- 17 Eylül 2024
- 64
- 25
- 3
- 27
- Konu Sahibi elektroforez
- 

- #21.521
Sağol bitanem benimCanım zaten dikkat ediyormuşsun. Diyetisyen ile beraber süreç daha da iyi olur diğer şeylere gerek kalmaz diye düşünüyorum. Sen moralini yüksek tut, her şey çok güzel olacak
Canim detaylı ultrason için devletten randevu almak baya zor. Kadın doğumda yeşil alan açılıyor perinatoloji den randevu alıyorsun ama randevular da alırken açıklamalarda hep detaylı ultrason yapılmamaktadır ibaresi var. Neye bakıyorlar bilmiyorum. AmaKızlar selamlar herkese bebişlerini sağlıkla kucaklarınıza almanızı dilerim .
Ben 2025 Mayıs annesiyim. Buraya sizden detaylı ultrason hakkında bilgi edinmek için yazıyorum. 3 -4 hafta sonra detaylıya gireceğim istanbul avrupa yakası eşimle birlikte girebileceğim devlet hastanesi var mı ? Yada uygun fiyatlı detaylı ultrason yapan bir yer varmı memnun kaldığınız var mıdır ? Şimdiden teşekkür ederim.
Ben üniversiteden öğretim görevlisinden randevu alıp yaptırmıştım 600 700 gibi bir şey vermiştinKızlar selamlar herkese bebişlerini sağlıkla kucaklarınıza almanızı dilerim .
Ben 2025 Mayıs annesiyim. Buraya sizden detaylı ultrason hakkında bilgi edinmek için yazıyorum. 3 -4 hafta sonra detaylıya gireceğim istanbul avrupa yakası eşimle birlikte girebileceğim devlet hastanesi var mı ? Yada uygun fiyatlı detaylı ultrason yapan bir yer varmı memnun kaldığınız var mıdır ? Şimdiden teşekkür ederim.
Aynen benimki de gelirsin 50 likle bi bakarız dedi duruma göre belki onu da yapmaz görcezŞeker yüklemesi içinde konuştuk. Açlık tokluk şekerlerime baktırıp doktora atıcam eğer sınır güzelse yapmamıza gerek yok dedi. Buraya geldikçe de ölçümlerini yaparız dedi. Doktora göre ilerlicem
Valla canım haftanın cogu gunu boyleyım ben,bazen bayılıp kalıyorum orda burdauyku duzenı dıye bısey kalmadı,ocagın 10 unda 32.hafta ıznıne ayrılıcam,ınsallah ondan sonra uykum düzelir,gunduz uyurum en azından.uykum kacıyo wc ye kalkınca uyuyamıyorum bıdaha 
ya ben de gece uyanıyorum bir kere çiş yapıp demir ilacı içip uyuyorum. gece magnezyumumu içip yatıyorum belki o rahatlatıyordurHer gece istisnasız tuvalete aynı saatte çalar saat gibi kalkıyorum ama önceden uyuyamazdim kalkınca. Şimdi ise bayılıyorum direk uyuyorum. 3-4hafta uykusuzluk çektim.uyaninca hiç uyuyamazdim zombi gibiŞimdi çok şükür çok sık uykum geliyor tam tersi oldu yani. Ama sürekli uyanıyorum bölünüyor uykum fakat en azından uykuya dalıyorum artık tekrardan 
Merhaba, ben sadi konukta yaptırdım. Detaylıma perinatolog girdi ve çok memnun kalmıştım. Siyah beyaz bakıyor belki kimisine yeterli gelmeyebilir. Ortalama 15-20 dk gibi bişey baktı.Anladım teşekkür ederimmmaya91 bilgin varsa iletirsen sevinirim 
Çok geçmiş olsun canım, gün geçtikçe bölüm sonu canavarına yaklaşıyoruz tabi ağrılar da çoğalıyorKızlar bu gece çok çok kötü geçti. Defalarca kez bacaklarıma kramplar girdi çığlıkla uyandım resmen. Sağ tarafıma yatıyorum sağım çürüyor. Sola dönüyorum solum zaten iyice oraya yatmaktan çürüdü. Sırt üstü yatsam çocuk tepiniyor. Bu krampları napacağım kızlar? Magnezyum kullanıyorum ama artık dayanılacak gibi değil her yerim tutuluyor uyumayacak mıyım ya ben? Uyurken dinlenmek yerine çürüyerek kalkıyorum sanırım bu geceden sonra artık bi popom yok çürüdü çünkü
çam sakurada yaptırdım ben detaylıyı. raporunu istemeyi unutma enabıza düşmüyo kağıttan dolduruyolar bana vermeyi unuttular :-DKızlar selamlar herkese bebişlerini sağlıkla kucaklarınıza almanızı dilerim .
İlginçmiş yanii çünkü şeker de herhangi bir belirti olmuyor yani bende olmadı ki ben asla bende şeker çıkmaz diyordum çünkü şekerli gıdalardan hiç hoşlanmam fazla kilolu da değilim yani ama şekerim yüksek çıkıyor yani vücut yapısıyla alakalı tamamen. Ama bir bildiği vardır belki onun da bilemiyorumBen de şekeri bu kadar önemseyen ve test diyet vs yaptıran doktorların zıttı olan doktoruma şaşırıyorum. Hiç gerek yok ben anlarım olsa dedi, vücudun da sinyal verir dedi. Sağlıkocağında kan vericem haftaya, istediğiniz bir tahlil var mı dedim. Hayır dedi. Kan tahlili bile istemedi şeker için. Gebeliğin başından beri tuzu azalt, multivitamin kullanma diyor sadece. Samsun'da parmakla gösterilen nadir doktorlardan olmasa başka dr arardım sanırım. Yine de işte düşünmeden de edemiyorum. Bari kan tahlili isteseydi.
Ben Balıkesirde ikamet ediyorum İstanbul için soruyorsunuz sanırım ama orada da vardır mutlaka böyle bir seçenek diye düşünüyorum devlette yapmanın iyi tarafı kayıt altına alınmış olunuyor sonuçlar diğer doktorlar görebiliyor her zaman Ünide yaptırdığımda kağıdı verdiler onu götürüyorum diğer doktorlara daHangi üniversite hangi öğretim görevlisiydi nilgi verebilir misiniz arastırayım
Kesinlikle okurum ben. Üni çocuk gelişimi kitaplarımı bile baba evinden aldım tekrar okuyorum, okurken bazı bilgilerin güncelliğini de kontrol ediyorum. Yalnız ilk aylar teorik bilgiden çok tecrübe konuşacak gibi. (Annem)Kızlar ebeveynlikle ilgili kitap okumalımıyız sizce Yoksa içgüdüsel mi ilerlemeliyiz . Belki daha erken ama belki de fırsat bulamıycaz ve geç olucak . ilk çocukluk yılları yani 5yaşa kadar hep çok önemseniyor psikolojide Bugün bunu düşündüm ben nasıl bir anne olucam bunu yaşayarak mı görücem Annemlerden beğenip beğenmediklerimizi göre mi şekillenicek Varsa bu konuda düşünüp harekete geçen yada fikri olan yazarsa sevinirim
İnternette gördüğüm tavsiye üzerine :Kızlar ebeveynlikle ilgili kitap okumalımıyız sizce Yoksa içgüdüsel mi ilerlemeliyiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?