2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
yataş junoyu önermiyom falan diyodu bu ilkadımlarımdaki hocalardan biri. bebeğin düz yerde yatması gerekmekte bu çukur ayrıca ayaklar yukarda kafa aşağıda bu da reflü için kötü vs diyodu
aynen ben de düz olması gerekiyor diye biliyorum. Ne kadar yumuşak olursa bebeği göbeğin üstüne yatırdığında kafasını tutamazsa boğulma tehlikesi varmış.

Canım benim bozma moralini inşallah güzel olur her şey yolunda olur

Ben bu ara kendime birşeyler almaya başladım işe giderken giyecek birşey bulamadığım için birkaç elbise aldım. Birde az önce hastanede giymek için gecelik sabahlık siparişi verdim
#reklamdeğil
Aa bunlar da çok hoşmuş
yıl başına doğru bir indirim furyası yine olabilir canım o zamanı bekle iatersen bence de kendin al gitsin

Ya bise dicem. Bugun kendi doktoruma kontrole gittim. Seker yuklemesi istedi haftaya yaptircam ama 50lik olandan yazmis kagida. Herkes 75 lik yaptirmis benimki nie 50lik istediki
50 ilk taramaymış benim 50 likte sınırın üstünde çıktı mesela 75 likte şeker yok çıktı. Benim doktorum kesinlikle kabul etmedi 50 liği azar bile yedim

yataş junoyu önermiyom falan diyodu bu ilkadımlarımdaki hocalardan biri. bebeğin düz yerde yatması gerekmekte bu çukur ayrıca ayaklar yukarda kafa aşağıda bu da reflü için kötü vs diyodu
Evet ben hiç beğenmedim bu sebepten de iade ettim ayaklar o kadar yukarıda olur mu ya.

İste zaten Canan Karatay ı bu yüzden haklı bulmuyor bir kısım doktor. Gebelik şekeri çok sağlıklı beslenen ve spor yapan birinde de çıkabilir diyorlar.

Ay kıyamam çok kötü ya, bende herhangi bir zorlanma kanama vs yok görünürde anlamadım ki nasıl oldu gidicem en kısa zamanda

Sanırım anne karnında hissetmesi için ilk aylarda o çukurluğun açıklaması Bir kullanan ayak kısmını çıkardım gibi bir şey demiş ama ben daha açmadım bile Çok portatif geldi gözüme kullanışlı gibi taşıması falan da bakalım Süreçte görücez artık .

Kızlar sling almak istiyorum Bir influencerların önerdiği marka var İlays bir de kubbe diye onun yarı fiyatı bir marka . Alan var mı aranızdan araştıran fikri olan ?
Önceden yoktu hamilelikte çıktı benim. Tam sağ tarafta yumurtalığın olduğu yerde ağrısı oluyor. Bazen hiç hissetmiyorum bazen çok fazla
geçmiş olsun canım benim de hamilelik başından beri myomum var.Ağrısı yok bende hiç ama 6 ya 3,9 a kdar büyümüştü en son. Geçen randevumda doktor boyutu küçülmüş dedi İnanamadım nedense her gittiğimde biraz büyüyordu ya da duruyordu çünkü. Belki şeninde küçülür Nasıl büyüyor y da küçülüyor bir fikrim yok gerçi

aynen ben de düz olması gerekiyor diye biliyorum. Ne kadar yumuşak olursa bebeği göbeğin üstüne yatırdığında kafasını tutamazsa boğulma tehlikesi varmış.
Peki juno almadıysak ne almalıyız hem çok yumuşak olmayan hem de düz bebek yatagi babynest gibi öneri var mıdır acaba

Kızlar ya karnımın arada gerilip yumuşadığını hissediyorum kasılmayla bunu nasıl ayırt ederim diye doktora sormuştum aşağı doğru baskılama hissi demişti herhangi bir sancı ağrı bir şey yok ama bu şekilde olması bile canımı sıkıyor
Sizlerde de oluyor mu?

Peki juno almadıysak ne almalıyız hem çok yumuşak olmayan hem de düz bebek yatagi babynest gibi öneri var mıdır acaba
Ben trendyoldan ebebekteki reflü yatağının aynısını daha uyguna aldım. Ablam da kendine aldı o kullanıyor. Memnun ben de insallah memnun kalırım. Mantık hepsinde aynı zaten. Salonda koltuk üzerine koyacağım gün içinde

Bende hem salonda hem mısafırlıge gıttıgımde hem tatıle gıttıgımde kullanmak ıcın alacagım kuzum,3-4 ay kullanılır dıye dusunuyorum.ılk dogdugunda ozellıkle cok kullanıslı gıbı geldı bana.

Aynen benim de kız kardeşim gönderdi eğimli normal reflü yatağı var süngeri de normal sertlikte ona yatırmayı düşünüyorum

Canım bendede oluyor o zaman mesela yorulunca falan aksamleyın karnım sertlesıyor sabah uyandıgımda yumusamıs oluyor,bazen yurudugumde vajına tarafında baskı hıssedıyorum,cok yurumuyorum o yuzden,ama bır sorun oldugunu sanmıyorum,kasılma adet olcagımızda rahımde bı hıs oluyorduya oyle bıseydır dye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…