2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Günaydın kızlaarrr ben de hiç hareketlerini saymadım şimdiye kadar ama yürüyüş ya da pilates yaptığımda o da yoruluyor ve hareketleri azalıyor, ama onun dışında bedenen çok yorulmadığımda dokununca bile rahatsız olup kıpırdanıyor. Doktorlar bazen gerçekten çok gereksiz kasıyorlar. Genelde hareketlerini hissetmediğinizde bir şeyler yiyin, çikolata -tatlı birşeyler atıştırıp sola yatın denildiğini biliyorum. hastane çantamı hazırladım ben de, yarın kontrol var devlette, şu an 35+4 olduk. Çatı muayenesi falan hiçbir şey de yaptırmadım, geriliyorum biraz sanki ondan

Bugün ben de fenayım. Gece hiç uyuyamadım. Yattım, susadım, tuvalete kalktım, geniz akıntısı uyutmuyor diye yine su içtim derken bu döngü devam etti. Üstüne bir de gaz sancısı rahatsız etti. Sabahtan beri karnım ağrıyor, ya bebiş döndü kafa yukarda yada popişini dayadı.

Ben de agriya uyandim, su an gece burada, bayaa regl agrisi gibi sancilar cekiyordum , ki benim reglerim zorlu olurdu, hastanelik olurdum. Su an azaldi bayaa ama hala var. Ne yasiyorum acaba

Doktorum çatı muayenesi yapmıyor benim ama olanlar korkulacak bişey yok diyor
Açılma muayenesi kolay geçmişti ama açılmışsa kolay geçiyor diyende var tabi benim ikisi aynı şeymi bilmiyorum

Benimki de bazen kıpır kıpır bazen çok az hareket ediyor ama takılmıyorum hiç ya. Ben de henüz çatı muayenesi yaptırmadım haftaya 38. Haftam olacak muayenem var ama doktor yaparız vs demedi hiç yine de hazırlıklı gidicem bakalım. Genelde 37den sonra yapıyorlarmış zaten. Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum ya kasmadığımız sürece canımız acımaz parmak sonuçta

Ben de agriya uyandim, su an gece burada, bayaa regl agrisi gibi sancilar cekiyordum , ki benim reglerim zorlu olurdu, hastanelik olurdum. Su an azaldi bayaa ama hala var. Ne yasiyorum acaba
Benim işe gelince geçti gibi biraz ama yine de hazırlık sancısıysa bile benim için erken :) sağlıkla zamanında gelsin kuzucuklar :)

Bu gece sabahlar olmamiş resmen sonlara geldik diye herhalde djdnjd ben yine uyudum da uyuduğum taraftaki bacak çok zorluyor beni dön babam dön tüm gece biri beni uykumda dövmüş gibiyim sıfır dinlenme ellerimin ucundan ayağımın ucuna kadar agrimayan kemiğim yok

Güno bacikolarrr

Benim aklıma şu takıldı nişan geldi diyorlar ya tuvalette gelirse nerden anlıyoruz onu yani regl gibi pihtili olduğu için çıktığını mi anliyoruz yoksa iç çamaşırına mi denk gelmesi lazim acaba ndnxndndnkdj

Lavaboda gelse bile bence kalıntısı iç çamaşırda belli olur kırmızı veya renkli giymemeye çalışın ki görebilin gelen su da her zaman berrak olmuyor karışık gelebiliyor pembemsi gibi

Genelde okuduklarım tuvaletten sonra peçeteye silerken gelmiş anlarız yani benceee

Genelde okuduklarım tuvaletten sonra peçeteye silerken gelmiş anlarız yani benceee
Lavaboda gelse bile bence kalıntısı iç çamaşırda belli olur kırmızı veya renkli giymemeye çalışın ki görebilin gelen su da her zaman berrak olmuyor karışık gelebiliyor pembemsi gibi
Hee o zaman düştü gitti lik bir şey degil anladım ndndjdndjd

Cok guzel soru

Ben de aşırı hareketli genelde zaten saymıyorum ama önceki gün gibi kendimi yorunca bebiş daha bi sakinlesiyor sanki o zaman hareketlerini dinliyorum ama yine saymiyordum saymak mi lazımmış
Benim ki de her saat tepindiği için hiç saymıyorum

Benim ki de her saat tepindiği için hiç saymıyorum
senınkı bastan berı cok hareketlı,karnında nasılsa cıkıncada oyle oluyomus mayoş sımdıden hazırlanbenımkı ben uyuyunca uyuyo yemek yıyınce kuduruyo geneldeoburix olucak muhtemelen

Çalışamaz yazmasını bekledim aslında inşallah sorun çıkmaz e devlette de göremiyorum bu raporu, eski aldığımı görüyorum. Teşekkür ederim yorumun için
çalışabilir raporu veriliyor ama 37den sonra zorunlu izin olunca bana extra ksgıda gerek yok dediler bozmazsan izni. belki zorunlu izne ayrılıs tarihimisende yazan

şehir hastanesinde erkek refakatçiye izin yok ama ben odaların olduğu koridorlarda eşleri gördüm .eşini yürütüyordu doğum sonrası.yani gece kalamay izin yok genelde gün içinde gelen oluyor yine

çalışabilir raporu veriliyor ama 37den sonra zorunlu izin olunca bana extra ksgıda gerek yok dediler bozmazsan izni. belki zorunlu izne ayrılıs tarihimisende yazan
32de aldım çalışabilir ama 37ye kadar çalışmadım 36da tekrar gittim izne ayrılmak için o yüzden zorunlu izin tarihi değil o

canım doğum iznindeyken maaşını normal alırsın sıkıntı yok.devlet memurları normal maaş alır doğum parası diye birşey almaz sonradan toplu. doğum iznin bitince yıllık rapor hakkını 40 gün kullanırsan yine maaşın yatar. sonra eğer heyet raporu alırsan yine maaşın yatar tabi alım şekilleri biraz sıkıntı

32de aldım çalışabilir ama 37ye kadar çalışmadım 36da tekrar gittim izne ayrılmak için o yüzden zorunlu izin tarihi değil o
ozaman çok takılma ya hastane sekreterleri biliyor genelde. raporda yazanlar biraz değişik yazılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…