• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Kızlar ben hastanedeyim suyum geldi bebeğimin pozisyonu oksipot posterior
Değişsin diye çok uğraştım ama değişmedi suyum geldikten sonra değişme ihtimali yokmuş zaten doktor bebeğin böyle normal doğum olamayacağını söyledi ben yine de biraz beklemek istedim pozisyon alırsa diye ama büyük ihtimalle risk almayıp sezaryen olacağım lütfen bana dua edin bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım
Doğumun her şekli özel ve değerli önemli olan senin ve bebeğin sağlığı o yüzden sen mutlu sona odaklan 👼 Rabbim yardımcın olsun 🙏🏻

Canım tavsiyen var mı hiç sezaryen olacağımı düşünmemiştim çok afalladım bu yüzden sezeryanden sonra ne yapmam lazım
öncelikle tüm korkularını bir kenara bırak lütfen. ben ufacık iğnedne korkan biri olarak çok rahat geçirdim sezaryeni. çok önemli bir nokta olarak ilk yürüyüşü aç karnına yapma. mutlaka hastaneden bir çorba iste böylelikle tansiyonun düşmez. doktorlar da söyler ama yine de diyim kahve iç mutlaka baş ağrısına engel oluyor. ayrıca bol bol rezene çayı iç. gazını çok kolay çıkarırsın. ben hastaneye kayısı hoşafı götürdüm hem süt için iyi oldu hem de büyük tuvalet konusunda hiç zorlanmadım. depend mutlaka al bence ben çok rahat ettim. şu an aklıma bunlar geliyor. senin merak ettiklerin varsa sorabilirsinn

Değişsin diye çok uğraştım ama değişmedi suyum geldikten sonra değişme ihtimali yokmuş zaten doktor bebeğin böyle normal doğum olamayacağını söyledi ben yine de biraz beklemek istedim pozisyon alırsa diye ama büyük ihtimalle risk almayıp sezaryen olacağım lütfen bana dua edin bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım
Sağlıkla kucağına al inşallah canım🙏🏻🙏🏻

öncelikle tüm korkularını bir kenara bırak lütfen. ben ufacık iğnedne korkan biri olarak çok rahat geçirdim sezaryeni. çok önemli bir nokta olarak ilk yürüyüşü aç karnına yapma. mutlaka hastaneden bir çorba iste böylelikle tansiyonun düşmez. doktorlar da söyler ama yine de diyim kahve iç mutlaka baş ağrısına engel oluyor. ayrıca bol bol rezene çayı iç. gazını çok kolay çıkarırsın. ben hastaneye kayısı hoşafı götürdüm hem süt için iyi oldu hem de büyük tuvalet konusunda hiç zorlanmadım. depend mutlaka al bence ben çok rahat ettim. şu an aklıma bunlar geliyor. senin merak ettiklerin varsa sorabilirsinn
Kahve dediğin Türk kahvesi mi acaba
Rezeneyi sabah eşime aldıracağım
İlk yürüyüş çok mu zor acaba bide spinal iğne yapınca acıtıyor mu

Kızlar şükür bende doğum yaptımm normal doğum olarak başladığım serüvenim sezerynla bitti çok şükür ikimizde iyiyz ama sütüm gelmedi hemde hiç ne yapmam lazım bebeğim güzel emiyor göğüs uçlarım alev atıyor snki ama sıkıyorum bazem süt falan gelmiyor göğüslerim hafif şişmeye başladı ne yapmaö lazım sağım yapma boş memede olsa bebeğe emzir dediler çyle yapıyorum mamayıfa şırınga ile beriyolarımm nolır moral ve yardım 🩷
Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Kahve dediğin Türk kahvesi mi acaba
Rezeneyi sabah eşime aldıracağım
İlk yürüyüş çok mu zor acaba bide spinal iğne yapınca acıtıyor mu
bana doktor farketmez dedi hem türk kahvesi içtim hem de sade nescafe
rezeneyi sallama çay olarak değil direk tohum olarak alın
spinal iğne 0 acı değil. elimin üstüne açılan damar yolu kadar acıdı bir de anestezi verilirken çok az bir yanma oldu. kesinlikle korkulacak bir şey değil
ilk yürüyüşün en önmeli noktası kan şekerinin düşük olmaması. kalkarken çok zor geliyor ama adım attıkça açılıyorsun resmen ve kesinlikle bol yürüyüş yapmak çok önemli. ben o gece 5-6 kere koridoru turladım. hem gittikçe açıldım hem de gazım rahat çıktı

Kızlar grip oldum bebeğe bulaştırmadan nasıl bakacam ya😭😭😭😭😭
Doğurur doğurmaz hastalandım sezaryen olmuştum öksür öksür içim çıktı burun akıntısı geniz akıntısı her şey vardı bebeğime bulaşmadi anne sütü koruyor dediler

Kolaylıkla geçsin inşallah, sağlıkla kavuşun yavrunuza. Allah sabrını gücünü verecek 🙏🏻🙏🏻 Çok daha çabuk kucağınıza alacaksınız öyle düşünün, kendinizi toplayınca da bize anlatın. Ben de perşembe sabah gireceğim, bilinmezlik olduğu için bize korku gibi geliyor. Ama başladıktan 5 dk sonra yüzlerini göreceğiz, o an bitecek her şey 🙏🏻🙏🏻❣️❣️

Kızlrr sezeryandan sonra sütünüz ne zaman geldi neker yaptınız ? Birde sütünüzün geldini nasıl anladınız ?
hemen geldi ama genel anestezi olduğum için hatırlamıyorum o anları emzirme hemşiresi direkt emzirtti daha ayılmamıştım🥺 acil sezaryen olduğum için belki de korkudan gelmiştir öncesinde de sonrasında da hiçbi şey yapamadım canımın acısından

bana doktor farketmez dedi hem türk kahvesi içtim hem de sade nescafe
rezeneyi sallama çay olarak değil direk tohum olarak alın
spinal iğne 0 acı değil. elimin üstüne açılan damar yolu kadar acıdı bir de anestezi verilirken çok az bir yanma oldu. kesinlikle korkulacak bir şey değil
ilk yürüyüşün en önmeli noktası kan şekerinin düşük olmaması. kalkarken çok zor geliyor ama adım attıkça açılıyorsun resmen ve kesinlikle bol yürüyüş yapmak çok önemli. ben o gece 5-6 kere koridoru turladım. hem gittikçe açıldım hem de gazım rahat çıktı
Çok yanma ve sızım var sende de oldu mu

Doğurur doğurmaz hastalandım sezaryen olmuştum öksür öksür içim çıktı burun akıntısı geniz akıntısı her şey vardı bebeğime bulaşmadi anne sütü koruyor dediler
Ay çok sevindim. Ben bebeğime saatler sonra kavuşacam yoğun bakımdan çıkacak inşallah. Üzüntüden direkt bağışıklığım çöktü hasta oldum. Şimdi de buluşacak diye üzülüyordum. Maskeyle emzirdiniz dimi 🙏🏻

Ay her yerim ağrıyor bide karnıma bastıracaklarmış 😭😭 yanıyor her tarafım
Canım öncelikle hayırlı olsun. En zor kısmı ilk 2-3 gün. O yapmaları geçecek. Hemşirelerin ağrı kesici getirmesini beklemek zorunda değilsin bu arada refakatçin ağrı kesicileri daha erken talep edebilir. En zor kısmını atlatmak üzeresin . Güçlü bir kadınsın dayanabilirsin. Bol bol bebişini kokla, doğal ağri kesici🙏🏻

Back
X