2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Ben de cikolata yedim ve karnima tik tikladim, sonrasinda hareket geldi.
K kokkosh ben de onu tam anlayamadim, esim de tekrar tekrar sordu, doktor anne kontrol etmeye basladigindan itibaren dedi, tatmin olmadim ama elime bir de cizelge verdi onda gunde 2 defa gibi yazmislar. Ama zaten baktin ki 2-3 saat oldu hareket yok direkt gel dedi doktor.

Ben lazerliydim,agdaya gidiyordum şimdi ağda da doğumu tetikler diyorlar nasıl alcaz anlamadım gitti jilet falanda istemiyorum. Ağda mi yapsam diye düşünüyorum
Kankam yap ağda gitsin ben iki gebeliğimde de ağda yaptım hep. İlk oğlum 39+4 te sezaryen planlı doğum oldu yani beklese daha beklerdi son ana kadar ağda yaptım. Hiç de doğum tetiklemedi.Bunda da hep ağda yaptım hiçbir olumsuz etkisi olmadı. Kendin yavaş yavaş yapınca hiç bir şeycik olmaz. Ben bir de kendimi bildim bileli ağda yaparım çok pratiğim yapıştır çek görmeden bile alırım biraz ayna karşısı yardımıyla her doktor kontrolünden önce ağdayı vuruyorum valla. Rahim de hep kapalı sancı falan çıkmadı hiç nst de. İstesem de başka bir şey vuramam oraya jilet falan hiç sevmem temiz de olmaz hemen çıkar zaten. Ağda bir sonraki kontrole kadar götürüyor valla. Zamanla da azalıyor benim azaldı yani.

Son düzenleme:
Eskişehir şehir hastanesinde odalar tek kişilik ve eş kalabiliyor

Ay resmen 35 haftalık oldum ben ne zaman 30 lari görürüm derken zaman çok hızlı aktı önceki hamileliklerim de yazın dogurmustum zaman gecmiyordu sanki şimdi biraz kışa denk gelince çocuklarda olunca hzilandi sanki 38 de dogursam süper olur en önce herşeyden önce sağlık tabi ama insan 40 Lara kalınca sitrese giriyor sanki ya.

Yıne uykusuz gecelere hosgeldıkyataga gitmicem bugun belgesel ızlıyorumsızana kadar dıscovery channel ızlıcemdoğsun totosunu ısırıcam benı uyutmadıgı ıcın
Nxnxnxbnxx ısır ısır
Kocam da annen kalırsa ben kalmam diyo nasıl yatcaz sığmayız diyo hem utanırım diyo. Uyucağımızı kim söyledi acaba naffsgs
Yani refakatçinin ne demek olduğunu biraz araştırsın bence djxbsjbdjdjxjxhx otele uyumaya mi geliyo ay noluyo

Günde bir kere 1 saat içinde 10 hareket mi yoksa her hareket yaptığında 1 saat süre tutup hepsinin 10 harekete tamamlanmasını beklemek mi gerekiyor
Benim okuduğum kaynaklar her 2 saatte 10 hareket diyor ama en ufak bir dokunuşu bile 1 hareket sayılıyormuş. Ben çok sakin olmadığı sürece sayıp da kendimi germiyorum. Gün içinde sık sık hissediyorsam yetiyor. Sakinse belirgbelirgin azalma varsa daha dikkatli oluyorum. Bugün çok sakindi mesela, kayısı ve kuru üzüm yiyip saydım.

Ben de aşırı hareketli genelde zaten saymıyorum ama önceki gün gibi kendimi yorunca bebiş daha bi sakinlesiyor sanki o zaman hareketlerini dinliyorum ama yine saymiyordum saymak mi lazımmış

Ben de aşırı hareketli genelde zaten saymıyorum ama önceki gün gibi kendimi yorunca bebiş daha bi sakinlesiyor sanki o zaman hareketlerini dinliyorum ama yine saymiyordum saymak mi lazımmış
Kendi doltprum bununla ilgili hiç bilgi vermedi. Her gidişimde hareketleri hissediyor musun diye sorar, o kadar. Nette saymak gerekir yazıyor.

Bu gece hafif sancım vardı kızlar belime vurup adet sancısı gibi bebek kasılıp duruyordu içimde uyudukca geçiyor ama uyanınca devam etti umarım yalancı kasılmalardir
Canım dunde ben oyle olmustum hatırlarsan çok ıyı dınlen,bol su ıc mg ıc bıtanede gecer ınsallah senınkıde

Bu gece hafif sancım vardı kızlar belime vurup adet sancısı gibi bebek kasılıp duruyordu içimde uyudukca geçiyor ama uyanınca devam etti umarım yalancı kasılmalardir
bu gece ben de öyleydim sancı mı ağrı mı bilmiyorum ama karnım taş gibiydi yan döndükçe bile çok fazla ağrıyordu, sızlıyordu. Belimden de hafif hafif geliyordu sabah uyanınca da ara ara ağrı devam etti hastaneye gideyim mi gitmeyeyim mi bilemedim. Bir taraftan da sancı için henüz çok erken aslında

merhaba canım, ben de aynı durumdayım. Memurlar kemik maaşlarını kesintisiz alıyorlar sadece ek ders -nöbet vs yatmıyor diye biliyorum ben. Doğum parasını da PTT’den tc no ile alıyoruz diye biliyorum daha detaylı bilen varsa aydınlatsın tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…