- 14 Mayıs 2021
- 6.053
- 13.033
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.441
Benım lazerle jilet karısık bölgelere göreBen lazerliydim,agdaya gidiyordum şimdi ağda da doğumu tetikler diyorlar nasıl alcaz anlamadım gittijilet falanda istemiyorum. Ağda mi yapsam diye düşünüyorum
Ozelde 2 refakatci kabul ediyorlar cnm. Tabi senin hastanende kabul ediyormu bilemicemYa şehir hastanesinde koca refakatçi kalabiliyor mu? Erkek alınmıyor diye biliyorum. Özel de iki kişi kalabiliyor mu acaba böyle diyorum da
Hahshshs zaten söyledim. Gözlerinin içi gülüyordu sanki hıı olsun napalım falan diyo
Ay öyleyse zaten kalmasın yanında. Kendinle mi uğraşacaksın, onunla mı?En son gidişimde bir ebe ile tanıştım sağolsun biraz bilgi verdi, annen veya eşin refakat edebilir dedi fakat geçen sene kardeşim Ankara’daki şehir hastanesinde doğum yaptığında orada bahsettiğin gibi erkek almıyoruz demişlerdi
Benim eşim ne zaman canım yansa aşırı geriliyor elinden bir şey gelmediği için, muhtemelen kesin olay çıkartır orada hemşirelere hiç uğraşamam bir de onunla
Senin kasılmaların ne durumda? Dün epey zorlamıştı seniCanım bı denesene her sabah buyuk kasıkla kecıboynuzu pekmezının ıcıne lımon sıkıp ye.ılac ıse yaramıyorsa belkı bu yarar.bırde döküm tavada yemek yapmaya calıs.kendın yapıyomusun de aklıma geldıkce yapıyorum:) ama yukseldımı daha kan vermedım demır 20 ferrıtın 7 idi en son
Sagol kuzum sordugun ıcın,gercekten kasılmaymıs,bugun ıyıyım şükür,dün baya zorladı evet dogurucam diye cok korktum bugun tum ıslerımı hallettımSenin kasılmaların ne durumda? Dün epey zorlamıştı seni
Hangi şehir hastanesi acabaAman yok doğumhane değil, orada mümkünse ne anne ne koca bulunsun
Oda refakatçisi olarak canım.. doğum öncesi ve sonrası en çok halimiz ve ihtiyacımızdan anlayan sanki yine anneler olur
tepki tühhhhhh yaaa falan olmuş wkdbsijdishdkdjdYa şehir hastanesinde koca refakatçi kalabiliyor mu? Erkek alınmıyor diye biliyorum. Özel de iki kişi kalabiliyor mu acaba böyle diyorum da
Hahshshs zaten söyledim. Gözlerinin içi gülüyordu sanki hıı olsun napalım falan diyo
Rica ederimSagol kuzum sordugun ıcın,gercekten kasılmaymıs,bugun ıyıyım şükür,dün baya zorladı evet dogurucam diye cok korktum bugun tum ıslerımı hallettım
Lazerliysen şu dönem eldiven iyi bir çözüm bence. Ağdanın ve lazerin acısına dayanan biri için eldiven çok hafif kalırBen lazerliydim,agdaya gidiyordum şimdi ağda da doğumu tetikler diyorlar nasıl alcaz anlamadım gittijilet falanda istemiyorum. Ağda mi yapsam diye düşünüyorum
Çalışabilir raporunuda iletiyor muyuziş yeri onaylayınca edevlete düşüyor. Ne zaman verdin raporu
Yanma değil de kaşındırıyor, o yoğun kimyasalı hissediyorsun. Onun yerine jileti yeğlerim. Çıkış hızı hemen hemen jiletle aynı. Ben asla tercih etmem hamilelik döneminde öyle söyleyeyim.Tüy dökücü kremlerden kullananlar var mı kızlar ? ben daha önce hiç kullanmadım Yanma yapıyor mu bir de kaç güne çıkarıyor ? doğum için mantıklı mı hala karar veremedim
Evet ben de fotosunu attım. Uğradığımda da raporu bıraktım önemli bişey değil ama sisteme girmeleri lazımFotoğrafını göndersen yeter demişlerdi dün gönderdim ben de henüz işlem yapmamışlar demekki :/
Yaaa sorayımm o zaman benOzelde 2 refakatci kabul ediyorlar cnm. Tabi senin hastanende kabul ediyormu bilemicem
Zaten bayılırdı kesin o ndnsnxnHangi şehir hastanesi acababursa ise rotamı kestelden şehire cevireyim direkt kocam kalsın benle snndjdnxjdnjdj benim annem her türlü uzak malesef kv yakın ilk o yetişir diye düşünüyorum fark etmez o da ilgili olur ama eşim değil sonuçta djjdjsjssj
tepki tühhhhhh yaaa falan olmuş wkdbsijdishdkdjd
Hımm bunu bilemedim. Yani çalışıyorsanız zaten bi sorun muhasebeyeÇalışabilir raporunuda iletiyor muyuz
32+0 da çalışabilir aldıysanız, onu da iletmeniz gerekiyor.Çalışabilir raporunuda iletiyor muyuz
Ben de az önce valize koydum her şeyi. Valla öyle bir rahatlama geldi ki sorma. Kocama da gösterdim hepsini tek tek, ne olduğunu anlattım acil durumda ne nedir diye sıkıntıya düşmesin diye ama %80ini unuttuğuna yemin edebilirim.Valizleme operasyonu tamam,artık derin bir nefes alabilirim.oh yaa
Instamomlar sagolsun,bıze tek tek hazırlattılar,ne goruyosak onu hazırladık şekerim deseydınBen de az önce valize koydum her şeyi. Valla öyle bir rahatlama geldi ki sorma. Kocama da gösterdim hepsini tek tek, ne olduğunu anlattım acil durumda ne nedir diye sıkıntıya düşmesin diye ama %80ini unuttuğuna yemin edebilirim.Tatile mi gidiyorsun hayatım, bu bavul ne bu kadar dedi en son şaşkınlıkla
Benim hepsi düşük ferritin de öyleCanım bı denesene her sabah buyuk kasıkla kecıboynuzu pekmezının ıcıne lımon sıkıp ye.ılac ıse yaramıyorsa belkı bu yarar.bırde döküm tavada yemek yapmaya calıs.kendın yapıyomusun de aklıma geldıkce yapıyorum:) ama yukseldımı daha kan vermedım demır 20 ferrıtın 7 idi en son
10 hareketi ben de duydum ama 1 saatte değil, 2 saatte diye biliyorum. 2 saatte 10 hareket olmazsa, tekrar 2 saat içinde 10 hareket sayma işlemi tekrar ediliyor. Açsa karın doyuruluyor. Gene hareket yoksa o zaman acil dra gitmek gerekiyormuş.Bugun kontrolum vardi yine ne nst ne ultrason, onun yerine karnim olculdukalp atisi dinledik bir de. Yalniz bu doktor beni cok gerdi, bir saat icinde 10 defa falan hareket etmesi lazim dedi, benim de 2 gundur azdi hareketi baya, diger doktorlar da hic bir saat icinde 10 defa hareket etmeli vs demedi. Cok gerildik. Esim durup durup hareket etti mi diye dar atiyor. Uzandim, kronometreyi actim 4 dakikada 10 defa vurdu sukur de rahatladik biraz.
Bugun kontrolum vardi yine ne nst ne ultrason, onun yerine karnim olculdukalp atisi dinledik bir de. Yalniz bu doktor beni cok gerdi, bir saat icinde 10 defa falan hareket etmesi lazim dedi, benim de 2 gundur azdi hareketi baya, diger doktorlar da hic bir saat icinde 10 defa hareket etmeli vs demedi. Cok gerildik. Esim durup durup hareket etti mi diye dar atiyor. Uzandim, kronometreyi actim 4 dakikada 10 defa vurdu sukur de rahatladik biraz.
Günde bir kere 1 saat içinde 10 hareket mi yoksa her hareket yaptığında 1 saat süre tutup hepsinin 10 harekete tamamlanmasını beklemek mi gerekiyor10 hareketi ben de duydum ama 1 saatte değil, 2 saatte diye biliyorum. 2 saatte 10 hareket olmazsa, tekrar 2 saat içinde 10 hareket sayma işlemi tekrar ediliyor. Açsa karın doyuruluyor. Gene hareket yoksa o zaman acil dra gitmek gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?