2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Benim büyük kızımın 0-3 ay kıyafetleri bu mevsime uygun olduğu için çok kıyafet almadım ilk 3 ay için. İsmini nakış işletiyorum bi yenidoğan takımına, 2 de yeni takımı var. Gerisi ablasından kalma. 0-3 aylar da mevsimsel uyuyor Allahtan. Yaza kadar kıyafet derdimiz yok.

Ben 32 de direkt çalışamaz aldım ve çalışamaz yazıyordu. Fotoğrafını çekmek aklıma gelmedi, çekseydim atardım sana.
Ama senin raporundan anladığım 3 Şubat itibariyle 36.haftanda izne ayrılmış oluyorsun. Çalışabilir yazması çok mantıksız geldi bana da

İyi akşamlar kızlar
Grubun çoğunluğu galiba doğuma eşi ile girecek anladığım kadarıyla. Ben annemi refakatçi olarak istiyorum yanına daha konforlu olacağımı düşündüğüm için fakat bir yanım eşim de şahit olsun istiyor çok ikilemde kaldım.

Ben hem annemi hem kocamı alcam refakatçi olarak öyle olmaz mı

Benim devlet olduğu için kadın refakatçi alıyorlar ama özele gitseydim eşimi tercih ederdim sanırım. Tamamen nasıl rahat edeceğine inanıyorsan öyle yapmanı öneririm senin konforun ve isteklerin önemli ama anlamadim doğuma mı girecek kişiyi kast ediyorsun doğumdan sonra odada refakatçi olarak mı doğum anında annen de eşin de bir şey yapamaz zaten yani gerçi onu da yine sen bilirsin tabi ki kalbini dinle

Aman yok doğumhane değil, orada mümkünse ne anne ne koca bulunsun
Oda refakatçisi olarak canım.. doğum öncesi ve sonrası en çok halimiz ve ihtiyacımızdan anlayan sanki yine anneler olur

Şehir hastanesinde sadece bir kişiye izin veriliyor o yüzden tek atış hakkım var benim gülüm
Ya şehir hastanesinde koca refakatçi kalabiliyor mu? Erkek alınmıyor diye biliyorum. Özel de iki kişi kalabiliyor mu acaba böyle diyorum da
Büyük bir travmadan kurtulmuş oluyor enişte bu sayede ajsjdja
Hahshshs zaten söyledim. Gözlerinin içi gülüyordu sanki hıı olsun napalım falan diyo

Doğumhaneye girmesini değil ama refakatçi olarak ben de eşimi istiyorum yanımda. Ona duygusal olarak daha çok ihtiyacım olacağını düşünüyorum.

En son gidişimde bir ebe ile tanıştım sağolsun biraz bilgi verdi, annen veya eşin refakat edebilir dedi fakat geçen sene kardeşim Ankara’daki şehir hastanesinde doğum yaptığında orada bahsettiğin gibi erkek almıyoruz demişlerdi

Doğumhaneye girmesini değil ama refakatçi olarak ben de eşimi istiyorum yanımda. Ona duygusal olarak daha çok ihtiyacım olacağını düşünüyorum.
Benim eşim ne zaman canım yansa aşırı geriliyor elinden bir şey gelmediği için, muhtemelen kesin olay çıkartır orada hemşirelere hiç uğraşamam bir de onunla

Canım bı denesene her sabah buyuk kasıkla kecıboynuzu pekmezının ıcıne lımon sıkıp ye.ılac ıse yaramıyorsa belkı bu yarar.bırde döküm tavada yemek yapmaya calıs.kendın yapıyomusun de aklıma geldıkce yapıyorum:) ama yukseldımı daha kan vermedım demır 20 ferrıtın 7 idi en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…