Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de bugünden beri durum aynı maalesef. Asla durmuyor. Eşim nöbetçi. Yanımda kimse yok. 5 dakika gözümü kırpmadımKızlar benim bebeğim uyumuyor bugün emziriyorum yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor. Akşam 9dan beri böyleyiz siz napıyosunuz böyle oluyor mu sizde de ay çok yoruldum![]()
Emzik verdim ben işe yaradı ama benimki de uyanmıyor bir saattir emzirneye çalışıyorum bir iki dk arayla tekrar uyuyakalıyorKızlar benim bebeğim uyumuyor bugün emziriyorum yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor. Akşam 9dan beri böyleyiz siz napıyosunuz böyle oluyor mu sizde de ay çok yoruldum![]()
Kızlar benim bebeğim uyumuyor bugün emziriyorum yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor. Akşam 9dan beri böyleyiz siz napıyosunuz böyle oluyor mu sizde de ay çok yoruldum![]()
Sarılık değeri kaçtı canımSelam kızlar baya birikmiş sayfalar beni merak edip soranlar olmuş @Mavis-prenses @deryaderya2 R rose-baharmarsio daha göremediklerim varsa Evet doğurdum çok şükür
Biliyorsunuz bebeğim kendi gelmiyordu planlı yatış yaptık saat 14.00 de suni sancı ile başlattık doğumu. Kızım da bunun bekliyormuş hemen sancılar başladı nişanım geldi, akşamında da suyum sızıntı şeklinde gelmeye başladı ama sabah acil sezaryenla doğuma alındım. Bebeğimin kalp atışları aralarda 80 lere düşmeye başladı nstde risk almadık, bende sancılardan çok yorulmuştum hemen kabul ettim
Bu arada epiduralli prenses doğum yapacaktım sözde ama iki kez epidural anestezi verildi tutmadı ne prenseslik kaldı bende ne başka bişeyBöyle olacağını bilsem hiç bulaşmazdım suni sancıya. Sezaryenim spinalle çok rahat geçti ameliyat sırasında müzik açtık sohbet ettik.Sonrasında anestezi etkisi geçince hemen ayaklandım çok şükür.
Şimdiki sorunumuz da sarılık kızlar. İki gündür hafif sarılıkla uğraşıyoruz sabah yine kontrolümüz var yüksek çıkarsa yatış yapacaklar fototerapi içinSütüm mü yetmiyor hiç anlamıyorum göğsümü sıkınca geliyor, bez değişimimiz de çok iyi ama bebeğim hâlâ sarı
![]()
Canım gözün aydın çok güzel olmuş doğumun Allah analı babalı büyütsün darısı biz kalanlara inşallahKızlar selam, dün yazdım kasım annelerini ben kapatıcam diye ama büyük konuşmuşum bugün doğumum gerçekleştisabah rutin kontrole gittik sabah 9da, doktor 2 cm bir açılmam olduğunu ve suyunu ultrasonda biraz bulanık gördüğünü söyleyince yatış verdi. Saat 12ye kadar kasılmalarım oluyordu ara ara ama rahatsız edici değildi meğer suyun gelişinden sonra asıl civcivli kısım başlıyormuş
12de suyum ve nişanım peş peşe geldi ondan sonra 2-3 dakikada bir kasılmalarım başladı ve onlar açıklığı ilerletti. 4 cm olduğunda doktor ultrason kontrolünde bebeğin yüzünün yukarı baktığını söyleyince 20 dakika secde pozisyonunda bekletti ve 6 cm olduğunda bebek dönmüştü. Ben suda doğum istediğim için 6 cmde havuz hazırlandı ve girdim. Tam açıklığa saat 5te ulaştık ve yarım saatlik ıkınmaların ardından 17:28de oğlum suya doğdu
bebeğimi göğsüme koydukları an o tüm ağrı gitmişti rahat nefesler alıp öptüm öptüm
perinede ufak bir sıyrığım dışında başka bir şey olmadı. Oğlum boynunda ve kol altında emniyet kemeri gibi taktığı kordonuyla doğdu
suyun etkisi oldu mu derseniz kesinlikle uyuşturucu etki yaptığını söyleyebilirim. Çünkü suda hep çömelme pozisyonunda ya da dizlerim ve ellerimin üstünde salındım ve o kasılmaların şiddetini karada karşılayamayabilirdim. Ya da hareket kısıtım çok olurdu. Umarım kasım annelerinde kalan 2-3 arkadaşımız da sağlıklı ve güzel hatırlayacağı doğumlar yaşarlar, ben de lohusalar grubuna ekleniyorum
![]()
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar baya birikmiş sayfalar beni merak edip soranlar olmuş @Mavis-prenses @deryaderya2 R rose-baharmarsio daha göremediklerim varsa Evet doğurdum çok şükür
Biliyorsunuz bebeğim kendi gelmiyordu planlı yatış yaptık saat 14.00 de suni sancı ile başlattık doğumu. Kızım da bunun bekliyormuş hemen sancılar başladı nişanım geldi, akşamında da suyum sızıntı şeklinde gelmeye başladı ama sabah acil sezaryenla doğuma alındım. Bebeğimin kalp atışları aralarda 80 lere düşmeye başladı nstde risk almadık, bende sancılardan çok yorulmuştum hemen kabul ettim
Bu arada epiduralli prenses doğum yapacaktım sözde ama iki kez epidural anestezi verildi tutmadı ne prenseslik kaldı bende ne başka bişeyBöyle olacağını bilsem hiç bulaşmazdım suni sancıya. Sezaryenim spinalle çok rahat geçti ameliyat sırasında müzik açtık sohbet ettik.Sonrasında anestezi etkisi geçince hemen ayaklandım çok şükür.
Şimdiki sorunumuz da sarılık kızlar. İki gündür hafif sarılıkla uğraşıyoruz sabah yine kontrolümüz var yüksek çıkarsa yatış yapacaklar fototerapi içinSütüm mü yetmiyor hiç anlamıyorum göğsümü sıkınca geliyor, bez değişimimiz de çok iyi ama bebeğim hâlâ sarı
![]()
Dün sabah 7.4 dü bugün tekrar bakılacak canım. Kilosu 3550, boyu 49 cm doğdu. Doktorumuzda ultrasonlarda kiloyu tam ölçemiyordu ortalama 3500 demişti tutturdu.Sarılık değeri kaçtı canım
Hayırlı uğurlu olsun
Bebiş kaç kilo doğdu boyu kaçtı
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsünDün sabah 7.4 dü bugün tekrar bakılacak canım. Kilosu 3550, boyu 49 cm doğdu. Doktorumuzda ultrasonlarda kiloyu tam ölçemiyordu ortalama 3500 demişti tutturdu.
Benim yanımda annem ve eşim var ama asla onlarda durmuyor. En zor geceydi heralde bugün toplasan 2 saat bile uyumadımBende de bugünden beri durum aynı maalesef. Asla durmuyor. Eşim nöbetçi. Yanımda kimse yok. 5 dakika gözümü kırpmadım![]()
Emzik bende verdim ama tutmuyor keşke tutsaEmzik verdim ben işe yaradı ama benimki de uyanmıyor bir saattir emzirneye çalışıyorum bir iki dk arayla tekrar uyuyakalıyor
CAnim illa sert olmasina gerek yok, yumusak memede de sut olur, sertligine takilma bence.kızlar göğüsleriniz sert ve diri mi acaba? Benim çok yumuşak galiba sütüm yokbebeğimde sürekli aranıyor. Dayanamadım emzik verdim kaç saattir emziriyorum uçları acıdı artık
Gozun aydin canimDün sabah 7.4 dü bugün tekrar bakılacak canım. Kilosu 3550, boyu 49 cm doğdu. Doktorumuzda ultrasonlarda kiloyu tam ölçemiyordu ortalama 3500 demişti tutturdu.
Benimkide oyle canim, gece yanimda yatiyor o zaman guzel uyuyor, gunduz de omzumuzda uyumayi seviyorKızlar benim bebeğim uyumuyor bugün emziriyorum yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor. Akşam 9dan beri böyleyiz siz napıyosunuz böyle oluyor mu sizde de ay çok yoruldum![]()
Ben 7. Günde başladım takmaya çok daha iyi geldi karnımı toparladı acım daha da azaldı. 1 ay kadar falan takmayı düşünüyorum benKızlar sezeryan sonrası korseyi ne zaman kullanmalıyz bir de korse öneriniz varsa yazar mısınız![]()
Benim sol memem de oldu öyle bağıra bağıra emzirdim sonra bir gün boyunca sadece düşük ayarda sağım yaptım makineyle ve sürekli nemli tuttum. Ertesi güne çok daha iyiydi durumuUcunun eti kalktı mı sizin? Benim minik bir parça kopmak üzere. Emzirmem imkansız gibi geliyor. Silikon uç aldım ama çok sevmedi gibi çok çaresiz hissediyorum![]()
Daha dün akşam bununla ilgili bi doktor açıklama yapmıştı. Yumuşak diye meme vermemezlik yapmayın bebek emdiği sürece süt üretimi devam edecek diye.kızlar göğüsleriniz sert ve diri mi acaba? Benim çok yumuşak galiba sütüm yokbebeğimde sürekli aranıyor. Dayanamadım emzik verdim kaç saattir emziriyorum uçları acıdı artık iyice
Bazı akşamlar bizde öyle olduk. Doymadığı zamanlar hep meme istedi yani uzun uyuduğu zamanlarda daha çok yapıyor bunu bizim cimcime. Ben aç olduğunu doymadığını düşünüyorum. Ya da gazı tam çıkmamış oluyor.Kızlar benim bebeğim uyumuyor bugün emziriyorum yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor. Akşam 9dan beri böyleyiz siz napıyosunuz böyle oluyor mu sizde de ay çok yoruldum![]()