- 18 Temmuz 2023
- 1.205
- 2.998
- 63
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.481
Ben de agriya uyandim, su an gece burada, bayaa regl agrisi gibi sancilar cekiyordum , ki benim reglerim zorlu olurdu, hastanelik olurdum. Su an azaldi bayaa ama hala var. Ne yasiyorum acababu gece ben de öyleydim sancı mı ağrı mı bilmiyorum ama karnım taş gibiydi yan döndükçe bile çok fazla ağrıyordu, sızlıyordu. Belimden de hafif hafif geliyordu sabah uyanınca da ara ara ağrı devam etti hastaneye gideyim mi gitmeyeyim mi bilemedim. Bir taraftan da sancı için henüz çok erken aslında
Doktorum çatı muayenesi yapmıyor benim ama olanlar korkulacak bişey yok diyorGünaydın kızlaarrrben de hiç hareketlerini saymadım şimdiye kadar ama yürüyüş ya da pilates yaptığımda o da yoruluyor ve hareketleri azalıyor, ama onun dışında bedenen çok yorulmadığımda dokununca bile rahatsız olup kıpırdanıyor. Doktorlar bazen gerçekten çok gereksiz kasıyorlar. Genelde hareketlerini hissetmediğinizde bir şeyler yiyin, çikolata -tatlı birşeyler atıştırıp sola yatın denildiğini biliyorum. hastane çantamı hazırladım ben de, yarın kontrol var devlette, şu an 35+4 olduk. Çatı muayenesi falan hiçbir şey de yaptırmadım, geriliyorum biraz sanki ondan
Benimki de bazen kıpır kıpır bazen çok az hareket ediyor ama takılmıyorum hiç ya. Ben de henüz çatı muayenesi yaptırmadım haftaya 38. Haftam olacak muayenem var ama doktor yaparız vs demedi hiç yine de hazırlıklı gidicem bakalım. Genelde 37den sonra yapıyorlarmış zaten. Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum ya kasmadığımız sürece canımız acımaz parmak sonuçtaGünaydın kızlaarrrben de hiç hareketlerini saymadım şimdiye kadar ama yürüyüş ya da pilates yaptığımda o da yoruluyor ve hareketleri azalıyor, ama onun dışında bedenen çok yorulmadığımda dokununca bile rahatsız olup kıpırdanıyor. Doktorlar bazen gerçekten çok gereksiz kasıyorlar. Genelde hareketlerini hissetmediğinizde bir şeyler yiyin, çikolata -tatlı birşeyler atıştırıp sola yatın denildiğini biliyorum. hastane çantamı hazırladım ben de, yarın kontrol var devlette, şu an 35+4 olduk. Çatı muayenesi falan hiçbir şey de yaptırmadım, geriliyorum biraz sanki ondan
Benim işe gelince geçti gibi biraz ama yine de hazırlık sancısıysa bile benim için erken :) sağlıkla zamanında gelsin kuzucuklar :)Ben de agriya uyandim, su an gece burada, bayaa regl agrisi gibi sancilar cekiyordum , ki benim reglerim zorlu olurdu, hastanelik olurdum. Su an azaldi bayaa ama hala var. Ne yasiyorum acaba
Lavaboda gelse bile bence kalıntısı iç çamaşırda belli olur kırmızı veya renkli giymemeye çalışın ki görebilin gelen su da her zaman berrak olmuyor karışık gelebiliyor pembemsi gibiBu gece sabahlar olmamiş resmen sonlara geldik diye herhalde djdnjd ben yine uyudum da uyuduğum taraftaki bacak çok zorluyor beni dön babam döntüm gece biri beni uykumda dövmüş gibiyim sıfır dinlenme ellerimin ucundan ayağımın ucuna kadar agrimayan kemiğim yok
Güno bacikolarrr
Benim aklıma şu takıldı nişan geldi diyorlar yatuvalette gelirse nerden anlıyoruz onu yani regl gibi pihtili olduğu için çıktığını mi anliyoruz yoksa iç çamaşırına mi denk gelmesi lazim acaba ndnxndndnkdj
Genelde okuduklarım tuvaletten sonra peçeteye silerken gelmiş anlarız yani benceeeBu gece sabahlar olmamiş resmen sonlara geldik diye herhalde djdnjd ben yine uyudum da uyuduğum taraftaki bacak çok zorluyor beni dön babam döntüm gece biri beni uykumda dövmüş gibiyim sıfır dinlenme ellerimin ucundan ayağımın ucuna kadar agrimayan kemiğim yok
Güno bacikolarrr
Benim aklıma şu takıldı nişan geldi diyorlar yatuvalette gelirse nerden anlıyoruz onu yani regl gibi pihtili olduğu için çıktığını mi anliyoruz yoksa iç çamaşırına mi denk gelmesi lazim acaba ndnxndndnkdj
Genelde okuduklarım tuvaletten sonra peçeteye silerken gelmiş anlarız yani benceee
Hee o zaman düştü gitti lik bir şey degilLavaboda gelse bile bence kalıntısı iç çamaşırda belli olur kırmızı veya renkli giymemeye çalışın ki görebilin gelen su da her zaman berrak olmuyor karışık gelebiliyor pembemsi gibi
Cok guzel soruBu gece sabahlar olmamiş resmen sonlara geldik diye herhalde djdnjd ben yine uyudum da uyuduğum taraftaki bacak çok zorluyor beni dön babam döntüm gece biri beni uykumda dövmüş gibiyim sıfır dinlenme ellerimin ucundan ayağımın ucuna kadar agrimayan kemiğim yok
Güno bacikolarrr
Benim ki de her saat tepindiği için hiç saymıyorumBen de aşırı hareketli genelde zaten saymıyorum ama önceki gün gibi kendimi yorunca bebiş daha bi sakinlesiyor sanki o zaman hareketlerini dinliyorum ama yine saymiyordum saymak mi lazımmış
Tıpa diye geçince insan öyle zannediyorHee o zaman düştü gitti lik bir şey degilanladım ndndjdndjd
Benim ki de her saat tepindiği için hiç saymıyorum
aynı haftadayız bnmde öyle oldu birtanesinde hatta kemiklerim kırlıyor sandım korkmuyodum hiç artık korkmaaya başladım doğumdn yaaBenim kasılmalarım acılı olmaya başladı yaw doğurcam mı nedir
çalışabilir raporu veriliyor ama 37den sonra zorunlu izin olunca bana extra ksgıda gerek yok dediler bozmazsan izni. belki zorunlu izne ayrılıs tarihimisende yazanÇalışamaz yazmasını bekledim aslında inşallah sorun çıkmaz e devlette de göremiyorum bu raporu, eski aldığımı görüyorum. Teşekkür ederim yorumun için
şehir hastanesinde erkek refakatçiye izin yok ama ben odaların olduğu koridorlarda eşleri gördüm .eşini yürütüyordu doğum sonrası.yani gece kalamay izin yok genelde gün içinde gelen oluyor yineYa şehir hastanesinde koca refakatçi kalabiliyor mu? Erkek alınmıyor diye biliyorum. Özel de iki kişi kalabiliyor mu acaba böyle diyorum da
Hahshshs zaten söyledim. Gözlerinin içi gülüyordu sanki hıı olsun napalım falan diyo
32de aldım çalışabilir ama 37ye kadar çalışmadım 36da tekrar gittim izne ayrılmak için o yüzden zorunlu izin tarihi değil oçalışabilir raporu veriliyor ama 37den sonra zorunlu izin olunca bana extra ksgıda gerek yok dediler bozmazsan izni. belki zorunlu izne ayrılıs tarihimisende yazan
canım doğum iznindeyken maaşını normal alırsın sıkıntı yok.devlet memurları normal maaş alır doğum parası diye birşey almaz sonradan toplu. doğum iznin bitince yıllık rapor hakkını 40 gün kullanırsan yine maaşın yatar. sonra eğer heyet raporu alırsan yine maaşın yatar tabi alım şekilleri biraz sıkıntıÖğretmen olan annelere bir sorum olacak, ben daha 1 senelik öğretmenim ve ilk hamileliğim o yüzden bir bilgim yokdoğum iznindeyken maaş ödemesi nasıl oluyor? Kesinti oluyor mu ve nereye yatıyor? doğum parası farklı bir şey maaşımız farklı sanırım
ozaman çok takılma ya hastane sekreterleri biliyor genelde. raporda yazanlar biraz değişik yazılabiliyor32de aldım çalışabilir ama 37ye kadar çalışmadım 36da tekrar gittim izne ayrılmak için o yüzden zorunlu izin tarihi değil o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?