- 9 Ağustos 2016
- 7.689
- 24.640
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
- #21.641
Evet evet evde büyük bardak yatana kadar elimde doldurup duruyorumİç iç su içmek iyidir şifadır faydalıdır daha çok iç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet evde büyük bardak yatana kadar elimde doldurup duruyorumİç iç su içmek iyidir şifadır faydalıdır daha çok iç![]()
Ay inşallah bilgilendirsin bilenay gözümde öyle büyüyor ki vaktim de yok çok teşekkür ediyorum kıslar güzel haberler olur inşallah bizim aile de de hem eşim tarafında hem benim tarafımda şeker var hayırlı haberler alırız inşallah![]()
Bilemedim ki narinler de hızlı kurutma da sorun olur mu acaba büyüm kolaylık kurutma da deneyen varsa bizi de bilgilendirir belkim![]()
Canım sen yinede ölçülü şişe alsan kocamanlardan ne kadar içtiğini bilirsin aklında kalır en azındanEvet evet evde büyük bardak yatana kadar elimde doldurup duruyorumiş yerinde de şişemi iki kere doldurtuyorum
Senin de 75 lik mi yaptılar?Ay inşallah bilgilendirsin bilen
Kurutma kullanmalı mıyız bebişlerimizin kıyafetlerindee
Şeker yüklemesi yapılınca haber ver bizede. Zaten hemen belli oluyor sonuçlar. Umarım çıkmaz. Bende şeker çıktı ben uğraşıyorum şimdi malesef![]()
Ayy evet sanki böbreklerime doğruEvet böyle arka yanlara doğru hatta
Evet 75likti foto attım buralaraSenin de 75 lik mi yaptılar?
Ya evet şişem var ama bi bakıyorum eşim almış içiyorCanım sen yinede ölçülü şişe alsan kocamanlardan ne kadar içtiğini bilirsin aklında kalır en azından![]()
Ben de cuma günü gitmiştim yükleme için fakat yoğunluktan dolayı yapılamadı ben de yarın sabah tekrar hastane yolunu tutacağımKızlar yarın muhtemelen şeker yüklemesi yaptıracağım toplamda bu iş kaç saat sürüyordu bir 4 saat mi
Sabah tekmeyle uyandım öyle böyle değil hem deBu arada kızçeler benim canavar son 2 3 haftadır inanılmaz hareketli ve sert tekmeler savuruyordu, bugün tüm günüm dışarıda (yürüyerek) geçti, hafif kıpırdamalar ve dönmeler hariç tık yokdemek ki keratayı yormak gerekiyormuş
![]()
Benim de aynen böyle hatta dün korktum bile; hareket etmeyince sallıyorum azıcık hemen pıt pıt atıyor cimcimemBu arada kızçeler benim canavar son 2 3 haftadır inanılmaz hareketli ve sert tekmeler savuruyordu, bugün tüm günüm dışarıda (yürüyerek) geçti, hafif kıpırdamalar ve dönmeler hariç tık yokdemek ki keratayı yormak gerekiyormuş
![]()
hadi yaaGününüz aydın olsun hanımlar
Şeker yükleme testini devlet hastanesinde yapacak olanlara süreci anlatıyorum:
Gece 12den sonra yeme içme yasak, sabah en geç 8.30da aç kan veriyorsun ve kan almada hemşire fotoğraf olarak eklediğim şurubu veriyor. 5 dakika içinde bitirmeniz ve 1 saat sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor. Sonuç aynı günde çıkıyormuş.
Bu arada midesi sağlam birisi olarak verilen limonlu glükoz beni perişan etti, kusmamak için çok direndim![]()
Bebişin iyiliği için diye diye zor bitirdim inan, limonu hiç sevmem bir de ılık şurubumsu olunca bir tiksinti geldihadi yaahayırlı haberlerle inşallahh hadi bakalım
neyse sabret geçicek sonsuza dek sürmicekBebişin iyiliği için diye diye zor bitirdim inan, limonu hiç sevmem bir de ılık şurubumsu olunca bir tiksinti geldibir de baş dönme olasılığına karşı yanınızda birisi mutlaka bulunsun
8.30da ilk verdim şimdi 10 dakika sonra 9.35 gibi bir daha vereceğim ve bitiyor kuzumneyse sabret geçicek sonsuza dek sürmicek10 bucukta son kanı alınca bitiyor di mi?
Limon çok severim ama bakalım benim hastane ne vercek. Eşimle gidicemm ben canım inşallah işi çıkmazsa yoksa annem gelir artık
bana 50 lik demişti doktorum ama o nasıl bilmiyorum8.30da ilk verdim şimdi 10 dakika sonra 9.35 gibi bir daha vereceğim ve bitiyor kuzum
Soğuk verebiliyorlarsa bence öyle içmelisin daha kolay olur
Onu bilmiyorum maalesef bende :/bana 50 lik demişti doktorum ama o nasıl bilmiyorum