- 11 Nisan 2024
- 1.879
- 1.780
- 53
Kızlar evde mastiti nasıl geçirdiniz sağıyorum emziriyorum ama hala ağrıyor![]()
Sıcak soğuk kompres yap canım. Çok ilerlemedi ise işe yarar diye düşünüyorum. lansinoh’un bunun için göğüs pedi var işe yarayabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar evde mastiti nasıl geçirdiniz sağıyorum emziriyorum ama hala ağrıyor![]()
Ben kullanıyorum o lansinohun kompres pedini müthiş bir şey vallaSıcak soğuk kompres yap canım. Çok ilerlemedi ise işe yarar diye düşünüyorum. lansinoh’un bunun için göğüs pedi var işe yarayabilir.
Bacım rusyada norveçte bebeler doğduğu gibi hasta olur o zaman inanma, biz her gün çıkmaya başladık çok iyi geliyor ki ben iklimi sert bir yerdeyimKızlar ben mersin'de yaşıyorum
Burada öğlen hava güzel. Ama bana çıkma bebek hasta olur, lohusa çıkmaz vs diyorlar. Bugün 2 haftalık olduk. Sahilde hava alsak bir şey olur mu sizce. Sizler çıktınjz mı?
Evet mastit değil ama tıkanıklık gibi görünüyor, ılık duş ve memeden ucuna doğru masaj yapman lazımKızlar benim sütüm sağ göğsüme göre sol göğsümden daha fazla geliyordu. İki gündür sol tarafta kol altıma doğru bir ağrı, sertlik var ve sağımda sütüm az çıkıyor. Ateşim falan yok. Bu mastit olabilir mi? Nasıl geçecek?
Bende öyle okudum ama inşallah çabuk geçer göze yakın yerde olunca rahatsız oldum.Ben araştırdım onlar sebum dengesiz oturmadığından vs oluyormuş. Tedavisi yok gerek de yok kendi kendine geçiyor
Cesaret aldım birazdan çıkıyoruz vallaBacım rusyada norveçte bebeler doğduğu gibi hasta olur o zaman inanma, biz her gün çıkmaya başladık çok iyi geliyor ki ben iklimi sert bir yerdeyim
Çok mu mama verdin acaba benim de iki kere kustu, fazla mama verdiğim için sanırım şimdi bir tık azalttımKızlar bebeğimi saat 9’da besledim. Gazını çıkardıktan bir süre sonra yatağına yatırdım. Doktorun dediği gibi sırt üstü yatırıp başını sağa sola döndürüyorum hep. Ben de aynı odada süt sağıyordum. Bir ara baktım başını düz çevirmişti. Öyle rahat ediyor diye düşündüm. 5 dakika sonra inanılmaz bir ağlamayla bir baktım ki kusmuş. Aynı odada olmasaydım ne olurdu, bilmiyorum. Çok korktumSiz nasıl yatırıyorsunuz bebeklerinizi? Ben nasıl bir dakika bile gözümü ondan ayıracağım, bilmiyorum. Çok yoruldum. Korku hiç bitmiyor. Şimdi tam yan yatırdım. Başında bekliyorum..
Bakayım pede sağ ol sıcak soğuk kompresi nasıl yapmalıyız ben hep sıcak bişi koydum ama geçmedi soğuk ne zaman uygulamalıyım? birden oldu zatenSıcak soğuk kompres yap canım. Çok ilerlemedi ise işe yarar diye düşünüyorum. lansinoh’un bunun için göğüs pedi var işe yarayabilir.
Hep aynı oranda veriyorum ama bazen fazla geliyor galiba. Boğulacak gibi olması çok korkuttu beni.Çok mu mama verdin acaba benim de iki kere kustu, fazla mama verdiğim için sanırım şimdi bir tık azalttım
Ben de bi ara düz uyurken oldu hemen ters çevirdim fışkırtır tarzda kustu o kadar korktum ki seni çok iyi anlıyorum o gece uyumadım sürekli izledim uyudu mu kusacak mı diye düşünmek insanı çok yoruyor.Hep aynı oranda veriyorum ama bazen fazla geliyor galiba. Boğulacak gibi olması çok korkuttu beni.
Öyle maalesef. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zormuş bu tarz şeyler..Ben de bi ara düz uyurken oldu hemen ters çevirdim fışkırtır tarzda kustu o kadar korktum ki seni çok iyi anlıyorum o gece uyumadım sürekli izledim uyudu mu kusacak mı diye düşünmek insanı çok yoruyor.
Bende öyle okudum ama inşallah çabuk geçer göze yakın yerde olunca rahatsız oldum.
Bakayım pede sağ ol sıcak soğuk kompresi nasıl yapmalıyız ben hep sıcak bişi koydum ama geçmedi soğuk ne zaman uygulamalıyım? birden oldu zaten![]()
Ben de bi ara düz uyurken oldu hemen ters çevirdim fışkırtır tarzda kustu o kadar korktum ki seni çok iyi anlıyorum o gece uyumadım sürekli izledim uyudu mu kusacak mı diye düşünmek insanı çok yoruyor.
Benimki de reflü yatağında yatıyor aslında. Çok korkmama gerek yok o zaman.Reflü yatağı güvenilir oluyor bence,ben artık kontrol etmiyorum reflü yatağı eğimli olduğu için kustuğu ağız kenarından akıyor ,çok ses yaparsa da uyanıveriyorum
Ben çıkıyorum canım. Hiç bişey olmuyor bebeğe de iyi geliyor bence .Kızlar ben mersin'de yaşıyorum
Burada öğlen hava güzel. Ama bana çıkma bebek hasta olur, lohusa çıkmaz vs diyorlar. Bugün 2 haftalık olduk. Sahilde hava alsak bir şey olur mu sizce. Sizler çıktınjz mı?
Ben hiç yapmadım erken değil mi daha bilemedim ama araştırdım bu haftalarda 1-2 dakika yapılabilir diyorKuzular bi şey sorcam ama derdin bu mu demeyinTummy time yapıyor musunuz
Ben tek başıma yüzükoyun yatırmaya korkuyom.
Benim yarın doktor kontrolüm var çıkışta biyerlere gidicez canım. Eşime dedim bi cafe bile olabilir doktor çıkışı biyerlere gidelim diye. Bence hiç sorun yok tam tersi arada eski rutinlerimize dönmek, dışarıya açılmak iyi gelir diye düşünüyorum.Kızlar ben mersin'de yaşıyorum