• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Selam guzel anneler... benim 2 cocuk olunca pek yazamıyorum firsat buldukça okuyorum yazılanları. Ben gaz ilacını bıraktım ve ilacı bırakınca iyileşti çocuğum:) tamam yine gazı var ama gaz stresi yasamiyo. Gaz ilacları midedeki gazları birleştirerek daha kolay çıkmasını sağlıyor dedi kankam chatgpt ama birleşince daha zor çıkıyor herhalde ki çok agliyordu. 1 hafta sonra normalleşti ve kendi kendine gazino da çıkartıyor artik. Size de fikir olsun dedim

Ya arkadaşlar bebeği çok ağlayan var mı? Gerçekten çıldırmak üzereyim artık kendimi parçalıcam 7/24 ağlayabilir mi bi bebek ? Yalnız uyurken sesi kesiliyor cok yoruldum cok bunaldım artık bu nedir ya
Benimki öyle canım. Doktor kolik dedi 3,5 ay bu şekilde devammış . Umarım öyle olur.kaldı 2 ay diye sabır ediyorum 🥹

Benimki öyle canım. Doktor kolik dedi 3,5 ay bu şekilde devammış . Umarım öyle olur.kaldı 2 ay diye sabır ediyorum 🥹
Canım ne şekilde ağlıyor peki?
Ben şuan gazı olduğunu düşünmüyorum çok rahat cıkarabiliyor son aldığım damlalardan sonra. Ama her fırsatta ağlıyor yine

Canım ne şekilde ağlıyor peki?
Ben şuan gazı olduğunu düşünmüyorum çok rahat cıkarabiliyor son aldığım damlalardan sonra. Ama her fırsatta ağlıyor yine
Kakasını yaptıktan sonra bile ağlıyor . Malesef kolik olunca böyle oluyor bi nedemi yok ağlamak için benimde sinirlerim bozuldu. Aynı senin gibi uykudan uyanınca ağlayacak diye korkuyorum. Sürekli memede emzikte tutmuyor. Bi süre sonra emmiyor kafasını sağa sola çarpıyor artık

Çok kötü modum düşük ya kuzular. Üstelik yarın birkaç arkadaşım gelecek. Kimseyi kaldıracak halim yok. Annemle aramdaki gerginlik eşimle aramıza yansıdı. Çok yalnız yorgun umutsuz hissediyorum. Anneme de zerre sevgi olumlu bir şey hissetmiyorum. Yeni anne olmuşken bunları hissetmek öyle zor ki.

Ben de çok kötüydüm bugün bebeğim sadece kucakta uyuyor ve yatağa koyduğumuz an uyanıyor sonra da ağlıyor.Hep aynı döngüyü yaşıyoruz,annem bizimle.Kaç kere uyutmak için yol denedik yok olmadı.Hem çok zor dalıyor hem yerinde değil.Bugün çok isyan ettim anneme hep böyle mi olacak bir bebek böyle mi olur yeter tekken bir şey yapamayacak mıyım ben filan derken anneme isyan etmeye gelmiyor olacak tabi şükret cart curt deyip bebek böyledir yapmayacaktın o zaman cevabı aldım sinirden 3 saat ağladım.Hala kötüyüm,lohusalık çok zor.

Ya arkadaşlar bebeği çok ağlayan var mı? Gerçekten çıldırmak üzereyim artık kendimi parçalıcam 7/24 ağlayabilir mi bi bebek ? Yalnız uyurken sesi kesiliyor cok yoruldum cok bunaldım artık bu nedir ya
Canım bnmde aynı uyuyor uyanırken bağırarak ağlıyorr emiyor diğer memeye geçirirlçken bile ağlıyorr ben anlamsdım

İlk hafta kaybettiği kilo değil ödem benim oğlum da 2650 doğdu 2500 e düştü sonrasında toparlıyor

Bebeğim 2650 doğdu ödemden sonra ilk hafta 2500 e düştü ilk ayında 3kg 100g a çıktı
Doktor size mama verin dedi mi bizimkine söyledi

Bebeğiniz kaç haftalık şuan. Bende dün sab simplex damlası başlamıştım. Evet dün baya ıkındı. Gazını normalde de geç çıkarıyor. Biz şuan 45 günlüğüz

Canım başka bişeye falan baktılarmı direk gazdan dolayı kolikmi dediler
Yok valla durumunu anlattım işte buradaki gibi doktorda malesef kolik böyledir dedi sadece . Doktoru aslında deneyimli birisi ama başka bi doktora mı gitsem dedim bi ara çaresizlikten

Kakasını yaptıktan sonra bile ağlıyor . Malesef kolik olunca böyle oluyor bi nedemi yok ağlamak için benimde sinirlerim bozuldu. Aynı senin gibi uykudan uyanınca ağlayacak diye korkuyorum. Sürekli memede emzikte tutmuyor. Bi süre sonra emmiyor kafasını sağa sola çarpıyor artık
Aynı böyle bizimkide ya hayret bişey valla

Doktor size mama verin dedi mi bizimkine söyledi
Hayır mama vermemi hiç istemedi anne sütünden devam etmemi söyledi ama ben bazen akşama doğru sütümün azaldığını hissediyordum 2. Aydan sonra akşamları verdim 30 ml kadar o da her zaman değil haftada 2 kez olarak

Hayır mama vermemi hiç istemedi anne sütünden devam etmemi söyledi ama ben bazen akşama doğru sütümün azaldığını hissediyordum 2. Aydan sonra akşamları verdim 30 ml kadar o da her zaman değil haftada 2 gün felan

kızlar regl ağrısı gibi karın ağrısı yaşayan var mı
Ben yaşıyorum. Yarın doktora gideceğim bunun için.
Canım başka bişeye falan baktılarmı direk gazdan dolayı kolikmi dediler
Benim bebeğim hep aynı saatlerde huzursuzlanıyor. Bu saatlerden sabaha kadar ağlıyor ve uyumuyor. Gaz sancısını da daha çok bu saatlerde çekiyor. Doktor hep aynı saatlerde olduğunu duyunca direkt kolik dedi.

Kızlar benim sütüm giderek azalmaya başladı. Sağım yaptıkça süt artar deniyor ama bende hiç öyle olmuyor. Günde 5 kere de sağsam 1 kere de sağsam toplamda aynı ml süt çıkıyor. Önceden tek göğsümden en az 50 ml süt çıkardı. Şimdi iki göğsümün toplamında 50 ml’i zor görüyorum. Humana emziren anne çayı sipariş ettim ama umudum kırık. Önceden süt inince göğüslerim sızlardı, taş gibi olurdu, süt akardı. Şimdi bunların hiçbiri olmuyor 😕

Kızlar benim sütüm giderek azalmaya başladı. Sağım yaptıkça süt artar deniyor ama bende hiç öyle olmuyor. Günde 5 kere de sağsam 1 kere de sağsam toplamda aynı ml süt çıkıyor. Önceden tek göğsümden en az 50 ml süt çıkardı. Şimdi iki göğsümün toplamında 50 ml’i zor görüyorum. Humana emziren anne çayı sipariş ettim ama umudum kırık. Önceden süt inince göğüslerim sızlardı, taş gibi olurdu, süt akardı. Şimdi bunların hiçbiri olmuyor 😕
Hayatımda her şey üst üste geldi. Sütümü bu stres çok azalttı galiba. Hamilelikte yaşadıklarım, bebeğimin erken doğması ve küvöz süreci, kayınvalidemin yaşattıkları yetmezmiş gibi apartmanda çok samimi olduğum iki kişinin asılsız suçlamalarıyla karşılaştım ve yalnız bırakıldım. Bu son durumu kafama takarken fark etmeden sütümü azalttım..

Pompa sayisini artirdikca sut miktarim benim de artmadi. Hatta bir sure sonra sari yagli sut yerine mama gibi beyaz sut gelmeye basladi ama mecburen sagiyorum yine de. 2. ayla birlikte gogusler bebegin ihtiyaci kadar yani cektigi kadar sut uretmeye baslarmis. Ilk haftalardaki gibi bol bol uretmek yerine. Herkes icin gecerli olmayabilir ama sut azalmasi rastlanan bir durummus maalesef. Cesitli takviyeleri deneyip hangisi size iyi geliyor onu bulmaya calisabilirsiniz. Bana emzirme kurabiyeleri cok iyi gelmisti mesela.

Back
X