2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar kontroldenn geldimm şimdi. Perinatolog raporu incelendi hemde bebişe baktık. Rahim uzunluğunda kısalma olmadığı için progestan ı bıraktım. Omega kilo alımı olmasın diye 2 günde bir alıcam artık. Demir ve d vitamini devam. Kanımda basınç olduğu için bebek asprini başlıcaz. Bebeğim sat a göre 23+5 ama ultrasonda 24+2 çıktı. Kilo 625 boyu 30 cm. Doktorum bacak boyu vs uzun dedi. İri bebek değil ama uzun bir bebiş olacak biraz dedi. O kadar güzeldi kii maşallah. 🤍🧿🥰

Kızlar bu gece çok çok kötü geçti. Defalarca kez bacaklarıma kramplar girdi çığlıkla uyandım resmen. Sağ tarafıma yatıyorum sağım çürüyor. Sola dönüyorum solum zaten iyice oraya yatmaktan çürüdü. Sırt üstü yatsam çocuk tepiniyor. Bu krampları napacağım kızlar? Magnezyum kullanıyorum ama artık dayanılacak gibi değil her yerim tutuluyor uyumayacak mıyım ya ben? Uyurken dinlenmek yerine çürüyerek kalkıyorum sanırım bu geceden sonra artık bi popom yok çürüdü çünkü
geçen gece benim öyle olmuştu üst üste 2 kere kramplar girdi her yanım çürük gibiydi ama magnezyumu kafama göre almıştım

Kızlar kontroldenn geldimm şimdi. Perinatolog raporu incelendi hemde bebişe baktık. Rahim uzunluğunda kısalma olmadığı için progestan ı bıraktım. Omega kilo alımı olmasın diye 2 günde bir alıcam artık. Demir ve d vitamini devam. Kanımda basınç olduğu için bebek asprini başlıcaz. Bebeğim sat a göre 23+5 ama ultrasonda 24+2 çıktı. Kilo 625 boyu 30 cm. Doktorum bacak boyu vs uzun dedi. İri bebek değil ama uzun bir bebiş olacak biraz dedi. O kadar güzeldi kii maşallah. 🤍🧿🥰
ohh maşallah cidden uzun boyu 🧿

Ben 11den 2 ye kadar uyuyorum bebısm sonrası zombi mod😀
Bendeeeee öyleydim kurulu saat 2de kalkıp 6ya kadar zombi mod 😂 üç hafta böyle gitti. Şimdi saldım valla yine 4-5kere wcye kalkıyorum ama vurup kafayı uyuyorum artık alıştı bünyem 😂 tutula tutula ağrıya ağrıya uyuyorum bebişim napayım artık🤗

her gece mi böylesinizzzzz
Valla canım haftanın cogu gunu boyleyım ben,bazen bayılıp kalıyorum orda burda😀uyku duzenı dıye bısey kalmadı,ocagın 10 unda 32.hafta ıznıne ayrılıcam,ınsallah ondan sonra uykum düzelir,gunduz uyurum en azından.uykum kacıyo wc ye kalkınca uyuyamıyorum bıdaha

Maşallah canım 🧿🥰kaç mm cıktı rahım uzunlugun?omegayı neden alıyorsun bıde balık yıyemıyormusun?

Maşallah canım 🧿🥰kaç mm cıktı rahım uzunlugun?omegayı neden alıyorsun bıde balık yıyemıyormusun?
Balık haftada bir yiyorum kuzum. OMEGA dediğim omegalı multivitamin. Balık yediğim günler omegalı multivitamin almıyorum:) Rahim uzunluğum 33 mm

Balık haftada bir yiyorum kuzum. OMEGA dediğim omegalı multivitamin. Balık yediğim günler omegalı multivitamin almıyorum:) Rahim uzunluğum 33 mm
Anladım kuzucum.aslında balıgını cevızını yıyorsan vıtamınler benı korkutuyor artık😀karacıger degerlerını yukseltınce benım.sen yınede hergun almamaya calıs haftada 3-4 gun ıyıdır🥰

Anladım kuzucum.aslında balıgını cevızını yıyorsan vıtamınler benı korkutuyor artık😀karacıger degerlerını yukseltınce benım.sen yınede hergun almamaya calıs haftada 3-4 gun ıyıdır🥰
Kuzum evet bugüne kadar her gün alıyordum bugün itibari ile 2 günde 1 şekline geçtik doktor depolarım dolu olduğu için. Doktor ne derse uyguluyorum kan değerlerimde de ekstra bir durum çıkmadı 🥰

her gece mi böylesinizzzzz
Her gece istisnasız tuvalete aynı saatte çalar saat gibi kalkıyorum ama önceden uyuyamazdim kalkınca. Şimdi ise bayılıyorum direk uyuyorum. 3-4hafta uykusuzluk çektim.uyaninca hiç uyuyamazdim zombi gibi 🙂 Şimdi çok şükür çok sık uykum geliyor tam tersi oldu yani. Ama sürekli uyanıyorum bölünüyor uykum fakat en azından uykuya dalıyorum artık tekrardan

Kızlar bu kalça ağrısı nasıl gececek😔 bugun daha şiddetli resmen yürüyemiyorum sag kalca kemigim kırılmış gbi agriyor mahfoldum. Haftaya tahlil icin gittigimde doktora sorcam ama insallah çözümü olan birseydir 🤤

Sağol canım benim 🌸

Sağol bitanem benim ❤️

Aslında şöyle kızlar hareketli bir yapım var hergün mutlaka en az sabah akşam olmak üzere toplam 1saat yürürüm hiç aksatmadan. Kilolu bir insan değilim 27.haftamdayım yani 7.ayda sayılırım bir hafta sonra. Toplamda 6kilo aldım. Tatlı desen gebelikte hiç denilmeyecek kadar az yedim hiç canım istemedi. Şeker yüklemesi yapılırken ilk kez o kadar çok şekerli bişey içmiş oldum ona rağmen şeker çıktı 🙁 endokrinolojiye yönlendirdi şeker takip cihazı aldık diyetisyene gittik o da diyete başlattı. Bakalım bir hafta takipte olacağım düzelme görülmezse insülin başlanacak.
Canım zaten dikkat ediyormuşsun. Diyetisyen ile beraber süreç daha da iyi olur diğer şeylere gerek kalmaz diye düşünüyorum. Sen moralini yüksek tut, her şey çok güzel olacak 🤲

Kızlar bu yataş junoyu kayınvaldeler alacaktı hedıye ama 2.200e cıkmıs fıyatı.sınırlendım,ındırım olursa bıda gorursenız bana yazın olurmu,kendım alacagım ya kımseyı beklemeyemem.insanlar çok tuhaflar ya.aşırı sınırlendım hemde
1800 iken alsalarmış keşke. Ama ben takip edeyim kuzum düşer inşallah daha yıl sonu da var aralıktan sonra daha çok yükselir ondan önce yakalayalım

Bir kan testi yaptır istersen magnezyum yeterli gelmiyorsa belki arttırırlarYada geceleri yatmadan içmeyi deneyebilirsinMagnzeyum içeren besinlere bakabilirsin Soda olabilir
Magnezyumumu gece yatmatan içiyorum 8-9 gibi. Ama o da artık fayda etmiyor ben en iyisi bir dahaki kontrolde doktorla bu durumu konuşayım

Back
X