Selam kızlar Kayinvalidem gilin tanıdık bir ebe akrabaları varmış.ebe 40 yıllık ebe baya donanimliydi.hastaneye gittik nst yaptı çatı muayenesi yaptı hiçbir açıklık yok sancı yok ama çatın müsait normal olabilir ama en az bir hafta on günü var dedi en az dedi hemde

bugün 38+4 üm bir kaç gün önce o kadar asagida baskı hissediyordum ki yuruyemiyordm ve çok rahat nefes alıyordum. İki gundur özellikle dünden beri sanki karnım tekrar yukarı çıktı nefes almakta çok zorlanıyorum alt taraftaki baskıda gitti acaba bebek tekrar yukarı çıkmış olabilir mi.

Bebeğim 3700 vajinal doğum istiyorum eğer illa istersen sana rahim ağzı yumuşatici ve suni sancı veririz oda iki gün sürebilir olacağı kesin değil deneriz dedi. Bu kadar acele etme sebebim 4 kg geçerse normal yapmıyorlar o

bu arada kızlar vajinal isteme sebebim kimsem yok sezeryanda bakick annem yoğun bakımda iki ablam var durumu ciddi olduğu için hastanede onun yanında kalıyorlar evet kayınvalidem çok iyi çok seviyorum ama oda benden korkak rahat edemiyorum. Dualarinizi bekliyorum

napicam ben