• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Evet evet kuzum kundak yapıyorum ama yine de yerinde uyumuyor. Sadece kucağımda deliksiz uyuyor, yerine yatırdığım anda çığlık😁 kucağa alıstırma dedikleri buymuş galiba djdhdjd şuan mesela wc gitmem lazım ama 2 saattir tutuyorum uykusu bölünmesin diye
Alıştırma demek kolay 🤣 benimki de koala gibi şuan gel de uyu yani.

Bu video şuan bebesi memesinde tüm analara gelsin. Unutma yanlız değilsin. 😂😂 bizde böyleyiz..

Kızlar bir iki gün tuvalete çıkamadım sonra bıçak gibi bir acı kan gelmesi yaşadım hamilelikte bile kabız olmamıştım kendimce bir şeyler deniyorum yapıyorum iyi gelir inşallah. Hepimizin hemen hemen sıkıntıları aynı lohusalık depresyonuna girmedim biraz kendimi oralara sokamadım nazlanamadım desteksizim yanımda kimse kalmıyor kahvaltı öğle akşamı birleştiriyorum bazen bir şey yiyemiyorum onun yerine bebekle beraber uyuyorum gece gündüz ayrımım kalmadı bebişim gibi😅 kendime hiç bakamıyorum kokuyorum perişanım resmen 😂

kızlar şundan kullanan var mı iyi mi sizce

Eklentiler

• IMG_8439.webp
    IMG_8439.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 19
Kendi adıma söyleyeyim ben de gün boyu eski hayatımı özlüyorum,3 yıl evlilikte iki kişilik konforlu hayattan sonra 3 kişi olmak beni de zorluyor.Dışarı çıkmak bazen içimden gelmiyor.Kendimi bakımsız görmek kendimi yaşlanmış hissettiriyor ve en kötüsü de günler hep aynı geçiyor hep aynı döngümüz var.Yorgun uykusuz halsiz bir kadın oldum.
Aynı şeyleri yaşıyoruz duş alacak vakit bulamıyorum aynı döngünün içinde debelenip duruyorum, böyle nereye kadar bilmiyorum. Bu sürecin bu kadar zor ve yıpratıcı olacağını düşünmemiştim ya

Canım 1 saat sonra uyanır benim ki sabah 4 e kadar ağzı memede durcak yatağına koyduğum an basıyor çığlığı. Tek susturma yolu meme. Başka hiç birşekilde susmuyor. Bir kaç haftaya düzelir diyorlardı ama korktum şimdi kız. Allahtan eşim izinli birlikteyiz ama memesi olmadığından çok faydası olmuyor. 😂😂

Canım gündüz uykusu nasıl? Benimki gündüz uyuyor gece uyanıktı. Biyolojik saat çalışmaları yapıyorum bu gece 3’e kadar uyudu gece gündüz dengesi normale dönüyor sanırım.

Canım eğer yanınızda size yardımcı olan annedir kaynanadır varsa bebek uyurken gündüz yada gece bir iki saat bebeği ona bırakmak . Bana yemek yapmak yada etrafı toplamak bile iyi geliyor kafam dağılıyor. Zaten sürekli memede oluyor. İnsan ister istemez bunalıyor. Mesela geçen hastaneden dönerken eşime arabayı ben kullanacağım dedim. Ve araba kullanmak bile iyi geldi. Ben kendimde bunu farkettim.

Bana da banyo fırçalamak öyle iyi geldi ki bugün. Sonra da üst üste üç makine çamaşır attım astım, duş almış kadar ferahladım.

Canım gündüz uykusu nasıl? Benimki gündüz uyuyor gece uyanıktı. Biyolojik saat çalışmaları yapıyorum bu gece 3’e kadar uyudu gece gündüz dengesi normale dönüyor sanırım.

Bana da banyo fırçalamak öyle iyi geldi ki bugün. Sonra da üst üste üç makine çamaşır attım astım, duş almış kadar ferahladım.

Bazen gündüzde durmuyor uyanıyor o zaman mahvoluyorum ama dün tüm gün uyudu. Sadece meme için uyandı o kadar. Ama gece 12 den 4 e kadar ağlıyor çırpınıyor böyle bir haller oluyor yavruma. Bu saatler arasında hiç uyumuyor

Memnun musun canım? Biz Aptamil Prematil kullanıyorduk ama kilosu toparladığı için farklı bir mamaya geçelim diyoruz. Belki gaz sorunu da azalır diye umut ediyorum.

Bizde Evolvia kullanıyoruz. Bence şimdilik çok gaz problemi yok. İlla oluyor emmeden yada memeden sonra ama çabuk çıkartıyor. Çok hızlı da kilo aldırmadı. Zaten 2 kez veriyorum artık. Bırakana kadar değiştirmem heralde canım

Memnunum canım en iyisi bu dediler diye bunu aldım
Teşekkür ederim canım ☺️
Bizde Evolvia kullanıyoruz. Bence şimdilik çok gaz problemi yok. İlla oluyor emmeden yada memeden sonra ama çabuk çıkartıyor. Çok hızlı da kilo aldırmadı. Zaten 2 kez veriyorum artık. Bırakana kadar değiştirmem heralde canım
Teşekkür ederim canım. Bu markayı ilk defa duyuyorum. Bakacağım mutlaka.

merhaba kızlar şimdi muayeneden geldim yarın 40 haftamız doluyor doktor bekletmek istemiyorum yarın hazırlıklı gel dedi büyük ihtimalle suni sancı verecek en fazla cumaya kadar bekleriz dedi
Çatı kontrolü yaptı 2 cm açıklık vardı ama nst sancım yok yarına kadar hareket ve ilişki önerdi
Vajinal doğum yapanlar tavsiyeniz var mı doğum öncesi için doğuma hazırlık olarak talibim tecrübelerinize ve dualarınıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

merhaba kızlar şimdi muayeneden geldim yarın 40 haftamız doluyor doktor bekletmek istemiyorum yarın hazırlıklı gel dedi büyük ihtimalle suni sancı verecek en fazla cumaya kadar bekleriz dedi
Çatı kontrolü yaptı 2 cm açıklık vardı ama nst sancım yok yarına kadar hareket ve ilişki önerdi
Vajinal doğum yapanlar tavsiyeniz var mı doğum öncesi için doğuma hazırlık olarak talibim tecrübelerinize ve dualarınıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kısacık ve rahat bir doğum olsun inşallah sağlıkla kucağına al 🙏🏻 benim en büyük tavsiyem nefes olacak, kasılma geldiğinde burnundan derin nefes alıp çok yavaş şekilde ağzından sertçe vermek rahatlatıyor ve nefes vermek için çeneyi kasmadığından açılma da hızlı ilerliyor. Hareket etmek, pilates topunda gevşemek de etki ediyor ama kasılma geldiğinde yapabileceğin tek etkili şey nefes oluyor ancak. Zaten açılma 5-6 cm geçtikten sonra nefes dışında hareket etmek de istemiyorsun 😅Benim tüm sürecim 7-8 saat sürdü ve bence açılmaları da hızlandıran nefes tekniğiydi. 3-4 saniye alıp 7-8 saniyede vermeye çalıştım. Gerisi sen ve bebeğinin birbirine inancı ♥️

Back
X