakta da kalamıyorum bu hissiyattan dolayı
 hatta diyorum az daha ittirse kendini sanki altımdan çıkacak. Çok ayakta da kalamıyorum bu hissiyattan dolayıÇok uzun bir süre kalamam herhalde canım evde,hem maddi anlamda zorlar hem de bende sadece bebekle rutin hayatın içinde boğulabilirim,hamileyken işe gitmem zor oldu ama giyinip tek başıma insan içine karışmayı da isteyebilirim diye düşünüyorum.İzin bittikten sonra birkaç hafta rapor sonra belki birkaç ay ücretsiz izin ya da sadece süt iznimi de kullanabilirim.Benim mesai saatim 6 saat, bebek 6 ay bitene kadar 3 saat süt iznimi kullanma şansım oluyor,tek düşündüğüm süreç içinde bebeğin durumları olacak.Geceleri çok uykusuz kalırsam artık başka bir formül düşüneceğim.Sürece bakacağım yani anlayacağın.Oyy canım benim hepimiz öyleyiz hepimizz
Hamileyken çalışma hayatına dönmeme kararı almıstım ama şuan fikrim çok değişti. Anaokulundan beri her zaman aktif şekilde okula işe gitmiş biri için ev hayatı biraz zormuş. Kendi mental sağlığımı korumalıyım ki bebişe de daha cok faydam olsun. İznim bittiğinde dönerim ben bankaya. Sen ne düşünüyorsun bu konuda
az önce öyle bi vurdu ki insan insana bunu yapmaz xjkxhdhdh dün yatıştaydı bugün dövüyo içerden ikizler burcu gibi bebeKızlar bebelerinizin hareketleri nasıl benimki bazen çok uzun süre hareket etmiyor bazende hiç durmuyor 1 saattir falan full hareket ben yoruldum artık bi sorun mu var diye düşünmeye başladım sizde de öyle mi
 doktor yukarıda normalde rahim kısmında bekleriz kafasını senin ki inmemiş henüz dedi.
 doktor yukarıda normalde rahim kısmında bekleriz kafasını senin ki inmemiş henüz dedi. 
Benimkide öyle dün çok az hareket etti bugünde durmuyor inşallah doğum belirtisi değildiraz önce öyle bi vurdu ki insan insana bunu yapmaz xjkxhdhdh dün yatıştaydı bugün dövüyo içerden ikizler burcu gibi bebe

Değmemesi için komple emmesini mi bekliyosunKuzum lansinoh çok güzel nemlendiriyor her emzirme sonrası sürmek gerekiyor. Ben ilk zamanlar önemsemedim, pompa falan da kullanınca göğüs uçlarım yara oldu. Alyanın cocuk doktoru nipple care diye bi tedavi edici bitkisel krem yazdı onu da aldım. Ama kokusu hiç hoş değil bence, sadece sordun diye söylüyorım belki araştırırsın ihtiyaç durumunda alırsın. Bi kez kullandım iyi geldi ama bi daha kullanmadım, lansinohu düzenli kullanmaya basladım sonra ve yaralar düzeldi. Bu arada lansinoh tişörte pijamaya falan değerse cok fena yağlı iz bırakıyor
Yaa herşey çok güzel geçecek canım benimAy varrrr bebeğim ya heyecanla karısık büssğrğ duygu içindeym. Herşeyimizi hazırladık kendimde hazırlandım. Suan kerosumu uyutuyorum duygusalım biraz onunla yarın ilk defa ayrı kalıcaz gece, neyse ki kameradan izlerim djdjd ama yinede içim bi garip. Bi yandan heyecanlı bi yandan hüzünlü bi yandan neler olcak acaba merakı
 sağlıkla kavuş minik kuzucuğuna, bize de haber ver çıkıncaa
 sağlıkla kavuş minik kuzucuğuna, bize de haber ver çıkıncaa
Yok ya sanmıyorum benim dün gece fadimenin düğünü vardı sanki karnımda ama açılmanın a sı yok sjsjjssBenimkide öyle dün çok az hareket etti bugünde durmuyor inşallah doğum belirtisi değildir
Benim de öyle gece eşim elliyo sırf hissetmek için 1 saat uğraştı doğru düzgün hareket yoktu hissemedi korktu hatta hastaneye gidelim falan dediKızlar bebelerinizin hareketleri nasıl benimki bazen çok uzun süre hareket etmiyor bazende hiç durmuyor 1 saattir falan full hareket ben yoruldum artık bi sorun mu var diye düşünmeye başladım sizde de öyle mi
 eşim uyudu bi başladıysa ben hareketine uyuyamadım
 eşim uyudu bi başladıysa ben hareketine uyuyamadımBak beni de uykusuzluk kısmı düşündürüyor.Çok uzun bir süre kalamam herhalde canım evde,hem maddi anlamda zorlar hem de bende sadece bebekle rutin hayatın içinde boğulabilirim,hamileyken işe gitmem zor oldu ama giyinip tek başıma insan içine karışmayı da isteyebilirim diye düşünüyorum.İzin bittikten sonra birkaç hafta rapor sonra belki birkaç ay ücretsiz izin ya da sadece süt iznimi de kullanabilirim.Benim mesai saatim 6 saat, bebek 6 ay bitene kadar 3 saat süt iznimi kullanma şansım oluyor,tek düşündüğüm süreç içinde bebeğin durumları olacak.Geceleri çok uykusuz kalırsam artık başka bir formül düşüneceğim.Sürece bakacağım yani anlayacağın.
Beklesen de faydası yok emilmiyor hiç. Ben sutyen, gümüş kapak, göğüs kalkanı gibi şeyler kullanmıyorum tişört ve pijamalarımı feda etmeyi tercih ettimDeğmemesi için komple emmesini mi bekliyosun
 kızımın cok sevdiği memişleri havasız kalmasın da  varsın tüm kıyafetler ziyan olsun
 kızımın cok sevdiği memişleri havasız kalmasın da  varsın tüm kıyafetler ziyan olsun
Evet tam olarak kasılma yaşıyorsun canım. O şekilde başlıyor benim dün akşam çok şiddetliydi bu akşam da aynı saatlerde yine başladı doktor zaman ilerledikçe artacağını söylediKızlar bu adet sancısı gibi bir sancı 35.haftam itibariyle kendini biraz belli etmeye başladı,hafiten bacaklarıma bile vuruyor.Bebek ben oturur pozisyondayken filan karnım sert değil.Bu sancı ya da kasılma mıdır nedir acaba,bir de belime kramp gibi bir şey giriyor bazen ama uzun süren bir ağrı gibi olmuyor