2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Ben lazerliydim,agdaya gidiyordum şimdi ağda da doğumu tetikler diyorlar nasıl alcaz anlamadım gitti jilet falanda istemiyorum. Ağda mi yapsam diye düşünüyorum
Benım lazerle jilet karısık bölgelere göreepılasyon aleıtyle gecen gun ust bolgelerı hallettım artık jıletle yola devam edıcez napalım:)) agda hıc yaptırmadım kuşum ona yorum yapamiyacagımm

Ozelde 2 refakatci kabul ediyorlar cnm. Tabi senin hastanende kabul ediyormu bilemicem

Ay öyleyse zaten kalmasın yanında. Kendinle mi uğraşacaksın, onunla mı?

Senin kasılmaların ne durumda? Dün epey zorlamıştı seni

Aman yok doğumhane değil, orada mümkünse ne anne ne koca bulunsun
Oda refakatçisi olarak canım.. doğum öncesi ve sonrası en çok halimiz ve ihtiyacımızdan anlayan sanki yine anneler olur
Hangi şehir hastanesi acaba bursa ise rotamı kestelden şehire cevireyim direkt kocam kalsın benle snndjdnxjdnjdj benim annem her türlü uzak malesef kv yakın ilk o yetişir diye düşünüyorum fark etmez o da ilgili olur ama eşim değil sonuçta djjdjsjssj
tepki tühhhhhh yaaa falan olmuş wkdbsijdishdkdjd

Sagol kuzum sordugun ıcın,gercekten kasılmaymıs,bugun ıyıyım şükür,dün baya zorladı evet dogurucam diye cok korktum bugun tum ıslerımı hallettım
Rica ederim Doktorun söylemiştir ama düzenli mi diye takip et. Zaman yaklaştıkça daha sık olacak bu kasılmalar. Çanta hazır olsun da gerisi hallolur

Ben lazerliydim,agdaya gidiyordum şimdi ağda da doğumu tetikler diyorlar nasıl alcaz anlamadım gitti jilet falanda istemiyorum. Ağda mi yapsam diye düşünüyorum
Lazerliysen şu dönem eldiven iyi bir çözüm bence. Ağdanın ve lazerin acısına dayanan biri için eldiven çok hafif kalır Tüy köklerin zaten zayıf. Ben de uzun bir ağda döneminden sonra lazer yaptırdım. Hamilelikte de eldiven epey işimi görüyor. Yine de haftaya doğum öncesi ağda yaptırmayı düşünüyorum.

Tüy dökücü kremlerden kullananlar var mı kızlar ? ben daha önce hiç kullanmadım Yanma yapıyor mu bir de kaç güne çıkarıyor ? doğum için mantıklı mı hala karar veremedim
Yanma değil de kaşındırıyor, o yoğun kimyasalı hissediyorsun. Onun yerine jileti yeğlerim. Çıkış hızı hemen hemen jiletle aynı. Ben asla tercih etmem hamilelik döneminde öyle söyleyeyim.

Fotoğrafını göndersen yeter demişlerdi dün gönderdim ben de henüz işlem yapmamışlar demekki :/
Evet ben de fotosunu attım. Uğradığımda da raporu bıraktım önemli bişey değil ama sisteme girmeleri lazım
Ozelde 2 refakatci kabul ediyorlar cnm. Tabi senin hastanende kabul ediyormu bilemicem
Yaaa sorayımm o zaman ben
Zaten bayılırdı kesin o ndnsnxn
Çalışabilir raporunuda iletiyor muyuz
Hımm bunu bilemedim. Yani çalışıyorsanız zaten bi sorun muhasebeye

Öğretmen olan annelere bir sorum olacak, ben daha 1 senelik öğretmenim ve ilk hamileliğim o yüzden bir bilgim yok doğum iznindeyken maaş ödemesi nasıl oluyor? Kesinti oluyor mu ve nereye yatıyor? doğum parası farklı bir şey maaşımız farklı sanırım

Valizleme operasyonu tamam,artık derin bir nefes alabilirim.oh yaa
Ben de az önce valize koydum her şeyi. Valla öyle bir rahatlama geldi ki sorma. Kocama da gösterdim hepsini tek tek, ne olduğunu anlattım acil durumda ne nedir diye sıkıntıya düşmesin diye ama %80ini unuttuğuna yemin edebilirim. Tatile mi gidiyorsun hayatım, bu bavul ne bu kadar dedi en son şaşkınlıkla

Instamomlar sagolsun,bıze tek tek hazırlattılar,ne goruyosak onu hazırladık şekerim deseydınama düşününce çokta mantıklı hazırladıklarımız,orda ıkı ayagımız bı pabuca gırecegıne ıstedıgımız hersey elımızın altında olacak

Benim hepsi düşük ferritin de öyle
Gebebljk şekerim çıktı yoksa bende duymuştum pekmeze limon sıkıp icildigini. Birde benim ikiz gebelik olduğu için sanırım bütün degerlerimi emiyorlar. Doktorumda kan ilacını ikiye çıkar dedi ama kabizliktan dolayı bir taneyi bile zor içiyorum. Yani anlayacağın nasıl yapsam olmuyor. Yine de tavsiyelerin için sağol

Bugun kontrolum vardi yine ne nst ne ultrason, onun yerine karnim olculdu kalp atisi dinledik bir de. Yalniz bu doktor beni cok gerdi, bir saat icinde 10 defa falan hareket etmesi lazim dedi, benim de 2 gundur azdi hareketi baya, diger doktorlar da hic bir saat icinde 10 defa hareket etmeli vs demedi. Cok gerildik. Esim durup durup hareket etti mi diye dar atiyor. Uzandim, kronometreyi actim 4 dakikada 10 defa vurdu sukur de rahatladik biraz.

10 hareketi ben de duydum ama 1 saatte değil, 2 saatte diye biliyorum. 2 saatte 10 hareket olmazsa, tekrar 2 saat içinde 10 hareket sayma işlemi tekrar ediliyor. Açsa karın doyuruluyor. Gene hareket yoksa o zaman acil dra gitmek gerekiyormuş.

Günde bir kere 1 saat içinde 10 hareket mi yoksa her hareket yaptığında 1 saat süre tutup hepsinin 10 harekete tamamlanmasını beklemek mi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…