• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Gününüz aydın olsun hanımlar ❤️
Şeker yükleme testini devlet hastanesinde yapacak olanlara süreci anlatıyorum:

Gece 12den sonra yeme içme yasak, sabah en geç 8.30da aç kan veriyorsun ve kan almada hemşire fotoğraf olarak eklediğim şurubu veriyor. 5 dakika içinde bitirmeniz ve 1 saat sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor. Sonuç aynı günde çıkıyormuş.

Bu arada midesi sağlam birisi olarak verilen limonlu glükoz beni perişan etti, kusmamak için çok direndim :KK43:
Kızlar mesajımı düzenleyemedim fakat hemşire yanlış bilgi vermiş, şimdi ikinci kanı verdim ve bir saat sonra tekrar vermem gerekiyormuş. Yani toplamda üç kez kan veriyorsunuz 🥲

Kızlar mesajımı düzenleyemedim fakat hemşire yanlış bilgi vermiş, şimdi ikinci kanı verdim ve bir saat sonra tekrar vermem gerekiyormuş. Yani toplamda üç kez kan veriyorsunuz 🥲
Ben de öyle biliyordum o yüzden 10 bucuk mu diye demiştim sana :) 50 likle karıştırdı herhalde hemşire

Ay inşallah bilgilendirsin bilen 😂
Kurutma kullanmalı mıyız bebişlerimizin kıyafetlerindee🤗🥰

Şeker yüklemesi yapılınca haber ver bizede. Zaten hemen belli oluyor sonuçlar. Umarım çıkmaz. Bende şeker çıktı ben uğraşıyorum şimdi malesef 🙁
İnşallah her şey yoluna girer canım seninde içtim bakalım bekliyorum şimdi kusmam inşallah 🤣 ama bu verdikleri hafifmiş yine ilk gebeliğimdeki iğrençti
Sen ne bir daha kontrole ne zaman gidiyorsun canım

Gününüz aydın olsun hanımlar ❤️
Şeker yükleme testini devlet hastanesinde yapacak olanlara süreci anlatıyorum:

Gece 12den sonra yeme içme yasak, sabah en geç 8.30da aç kan veriyorsun ve kan almada hemşire fotoğraf olarak eklediğim şurubu veriyor. 5 dakika içinde bitirmeniz ve 1 saat sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor. Sonuç aynı günde çıkıyormuş.

Bu arada midesi sağlam birisi olarak verilen limonlu glükoz beni perişan etti, kusmamak için çok direndim :KK43:
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırız canım bende aynısından içtim bekliyorum 11:02 de ilk kan 12:02 de ikinci kan alınaca gazamız mübarek ola 🙏🏻🌸😁

Hadi inşallah güzel sonuçlar alırız canım bende aynısından içtim bekliyorum 11:02 de ilk kan 12:02 de ikinci kan alınaca gazamız mübarek ola 🙏🏻🌸😁
İnşallah canım, ikinci kandan sonra olduğum yerde peş peşe baygınlık geçirdim şu an inanılmaz korkuyorum şeker çıkacak diye 😒

İnşallah canım, ikinci kandan sonra olduğum yerde peş peşe baygınlık geçirdim şu an inanılmaz korkuyorum şeker çıkacak diye 😒
Ay gerçekten mi ben bir de tek geldim arabayla buralarda bayılıp kalmam inşallah 😩🙏🏻 İçini ferah tut güzel olacak inşallah 🌸🙏🏻

Eklentiler

• IMG_0882.webp
    IMG_0882.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar haberlerim çok iyi değil benim 😔 dünkü bel ağrısından sonra sabah kanamam oldu. Apar topar doktora gittik. Rahim ağzında kanama olmuş ama çok şükür rahim uzunluğu iyi açılma falan da yok. Doktorum her ihtimale karşı önleyici tedavi uygulayalım dedi. Bebeğimin ciğerlerini geliştirmek için iki doz iğne verdi bugün birini oldum yarın diğerini olacağım. Kasılmaları önleyici bir ilaç verdi günde üç kez onu içeceğim. 28. Haftadayız otuz haftada olursa doğum daha iyi olur dedi. Ben erken doğum olacağını sanmıyorum ama sen bol bol dinlen dedi. Öyle işte bana dua edin bari iki hafta daha sabretsin sıpacım🥰

Kızlar haberlerim çok iyi değil benim 😔 dünkü bel ağrısından sonra sabah kanamam oldu. Apar topar doktora gittik. Rahim ağzında kanama olmuş ama çok şükür rahim uzunluğu iyi açılma falan da yok. Doktorum her ihtimale karşı önleyici tedavi uygulayalım dedi. Bebeğimin ciğerlerini geliştirmek için iki doz iğne verdi bugün birini oldum yarın diğerini olacağım. Kasılmaları önleyici bir ilaç verdi günde üç kez onu içeceğim. 28. Haftadayız otuz haftada olursa doğum daha iyi olur dedi. Ben erken doğum olacağını sanmıyorum ama sen bol bol dinlen dedi. Öyle işte bana dua edin bari iki hafta daha sabretsin sıpacım🥰
Çok geçmiş olsun canım inşallah 2 haftadan daha fazla bekler vaktinde gelir bebiş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

o gün işe dönmeyebilirim duruma göre bakıcam artık 😄

iyi şişe boyutları çok büyük değil sanki
Evet canım bitiyor hemen
Beybinin tekmelerini bazen çok aşağıda hissediyordum. Normal ya deyip geçiyordum da normal mi ya? Servikal uzunlukla alakası olabilir mi?
Hiç anlamam ama sanmıyorum canım
Hemen çıkma hastaneden gülüm işin bitince otur bol bol su iç mutlaka 🥹
Sağol canım ilk part kanı verdim az kaldı inşallah uyarın iyi oldu arkadaşa yetişeceğim diye koştur koştur gitmeyi düşünüyordum 😁

Peh şunu çilekli karpuzlu elmalı falan yapsalar nolurmuş sanki 😭
Ay vallahi ya madem kaçınılmaz bari zevk alacağımız bir şeyler olsaydı 🤣

Ah yavrum hep ilk kim doguracak diye merak ediyordum seninki mi olacak şimdi erkenci kuş 🙏🏻🌸
Sağlıkla gelsin zamanında gelsin kuzucuk inşallah canım 🙏🏻🌸 Öyle bir şey olursa da kendini üzme 28 hafta da doğan sağlıklı bebe çok var 🙏🏻🌸🧿

Back
X