- 12 Ağustos 2024
- 1.500
- 3.369
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.521
Ben de kucak çok ister diye sling olan aldım genelde ilay’s öneriliyor ama çok pahalı geldi bana yarı fiyatına kubbe diye bi marka vardı trendyolda onu aldım bulunsun diye, ikisi de şal sonuçta fazla para vermeye gerek yok diye düşündümEvet banada öyle geldi bez sling olanlar daha küçükken kullanışlı gibi. Ondan mı alsam çok kararsız kaldım. Evde kucağımda olur muhtemelen çünkü durmaz zaten kokunu ister banada kolaylık olur evde diye düşündüm.
İlk doğumum sezaryenle olduğunda ilk 6 ay ağır spor yapmak yasaktı. Doktorum demişti yani. Sadece yürüyüş yapıyordum ki bebeğim hep kucakta olduğu için onunla yürüye yürüye sürekli hareket halindeydim hiç uyumuyordu uyuyan bebek değildi emzirme de inanılmaz kilo verdiriyor 5 ayda aldığım bütün kilolar gitmişti ama vücut tabiki sıkı değildi 6 aydan sonra ufak ufak bölgesel egzersizler yapmaya başladım her fırsatta bir hareket yaptım. 1 yıldan sonra da tam anlamıyla başladım. Son 4 yıldır falan ağırlık antrenmanı-cardio hepsi dahil haftada 4 gün düzenli spor yapıyordum mutlaka ve vücudum inanılmaz sıklaşmış kaslanmıstı. Eğer yine sezaryen olursa bu plan çerçevesinde hareket edeceğim inşallah. Çünkü spor yaşamım olmuştu benim. Spor yapmak aksine insana enerji getiriyor. Spor yapınca ruhum ve bedenim dinleniyordu. Sırf sabah 5 te kalkıp yaptığımı biliyorum gün içinde vakit bulamazsam diye. Uykusuzluğa dayanıyordum da sporsuzluğa tahammülüm yoktu. Çünkü gerçekten ruhumu da motive ediyordu.Kızlar sizce doğumdan ne kadar sonra spora başlayabiliriz? Sizin bi planınız var mı? Vaktimiz veya enerjimiz olacak mı onu da merak ediyorum tabi
ya bu konuda da ben kararsızım benim ilk doktorum tavsiye etmemişti kullanma demişti dikiş yeri için vs. Ama öneren doktorlar da var. Bu konuda gerçekten fikri olan varsa ben de tavsiye istiyorum . Şimdiki doktoruma da soracağım. Şimdiki doktoruma daha çok güveniyorum ilk doktorumdanBirde kızlar korse aldınız mı? Sezeryanla olacak olanlar. Hangisini almak gerekli? Bilgisi ve önerisi olan var mıdır?
Oyyy maşallah sana yaİlk doğumum sezaryenle olduğunda ilk 6 ay ağır spor yapmak yasaktı. Doktorum demişti yani. Sadece yürüyüş yapıyordum ki bebeğim hep kucakta olduğu için onunla yürüye yürüye sürekli hareket halindeydim hiç uyumuyordu uyuyan bebek değildi emzirme de inanılmaz kilo verdiriyor 5 ayda aldığım bütün kilolar gitmişti ama vücut tabiki sıkı değildi 6 aydan sonra ufak ufak bölgesel egzersizler yapmaya başladım her fırsatta bir hareket yaptım. 1 yıldan sonra da tam anlamıyla başladım. Son 4 yıldır falan ağırlık antrenmanı-cardio hepsi dahil haftada 4 gün düzenli spor yapıyordum mutlaka ve vücudum inanılmaz sıklaşmış kaslanmıstı. Eğer yine sezaryen olursa bu plan çerçevesinde hareket edeceğim inşallah. Çünkü spor yaşamım olmuştu benim. Spor yapmak aksine insana enerji getiriyor. Spor yapınca ruhum ve bedenim dinleniyordu. Sırf sabah 5 te kalkıp yaptığımı biliyorum gün içinde vakit bulamazsam diye. Uykusuzluğa dayanıyordum da sporsuzluğa tahammülüm yoktu. Çünkü gerçekten ruhumu da motive ediyordu.
Senin ikinci bebek miydiKızlar çatı kemiği ağrısı yaşayanınız yokmu ölücem ağrıdan artık sürürnerek tuvalete gidiyorum adım atamıyorum tabiri caizse yatalak oldum resmen . Son ay hareket etmek gerekiyor ama ben resmen yatıyorum ağrıdan kıpırdayamıyorum
Ne ağrısı bilmiyorum ama iki gündür bacaklarımı aça aça yürüyorum evin içinde. Karnım da taş gibi. Şu bir hafta geçse, haftaya cuma zaten annem gelecek, yerimden tuvalet harici kalkmam. Sonraki hafta zaten doğum. O kadar bunaldım ki bu gebeliğimde. Bir daha hamileliği özleyeceğimi hiç zannetmiyorum. 37.haftaya kadar çalışan, işe giden hemcinslerime bir kez daha saygı duydum. Ben salondan mutfağa zor gidiyorum artık. Eşim de yat dinlen diyor. Evde bir çocuk daha varken ben nasıl dinleneceğim acaba?Kızlar çatı kemiği ağrısı yaşayanınız yokmu ölücem ağrıdan artık sürürnerek tuvalete gidiyorum adım atamıyorum tabiri caizse yatalak oldum resmen . Son ay hareket etmek gerekiyor ama ben resmen yatıyorum ağrıdan kıpırdayamıyorum
Kesinlikle hamileliğini prenses gibi geçirip aşerenlere hayranım bende hamileliği hiç sevemedim ne zmaan çıkacak diye bekliyorum gece rahat yatmak istiyorum ağrısız sızısız sırf hamileliğim büyük bir eziyet şeklinde geçtiği için üçüncü çocuğumu evlatlık edinmeyi bile düşünüyorumNe ağrısı bilmiyorum ama iki gündür bacaklarımı aça aça yürüyorum evin içinde. Karnım da taş gibi. Şu bir hafta geçse, haftaya cuma zaten annem gelecek, yerimden tuvalet harici kalkmam. Sonraki hafta zaten doğum. O kadar bunaldım ki bu gebeliğimde. Bir daha hamileliği özleyeceğimi hiç zannetmiyorum. 37.haftaya kadar çalışan, işe giden hemcinslerime bir kez daha saygı duydum. Ben salondan mutfağa zor gidiyorum artık. Eşim de yat dinlen diyor. Evde bir çocuk daha varken ben nasıl dinleneceğim acaba?
Çok teşekkür ederim canım benimOyyy maşallah sana yainşallah ben de böyle olabilirim evlilik hazırlığında çok sıkı yapıyordum ben de ama evlenince bırakmıştım. Doğumdan sonra inşallah düzenli şekilde yapmak istiyorum hayran kaldım azmine valla maşallah
CansınBen de kucak çok ister diye sling olan aldım genelde ilay’s öneriliyor ama çok pahalı geldi bana yarı fiyatına kubbe diye bi marka vardı trendyolda onu aldım bulunsun diye, ikisi de şal sonuçta fazla para vermeye gerek yok diye düşündüm
Bedenimin sadece bana ait olduğu günleri özledim diyorum ben de. Üçüncü çocuk fikri bana o kadar uzak kiKesinlikle hamileliğini prenses gibi geçirip aşerenlere hayranım bende hamileliği hiç sevemedim ne zmaan çıkacak diye bekliyorum gece rahat yatmak istiyorum ağrısız sızısız sırf hamileliğim büyük bir eziyet şeklinde geçtiği için üçüncü çocuğumu evlatlık edinmeyi bile düşünüyorum
sana kagit verdilermi canim onu idareye verirsin .yani ben sisteme bakmadim hrmen oyuzden hatirlamiyorum ama sen kagidi ver gerisini bosver.kopyasi olsun sende aamaBenim sat a göre 2 mart perinatologa göre 8 mart bakalım ne zaman gelecek:) hayırlısı valla sağ salim kucağımıza alırız inşallahçatı muayenesi zorunlu bir şey değilmiş zaten ya sıkıntı olsa söylerlerdi o konu hakkında bence :)
Son bir şey daha danışmak istiyorum sana, benim iznimi sisteme hala girmemişler bekleyeyim mi yoksa yazayım mı okul yönetimine sencee? Ne kadar sürede girmeleri gerekiyor acaba bi sıkıntı çıkar mı diye stres oldum
benmde ayni haftaya son kez caliscam 37yi.zaten zorunlu olarak ayriliyoruz daha. tip fakultesi hastanesinde ben kadin dogumdan aldigimda raporu sekreter oyle dedi.bidaha gerek olmaz dedi 37den sonra.Yaaa öyle miymiş? Ben 32’de çalışabilir aldım, haftaya 37 olacağım inşalllah, haftaya cumaya kadar son kez çalışacağım sonra da çalışamaz raporu alırım diyordum. Zaten müdür 36’den sonra gelsen de biz seni almayız deditekrar çalışamaz raporu almaya gerek yok mu o zaman doğru mu anladım?
Teşekkür ederim canım tekrardansana kagit verdilermi canim onu idareye verirsin .yani ben sisteme bakmadim hrmen oyuzden hatirlamiyorum ama sen kagidi ver gerisini bosver.kopyasi olsun sende aama
Ya gerçekten öyle bende çalışmıyorum Allah yardımcıları olsun çalışanların .. son aylar hiç özlenecek aylar değil zaten kemiğimin içi yanıyor resmen çürük gibi bildigin yatak döşek yatıyorum nasıl doğucak bu çocukNe ağrısı bilmiyorum ama iki gündür bacaklarımı aça aça yürüyorum evin içinde. Karnım da taş gibi. Şu bir hafta geçse, haftaya cuma zaten annem gelecek, yerimden tuvalet harici kalkmam. Sonraki hafta zaten doğum. O kadar bunaldım ki bu gebeliğimde. Bir daha hamileliği özleyeceğimi hiç zannetmiyorum. 37.haftaya kadar çalışan, işe giden hemcinslerime bir kez daha saygı duydum. Ben salondan mutfağa zor gidiyorum artık. Eşim de yat dinlen diyor. Evde bir çocuk daha varken ben nasıl dinleneceğim acaba?
Evet ikinci birinci de de olmuştu ama bu kadar erken başlamamıştı ve bu kadar zorlamıyordu şu an evde sürünüyorum diz üstü odadan odaya geçiyorum böyle bişey olamaz ya ne yapmak gerekiyor . Eşim doktora gidelim dedi istemedim hani ne yapabilir kemik ağrısı kemikler açılıyor ona bi faydası dokunurmu sen bişey kullanıyor musun iyi gelecek bişey varmıdırSenin ikinci bebek miydi
Ben ilk günden beri nerdeyse bu çatı ağrısını çekiyorum çok hareket etmezsem yürümeme çok engel değil ama asla bacağımı açamıyorum azıcık ayağım kaysa yada wc den çıkarken fazla açsam tamam bitti artık sanki kırdım orayı
Gece yatarken çok çekiyorum geceleride felç gibi bacaklarım kıpırdayınca kırılmış gibi ağrıyor belimde bir yandan ağrıyor tabi
Yok canım bebiş vajinal doğum için hazırlık yapıyor olabilir mi?Kızlar çatı kemiği ağrısı yaşayanınız yokmu ölücem ağrıdan artık sürürnerek tuvalete gidiyorum adım atamıyorum tabiri caizse yatalak oldum resmen . Son ay hareket etmek gerekiyor ama ben resmen yatıyorum ağrıdan kıpırdayamıyorum
Ben çok araştırdım ilkindede bundada aynı ağrıyı çekiyorum sonlara doğru artıyor dediğin gibi ama sende daha da artmış gibi istersen doktora görün bak soğukta kalıp azıcık üşütürsemde ağrılar artıyor doğuma hazırlık yazıyor araştırmaların sonuucuda yokEvet ikinci birinci de de olmuştu ama bu kadar erken başlamamıştı ve bu kadar zorlamıyordu şu an evde sürünüyorum diz üstü odadan odaya geçiyorum böyle bişey olamaz ya ne yapmak gerekiyor . Eşim doktora gidelim dedi istemedim hani ne yapabilir kemik ağrısı kemikler açılıyor ona bi faydası dokunurmu sen bişey kullanıyor musun iyi gelecek bişey varmıdır
Magnezyum kullanıyor musun canımKızlar çatı kemiği ağrısı yaşayanınız yokmu ölücem ağrıdan artık sürürnerek tuvalete gidiyorum adım atamıyorum tabiri caizse yatalak oldum resmen . Son ay hareket etmek gerekiyor ama ben resmen yatıyorum ağrıdan kıpırdayamıyorum
Ya gerçekten öyle bende çalışmıyorum Allah yardımcıları olsun çalışanların .. son aylar hiç özlenecek aylar değil zaten kemiğimin içi yanıyor resmen çürük gibi bildigin yatak döşek yatıyorum nasıl doğucak bu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?