2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Hayırlısıyla zamanında gelsin sağlıcakla canım bebişin

Rabbim bebegininde seninde yar ve yardimcisi olsun

Ayy bende kullanacaktım doguma gıtmedeeenhayallerım yıkıldı suandaa,artık baska yontemlerle halledecegız mecburen
Ben lazerliydim,agdaya gidiyordum şimdi ağda da doğumu tetikler diyorlar nasıl alcaz anlamadım gitti jilet falanda istemiyorum. Ağda mi yapsam diye düşünüyorum

Ben lazerliydim,agdaya gidiyordum şimdi ağda da doğumu tetikler diyorlar nasıl alcaz anlamadım gitti jilet falanda istemiyorum. Ağda mi yapsam diye düşünüyorum
Bende lazerliyim ama hafif var genede Ağda en iyisi oluyor sanki ya en azından üç hafta idare ediyor beni garanti oluyor zaten seninde kalmıştır üç dört hafta en fazla benim iki aya yakın var daha

Ben de evde lazer yapıyordum hamilelikte jilete geçtim ama şu sıralar baya ince çıkıyor geçen eldivenle aldım aynayla canım da acımadı temiz de oldu

Rabbim seni evladını korusun, güzellikle ilerlesin sürecin Bebeğin için sağlıklı olan doğması olacaksa doğsun canım, dışardan destekle kiloda alır çokta güzel bakılır içini ferah tut. Doktorlarına güven. Benimde bir yakınım prematüre doğum yapmıştı şimdi delikanlı kocaman bir oğlu var Duamız seninle olacak. Haber verirsin doğuma alacakları zaman

Ben de evde lazer yapıyordum hamilelikte jilete geçtim ama şu sıralar baya ince çıkıyor geçen eldivenle aldım aynayla canım da acımadı temiz de oldu
Ay aslında yapabilsek eldiven çok mantıklı ama çok can acıtır. Benimde baya az varda nasıl yolcaz eldivenle bilemedim

Ay aslında yapabilsek eldiven çok mantıklı ama çok can acıtır. Benimde baya az varda nasıl yolcaz eldivenle bilemedim
Bi dene bence ya ağdaya dayanıyosan bunu da yapabilirsin dndnsnsjwkak ben daha önce hiç ağda yapmadım o bölgeme, eldivenle çok acıtmıyor kendi fikrim kdksjsksla

Annesi onu dışarıda kucağına aldığı zaman bak nasıl büyütecek biraz uzak kalacaksınız ama kilosu artınca kavuşucaksınız dualarımız seninle canımm

Mart annesiydi ama ikizler erken doğacağı için şubatı da takip ediyordu
Bende nisan annesiyim normalde, İkizler erk3n geliyor bu sebepten mart annelerini de takip ediyorum. Hayırlısıyla şubatı atlatsaydim. Sanki Şubatı bitirmeyecekmişim gibi hissediyorum.

Kızlar ben 32. Haftamda çalışabilir raporu almıştım geçen gün çalışamaz için gittim fakat bana yine çalışabilir yazılı ama izin başlama tarihimin olduğu bi kağıt verdiler, sorduğumda önemli olan bu tarih diğer yazıyı değiştiremiyoruz dediler. Fikri olan bana yardımcı olabilir mi? 32-36 arası çalışır 3 şubat itibariyle çalışamaz anlamına mı geliyor bu neden çalışabilir yazıyor ya

Eklentiler

• IMG_2463.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 74
3 şubatta iznin başlamış gözüküyor

Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin Evren bebeği Bugün bir habere denk geldim, Mersin de 25 cm, 380 gr doğan Hira Su bebek yoğun bakım sürecinden sonra çok güzel hayata tutunmuş. Doktorunun verdiği röportajı dinleyin muhakkak. Prematüre ailelerine umut olacak nitelikte bir röportaj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…