2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Evet son zamanlar artık tatlı bir heyecan oluyor Hele doğduğu gün ilk gece tüm yorgunluğu unutup heyecandan uyuyamıyor insan çok güzel tatlı heyecanlar sağlıkla zamanında gelsin bebişler
Ben de 34. Haftama bugün itibariyle girmiş bulunmaktayım son bir ay inanamıyorum

Amin, inşallah hepimizin sağlıcakla gelsin
3400 çıktı kilosu. Normalde de 26 Şubatta (39+0) sezeryan olacaktım. Onu biraz daha öne çekmiş olduk. Haftaya biraz daha netleşir.

Gece boyleydim valla dik yatiyo gibiydim uyuklamisim boynum tutulmuş keşpiş olsun xjnxjdnd ay evet ya eşim de dün gelmiş diyo ki özledim kızımı 8 aydır görmüyoruz normal djdnjdjdjdnd ben de artık kucağıma almam istiyorum
Günaydın kıslar
Bakın benim imzamda ne diyor bol miktarda su içmeniz ödem ve şişliklere karşı size yararlı olacaktır. Sonrasında da süt için güzel bir etken su sağlıktır…
Dün önceki günlere göre biraz fazla içtim suyu gece normalde 1 defa denk gelirse kalkiyordum o da az bir şey cikiyordu, dün çeşme açık kalmış resmen ve 2-3 defa uyandim patlayacak gibiydim jsbxjshdjdnkd ama ellerim yine aynı ödeme etkisi olmadı pek henüz

Amin, inşallah hepimizin sağlıcakla gelsin
3400 çıktı kilosu. Normalde de 26 Şubatta (39+0) sezeryan olacaktım. Onu biraz daha öne çekmiş olduk. Haftaya biraz daha netleşir.
Maşallah çok iyi çıkmış,hazırsa hayırlısıyla gelsin bebişin şeker falan yoktu değil mi sende. O zaman çok bekletmeyebilir seni. benimde 40.haftanin içinde olacak. Şuanda 2850ydi pazartesi gittiğimizde
Netleşince bizide bilginlendir

Şeker testim, tahlillerim hep normal çıktı. Normali 40.haftanın içinde doğması aslında. Büyük kızım da 38+5 de 3400 gr doğmuştu. Bunun kilosu biraz fazla en başından beri. Tabi yazarım buraya.

Selam kızlar uykusuz gecenin sabahından herkese selam, ya benimki alta öyle bir baskı yapıyor ki kasıklarım ağrıyor sanki çıkacak gibi hissediyorum öyle böyle değil. Korkutuyor. Tekrar kanama olur mu diye tedirgin oluyorum. 33+1 olduk bugün. Biraz daha dayan be oğlum diyorum 11 Şubat kontrolumuz var bizim de. 34+0 oluyoruz inşallah o gün.

Çok kötü günler yaşadın, o yüzden tedirgin olmakta çok haklısın. Ama inan bana hepimiz o baskıları artık daha çok yaşamaya başladık. Dayanacak inşallah annesi. Oğlun çok güçlü, nasıl da tutunmuş annesine bak. Sakin kalmaya çalışmalıyız. En doğru zamanda sağlıcakla gelecek inanıyorum ben

Kızlarr kolay doğum için hiç meryem ana fatma ana eli otu duydunuz mu geçen trendyolda denk geldim de kullanmış olan var mı daha önce

Canım benim çok teşekkür ediyorum o güzel desteğin için. Yazdıkların çok güzel geldi tüp bebek yöntemi ile iki yılın sonunda oldu bebeğim rabbime şükürler olsun. Şimdi heyecanla sağlıkla hayırla onun geleceği günü bekliyorum hepimiz güzelce kavuşalım inşallah

Kızlarr kolay doğum için hiç meryem ana fatma ana eli otu duydunuz mu geçen trendyolda denk geldim de kullanmış olan var mı daha önce
Meryemana otunu biliyorum o açıldıkça rahminde açılıyormuş ama onunla sezaryene girende var bilemiyorum pskolojiye iyi geliyor olabilir

İlk bebeğinde mi tüp bebek oldu

Şeker testim, tahlillerim hep normal çıktı. Normali 40.haftanın içinde doğması aslında. Büyük kızım da 38+5 de 3400 gr doğmuştu. Bunun kilosu biraz fazla en başından beri. Tabi yazarım buraya.
Olsun kilosu falan gayet iyi ,senin doğum 38lerde de olsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Tahlillerin normalse bebişin biraz tombiş olacak demek ki yerim onu hayırla sağlıkla gelsin. Bakalım benimkine ne diyecek,her pazartesi doktordayım artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…