2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Benimki de tam vajinanım üstünde atışlar hissediyorum kankam, ayaklarını dayıyor ittiriyor muhtemelen. Korkma, normal kuzum bunlar bir daha kanama falan olmaz sen istirahat etmek dışında iş miş yapmıyorsun dime bak!

Kolay bir süreç değil, en başından beri. Tedirgin olmak da sürecin bir parçası aslında. Amin, inşallah sağlıcakla kavuşalım hepimiz. Her sancıyı, kasılmayı dikkate almalıyız tabi.

Pazartesi çıkınca sende haber ver, benim de her pazartesi kontrolüm. Belki de son pazartesi
Kilosu maaşallah iyi, yenidoğan kıyafetlerinin içine de sığar inşallah. Bu gidişle en fazla 1 hafta giyebilecek gibi b

Kızlarr kolay doğum için hiç meryem ana fatma ana eli otu duydunuz mu geçen trendyolda denk geldim de kullanmış olan var mı daha önce
Kayınvalidem hacdan getirmişti, arkadaşım da o ota Meryem suresini okudu. Ama ben sezeryan olunca kullanmak nasip olmadı.

Normal doğumda gerçekten işe yarıyor mu acaba, az önce trendyoldan sipariş verdim Meryem ana otunu deneyelim bakalım zamanı gelince
Onemli olan motivasyonumuzu arttirmasi:) , ben de sirf doguma giderken yanimda goturmek icin gul isledim ve legolardan gul aldim yoga hocamiz bir meditasyonda gulun gonca halinden buyuyup acilmasi ile rahmin acilmasini imgelestirdi, yaninizda gul simgesi goturebilirsiniz dedi, hastane cantama lego atacagim sirf bu yuzden

çok güzel mantıklı bir yaklaşımmış önemli olan o an inanıp o enerjiyi hissetmek zaten :)

Tüy dökücü kremlerden kullananlar var mı kızlar ? ben daha önce hiç kullanmadım Yanma yapıyor mu bir de kaç güne çıkarıyor ? doğum için mantıklı mı hala karar veremedim

Kuzum benimki baş aşağı başını yittiriyor hissediyordum ayakları aşağıdayken tekmesi daha çok can acıtıyordu bariz hissediyorum ayak tekmesini. Baş aşağı baskısına razıyım annem bir iş yaptırmıyor sağ olsun Allah razı olsun kankam merak etme

Normal doğumda gerçekten işe yarıyor mu acaba, az önce trendyoldan sipariş verdim Meryem ana otunu deneyelim bakalım zamanı gelince
Normal doğuma gidince arkandan biri suya koyup Meryem süresini okuyacak diye biliyorum. Açıldıkça rahimde açılacak doğum kolay olacak bu şekilde

Mart anneleri arasında galiba ilk ben doğuracağım. Yarın 34. Haftaya geçiyoruz ama maalesef oğlumun gelişimi 30. Hafta ile uyumlu kalmış. Kg alamıyor, büyüyemiyor. Kan akışı ve suda azalma varmış. Her gün kontrolüm var ve her an doğuma girebilirmişim. Prematüre bebek annesi olacağım olarak görünüyor. Dualarınızda bizleri de eksik etmeyin Evren bebiş sağlıcakla dünyaya gülümseyebilsin

Hiçbir sıkıntı olmadan sağ salim kucağına alırsın umarım bebişi

İlk bebişimiz geliyor demek Bir yandan geçmiş olsun bir yandan Allah analı babalı büyütsün
İnşallah kötü bişeyi yoktur bir nedeni varmı 30 a kadar gelebilmiş sonuçta güzelce ne gibi tedaviler uyguladılar

Canım doğuranlar var ilk değilsin. Tiniminimavihanim doğurdu mesela sende sağlıkla al kucağına inşallah

Benim kasılmalarım acılı olmaya başladı yaw doğurcam mı nedir
Valla bende aynı psıkolojideyim ayaga kalkınca kasıgıma agrı gırıyor hıc kalkmak ıstemıyorum sankı heran doguracak gıbı hıssedıyorum kendımı
Canım Allah saglıkla sıhhatle dogumlar nasıp etsın.kuvozde daha saglıkla gelısecekse dogum olması daha ıyı,ıyı bır hastane ve doktor secımı ıle bırsey olmaz Allahın ıznıyle dualarımız senınle

Onlar çok güçlü oluyor hiç merak etme Rabbim sağsalim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah canım benim duamız seninle Evren bebiş ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…