- 11 Temmuz 2024
- 2.270
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.466
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.341
Evet son zamanlar artık tatlı bir heyecan oluyorayy ben yıne uyuyamıyorummıdemde fenaa sankı ejderha,gavıscon falan ıctım kalkıp ama banamısın demedı,sureklı aklımda bebek var sızde oylemısınız?o yuzden uyuyamıyorum sanırım bırde.daha dogmadan boyleysem ooohoo oooo
KamuspotuGünaydın kıslar
Bakın benim imzamda ne diyor bol miktarda su içmeniz ödem ve şişliklere karşı size yararlı olacaktır.Sonrasında da süt için güzel bir etken su sağlıktır…
Amin, inşallah hepimizin sağlıcakla gelsinHayırlısıyla en sağlıklı şekilde en doğru günde gelsin inşallah bebeğin
Şuan kaç kilo? Benimkiyle aynı gibi günlerimiz çünkü 3 gün oynuyor. Bizde sezeryan için konuştuk bu ayın sonunda dedi beklemedeyim bende bakalım hayırlısıyla
Cuma gidicem bende yineEvet evetama bence dönüyorda tamam doktorun göreceği gün yine mi o pozisyonu alıyor anlamadım gitti senin ne zaman randevun?
Gece boyleydim valla dik yatiyo gibiydim uyuklamisim boynum tutulmuşayy ben yıne uyuyamıyorummıdemde fenaa sankı ejderha,gavıscon falan ıctım kalkıp ama banamısın demedı,sureklı aklımda bebek var sızde oylemısınız?o yuzden uyuyamıyorum sanırım bırde.daha dogmadan boyleysem ooohoo oooo
Dün önceki günlere göre biraz fazla içtim suyu gece normalde 1 defa denk gelirse kalkiyordum o da az bir şey cikiyordu, dün çeşme açık kalmış resmen ve 2-3 defa uyandim patlayacak gibiydim jsbxjshdjdnkd ama ellerim yine aynı ödeme etkisi olmadı pek henüzGünaydın kıslar
Bakın benim imzamda ne diyor bol miktarda su içmeniz ödem ve şişliklere karşı size yararlı olacaktır.Sonrasında da süt için güzel bir etken su sağlıktır…
Maşallah çok iyi çıkmış,hazırsa hayırlısıyla gelsin bebişinAmin, inşallah hepimizin sağlıcakla gelsin
3400 çıktı kilosu. Normalde de 26 Şubatta (39+0) sezeryan olacaktım. Onu biraz daha öne çekmiş olduk. Haftaya biraz daha netleşir.
Şeker testim, tahlillerim hep normal çıktı. Normali 40.haftanın içinde doğması aslında. Büyük kızım da 38+5 de 3400 gr doğmuştu. Bunun kilosu biraz fazla en başından beri. Tabi yazarım buraya.Maşallah çok iyi çıkmış,hazırsa hayırlısıyla gelsin bebişinşeker falan yoktu değil mi sende. O zaman çok bekletmeyebilir seni. benimde 40.haftanin içinde olacak. Şuanda 2850ydi pazartesi gittiğimizde
Netleşince bizide bilginlendir
Çok kötü günler yaşadın, o yüzden tedirgin olmakta çok haklısın. Ama inan bana hepimiz o baskıları artık daha çok yaşamaya başladık. Dayanacak inşallah annesi. Oğlun çok güçlü, nasıl da tutunmuş annesine bak. Sakin kalmaya çalışmalıyız. En doğru zamanda sağlıcakla gelecek inanıyorum benSelam kızlar uykusuz gecenin sabahından herkese selam, ya benimki alta öyle bir baskı yapıyor ki kasıklarım ağrıyor sanki çıkacak gibi hissediyorum öyle böyle değil. Korkutuyor. Tekrar kanama olur mu diye tedirgin oluyorum. 33+1 olduk bugün. Biraz daha dayan be oğlum diyorum11 Şubat kontrolumuz var bizim de. 34+0 oluyoruz inşallah o gün.
Canım benim çok teşekkür ediyorum o güzel desteğin için. Yazdıkların çok güzel geldiÇok kötü günler yaşadın, o yüzden tedirgin olmakta çok haklısın. Ama inan bana hepimiz o baskıları artık daha çok yaşamaya başladık. Dayanacak inşallah annesi. Oğlun çok güçlü, nasıl da tutunmuş annesine bak. Sakin kalmaya çalışmalıyız. En doğru zamanda sağlıcakla gelecek inanıyorum ben
Meryemana otunu biliyorum o açıldıkça rahminde açılıyormuş ama onunla sezaryene girende var bilemiyorum pskolojiye iyi geliyor olabilirKızlarr kolay doğum için hiç meryem ana fatma ana eli otu duydunuz mu geçen trendyolda denk geldim de kullanmış olan var mı daha önce
İlk bebeğinde mi tüp bebek olduCanım benim çok teşekkür ediyorum o güzel desteğin için. Yazdıkların çok güzel gelditüp bebek yöntemi ile iki yılın sonunda oldu bebeğim rabbime şükürler olsun. Şimdi heyecanla sağlıkla hayırla onun geleceği günü bekliyorum hepimiz güzelce kavuşalım inşallah
Yok canım ilki normal oldu 15 ay sonunda. İkinci bizi çok uğraştırdıİlk bebeğinde mi tüp bebek oldu
Sezeryana onunla nasıl giriyoruz. Biliyor musunuz?Meryemana otunu biliyorum o açıldıkça rahminde açılıyormuş ama onunla sezaryene girende var bilemiyorum pskolojiye iyi geliyor olabilir
Yok onu hem kullanıp hemde işe yaramayan anlamındaSezeryana onunla nasıl giriyoruz. Biliyor musunuz?
Olsun kilosu falan gayet iyi ,senin doğum 38lerde de olsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Tahlillerin normalse bebişin biraz tombiş olacak demek ki yerim onuŞeker testim, tahlillerim hep normal çıktı. Normali 40.haftanın içinde doğması aslında. Büyük kızım da 38+5 de 3400 gr doğmuştu. Bunun kilosu biraz fazla en başından beri. Tabi yazarım buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?