- 10 Temmuz 2024
- 1.341
- 3.155
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.381
Bende onu düşündüm bugün biliyor musun en fazla 2- 3kere daha göreceğim doktorumu sonrası kavuşma zamanıPazartesi çıkınca sende haber ver, benim de her pazartesi kontrolüm.Belki de son pazartesi
Kilosu maaşallah iyi, yenidoğan kıyafetlerinin içine de sığar inşallah.Bu gidişle en fazla 1 hafta giyebilecek gibi b
Ben yarıyor diye duydum ama doğum gerçekleştiğinde mutlaka onu sudan çıkarmak gerekiyormuş,unutmamak gerekiyormuş diye biliyorum. O ot açıldıkça rahimde açılıyormuş kolaylık sağlıyormuş doğuma. Yaşamadım bilmiyorum ama, duyduklarım bunlardıNormal doğumda gerçekten işe yarıyor mu acaba, az önce trendyoldan sipariş verdim Meryem ana otunu deneyelim bakalım zamanı gelince
Ama çok tatlıOnemli olan motivasyonumuzu arttirmasi:) , ben de sirf doguma giderken yanimda goturmek icin gul isledim ve legolardan gul aldimyoga hocamiz bir meditasyonda gulun gonca halinden buyuyup acilmasi ile rahmin acilmasini imgelestirdi, yaninizda gul simgesi goturebilirsiniz dedi, hastane cantama lego atacagim sirf bu yuzden
Ben sormuştum doktorum onay vermedi tüy dökücü kullanma demişti banaTüy dökücü kremlerden kullananlar var mı kızlar ? ben daha önce hiç kullanmadım Yanma yapıyor mu bir de kaç güne çıkarıyor ? doğum için mantıklı mı hala karar veremedim
Düzensiz şuan içinDakika tut
Aa öyle mi ben şimdi tekrar yaparım belki de ben yanlış yaptımYok canım tek cift net tarih veriyor ikizle bir ilgisi yok heralde sen yanlış girmissi bilgilerini.
Benim bugün bebeklerden biri ta aşağıya güçlü tekmeler vuruyor sanki çıkacak gibi çok zorluyor. Pazartesi muayenem o zamana kadar nasıl geçecek bilmiyorum. Miniklerim çok aceleci gibi
28deki kontrolde de her şey yolundaydı, birden bebişe giden kan akışında azalma olmuş maalesef sebebi bilinmiyor. Demir bağlama değerim yüksek biraz ama demir de yüksek. Hiçbir risk yoktu 32. Haftadaki kontrolde fark edildi gelişim olmamış maalesefİlk bebişimiz geliyor demekBir yandan geçmiş olsun bir yandan Allah analı babalı büyütsün
İnşallah kötü bişeyi yoktur bir nedeni varmı 30 a kadar gelebilmiş sonuçta güzelce ne gibi tedaviler uyguladılar
Canım doğuranlar var ilk değilsin. @Tiniminimavihanim doğurdu meselasende sağlıkla al kucağına inşallah
Amin inşallah. İnsan küveze girecek diye üzülüyor da karnımda ne büyüyor ne kg alıyor buna hiç kıyamıyor. İnşallah sağlıkla gelir ve büyür.Valla bende aynı psıkolojideyim ayaga kalkınca kasıgıma agrı gırıyor hıc kalkmak ıstemıyorum sankı heran doguracak gıbı hıssedıyorum kendımı
Canım Allah saglıkla sıhhatle dogumlar nasıp etsın.kuvozde daha saglıkla gelısecekse dogum olması daha ıyı,ıyı bır hastane ve doktor secımı ıle bırsey olmaz Allahın ıznıyle dualarımız senınle
İkizleri oldu. Çok şükür28deki kontrolde de her şey yolundaydı, birden bebişe giden kan akışında azalma olmuş maalesef sebebi bilinmiyor. Demir bağlama değerim yüksek biraz ama demir de yüksek. Hiçbir risk yoktu 32. Haftadaki kontrolde fark edildi gelişim olmamış maalesef
Kendi derdimle uğraşmaktan hiç fark etmemişim inşallah onun bebişi de sağlıklıdır
Amin inşallah. İnsan küveze girecek diye üzülüyor da karnımda ne büyüyor ne kg alıyor buna hiç kıyamıyor. İnşallah sağlıkla gelir ve büyür.
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim dualarınız iyi dilekleriniz için
Karıştırmış olabilirim şubat annesi de olabilirBen onu şubat annesiden sanıyordum
Oy kıyamam geçmiş olsun canımBu gece kimse uyuyamamış sanırım
Benide oğlum uyutmadı hasta olmuş iki gündür kucaklardan inmiyor
Allah yardımcın olsun canım. Dualarımdasın. Sakın kötü düşünme hep iyi düşün. Valla hep söylüyorum kuzenin oğlu 24 haftalık doğdu geçen yıl. Kuzen deli gibi de sigara içti hamileyken, babasını kaybetti genç yaşta. Ama bebek de kendi de çok sağlıklı şuanda. Senin haftan ona nazaran çook daha iyi. Sağlıkla, bebek ve senin için en hayırlı ve iyi zamanda al kucağına inşallah.Mart anneleri arasında galiba ilk ben doğuracağım. Yarın 34. Haftaya geçiyoruz ama maalesef oğlumun gelişimi 30. Hafta ile uyumlu kalmış. Kg alamıyor, büyüyemiyor. Kan akışı ve suda azalma varmış. Her gün kontrolüm var ve her an doğuma girebilirmişim. Prematüre bebek annesi olacağım olarak görünüyor. Dualarınızda bizleri de eksik etmeyin Evren bebiş sağlıcakla dünyaya gülümseyebilsin
Tuzu da kestin mi canım tuzlu her şey ödem yapıyorGece boyleydim valla dik yatiyo gibiydim uyuklamisim boynum tutulmuşkeşpiş olsun xjnxjdnd ay evet ya eşim de dün gelmiş diyo ki özledim kızımı 8 aydır görmüyoruz normal djdnjdjdjdnd ben de artık kucağıma almam istiyorum
Dün önceki günlere göre biraz fazla içtim suyu gece normalde 1 defa denk gelirse kalkiyordum o da az bir şey cikiyordu, dün çeşme açık kalmış resmen ve 2-3 defa uyandim patlayacak gibiydim jsbxjshdjdnkd ama ellerim yine aynı ödeme etkisi olmadı pek henüz
Hadi ya hazırlıksız yakalanırsam en azından doğuma gideceğim son vakit kullanayım diyordum ben deBen sormuştum doktorum onay vermedi tüy dökücü kullanma demişti bana
Ben gerim gerim geriniyorum kuzum, dönerse belki daha çok rahatlarımKuzum benimki baş aşağı başını yittiriyor hissediyordum ayakları aşağıdayken tekmesi daha çok can acıtıyordu bariz hissediyorum ayak tekmesini. Baş aşağı baskısına razıyımannem bir iş yaptırmıyor sağ olsun Allah razı olsun kankam merak etme
Mart annesiydi canimKarıştırmış olabilirim şubat annesi de olabilir
Küvezde destek alıp daha hızlı kilo alacaktır üzülmeyin. Bende 31 haftalık prematüre doğum yapmıştım. Bazen hersey istediğimiz gibi olmuyor ama bakın erken farkedilmis ve doktorlar gerekeni yapacaktır. Sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah yavrunuzu28deki kontrolde de her şey yolundaydı, birden bebişe giden kan akışında azalma olmuş maalesef sebebi bilinmiyor. Demir bağlama değerim yüksek biraz ama demir de yüksek. Hiçbir risk yoktu 32. Haftadaki kontrolde fark edildi gelişim olmamış maalesef
Kendi derdimle uğraşmaktan hiç fark etmemişim inşallah onun bebişi de sağlıklıdır
Amin inşallah. İnsan küveze girecek diye üzülüyor da karnımda ne büyüyor ne kg alıyor buna hiç kıyamıyor. İnşallah sağlıkla gelir ve büyür.
Demir bağlama seviyeniz kaçtı acaba benimde yüksek çıktı ama demir düşük olduğu için. Henüz doktorada görünmedim28deki kontrolde de her şey yolundaydı, birden bebişe giden kan akışında azalma olmuş maalesef sebebi bilinmiyor. Demir bağlama değerim yüksek biraz ama demir de yüksek. Hiçbir risk yoktu 32. Haftadaki kontrolde fark edildi gelişim olmamış maalesef
Ayy bende kullanacaktım doguma gıtmedeeenBen sormuştum doktorum onay vermedi tüy dökücü kullanma demişti bana
Demır baglama yuksek olunca ne oluyorkı canım?benımde yuksek cunku demırım düşük.yerlerde surunuyorDemir bağlama seviyeniz kaçtı acaba benimde yüksek çıktı ama demir düşük olduğu için. Henüz doktorada görünmedim
Demir bağlama yüksek olunca demir düşük anlamına geliyor. Ben öyle biliyorum yani, zaten o yüzden yerlerde sürünüyorDemır baglama yuksek olunca ne oluyorkı canım?benımde yuksek cunku demırım düşük.yerlerde surunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?