2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kizlar devlette dogum odasina tlfn kabul ediyorlarmi acaba :) ne alaka diceksiniz ama orda sanci suremiz yani bekleme suremiz uzun olursa tlfna izin veriolarmi.acaba
Hayır canım sancı çektiğin yerde telefon alamiyorsun doğumdan sonra odana geçince anadan üryan soyunuyorsun

Sanci odasiyla dogum odan ayni oluyormus. Oyuzden dedim orda dogumu beklerken tlfn serbest olsa vakit gecerdi
Şehir hastaneleri böyle bildiğim kadarıyla. Sancı odası doğum için ayrılan odan oluyor ve refakatçi telefon serbest diye biliyorum. Hatta odalarda pilates topu bile oluyormuş. Doğumdan sonra da doğum yapanların servisine alıyorlar, odan değişiyor. Ama diğer hastanelerde durum ne acaba? Eski hastanelerde oda sayısı yeterli olmayacağı için bu imkan olmayabilir.

Gittiğimde bi danışayım benim doktor biraz benim ağzıma bakıyor açıkçası bişey istersem veriyor gibi birisi sorup kullanayım artık duruma göre . Artık dayanamıyorum çünkü

Canım benim değerlerim gerçekten çok düşük ve ne olursa olsun çıkaramadım örneğin demirim aşırı düşük pekmez aldım organik şekersiz yapan birisinden 3 kilo pekmezi yedim 2 ayda kan verdim demir yine aynı bir gram bile oynamamış . B12 vs aşırı düşük nasıl olucak bilmiyorum herşeyi yiyorum bana etki etmiyor sadece çocuğa ekstra kilo yapıyor 2 hafta önce 2 buçuk kiloydu bebek ve doktor kilosu fazla dedi şu an napcam hiç bilmiyorum

Ne güzel hiç denemedim valla gerekirse akşama kadar otururum yeterki şu ağrım geçsin alayım bi tane hemen .
İmkanın varsa, evde başka çocuğun var mı bilmiyorum, bol bol uzan. Oturmak, ayakta durmak çok ağrı yapıyor. Uzandığı zaman biraz daha rahatım ben. Magnezyuma erken başladım ben. El ayak uyuşmalarım, bacak kramplarım çok oluyordu. Onlara fayda etti ama sancı, baskı da değişiklik olmadı bende.

Burdaki sehir hastanesi ayni sizin anlattiginiz gibiymis hemsire o sekilde anlatti bana. Ama tabi tlfn detayini sormamistim ona. Haftaya tekrar gdcem merk ettigim ne varsa sorcam artk

2 buçuk yaşında kızım var maalesef benim için çok zor bir süreç

Burdaki sehir hastanesi ayni sizin anlattiginiz gibiymis hemsire o sekilde anlatti bana. Ama tabi tlfn detayini sormamistim ona. Haftaya tekrar gdcem merk ettigim ne varsa sorcam artk
Aslında refakatçi oluyorsa zaten telefon serbesttir. Refakatçinin telefonunu da alacak halleri yok ya Sorunca bize de yaz,merak ettik iyice

Bir önceki gebeliğimde 13 haftalıkken kaybım olmuştu. Vajinal doğum yoluyla aldılar bebeğimi. Ama sanırım canlı doğum olmadığı için refakatçi yasaktı. Hatta hastane önlüğü giydirip tüm eşyalarımı, ayakkabılarım dahil eşime vermişlerdi. İşlem sonrasında anestezi verip, küretaj işlemi ile temizlemişlerdi rahimi ve odam değişmişti. Farklı bir kata çıkardılar. Herhangi bir çalınma ihtimaline karşı da eşya istemiyorlar haliyle. Uyanınca bana kıyafet getirsin diye hastane telefonundan aramıştım eşimi.
Normal doğumda böyle uygulama olacağını hiç sanmıyorum.

Ben de yüzük takamıyorum artık ayakkabılarım olmuyor.
Ben yüzükleri kaldirali oldu baya xndnjdndjdnd bana olmayan bol gelen tektaş bile sıktı en son onu da salladım bi kaç aydır yüsüksüzüm ayakkabim ocak ayı itibariyle sıkmaya başladı ama doğuma kadar götürür hdbdhdjd
Umarım doğumun çok güzel olur canım sen sıkma canını elinden gelen her şeyi yaptın yükselsin degerlerin diye gerisi senin elinde değil zaten. Pozitif ol inşallah çok güzel geçer dertsiz tasasız atlatırsın

Merhaba, benimde demir değerim çok düşüktü 1 ay önce demir serumu verdi dr. Sonrasında demir ilacını hep mandalina ve portakalla almaya başladım. Bir de doktorum B12 iğnesi verdi. B12 eksikliği de demir emilimini azaltıyormuş.

Demir ilacını kullanıyor musun benim değerlerim.de düşük gynoferrosanol verdiler ama ikidir onu içince burnum kanıyor korkudan bıraktım bende

Zaten yüzüksüz de anlarlar artık evli olduğumuzu jshsjkskka

Zaten yüzüksüz de anlarlar artık evli olduğumuzu jshsjkskka
anlamayan anlamiyor 6 aylik gebe iken bana gorucu cikiyodu nerdeyse ahahaha.esime diyorum bak hala giderim varmis bu halimle.bazen teyzeler anlamiyordu hamile oldugumu bol giydigimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…