• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Kızlar biz asıl eşimle bu banyo işini halledemiyoruz. Yani ikimiz de korkak tavuk gibi aman su mu kaçtı gözüne şampuan mı girdi kulağını kapatalım üşütmeyelim derken yalapşap bi şey oluyo bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi ya

Kızlar biz asıl eşimle bu banyo işini halledemiyoruz. Yani ikimiz de korkak tavuk gibi aman su mu kaçtı gözüne şampuan mı girdi kulağını kapatalım üşütmeyelim derken yalapşap bi şey oluyo bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi ya
Canım Allah affetsin biz elma yıkar gibi yıkıyoruz. Başka türlü benim panikli halimden dolayı yapamazdık 😅 Eşim yıkıyor. Ben sadece su döküyorum. O da rastgele yıkıyor. Zaten üşümesin diye 5 dakikada halletmeye çalışıyoruz.

Canım Allah affetsin biz elma yıkar gibi yıkıyoruz. Başka türlü benim panikli halimden dolayı yapamazdık 😅 Eşim yıkıyor. Ben sadece su döküyorum. O da rastgele yıkıyor. Zaten üşümesin diye 5 dakikada halletmeye çalışıyoruz.
Ya bi de su yuttu mu derdi var ben çok zorlanıyorum 😂😂 tabi bide üşümesin diye sürekli panik haldeyiz yarım yamalak yıkanıyor çocuğum 😂

Kızlar sizin sütünüz de günün bazı saatleri çok fazlayken bazı saatleri azalıyor mu?
Evet tabii ki. Doktor soylemisti en yagli ve bol sut uykudan sonra olan sutlermis. Bir de sut ureten hormon en cok geceleri 2-5 arasinda aktifmis, eger o siralarda bir de uyuyorsak bol bol uretirmis sabaha. Gun icinde dinlenme firsati pek olmadigindan ister istemez daha az oluyor.

Peki kızlar banyo ettirirken kulakları kapatmaya gerek var mı ? Su kaçmasın diye

Ayrıca dün okudum ama yazmadım bende AVENT biberon başlık hala 1 numara kullanıyorum 2 kullanınca çok çekiyor ve kusuyor aynı sorunu yaşayan varsa deneyebilir

Peki kızlar banyo ettirirken kulakları kapatmaya gerek var mı ? Su kaçmasın diye
Bebek hemşiresi kulak yapılarının ilk 6 ay farklı olduğu ve içine su kaçmayacağını söylemişti. O nedenle ben hiç o işe dikkat etmiyorum yalapşap yıkıyorum valla😂 Çıkınca da havluyla kenarlarını alıyorum sadece.

Bizde hizli hizli maksimum 5 dakika yikiyoruz salonun ortasinda tam gunes goren saatleri denk getirmeye calisiyoruz usumesin diye. Sonra da kremleyip giydiriyoruz hemen. Kulagina direkt su dokmuyoruz, o yuzden kacmiyordur diye dusunuyorum 🤔 Zaten 1 kere sacini, 1er kere de vucudunun on ve arka kismini yikiyoruz o kadar. Ne kiri olacak, yeter bu kadar diye dusunuyorum valla 🤷🏻‍♀️

Evet tabii ki. Doktor soylemisti en yagli ve bol sut uykudan sonra olan sutlermis. Bir de sut ureten hormon en cok geceleri 2-5 arasinda aktifmis, eger o siralarda bir de uyuyorsak bol bol uretirmis sabaha. Gun icinde dinlenme firsati pek olmadigindan ister istemez daha az oluyor.
Kesinlikle ne zaman uyusam göğüslerim taş gibi oluyor o yüzden mutlaka gündüz yarım saatte olsa uyumaya çalışıyorım yoksa akşama kadar azalıyor sütüm

Ya bi de su yuttu mu derdi var ben çok zorlanıyorum 😂😂 tabi bide üşümesin diye sürekli panik haldeyiz yarım yamalak yıkanıyor çocuğum 😂
Biz de eşimle sizin gibiyiz😐 Annemin yanındayız. O hallediyor ama ona rağmen eşimle ikimiz korkuyoruz.. Ağzına su gitmesin diye emzik veriyorum ben. Bebeğiniz emzik tutuyorsa bir deneseniz ? Zaten 5-6 dk içinde bitiyor

Bizim de tammmm bi kriz 😁 çocikim de çığlıklarıyla işimizi daha da kolaylaştırıyor masallah hahahahaha

Back
X