• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
7-8 gündür sürüyorum bayağı da sürüyorum yani ucuna da iyice yediriyorum bir şey olmadı şimdilik, çok kuruydu göğüs ucum iyice yumuşadı
Ay valla bir şeyleri uyarmayayım durduk yere diye hızlı hızlı hemen sürdüm geçtim,umarım geç kalmamışımdır

Ben ona hiç belli etmiyorum boşuna heyecan yapmadın diye. Gece ağrı gelip gidiyor ben hiç çaktırmadan saate bakıyorum onun haberi yok 🤣 Baktım iş ciddiye biniyor dayanacak gibi değil anca o zaman söylerim. Zaten yüreği ağzında bekliyor garibim işteyken ben arayınca heyecanlanıyormuş 😂
Aynen benimki de iş yerinde arıyor akşama kadar doğurmıcan mı daha ağrın falan yok mu diye 😂😂😂 halbuki yeni 38 doldu 😪😪

Eklentiler

• 1000080591.webp
    1000080591.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 16
Çatlar sanırım ahahahaha ya benim erken dönemlerde ağrılarım çok oluyordu hep erken doğum olacak diye düşündük biz ondan sanırım bu sabırsızlık
Benimde 32.haftada sancılarım oldu erkenden geliyordu az daha. O hafta hazırladık çantaları hemen temizliklere falan başladık şimdi de gelmiyor 😂

Kızlar kabızlığa ne iyi gelir bugünden beri kaç kere tuvalete gittim ve çok afedersiniz küçük küçük yapıp çıkıyorum,o da sanki makatımda ağrı yapıyor tam bitmemiş gibi.Bu şekilde 5 kere filan tuvalete çıktım,ne tam söktürür.Uzun zamandır böyle değildim

Kızlar kabızlığa ne iyi gelir bugünden beri kaç kere tuvalete gittim ve çok afedersiniz küçük küçük yapıp çıkıyorum,o da sanki makatımda ağrı yapıyor tam bitmemiş gibi.Bu şekilde 5 kere filan tuvalete çıktım,ne tam söktürür.Uzun zamandır böyle değildim
Kayısı, kayısı hoşafı içebilirsin bolca al doğumdan sonra da süt yapsın diye içersin

Ay valla bir şeyleri uyarmayayım durduk yere diye hızlı hızlı hemen sürdüm geçtim,umarım geç kalmamışımdır
Yok bence geç değil ama umarım işe yarar kimi bir ay önce başladım etkisi olmadı falan da demiş umarım bizim öyle olmaz

Kuşum ben okuyorum hep, doğum yaptım diye sizi unutmadım iyi olduğunuzu okuyorum ve cıkıyorum 😍
Hepiniz doğurun da bebelerin bakımıyla ilgili bol bol yazışcaz gece nöbetlerinde😂
Canım lohusalık nasıl gidiyor,herkes sana yardımcı oluyor mu kendine vakit ayırabiliyor musun

Back
X