• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Arada uyumayınca başvurduğum bir uyku modu var (sadece üç kez yaptık🤣).
Bebiki yan döndürüp yüzünü yüzüme yaklaştırıp nefes nefese uyumak. Hoşuna gidiyor tabii ben hep tedirgin uyuyorum ama vücudum uzakta kafamız yakın oluyoruz.
Ya ben de yapıyorum onu izleyerek uyuyorum yüzlerimiz aynı hizadayken, her detayını aklıma kazımak istiyorum

Bebiki yan döndürüp yüzünü yüzüme yaklaştırıp nefes nefese uyumak. Hoşuna gidiyor tabii ben hep tedirgin uyuyorum ama vücudum uzakta kafamız yakın oluyoruz.
Bizimki de böyle istiyor bazen tabi özellikle sabahları uyandığında öyle yapıyorum biraz daha uyuyoruz tabi ben pür dikkat güya uyuyorum ama o uyusun yeter ki🫠

Geceleri boyle sadece ikimizin dahil oldugu anlarin olmasi benim de cok hosuma gidiyor. Yani gunduz de birlikteyiz ama geceleri bir baska oluyor. Yuzunun her yerine bakiyorum, boyle zihnime kazimak istiyorum o halini. O animizi.

Ya ben de çok gazlıyım, bebeğim de aynı şekilde ama vallahi yediklerime de dikkat ediyorum. Rezene çayı da içiyorum, damla da kullandım hiç memnun kalmadım sanki arttı gazı. Ben de bıraktım, yeni marka arayışındayım.
yavrucum acılar çekiyor benim elimden bir şey gelmiyor çok üzülüyorum
Canım bugün yarın bulursan bana da söyler misin? bi tanıdık gelecek buraya yurtdışındayım. Bi de burada biraz önce paylaştığım Mesajıma cevap bekliyorum. kullanıp memnun olan birisi varsa o damlayıda aldırcam. Yeterki çocuğum acı çekmesin

Canım bugün yarın bulursan bana da söyler misin? bi tanıdık gelecek buraya yurtdışındayım. Bi de burada biraz önce paylaştığım Mesajıma cevap bekliyorum. kullanıp memnun olan birisi varsa o damlayıda aldırcam. Yeterki çocuğum acı çekmesin
Baska grupta bir sunu paylasti. Bi bakin isterseniz.

Eklentiler

• IMG_0344.webp
    IMG_0344.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 48
Hangi ülkede yaşıyorsunuz?

Ne geceydi be 🤪 cociğim uykusuzluktan bayıldı şimdi. Sabah emdikten hemen sonrs öyle bir kustu ki burnundan bile süt geldi çocuğumun. Yaşayan var mı bunu? Korkunçtu

Günaydın canlar iyi haftalar olsun hepimize...
Gecen haftalarda bi triko kulum aldim çokça memnun kaldım fiyati zatenn şaşırmıştım ben 175e almistim simdi iyice 156 ya düşmüş gorunce sizinle de paylaşayım istedim.

Günaydın ☺️ Paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim canım. Demir ilacı kullandığımız için bebeğime aldığım bütün kıyafetler leke içinde kaldı. Yüksek fiyatlı olanlara acıyorum şu an. Kolay kolay çıkmıyor da. Böyle uygun fiyatlı, kaliteli şeyleri görünce kaçırmamaya çalışıyorum. Hemen ben de aldım bir tane.

Günaydın ☺️ Paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim canım. Demir ilacı kullandığımız için bebeğime aldığım bütün kıyafetler leke içinde kaldı. Yüksek fiyatlı olanlara acıyorum şu an. Kolay kolay çıkmıyor da. Böyle uygun fiyatlı, kaliteli şeyleri görünce kaçırmamaya çalışıyorum. Hemen ben de aldım bir tane.
Gule gule kullanın canim ben çok beğendim umarim sende beğenirsin disariya mont gibi bile kullanılabilir uygun fiyatli bir sey bulunca almak beni de çok mutlu ediyor. Birbirimize atalim boyle denk geldikce

Ne geceydi be 🤪 cociğim uykusuzluktan bayıldı şimdi. Sabah emdikten hemen sonrs öyle bir kustu ki burnundan bile süt geldi çocuğumun. Yaşayan var mı bunu? Korkunçtu
evvelsi gün ben yaşadım ya böyle nette gördüğümüz havaya uçan fıskiye ⛲️ gibi kustu.

3 gün kalabalıktan sonra pazartesi sendromu yaşıyorum resmen yinede yıkılmadım ayaktayım. Oğlumun büyüdüğü günleri düşünerek kendimi motive ediyorum

Sağol canım cevabın motive etti beni💞. Arada bana geliyorlar böyle konuştular mı ama artık yapacak bir şey yok. Gaz sancısı çekti mi bebeğin ilk aylar sonra kendliğinden mi geçiyor yani bebeğim kendi mi yapıyor direk karnı doyunca. Artık gaz sancısı için ağlayıp yorulmuyor demi. Gazını Yapmazsa da yapmama gerek kalmıyor galiba büyüdüğü için demi. Kendimi şu üç aylar geçsin diye şartladım. Beni yoran uyumaması veya emmesi değil onları bi şekilde tolere edebiliyorum ama gaz için bi şey yapamadığımdan o ağladıkça içim parçalanıyor.
OGlum kolik ve sut alerjisiydi kendi yediklerime 6 ay dikkat ettim, gazı 4. Ayda hafifledi bizim biliyorum zor ama bir bakmissin buyuyuvercek arkadasim inan hepimiz boyleyiz malesef desteksiz dahada zor, aglayan bebek uyumayan cok zor sagliklari olsun napalim geciuor zaman
Ya ben de çok gazlıyım, bebeğim de aynı şekilde ama vallahi yediklerime de dikkat ediyorum. Rezene çayı da içiyorum, damla da kullandım hiç memnun kalmadım sanki arttı gazı. Ben de bıraktım, yeni marka arayışındayım.
yavrucum acılar çekiyor benim elimden bir şey gelmiyor çok üzülüyorum
Malesef ben oglumda denemedigim kalmamisti amq gazli baby cok zor elden virsey gelmiuor sürec tamamlaninca geciyor
Evet canım bizde de oluyor surekli emip gazda cikaramayinca mideside doluyor sanirim burundan gelmedi henuz ama kustugh cok oluyor esim yatiriyor bir de, ben genelde dik tutuyorum uzun sure o zaman olmuyor

Günaydın canlar iyi haftalar olsun hepimize...
Gecen haftalarda bi triko kulum aldim çokça memnun kaldım fiyati zatenn şaşırmıştım ben 175e almistim simdi iyice 156 ya düşmüş gorunce sizinle de paylaşayım istedim.

Canım kalıpları nasıl? Benim bebe biraz iri gidecek gibi 3-6 mı alsam acaba

Benim de kakası çok sanatsal taşmıştı yavrumun bu sabah😆
Şimdi uyuyorken ne yapsam ya Rabbim seçemiyorum

Back
X