• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kafa çevresine birşey mi dedi doktorunuz. Benim kızın da 33,5 , kilo 3545, boyu 49 du.

Ya demedi de ebe içime kurt düşürdü. Ben de hazırmışım evham yaptım. Boy kilo söyleyince kafa çevresine 36’dır dedi direkt. Ben de yok dedim düzelttim ama sonradan acaba boy ve kilosuna göre küçük mü diye kendime iş çıkardım.

Evet içinde kalıyor biraz. Kendi kendine gidermiş onlar da. Biz doktorumuza sorarak daha düşmeden yıkamıştık. Her gün yıkıyorum ben
Bende yarın kontrolde tekrar sorayım ya yazık çocuğum 2 hafta oldu hala yıkanmadı göbeği bekliyoruz
Hergün yıkama daha çok hassas vücutları iyice kurur birgün dur birgün yıka sık yıkamada vücudu sadece suyla yıka.

Kızlar kızımın göbek kordonu düştü fakat içinde biraz kaldı kuru ama duruyor hala
Normal mi bu ? Bide ne zaman banyo ettirebilirim acaba hala yıkayamadık çocuğu
Siz ne zaman banyo ettirdiniz ?
Benim oğlumunki de kalmıştı. Dr eliyle temizledi. Bende ay ben hayatta cıkaramazdım falan dedim.

Kızlar benim oğlum 1 aylık oldu. Aşırı gazlı bu nedenle emmek istemiyor. Eskiden 7-8 dk emen bebeğim şimdi 3-4 dk emmeye başladı. Kiloyuda çok az almış .sütümü sağıyorum ya da mama yapıyorum asla içmek istemiyor.Yediklerime dikkat ediyorum, masaj yapıyorum, banyo yaptırıyorum, kakasını da yapıyor ama sürekli kendini sıkıyor. İnsan kendini çok çaresiz hissediyor. Kullandığınız ya da önereceğiniz damla, teknik vs var mı?

Ya demedi de ebe içime kurt düşürdü. Ben de hazırmışım evham yaptım. Boy kilo söyleyince kafa çevresine 36’dır dedi direkt. Ben de yok dedim düzelttim ama sonradan acaba boy ve kilosuna göre küçük mü diye kendime iş çıkardım.
Boşuna evham yapma canım bak benimkinin kilosu seninkinden fazla, kafa çevresi daha küçük hiç kimse de birşey demedi gayet sağlıklı. Bir sürü çocuk doktorunun muayenesinden geçmiştir o şimdiye kadar sana söylerlerdi normal olmasa.

Kızlar benim oğlum 1 aylık oldu. Aşırı gazlı bu nedenle emmek istemiyor. Eskiden 7-8 dk emen bebeğim şimdi 3-4 dk emmeye başladı. Kiloyuda çok az almış .sütümü sağıyorum ya da mama yapıyorum asla içmek istemiyor.Yediklerime dikkat ediyorum, masaj yapıyorum, banyo yaptırıyorum, kakasını da yapıyor ama sürekli kendini sıkıyor. İnsan kendini çok çaresiz hissediyor. Kullandığınız ya da önereceğiniz damla, teknik vs var mı?
Biz prebiyotik kullanıyoruz ismi symbosys, doktor daha ikinci haftamızda başlattı çok memnunum canım. Etki etmesi biraz zaman alıyor ama etkiye başlayınca memnun kalırsın

Ay sonunda bizimkine yakın kafa çevresi. Bizim de 34. 3400, 52 cm.
Bizim de 34, 3150 gr 52 cm boy.
Aylarca gittiğim doktor iri bu bebek şöyle kemikli böyle kemikli dedi en son 3200 çıkmıştı ultrasonda doğduğunda daha azdı kilosu. Bende buna şaşırmıştım

Kızlar bebişleriniz hızlı nefes alıyor mu?? Benim ki sık sık hızlı nefes alıp veriyor. Emerken de çook yoruluyor.

Kızlar kızımın göbek kordonu düştü fakat içinde biraz kaldı kuru ama duruyor hala
Normal mi bu ? Bide ne zaman banyo ettirebilirim acaba hala yıkayamadık çocuğu
Siz ne zaman banyo ettirdiniz ?
Çarşamba düştü cuma günü yıkadık biz canım.

Kızlar bebişleriniz hızlı nefes alıyor mu?? Benim ki sık sık hızlı nefes alıp veriyor. Emerken de çook yoruluyor.
Evettt hemde nasıl yoruluyor bir de doymadıysa diğer memeye bir saldırışı var hızlı hızlı nefes alıp veriyor çok komik 😅😅

Biz prebiyotik kullanıyoruz ismi symbosys, doktor daha ikinci haftamızda başlattı çok memnunum canım. Etki etmesi biraz zaman alıyor ama etkiye başlayınca memnun kalırsın
Canım seninde benzer şikayetlerin mi vardı. Bagirsak düzeninde değişiklik olmadı dimi

Kızlar göbek bağının alt kısmında kan görüyorum. Bunu yaşayan doktora soran oldu mu?

Back
X