• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Teşekkür ederim canım. Zaten göbeği düşmedi, gümüş nitrat damlattı. Canım ona da ayrı bi sıkıldı. Ne kadar sakınırsan o kadar çekiyor ya bence buna inanmaya başladım ciddi anlamda
Anladim, gobek deligini dusurmek icin bir sey kullanildigini bile bilmiyordum. Kac gun surerse sursun dogal dusus bekleniyor diye dusunmustum. Umarim iyilesir yara kismi bir an once. Evet haklisniz, sakinan goze cop batiyor maalesef.

Evet canım, uyku düzenimizi beğenmedi doktor. Yanlış yapıyormuşum. Şöyle ki ben iki saatte bir emziriyorum ya da bebeğim ne zaman isterse ama doktor uykudan uyandırma kendi ne zaman uyanırsa o zaman emsin diyor. Çocuğum yeni yeni sarılığı atlatıyor.
Aa çok ilginç. Uykuda da çok kalmasın yinede cok kücük

Ya arkadaşlar bebeği çok ağlayan var mı? Gerçekten çıldırmak üzereyim artık kendimi parçalıcam 7/24 ağlayabilir mi bi bebek ? Yalnız uyurken sesi kesiliyor cok yoruldum cok bunaldım artık bu nedir ya
Kolik bebek mi acaba? Onlar surekli agliyorlarmis, arkadasim bahsetmisti.

Sanırım öyle ama çaresi var mı acaba bunun. Gerçekten artık sırtıma ağrı giriyor bu ağlama krizlerinde
Benim bildigim kadariyla caresi yok, 6-8 hafta bazen biraz daha uzun ayni sekilde devam ediyormus. Ama yine doktorunuza danismakta fayda var tabii ki. Belki onerisi olur. Bazi arkadaslarim lavanta icerikli dus jellerinin/sampuanlarin bebeklerini sakinlestirdigini soylemislerdi. Dustan sonra daha kolay uykuya daliyorlarmis.

Sanırım öyle ama çaresi var mı acaba bunun. Gerçekten artık sırtıma ağrı giriyor bu ağlama krizlerinde
Bu arada 8-9. haftalarda buyume ayagi krizleri gozlemlenebilir eger bebeginiz zamaninda dogduysa. Erken dogduysa bu haftalarda degisiklik oluyor. Belki de oyle bir haftadir sizinkisi.

Bu arada 8-9. haftalarda buyume ayagi krizleri gozlemlenebilir eger bebeginiz zamaninda dogduysa. Erken dogduysa bu haftalarda degisiklik oluyor. Belki de oyle bir haftadir sizinkisi.
35+4te doğdu. Bilmiyorum ya 15. Gününden beri durmadan ağlıyor canı sıkıldıkça ağlıyor. İnşallah geçer 3 aylık olduğunda. Bu kadar ağlayan bebek cevremde görmedim

Herkesin bir sıkıntısı, imtihanı var. Kimisi çok uyuyor diye, kimisi uyumuyor, kimisi doymuyor çok emiyor, kimisi emmiyor, sütüm çok sütüm yok, ağlıyor vs...Cennet annelerin ayakları altında boşuna değil. Benim 2. Çocuğum kızım 2 ay zor emdi. Sonra bıraktı mama vs çok çok az sırıngayla beslendi.4 aylıkken hiç kilo almadığı için ek gıdaya başlandı. Çok iştahsızdı. Şuan 8 yaşında ve hala iştahsız minyon bir kız. O kadar yorulmuştumki 2. Çocuk için 7 yıl ara vermiş oldum.hamile kalınca Çok dua etmiştim oğlum öyle olmasın diye. İnanın buda öyle gazdan ememiyor mama yemiyor.Kilo alımı yine yavaş. Anladım ki bu böyle gidecek . Ama daha sakinim. Allah hepimize kolaylık versin.

Anladim, gobek deligini dusurmek icin bir sey kullanildigini bile bilmiyordum. Kac gun surerse sursun dogal dusus bekleniyor diye dusunmustum. Umarim iyilesir yara kismi bir an once. Evet haklisniz, sakinan goze cop batiyor maalesef.
Canım enfeksiyon varsa yapılıyor bu işlem.

Aa çok ilginç. Uykuda da çok kalmasın yinede cok kücük
Evet canım, ben bildiğim yoldan devam. Benim bebeğim uyku düzenini mi biliyor anlıyor sanki doktor uyutmaya çalışırken kollarım kopuyor. Ve ben artık iki üç gündür bebeğim uykudan uyanmasın diye azıcık uyusun diye hiç bi şey yapmıyorum. Bebeğimden korkmaya başladım sanki bu düzen yüzyıllarca böyle sürecek gibi, ağlama sesi geldimi benimde ağlayasım geliyor onunla

Evet canım, ben bildiğim yoldan devam. Benim bebeğim uyku düzenini mi biliyor anlıyor sanki doktor uyutmaya çalışırken kollarım kopuyor. Ve ben artık iki üç gündür bebeğim uykudan uyanmasın diye azıcık uyusun diye hiç bi şey yapmıyorum. Bebeğimden korkmaya başladım sanki bu düzen yüzyıllarca böyle sürecek gibi, ağlama sesi geldimi benimde ağlayasım geliyor onunla
Al benden de o kadar ya bak uykudan uyanmaya başladığı anda beni stres basıyor ağlayacak diye. Çok zormuş ağlayan bebek ya Allah yardımcımız olsun. Hem üzülüyorum hem cok yorgunum :(

Al benden de o kadar ya bak uykudan uyanmaya başladığı anda beni stres basıyor ağlayacak diye. Çok zormuş ağlayan bebek ya Allah yardımcımız olsun. Hem üzülüyorum hem cok yorgunum :(
Aynı şeyleri hemen hemen hepimiz yaşıyoruz canım. şu bi kaç ayı atlatalım şu an tek tesellim bu. Herşeyi bi düzene oturtucaz. O dünyada yeni bi can Herşeyi sıfırdan öğreniyor. Biz taze anneyiz. Onlarla birlikte bizde öğreneceğiz. Sadece Önümüzdeki yıl bu zamanların mini bi fragmanını görmek isterdim bebeğimle birlikte güç olsun bana diye 🥺

Benim bebeğim de sürekli ağlıyor canım. Sadece ağzında biberon, emzik varken ağlamıyor. Onun dışında hep ağlama modu açık.

Çok kötü modum düşük ya kuzular. Üstelik yarın birkaç arkadaşım gelecek. Kimseyi kaldıracak halim yok. Annemle aramdaki gerginlik eşimle aramıza yansıdı. Çok yalnız yorgun umutsuz hissediyorum. Anneme de zerre sevgi olumlu bir şey hissetmiyorum. Yeni anne olmuşken bunları hissetmek öyle zor ki.

Benim bebeğim de sürekli ağlıyor canım. Sadece ağzında biberon, emzik varken ağlamıyor. Onun dışında hep ağlama modu açık.
İyi bari bak biberon emzik varken susuyormuş. Yemin olsun alya beslenirken de ağlıyor. Emziği de cok nadir tutuyor. Ağlamasına engel olduğu için tükürüyor hemen

Back
X