• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    234
Kızlar benim bebeğim uyumuyor bugün emziriyorum yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor. Akşam 9dan beri böyleyiz siz napıyosunuz böyle oluyor mu sizde de ay çok yoruldum 😔

Kızlar benim bebeğim uyumuyor bugün emziriyorum yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor. Akşam 9dan beri böyleyiz siz napıyosunuz böyle oluyor mu sizde de ay çok yoruldum 😔
Bende de bugünden beri durum aynı maalesef. Asla durmuyor. Eşim nöbetçi. Yanımda kimse yok. 5 dakika gözümü kırpmadım 😔

Emzik verdim ben işe yaradı ama benimki de uyanmıyor bir saattir emzirneye çalışıyorum bir iki dk arayla tekrar uyuyakalıyor

Bizim de aynı şekilde ama bugün düne göre daha iyiyiz dün mahvolduk. Bu gece en azından ikiye kadar uyumuştu.

Selam kızlar baya birikmiş sayfalar beni merak edip soranlar olmuş @Mavis-prenses @deryaderya2 R rose-bahar marsio marsio daha göremediklerim varsa Evet doğurdum çok şükür 😍
Biliyorsunuz bebeğim kendi gelmiyordu planlı yatış yaptık saat 14.00 de suni sancı ile başlattık doğumu. Kızım da bunun bekliyormuş hemen sancılar başladı nişanım geldi, akşamında da suyum sızıntı şeklinde gelmeye başladı ama sabah acil sezaryenla doğuma alındım. Bebeğimin kalp atışları aralarda 80 lere düşmeye başladı nstde risk almadık, bende sancılardan çok yorulmuştum hemen kabul ettim😂
Bu arada epiduralli prenses doğum yapacaktım sözde ama iki kez epidural anestezi verildi tutmadı ne prenseslik kaldı bende ne başka bişey🤣 Böyle olacağını bilsem hiç bulaşmazdım suni sancıya. Sezaryenim spinalle çok rahat geçti ameliyat sırasında müzik açtık sohbet ettik.Sonrasında anestezi etkisi geçince hemen ayaklandım çok şükür.🙏
Şimdiki sorunumuz da sarılık kızlar. İki gündür hafif sarılıkla uğraşıyoruz sabah yine kontrolümüz var yüksek çıkarsa yatış yapacaklar fototerapi için 🙁 Sütüm mü yetmiyor hiç anlamıyorum göğsümü sıkınca geliyor, bez değişimimiz de çok iyi ama bebeğim hâlâ sarı 🙁
Sarılık değeri kaçtı canım
Hayırlı uğurlu olsun
Bebiş kaç kilo doğdu boyu kaçtı

Kızlar selam, dün yazdım kasım annelerini ben kapatıcam diye ama büyük konuşmuşum bugün doğumum gerçekleşti 😅 sabah rutin kontrole gittik sabah 9da, doktor 2 cm bir açılmam olduğunu ve suyunu ultrasonda biraz bulanık gördüğünü söyleyince yatış verdi. Saat 12ye kadar kasılmalarım oluyordu ara ara ama rahatsız edici değildi meğer suyun gelişinden sonra asıl civcivli kısım başlıyormuş 🤣 12de suyum ve nişanım peş peşe geldi ondan sonra 2-3 dakikada bir kasılmalarım başladı ve onlar açıklığı ilerletti. 4 cm olduğunda doktor ultrason kontrolünde bebeğin yüzünün yukarı baktığını söyleyince 20 dakika secde pozisyonunda bekletti ve 6 cm olduğunda bebek dönmüştü. Ben suda doğum istediğim için 6 cmde havuz hazırlandı ve girdim. Tam açıklığa saat 5te ulaştık ve yarım saatlik ıkınmaların ardından 17:28de oğlum suya doğdu ☺️ bebeğimi göğsüme koydukları an o tüm ağrı gitmişti rahat nefesler alıp öptüm öptüm ♥️ perinede ufak bir sıyrığım dışında başka bir şey olmadı. Oğlum boynunda ve kol altında emniyet kemeri gibi taktığı kordonuyla doğdu 🤣 suyun etkisi oldu mu derseniz kesinlikle uyuşturucu etki yaptığını söyleyebilirim. Çünkü suda hep çömelme pozisyonunda ya da dizlerim ve ellerimin üstünde salındım ve o kasılmaların şiddetini karada karşılayamayabilirdim. Ya da hareket kısıtım çok olurdu. Umarım kasım annelerinde kalan 2-3 arkadaşımız da sağlıklı ve güzel hatırlayacağı doğumlar yaşarlar, ben de lohusalar grubuna ekleniyorum 🫶🏻
Canım gözün aydın çok güzel olmuş doğumun Allah analı babalı büyütsün darısı biz kalanlara inşallah 😍🙏🏻
Selam kızlar baya birikmiş sayfalar beni merak edip soranlar olmuş @Mavis-prenses @deryaderya2 R rose-bahar marsio marsio daha göremediklerim varsa Evet doğurdum çok şükür 😍
Biliyorsunuz bebeğim kendi gelmiyordu planlı yatış yaptık saat 14.00 de suni sancı ile başlattık doğumu. Kızım da bunun bekliyormuş hemen sancılar başladı nişanım geldi, akşamında da suyum sızıntı şeklinde gelmeye başladı ama sabah acil sezaryenla doğuma alındım. Bebeğimin kalp atışları aralarda 80 lere düşmeye başladı nstde risk almadık, bende sancılardan çok yorulmuştum hemen kabul ettim😂
Bu arada epiduralli prenses doğum yapacaktım sözde ama iki kez epidural anestezi verildi tutmadı ne prenseslik kaldı bende ne başka bişey🤣 Böyle olacağını bilsem hiç bulaşmazdım suni sancıya. Sezaryenim spinalle çok rahat geçti ameliyat sırasında müzik açtık sohbet ettik.Sonrasında anestezi etkisi geçince hemen ayaklandım çok şükür.🙏
Şimdiki sorunumuz da sarılık kızlar. İki gündür hafif sarılıkla uğraşıyoruz sabah yine kontrolümüz var yüksek çıkarsa yatış yapacaklar fototerapi için 🙁 Sütüm mü yetmiyor hiç anlamıyorum göğsümü sıkınca geliyor, bez değişimimiz de çok iyi ama bebeğim hâlâ sarı 🙁
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Sizi çok merak ettik sürecini ama iyi olmanıza bebeğine sağlıkla kavuşmana çok sevindim 🙏🏻🙏🏻

Kızlar kasım annelerini ben mi kapatıcam ya bu gidişle sanki yüzyıllardır hamile gibi hissediyorum. Cumartesi nişan geldi ama halen hiç bi belirti yok. Bi sancı bi şey olsaydı bari, 0sancı çıkıyor 😂 normal mi anlamadım.

kızlar göğüsleriniz sert ve diri mi acaba? Benim çok yumuşak galiba sütüm yok 🥹 bebeğimde sürekli aranıyor. Dayanamadım emzik verdim kaç saattir emziriyorum uçları acıdı artık
CAnim illa sert olmasina gerek yok, yumusak memede de sut olur, sertligine takilma bence.
Dün sabah 7.4 dü bugün tekrar bakılacak canım. Kilosu 3550, boyu 49 cm doğdu. Doktorumuzda ultrasonlarda kiloyu tam ölçemiyordu ortalama 3500 demişti tutturdu.
Gozun aydin canim 🌸 degerin cok degil, insallah emzirmeyle atlatir bebegin, cogu bebek sarilikla doguyor zaten 🤗
Benimkide oyle canim, gece yanimda yatiyor o zaman guzel uyuyor, gunduz de omzumuzda uyumayi seviyor 🥹

Bizde de sarılık çıktı hafif dedi doktor. Kaka yaparak atıcak dedi dün 8. Gün 12.9 çıktı sarılık seviyesi. Sık sık emzirmek gerekiyor. Pazartesi kontrolümüz var inş inmiş olur değer.Sarılık olan bebişlere geçmiş olsun diliyorum 🙏

Kızlar sezeryan sonrası korseyi ne zaman kullanmalıyz bir de korse öneriniz varsa yazar mısınız🌸
Ben 7. Günde başladım takmaya çok daha iyi geldi karnımı toparladı acım daha da azaldı. 1 ay kadar falan takmayı düşünüyorum ben

Ucunun eti kalktı mı sizin? Benim minik bir parça kopmak üzere. Emzirmem imkansız gibi geliyor. Silikon uç aldım ama çok sevmedi gibi çok çaresiz hissediyorum😔
Benim sol memem de oldu öyle bağıra bağıra emzirdim sonra bir gün boyunca sadece düşük ayarda sağım yaptım makineyle ve sürekli nemli tuttum. Ertesi güne çok daha iyiydi durumu

kızlar göğüsleriniz sert ve diri mi acaba? Benim çok yumuşak galiba sütüm yok 🥹 bebeğimde sürekli aranıyor. Dayanamadım emzik verdim kaç saattir emziriyorum uçları acıdı artık iyice
Daha dün akşam bununla ilgili bi doktor açıklama yapmıştı. Yumuşak diye meme vermemezlik yapmayın bebek emdiği sürece süt üretimi devam edecek diye.
Bende öyle sanıyordum 🫣

Bazı akşamlar bizde öyle olduk. Doymadığı zamanlar hep meme istedi yani uzun uyuduğu zamanlarda daha çok yapıyor bunu bizim cimcime. Ben aç olduğunu doymadığını düşünüyorum. Ya da gazı tam çıkmamış oluyor.

Back
X