- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.421
Benim büyük kızımın 0-3 ay kıyafetleri bu mevsime uygun olduğu için çok kıyafet almadım ilk 3 ay için. İsmini nakış işletiyorum bi yenidoğan takımına, 2 de yeni takımı var. Gerisi ablasından kalma. 0-3 aylar da mevsimsel uyuyor Allahtan. Yaza kadar kıyafet derdimiz yok.Bende onu düşündüm bugün biliyor musun en fazla 2- 3kere daha göreceğim doktorumu sonrası kavuşma zamanışimdi sen son pazartesi diyince.. ben bile heyecanlandım. Birazda şişliği iniyormus doğuncada bakalım benim kuzumada uzun boylu olacak dedi,yeni doğan takımları 50cm benimkine olmaz gibime geliyor ama aldık artık
Sende büyük alsaydın ben yeni dogan çok az kaldım çoğunluk 3ay aldım hep
Ben 32 de direkt çalışamaz aldım ve çalışamaz yazıyordu. Fotoğrafını çekmek aklıma gelmedi, çekseydim atardım sana.Kızlar ben 32. Haftamda çalışabilir raporu almıştım geçen gün çalışamaz için gittim fakat bana yine çalışabilir yazılı ama izin başlama tarihimin olduğu bi kağıt verdiler, sorduğumda önemli olan bu tarih diğer yazıyı değiştiremiyoruz dediler. Fikri olan bana yardımcı olabilir mi? 32-36 arası çalışır 3 şubat itibariyle çalışamaz anlamına mı geliyor bu neden çalışabilir yazıyor ya
iş yeri onaylayınca edevlete düşüyor. Ne zaman verdin raporuÇalışamaz yazmasını bekledim aslında inşallah sorun çıkmaz e devlette de göremiyorum bu raporu, eski aldığımı görüyorum. Teşekkür ederim yorumun için
Keşke..... Sjbdjdndjdj tuzsuz bir ben ben değilTuzu da kestin mi canım tuzlu her şey ödem yapıyor
Ben hem annemi hem kocamı alcam refakatçi olarak öyle olmaz mıİyi akşamlar kızlar
Grubun çoğunluğu galiba doğuma eşi ile girecek anladığım kadarıyla. Ben annemi refakatçi olarak istiyorum yanına daha konforlu olacağımı düşündüğüm için fakat bir yanım eşim de şahit olsun istiyorçok ikilemde kaldım.
Şehir hastanesinde sadece bir kişiye izin veriliyor o yüzden tek atış hakkım var benim gülümBen hem annemi hem kocamı alcam refakatçi olarak öyle olmaz mı
Büyük bir travmadan kurtulmuş oluyor enişte bu sayede ajsjdjaDoğum yapcağım hastanede doğumhaneye eş alınmıyormuuuşşşş
Benim devlet olduğu için kadın refakatçi alıyorlar ama özele gitseydim eşimi tercih ederdim sanırım. Tamamen nasıl rahat edeceğine inanıyorsan öyle yapmanı öneririmİyi akşamlar kızlar
Grubun çoğunluğu galiba doğuma eşi ile girecek anladığım kadarıyla. Ben annemi refakatçi olarak istiyorum yanına daha konforlu olacağımı düşündüğüm için fakat bir yanım eşim de şahit olsun istiyorçok ikilemde kaldım.
Aman yok doğumhane değil, orada mümkünse ne anne ne koca bulunsunBenim devlet olduğu için kadın refakatçi alıyorlar ama özele gitseydim eşimi tercih ederdim sanırım. Tamamen nasıl rahat edeceğine inanıyorsan öyle yapmanı öneririmsenin konforun ve isteklerin önemli ama anlamadim doğuma mı girecek kişiyi kast ediyorsun doğumdan sonra odada refakatçi olarak mı doğum anında annen de eşin de bir şey yapamaz zaten yani gerçi onu da yine sen bilirsin tabi ki kalbini dinle
Ya şehir hastanesinde koca refakatçi kalabiliyor mu? Erkek alınmıyor diye biliyorum. Özel de iki kişi kalabiliyor mu acaba böyle diyorum daŞehir hastanesinde sadece bir kişiye izin veriliyor o yüzden tek atış hakkım var benim gülüm
Hahshshs zaten söyledim. Gözlerinin içi gülüyordu sanki hıı olsun napalım falan diyoBüyük bir travmadan kurtulmuş oluyor enişte bu sayede ajsjdja
Doğumhaneye girmesini değil ama refakatçi olarak ben de eşimi istiyorum yanımda. Ona duygusal olarak daha çok ihtiyacım olacağını düşünüyorum.İyi akşamlar kızlar
Fotoğrafını göndersen yeter demişlerdi dün gönderdim ben de henüz işlem yapmamışlar demekki :/iş yeri onaylayınca edevlete düşüyor. Ne zaman verdin raporu
En son gidişimde bir ebe ile tanıştım sağolsun biraz bilgi verdi, annen veya eşin refakat edebilir dedi fakat geçen sene kardeşim Ankara’daki şehir hastanesinde doğum yaptığında orada bahsettiğin gibi erkek almıyoruz demişlerdiYa şehir hastanesinde koca refakatçi kalabiliyor mu? Erkek alınmıyor diye biliyorum. Özel de iki kişi kalabiliyor mu acaba böyle diyorum da
Hahshshs zaten söyledim. Gözlerinin içi gülüyordu sanki hıı olsun napalım falan diyo
Benim eşim ne zaman canım yansa aşırı geriliyor elinden bir şey gelmediği için, muhtemelen kesin olay çıkartır orada hemşirelere hiç uğraşamam bir de onunlaDoğumhaneye girmesini değil ama refakatçi olarak ben de eşimi istiyorum yanımda. Ona duygusal olarak daha çok ihtiyacım olacağını düşünüyorum.
Canım bı denesene her sabah buyuk kasıkla kecıboynuzu pekmezının ıcıne lımon sıkıp ye.ılac ıse yaramıyorsa belkı bu yarar.bırde döküm tavada yemek yapmaya calıs.kendın yapıyomusun de aklıma geldıkce yapıyorum:) ama yukseldımı daha kan vermedım demır 20 ferrıtın 7 idi en sonDemir bağlama yüksek olunca demir düşük anlamına geliyor. Ben öyle biliyorum yani, zaten o yüzden yerlerde sürünüyorbenimde öyle ne yazık ki doktorum en son damardan vericez dedi değerlerime bakınca karar verecek.
Zaten devlette sadece kadin refakatci istiyorlarAman yok doğumhane değil, orada mümkünse ne anne ne koca bulunsun
Oda refakatçisi olarak canım.. doğum öncesi ve sonrası en çok halimiz ve ihtiyacımızdan anlayan sanki yine anneler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?