Bizim de bugün 1 haftamız doldu bu sürede emdiği meme az geldiği için sarılık değerlerimiz 17ye kadar yükseldi ve bir gece yoğun bakımda ışık tedavisi aldı bebeğim. Şükür çıktığında 8e düşmüştü değeri şimdi durumu çok daha iyi, hareketli öncesinde sürekli uyuyordu yavrum. Ama benim sütüm çok yok mama takviyesi veriyoruz her beslenmede

yarım saat sağım yaptığımda her iki memeden maksimum 30 ml çıkıyor ne zaman artacak bu süt? Damla içiyorum süt yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum bütün gün ama hala aynı. Sizin tavsiyeniz var mı?
Canım yaninda destekcin var mi hazirlayanin varsa iyi besleniyorsun, bnm esim sagolsun var, iyi beslen bol su ic, negatif dusunme hep sutun iyi diye dusun tamm mı
Bak benim oglumda 3_5 hafta arasi hastahanexe yatmisti gobek bagi mesanesine uzanyi yapti diye bilemediler once 2 hafta boyunca, sadece 1 gunde enfeksiyonu var diye yogun bakimda yatti, orada diger bebislerden rota virusu kapmisti, cok zor zamanlardi, sadece beni ve bebgi baska odaya aldilar, genel cerrahi bolumunde bahseettigim durum 2019 mart ayi sonu nisan basi behçet uz izmir de yasandi, o zamanla sok olmustum olum belgesi bile imzalattilar ameliyat oncesi, ve ben rotayi sizin steril olmaniz gereken yerde kapti diye sikayetci bile olamadim, uyutuyordum pat asistanlar bir dolu insan gelip gobegindeki enfeksiyonu olcmek icin odaya dolusuyorlardi, gobek deligine igne ile akintiyi inceliyorlari, damar yollari minik diye tutmuyordu 2 gunde bir sisip degisiyordu, bu arada ben iyi beslenemiyordum, kapiya yemek getirmiyorlardi sira ile aliyorduk. Ben gidene kadar cogu bitiyordu, cocuk aglamaktan katiliyordu, ve daha neler moral bozmayim 3 hemsire haric diger hic biri iyi degildi, cocuguma mama denedik kabul eymedi, sutum 5. Haftada sagimla 20 ml zor geliyordu, 2400 du 5. Haftada 3.112 dogmustu, bezini tartiyordum. Serumunu ayarliyordum,ilac zamani hemsireyi ben cagiriyordum, kaka testini rotasi gecti mi diye her sabah erken mesai degisiminden once hemsireler uyurken ben bilgisayrdan giriyordum kendim gizlice yoksa onlarin yapacagi yok inan yasadim bunlari caresizlikten, hirsiz gibi dolaptan bebegime yazilan ama yenidogan diye verilmeyen o zaman bana verin yiyeyim dedigim muhallebileri aliyordum, o hasta bakicilarin tripleri yemek getirenlerin nazlari, hemsirelerin bıkmışlikları hicbirine beddua etmedim ama icimde hepsi,
Demem o ki esim haftalarca arabada uyudu kiyafetlerini kaynatip yikadi getirdi, gizlice yemekler soktu montunun icinde ve ben cogu zaman odadaki wc de gizlice yemek zorunda kaldim, kendimi yikanamadigim icibn vajinal dogum yaptigim dikisim enfekte olmus onun bile tedavisini olamadim,
Ve sadece su ve süt ictim bir de esim cebime kayisi kuruyemis getiriyordu birer birer yiyordum, zaten oglumun aglamasinda diger hastalar rahatsiz oluyor geceleri diye kucagimda tutup sallamaktan uykusuzluktan artik gucum halim kalmamisti, son 4 gun kala torpilbulduk, bet hemsirelere lokum, cikolata yapyirdik tek tek verdik, esimjn yaninda kalmasina izin verdilerde o cocugu serumlarla tutarken dus aldim rahat yemek yedim sonrada ameliyat oldu rotasi gecti cok sukur,
Senin bebisinde iyilesecek sutunde irmak gibi cogalacak bizlerin stresi etkiliyor onlari daha vok agliyorlar, merak etme saglikli olsun gecer biter
Ben su an evdeyim cok sukur sagikli geciriyorum lohusalik donemimi bu yuzden hep sukrediyorumkizim iyi diye, aglasada uyumasada bebek yenidogan donemi gececek diyorum
Su an sut icin mamsel anne cayi, hipp cayi ve moms tea ebebkten temin ettim, ve bol su iciyorum kuruyemis dahil ve su an yazmistim kizim oksuruyor sütün taziginden makas yapip emziriyorum memeyi
Rabbim hepinizin sutlerine bereket versin insallah