2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Çoook teşekkür ederim canım, peki her zamanki gibi her ayın 15inde almaya devam mı ediyoruz?

hemşire 2 parmağıyla bakmıstı bende açılma varmı diye acaba o mu çatı muayneesi

Ay valla çok teşekkür ederim cevapladığın için

aynı şekilde bakılıyor diye biliyorum canım ben ama yaşamadığım için emin değilimm
rica ederim canım:) hayırlısı bakalım artık doğum tarihlerimiz aynıymıs 8 mart . 37bitince felan randevu alcam bende şehir hastanesine muayene için .zaten bu hafta hep acildeydim sancılarım oluyo diye .hep alttan muayene yaptılar.ama çatıyla ilgili bişe demediler

Kızlar doğumdan sonra bebeği kucakta taşımak için kanguru yada sling şallar oluyor bağlamalı onlardan aldınız mı? Aldıysanız hangisini önerirsiniz? Kangurular bağlamalı değil kilitlemeli onlar mı iyi yoksa şal şeklinde bağlamalı sling modeller mi iyidir sizce?

Ya bende bu konuda kararsızım alsammı almasammı ilk bebeğimde kucağıma alışmasın öyle uyumaya diye almadım ihtiyacım olmadı benim şimdi ikinci bebek bu ikisine birden yetebilmem lazım sling bezden olanlar sanki bebek daha küçükken kilitlilerde bebek beş altı aylık olunca kullanımı rahat oluyor gibi görünüyor ama biri bizi aydınlatsa daha iyi olur

Benim sat a göre 2 mart perinatologa göre 8 mart bakalım ne zaman gelecek:) hayırlısı valla sağ salim kucağımıza alırız inşallah çatı muayenesi zorunlu bir şey değilmiş zaten ya sıkıntı olsa söylerlerdi o konu hakkında bence :)
Son bir şey daha danışmak istiyorum sana, benim iznimi sisteme hala girmemişler bekleyeyim mi yoksa yazayım mı okul yönetimine sencee? Ne kadar sürede girmeleri gerekiyor acaba bi sıkıntı çıkar mı diye stres oldum

Canım benim dualarımız seninle ve bebeğinle

çalışabilir raporu veriliyor ama 37den sonra zorunlu izin olunca bana extra ksgıda gerek yok dediler bozmazsan izni. belki zorunlu izne ayrılıs tarihimisende yazan
Yaaa öyle miymiş? Ben 32’de çalışabilir aldım, haftaya 37 olacağım inşalllah, haftaya cumaya kadar son kez çalışacağım sonra da çalışamaz raporu alırım diyordum. Zaten müdür 36’den sonra gelsen de biz seni almayız dedi tekrar çalışamaz raporu almaya gerek yok mu o zaman doğru mu anladım?

Evet benim bilgim de o yönde 37ye kadar çalışıyorsan sistemde otomatik çalışamaz oluyorsun zaten ben beklemediğim için tekrar rapor aldım

senınkı bastan berı cok hareketlı,karnında nasılsa cıkıncada oyle oluyomus mayoş sımdıden hazırlanbenımkı ben uyuyunca uyuyo yemek yıyınce kuduruyo geneldeoburix olucak muhtemelen
Açken de tokken de tepiniyor jdjsj allahtan geceleri uyuyoruz. Şimdiye kadar maksimum 3-4 kere uyandırmıştır uykum çok hafif

Benim insallah annem ve eşim olacak gece annemi eve bırakır eşim kalır yanımda. Dogumda da ameliyat olursa kimseyi almıyorlar, vajinal doğum olursa eş girebiliyor. Daha belli değil

Raporun girilip girilmediğine e devletten mi bakıyoruz, nerden bakılıyor ki ona
E nabız veya e devlette gözüküyor girilince, ben baktığımda hala göremiyorum kurum işlememiş sisteme henüz. Mebbiste de izinler kısmında göremedim normalde rapor aldıkça oraya da giriliyor

Kızlar sizce doğumdan ne kadar sonra spora başlayabiliriz? Sizin bi planınız var mı? Vaktimiz veya enerjimiz olacak mı onu da merak ediyorum tabi

Kızlar sizce doğumdan ne kadar sonra spora başlayabiliriz? Sizin bi planınız var mı? Vaktimiz veya enerjimiz olacak mı onu da merak ediyorum tabi
Sezaryeni bilemiyorum ama normalde dikiş yoksa biran önce başlanabilir karın kalmasın diye dikiş varsada iyileşince hafif hafif başlanabilir zaten başlamasakda işgüçten bol hareketli oluyoruz ilk günden itibaren

Evet banada öyle geldi bez sling olanlar daha küçükken kullanışlı gibi. Ondan mı alsam çok kararsız kaldım. Evde kucağımda olur muhtemelen çünkü durmaz zaten kokunu ister banada kolaylık olur evde diye düşündüm.

Anne sanki daha tecrüberli olur ya erkekler kucağına alamazken anne altını bile değiştiriyor erkekler akıl edemeyebiliuorlar birçok şeyi bide burda doğumda ikindin gibi çıkardılar bizi iyiyim diye ısrar ettim kalmadık eşim herşeyi garip karşıladı lavaboda kan boşalması vs oldu ondan endişelendi karnım doğum yapmamış gibi şişti ona dertlendi kan kaybından sapsarı oldum sarılık oldum sandı ıkınmıyorum diye sinirlendi yok bilmem ne normaldede böyle biri deildir asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…