- 10 Temmuz 2024
- 1.341
- 3.155
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.361
Benimki de tam vajinanım üstünde atışlar hissediyorum kankam, ayaklarını dayıyor ittiriyor muhtemelen.Selam kızlar uykusuz gecenin sabahından herkese selam, ya benimki alta öyle bir baskı yapıyor ki kasıklarım ağrıyor sanki çıkacak gibi hissediyorum öyle böyle değil. Korkutuyor. Tekrar kanama olur mu diye tedirgin oluyorum. 33+1 olduk bugün. Biraz daha dayan be oğlum diyorum11 Şubat kontrolumuz var bizim de. 34+0 oluyoruz inşallah o gün.
Kolay bir süreç değil, en başından beri.Canım benim çok teşekkür ediyorum o güzel desteğin için. Yazdıkların çok güzel gelditüp bebek yöntemi ile iki yılın sonunda oldu bebeğim rabbime şükürler olsun. Şimdi heyecanla sağlıkla hayırla onun geleceği günü bekliyorum hepimiz güzelce kavuşalım inşallah
Pazartesi çıkınca sende haber ver, benim de her pazartesi kontrolüm.Olsun kilosu falan gayet iyi ,senin doğum 38lerde de olsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Tahlillerin normalse bebişin biraz tombiş olacak demek ki yerim onuhayırla sağlıkla gelsin. Bakalım benimkine ne diyecek,her pazartesi doktordayım artık
Kayınvalidem hacdan getirmişti, arkadaşım da o ota Meryem suresini okudu. Ama ben sezeryan olunca kullanmak nasip olmadı.Kızlarr kolay doğum için hiç meryem ana fatma ana eli otu duydunuz mu geçen trendyolda denk geldim de kullanmış olan var mı daha önce
Onemli olan motivasyonumuzu arttirmasi:) , ben de sirf doguma giderken yanimda goturmek icin gul isledim ve legolardan gul aldimNormal doğumda gerçekten işe yarıyor mu acaba, az önce trendyoldan sipariş verdim Meryem ana otunu deneyelim bakalım zamanı gelince
çok güzel mantıklı bir yaklaşımmış önemli olan o an inanıp o enerjiyi hissetmek zaten :)Onemli olan motivasyonumuzu arttirmasi:) , ben de sirf doguma giderken yanimda goturmek icin gul isledim ve legolardan gul aldimyoga hocamiz bir meditasyonda gulun gonca halinden buyuyup acilmasi ile rahmin acilmasini imgelestirdi, yaninizda gul simgesi goturebilirsiniz dedi, hastane cantama lego atacagim sirf bu yuzden
Kuzum benimki baş aşağı başını yittiriyor hissediyordum ayakları aşağıdayken tekmesi daha çok can acıtıyordu bariz hissediyorum ayak tekmesini. Baş aşağı baskısına razıyımBenimki de tam vajinanım üstünde atışlar hissediyorum kankam, ayaklarını dayıyor ittiriyor muhtemelen.Korkma, normal kuzum bunlar bir daha kanama falan olmaz sen istirahat etmek dışında iş miş yapmıyorsun dime bak!
Kesinlikle öyle canım benim. Sonu güzel olsun inşallah hepimiz içinKolay bir süreç değil, en başından beri.Tedirgin olmak da sürecin bir parçası aslında. Amin, inşallah sağlıcakla kavuşalım hepimiz. Her sancıyı, kasılmayı dikkate almalıyız tabi.
Normal doğuma gidince arkandan biri suya koyup Meryem süresini okuyacak diye biliyorum. Açıldıkça rahimde açılacak doğum kolay olacak bu şekildeNormal doğumda gerçekten işe yarıyor mu acaba, az önce trendyoldan sipariş verdim Meryem ana otunu deneyelim bakalım zamanı gelince
Dakika tutBenim kasılmalarım acılı olmaya başladı yaw doğurcam mı nedir
Hiçbir sıkıntı olmadan sağ salim kucağına alırsın umarım bebişiMart anneleri arasında galiba ilk ben doğuracağım. Yarın 34. Haftaya geçiyoruz ama maalesef oğlumun gelişimi 30. Hafta ile uyumlu kalmış. Kg alamıyor, büyüyemiyor. Kan akışı ve suda azalma varmış. Her gün kontrolüm var ve her an doğuma girebilirmişim. Prematüre bebek annesi olacağım olarak görünüyor. Dualarınızda bizleri de eksik etmeyin Evren bebiş sağlıcakla dünyaya gülümseyebilsin
İlk bebişimiz geliyor demekMart anneleri arasında galiba ilk ben doğuracağım. Yarın 34. Haftaya geçiyoruz ama maalesef oğlumun gelişimi 30. Hafta ile uyumlu kalmış. Kg alamıyor, büyüyemiyor. Kan akışı ve suda azalma varmış. Her gün kontrolüm var ve her an doğuma girebilirmişim. Prematüre bebek annesi olacağım olarak görünüyor. Dualarınızda bizleri de eksik etmeyin Evren bebiş sağlıcakla dünyaya gülümseyebilsin
Canım doğuranlar var ilk değilsin.Mart anneleri arasında galiba ilk ben doğuracağım. Yarın 34. Haftaya geçiyoruz ama maalesef oğlumun gelişimi 30. Hafta ile uyumlu kalmış. Kg alamıyor, büyüyemiyor. Kan akışı ve suda azalma varmış. Her gün kontrolüm var ve her an doğuma girebilirmişim. Prematüre bebek annesi olacağım olarak görünüyor. Dualarınızda bizleri de eksik etmeyin Evren bebiş sağlıcakla dünyaya gülümseyebilsin
Ben onu şubat annesiden sanıyordumCanım doğuranlar var ilk değilsin.Tiniminimavihanim doğurdu mesela sende sağlıkla al kucağına inşallah
Valla bende aynı psıkolojideyim ayaga kalkınca kasıgıma agrı gırıyor hıc kalkmak ıstemıyorum sankı heran doguracak gıbı hıssedıyorum kendımıBenim kasılmalarım acılı olmaya başladı yaw doğurcam mı nedir
Canım Allah saglıkla sıhhatle dogumlar nasıp etsın.kuvozde daha saglıkla gelısecekse dogum olması daha ıyı,ıyı bır hastane ve doktor secımı ıle bırsey olmaz Allahın ıznıyle dualarımız senınleMart anneleri arasında galiba ilk ben doğuracağım. Yarın 34. Haftaya geçiyoruz ama maalesef oğlumun gelişimi 30. Hafta ile uyumlu kalmış. Kg alamıyor, büyüyemiyor. Kan akışı ve suda azalma varmış. Her gün kontrolüm var ve her an doğuma girebilirmişim. Prematüre bebek annesi olacağım olarak görünüyor. Dualarınızda bizleri de eksik etmeyin Evren bebiş sağlıcakla dünyaya gülümseyebilsin
Onlar çok güçlü oluyor hiç merak etmeMart anneleri arasında galiba ilk ben doğuracağım. Yarın 34. Haftaya geçiyoruz ama maalesef oğlumun gelişimi 30. Hafta ile uyumlu kalmış. Kg alamıyor, büyüyemiyor. Kan akışı ve suda azalma varmış. Her gün kontrolüm var ve her an doğuma girebilirmişim. Prematüre bebek annesi olacağım olarak görünüyor. Dualarınızda bizleri de eksik etmeyin Evren bebiş sağlıcakla dünyaya gülümseyebilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?