- 11 Temmuz 2024
- 2.270
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.466
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.401
Hayırlısıyla zamanında gelsin sağlıcakla canım bebişinMart anneleri arasında galiba ilk ben doğuracağım. Yarın 34. Haftaya geçiyoruz ama maalesef oğlumun gelişimi 30. Hafta ile uyumlu kalmış. Kg alamıyor, büyüyemiyor. Kan akışı ve suda azalma varmış. Her gün kontrolüm var ve her an doğuma girebilirmişim. Prematüre bebek annesi olacağım olarak görünüyor. Dualarınızda bizleri de eksik etmeyin Evren bebiş sağlıcakla dünyaya gülümseyebilsin
Jilet gibi hizli cikariyor diye biliyorum cnmTüy dökücü kremlerden kullananlar var mı kızlar ? ben daha önce hiç kullanmadım Yanma yapıyor mu bir de kaç güne çıkarıyor ? doğum için mantıklı mı hala karar veremedim
Rabbim bebegininde seninde yar ve yardimcisi olsunMart anneleri arasında galiba ilk ben doğuracağım. Yarın 34. Haftaya geçiyoruz ama maalesef oğlumun gelişimi 30. Hafta ile uyumlu kalmış. Kg alamıyor, büyüyemiyor. Kan akışı ve suda azalma varmış. Her gün kontrolüm var ve her an doğuma girebilirmişim. Prematüre bebek annesi olacağım olarak görünüyor. Dualarınızda bizleri de eksik etmeyin Evren bebiş sağlıcakla dünyaya gülümseyebilsin
Ben lazerliydim,agdaya gidiyordum şimdi ağda da doğumu tetikler diyorlar nasıl alcaz anlamadım gittiAyy bende kullanacaktım doguma gıtmedeeenhayallerım yıkıldı suandaa,artık baska yontemlerle halledecegız mecburen
Bende lazerliyim ama hafif var genede Ağda en iyisi oluyor sanki ya en azından üç hafta idare ediyor beni garanti oluyor zaten seninde kalmıştır üç dört hafta en fazla benim iki aya yakın var dahaBen lazerliydim,agdaya gidiyordum şimdi ağda da doğumu tetikler diyorlar nasıl alcaz anlamadım gittijilet falanda istemiyorum. Ağda mi yapsam diye düşünüyorum
Ben de evde lazer yapıyordum hamilelikte jilete geçtim ama şu sıralar baya ince çıkıyor geçen eldivenle aldım aynayla canım da acımadı temiz de olduBen lazerliydim,agdaya gidiyordum şimdi ağda da doğumu tetikler diyorlar nasıl alcaz anlamadım gittijilet falanda istemiyorum. Ağda mi yapsam diye düşünüyorum
Rabbim seni evladını korusun, güzellikle ilerlesin sürecinMart anneleri arasında galiba ilk ben doğuracağım. Yarın 34. Haftaya geçiyoruz ama maalesef oğlumun gelişimi 30. Hafta ile uyumlu kalmış. Kg alamıyor, büyüyemiyor. Kan akışı ve suda azalma varmış. Her gün kontrolüm var ve her an doğuma girebilirmişim. Prematüre bebek annesi olacağım olarak görünüyor. Dualarınızda bizleri de eksik etmeyin Evren bebiş sağlıcakla dünyaya gülümseyebilsin
Ay aslında yapabilsek eldiven çok mantıklı ama çok can acıtır. Benimde baya az varda nasıl yolcaz eldivenle bilemedimBen de evde lazer yapıyordum hamilelikte jilete geçtim ama şu sıralar baya ince çıkıyor geçen eldivenle aldım aynayla canım da acımadı temiz de oldu
Bi dene bence ya ağdaya dayanıyosan bunu da yapabilirsin dndnsnsjwkak ben daha önce hiç ağda yapmadım o bölgeme, eldivenle çok acıtmıyor kendi fikrim kdksjskslaAy aslında yapabilsek eldiven çok mantıklı ama çok can acıtır. Benimde baya az varda nasıl yolcaz eldivenle bilemedim
Mart annesiydi ama ikizler erken doğacağı için şubatı da takip ediyorduKarıştırmış olabilirim şubat annesi de olabilir
Annesi onu dışarıda kucağına aldığı zaman bak nasıl büyütecekMart anneleri arasında galiba ilk ben doğuracağım. Yarın 34. Haftaya geçiyoruz ama maalesef oğlumun gelişimi 30. Hafta ile uyumlu kalmış. Kg alamıyor, büyüyemiyor. Kan akışı ve suda azalma varmış. Her gün kontrolüm var ve her an doğuma girebilirmişim. Prematüre bebek annesi olacağım olarak görünüyor. Dualarınızda bizleri de eksik etmeyin Evren bebiş sağlıcakla dünyaya gülümseyebilsin
TişikkirlirMart annesiydi ama ikizler erken doğacağı için şubatı da takip ediyordu
Bende nisan annesiyim normalde, İkizler erk3n geliyor bu sebepten mart annelerini de takip ediyorum. Hayırlısıyla şubatı atlatsaydim. Sanki Şubatı bitirmeyecekmişim gibi hissediyorum.Mart annesiydi ama ikizler erken doğacağı için şubatı da takip ediyordu
3 şubatta iznin başlamış gözüküyorKızlar ben 32. Haftamda çalışabilir raporu almıştım geçen gün çalışamaz için gittim fakat bana yine çalışabilir yazılı ama izin başlama tarihimin olduğu bi kağıt verdiler, sorduğumda önemli olan bu tarih diğer yazıyı değiştiremiyoruz dediler. Fikri olan bana yardımcı olabilir mi? 32-36 arası çalışır 3 şubat itibariyle çalışamaz anlamına mı geliyor bu neden çalışabilir yazıyor ya
Benim böyleSiz rapor aldıysanız nasıl paylaşabilir misiniz?
Çalışamaz yazmasını bekledim aslında inşallah sorun çıkmaz e devlette de göremiyorum bu raporu, eski aldığımı görüyorum. Teşekkür ederim yorumun için3 şubatta iznin başlamış gözüküyor
İşte beklediğim buydu benim de, teşekkür ederim bence olması gereken seninki gibiBenim böyle
Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin Evren bebeğiMart anneleri arasında galiba ilk ben doğuracağım. Yarın 34. Haftaya geçiyoruz ama maalesef oğlumun gelişimi 30. Hafta ile uyumlu kalmış. Kg alamıyor, büyüyemiyor. Kan akışı ve suda azalma varmış. Her gün kontrolüm var ve her an doğuma girebilirmişim. Prematüre bebek annesi olacağım olarak görünüyor. Dualarınızda bizleri de eksik etmeyin Evren bebiş sağlıcakla dünyaya gülümseyebilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?