2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Tamam canım takip edeyim o zaman indirime giriyor mu girmiyorsa da alırım bu fiyattan Teşekkür
Bi ara çok indirime girmişti Kasım indirimine. Ben bugün bi tane de comotomo aldım arkadaşımda gördüm dün yorumlarını okudum baya iyi #reklamdeğil

Kızlar bugün bel ağrım çok şiddetli demiştim ya hala devam ediyor. Magnezyum kullanmıyorum soracağım doktoruma yarın. Ama doğal yoldan magnezyumu nereden alabilirim diye araştırdım ve 100gr bitter çikolatada 228 mg magnezyum varmış bunu öğrendim. Günlük ihtiyaç da 350ymiş zaten. Sonuç olarak çikolata yemem farz oldu belim çok ağrıyor çünkü 😅😅

Eklentiler

• IMG_3464.webp
    IMG_3464.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bugün bel ağrım çok şiddetli demiştim ya hala devam ediyor. Magnezyum kullanmıyorum soracağım doktoruma yarın. Ama doğal yoldan magnezyumu nereden alabilirim diye araştırdım ve 100gr bitter çikolatada 228 mg magnezyum varmış bunu öğrendim. Günlük ihtiyaç da 350ymiş zaten. Sonuç olarak çikolata yemem farz oldu belim çok ağrıyor çünkü 😅😅
İlaç olarak kullanamıyor musun şu an

Günlük bir şişe sade maden suyu da tüketebilirsin canım

Canım orjınal zeytınyagıyla masaj yap belıne,magnezyumuda haftada 3 gun al,bıde egılıp bukulmemeye calıs.o bel agrısı gecmıyor malesef ya ama hafıflıyor bu yontemlerle.bıde alısıyor ınsan bır ıkı hafta ıcınde.

İlaç olarak kullanamıyor musun şu an
Yok canım doktorum vermemişti ama yarın soracağım bir muhtemelen alırım.
Günlük bir şişe sade maden suyu da tüketebilirsin canım
Evet artık içeceğim her gün biraz faydası olur.
Canım orjınal zeytınyagıyla masaj yap belıne,magnezyumuda haftada 3 gun al,bıde egılıp bukulmemeye calıs.o bel agrısı gecmıyor malesef ya ama hafıflıyor bu yontemlerle.bıde alısıyor ınsan bır ıkı hafta ıcınde.
Dur onu da yapayım canım ya ayakta duramıyorum resmen öyle kötü. Gece çok derin uyudum ondan da oldu muhtemelen. Magnezyum için de soracağım doktoruma yarın alır içerim evde işlerimi yapabileceğim kadar hafiflese yeter bana ☺️

30 bence yeterli, sonrasında ütülenecek zaten 😌
Kuzum ben sıfır tecrube oldugum ıcın hıc bılmıyorum tecrubelı annıskolar yazsında bızde bılgılenelım😀okadar şeyi ütüleyecekmıyız bıde hahahah🤭🤭🤭
2 ablam da yakın zamanda 2. Cocuklarjnı dogurdu. 1i 1 yaş 1 i 20 günlük. İkisi de 30 da yıkıyor ve çift durulama yapıyormuş. Ben de öyle yapacağım

Canım kızlar teşekkür ederim bilgiler için 🌸 30°derece içime sinmedi 40°derecede yıkayıp birde ekstra durulama yaptım 🤗
Kurutma makinesine atılıyor mu acaba atmadım astım ama atsak çeker mi acaba kurutmada. Birde kurutmaya atsak ütüye ihtiyaç kalır mı ? Bilenler yazsın lütfen 🤗

Merhaba kızlar bende biberon olarak philiphs aventin 0+ ay 120 ml ve 1+ ay 240 mllik biberonundan ve kasik biberon aldim. Ayni zamanda lansinoh sut sagma makinesi aldim onun icinden de biberon cikti. Emzik olarakta yine philiphs in 0-6 ay ultra air emzigini aldim. Eger hastanede lazim olursa benim esimde kesin yuksek fiyata alir o yuzden indirimde buldugum her seyi aldim😂
Emzikte vericem yani cunku emzik kullanmayan bebekler annesini emzik olarak kullaniyor. O duruma katlanabilir miyim bilmiyorum insallah emzik tutar yeter ki aglamasin seve seve veririm😂
Emzik kullanmayan bebeklerde parmak emme olabiliyor ve o alışkanlığı bırakmak emzikten daha zor bence

Ya ben uyuyana kadar içiyorum açıkçası litreyi çok saymıyorum 😂😂 iş yerinde 1500 lt yi geçiyorum diye biliyorum 😂😂 eve gelince de bardakla habire içiyorum yatağa girene kadar😂😂 en az 2 içiyorumdurr 😅
İç iç su içmek iyidir şifadır faydalıdır daha çok iç 🤗🤗🤗

Canım kızlar teşekkür ederim bilgiler için 🌸 30°derece içime sinmedi 40°derecede yıkayıp birde ekstra durulama yaptım 🤗
Kurutma makinesine atılıyor mu acaba atmadım astım ama atsak çeker mi acaba kurutmada. Birde kurutmaya atsak ütüye ihtiyaç kalır mı ? Bilenler yazsın lütfen 🤗
40 derecede de çekiyor pamuklular diye 30 da yıkıyoruz genelde canım kurutmada kesin çeker hiç denemedim büyüyünce almıştım kurutmayı ama ben bir kere yıkayıp hepsini ütüledim sonra o kadar istikrarlı olamadım devam ettiremedim ütü işini 😁

40 derecede de çekiyor pamuklular diye 30 da yıkıyoruz genelde canım kurutmada kesin çeker hiç denemedim büyüyünce almıştım kurutmayı ama ben bir kere yıkayıp hepsini ütüledim sonra o kadar istikrarlı olamadım devam ettiremedim ütü işini 😁
Her zaman ütü olmaz bencede canım.Yapamam her an bende 😂 Valla dayanamadım 40ta yıkadım bişey olmadı ama renkli dış kıyafetlerini 30da yıkayayim o zaman 🫣 kurutma banada çektirir gibi geldi. Böyle hemen havalandırsın diye hızlı 30a koysam mi kurutmada diye düşündüm çünkü benim kurutma alanım yok.

Benimki dışardan hissedilen seviyede değil ama bende bazen zar zor hissediyorum bazen resmen pıt pıt diye hissediyorum pozisyonu ile alakalıdır bence. Bi de ben bazen karnıma doğru değil de arka tarafa doğru hissediyorum sizede de oluyo mu
Evet böyle arka yanlara doğru hatta

max 3 saat. Kan veriyosun içeceği içiyorsun bir saat sonra tekrar. 1 saat sonra tekrar ve son 😊
Hadi hayırlı haberlere canım. Toplam 2saat sürüyor.
ay gözümde öyle büyüyor ki vaktim de yok çok teşekkür ediyorum kıslar güzel haberler olur inşallah bizim aile de de hem eşim tarafında hem benim tarafımda şeker var hayırlı haberler alırız inşallah 🙏🏻 ☺️
Her zaman ütü olmaz bencede canım.Yapamam her an bende 😂 Valla dayanamadım 40ta yıkadım bişey olmadı ama renkli dış kıyafetlerini 30da yıkayayim o zaman 🫣 kurutma banada çektirir gibi geldi. Böyle hemen havalandırsın diye hızlı 30a koysam mi kurutmada diye düşündüm çünkü benim kurutma alanım yok.
Bilemedim ki narinler de hızlı kurutma da sorun olur mu acaba büyüm kolaylık kurutma da deneyen varsa bizi de bilgilendirir belkim ☺️🌸

Back
X