- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.461
İnşallah kuzum bebişlerin sağı solu belli olmuyorBen gerim gerim geriniyorum kuzum, dönerse belki daha çok rahatlarımiyi ki anneler Allah başımızdan eksik etmesin bitanem
Ben de cikolata yedim ve karnima tik tikladim, sonrasinda hareket geldi.10 hareketi ben de duydum ama 1 saatte değil, 2 saatte diye biliyorum. 2 saatte 10 hareket olmazsa, tekrar 2 saat içinde 10 hareket sayma işlemi tekrar ediliyor. Açsa karın doyuruluyor. Gene hareket yoksa o zaman acil dra gitmek gerekiyormuş.
Ben tam olarak öyle yapcamBen hem annemi hem kocamı alcam refakatçi olarak öyle olmaz mı
Kankam yap ağda gitsin ben iki gebeliğimde de ağda yaptım hep. İlk oğlum 39+4 te sezaryen planlı doğum oldu yani beklese daha beklerdi son ana kadar ağda yaptım. Hiç de doğum tetiklemedi.Bunda da hep ağda yaptım hiçbir olumsuz etkisi olmadı. Kendin yavaş yavaş yapınca hiç bir şeycik olmaz. Ben bir de kendimi bildim bileli ağda yaparım çok pratiğim yapıştır çek görmeden bile alırım biraz ayna karşısı yardımıylaBen lazerliydim,agdaya gidiyordum şimdi ağda da doğumu tetikler diyorlar nasıl alcaz anlamadım gittijilet falanda istemiyorum. Ağda mi yapsam diye düşünüyorum
Eskişehir şehir hastanesinde odalar tek kişilik ve eş kalabiliyorHangi şehir hastanesi acababursa ise rotamı kestelden şehire cevireyim direkt kocam kalsın benle snndjdnxjdnjdj benim annem her türlü uzak malesef kv yakın ilk o yetişir diye düşünüyorum fark etmez o da ilgili olur ama eşim değil sonuçta djjdjsjssj
tepki tühhhhhh yaaa falan olmuş wkdbsijdishdkdjd
Demir bağlama 581 ama demir de 339. Doktor tam tersi olması lazım garip bir sonuç diyorDemir bağlama seviyeniz kaçtı acaba benimde yüksek çıktı ama demir düşük olduğu için. Henüz doktorada görünmedim
Kocam da annen kalırsa ben kalmam diyo nasıl yatcaz sığmayız diyoBen tam olarak öyle yapcam
Nxnxnxbnxx ısır ısırYıne uykusuz gecelere hosgeldıkyataga gitmicem bugun belgesel ızlıyorum sızana kadar dıscovery channel ızlıcem doğsun totosunu ısırıcam benı uyutmadıgı ıcın
Yani refakatçinin ne demek olduğunu biraz araştırsın bence djxbsjbdjdjxjxhx otele uyumaya mi geliyo ay noluyoKocam da annen kalırsa ben kalmam diyo nasıl yatcaz sığmayız diyohem utanırım diyo. Uyucağımızı kim söyledi acaba naffsgs
Kalırsa şu bişey fırlatan oyuncak silahlardan almak şart olcakNxnxnxbnxx ısır ısır
Yani refakatçinin ne demek olduğunu biraz araştırsın bence djxbsjbdjdjxjxhx otele uyumaya mi geliyo ay noluyo
Benim okuduğum kaynaklar her 2 saatte 10 hareket diyor ama en ufak bir dokunuşu bile 1 hareket sayılıyormuş. Ben çok sakin olmadığı sürece sayıp da kendimi germiyorum. Gün içinde sık sık hissediyorsam yetiyor. Sakinse belirgbelirgin azalma varsa daha dikkatli oluyorum. Bugün çok sakindi mesela, kayısı ve kuru üzüm yiyip saydım.Günde bir kere 1 saat içinde 10 hareket mi yoksa her hareket yaptığında 1 saat süre tutup hepsinin 10 harekete tamamlanmasını beklemek mi gerekiyor
Ben de aşırı hareketli genelde zaten saymıyorum ama önceki gün gibi kendimi yorunca bebiş daha bi sakinlesiyor sanki o zaman hareketlerini dinliyorum ama yine saymiyordum saymak mi lazımmışBenim okuduğum kaynaklar her 2 saatte 10 hareket diyor ama en ufak bir dokunuşu bile 1 hareket sayılıyormuş. Ben çok sakin olmadığı sürece sayıp da kendimi germiyorum. Gün içinde sık sık hissediyorsam yetiyor. Sakinse belirgbelirgin azalma varsa daha dikkatli oluyorum. Bugün çok sakindi mesela, kayısı ve kuru üzüm yiyip saydım.
Benmki hazır bekliyor yapacağım normal doğum olursa inşaAllahKızlarr kolay doğum için hiç meryem ana fatma ana eli otu duydunuz mu geçen trendyolda denk geldim de kullanmış olan var mı daha önce
Kendi doltprum bununla ilgili hiç bilgi vermedi. Her gidişimde hareketleri hissediyor musun diye sorar, o kadar. Nette saymak gerekir yazıyor.Ben de aşırı hareketli genelde zaten saymıyorum ama önceki gün gibi kendimi yorunca bebiş daha bi sakinlesiyor sanki o zaman hareketlerini dinliyorum ama yine saymiyordum saymak mi lazımmış
Canım dunde ben oyle olmustum hatırlarsan çok ıyı dınlen,bol su ıc mg ıc bıtanede gecer ınsallah senınkıdeBu gece hafif sancım vardı kızlar belime vurup adet sancısı gibi bebek kasılıp duruyordu içimde uyudukca geçiyor ama uyanınca devam etti umarım yalancı kasılmalardir
Finale doğru yaklaşıyoruz 2 hafta daha dayansak yeterCanım dunde ben oyle olmustum hatırlarsan çok ıyı dınlen,bol su ıc mg ıc bıtanede gecer ınsallah senınkıde
bu gece ben de öyleydim sancı mı ağrı mı bilmiyorum ama karnım taş gibiydi yan döndükçe bile çok fazla ağrıyordu, sızlıyordu. Belimden de hafif hafif geliyordu sabah uyanınca da ara ara ağrı devam etti hastaneye gideyim mi gitmeyeyim mi bilemedim. Bir taraftan da sancı için henüz çok erken aslındaBu gece hafif sancım vardı kızlar belime vurup adet sancısı gibi bebek kasılıp duruyordu içimde uyudukca geçiyor ama uyanınca devam etti umarım yalancı kasılmalardir
merhaba canım, ben de aynı durumdayım. Memurlar kemik maaşlarını kesintisiz alıyorlar sadece ek ders -nöbet vs yatmıyor diye biliyorum ben. Doğum parasını da PTT’den tc no ile alıyoruz diye biliyorumÖğretmen olan annelere bir sorum olacak, ben daha 1 senelik öğretmenim ve ilk hamileliğim o yüzden bir bilgim yokdoğum iznindeyken maaş ödemesi nasıl oluyor? Kesinti oluyor mu ve nereye yatıyor? doğum parası farklı bir şey maaşımız farklı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?