- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.581
Hayır canım sancı çektiğin yerde telefon alamiyorsun doğumdan sonra odana geçince anadan üryan soyunuyorsunKizlar devlette dogum odasina tlfn kabul ediyorlarmi acaba :) ne alaka diceksiniz ama orda sanci suremiz yani bekleme suremiz uzun olursa tlfna izin veriolarmi.acaba
Ben de yüzük takamıyorum artıkKızlaar eli ve ayagı şişen varmı?benım hıc yoktu bu hafta ellerım sosıs gıbı oldu ayagımda hatrı sayılır şişti,normalmi ki bu
Şehir hastaneleri böyle bildiğim kadarıyla. Sancı odası doğum için ayrılan odan oluyor ve refakatçi telefon serbest diye biliyorum. Hatta odalarda pilates topu bile oluyormuş. Doğumdan sonra da doğum yapanların servisine alıyorlar, odan değişiyor. Ama diğer hastanelerde durum ne acaba? Eski hastanelerde oda sayısı yeterli olmayacağı için bu imkan olmayabilir.Sanci odasiyla dogum odan ayni oluyormus. Oyuzden dedim orda dogumu beklerken tlfn serbest olsa vakit gecerdi
Gittiğimde bi danışayım benim doktor biraz benim ağzıma bakıyor açıkçası bişey istersem veriyor gibi birisi sorup kullanayım artık duruma göre . Artık dayanamıyorum çünküBence kullanmalısın çok fark ediyor canım. Ocean extramag kullanıyorum ben kemik ağrılarına birebir geliyor gerçekten. Sancı-kasılma olayı da en aza iniyor #reklamdeğil aman yazayım da. İlk gebeliğimde dediğin o çatı kemik ağrısını çok çekiyordum yürüyemiyordum ya acıdan. O zamanki doktorum hiç demedi magnezyum iç falan diye. Bu doktorum en başında kuyruk sokumu ağrısını çok yaşıyorum dediğimde verdi genellikle kullanıyorum. O zamandan beri bu tarz ağrılarım ya hiç olmadı ya az oldu
Ne güzel hiç denemedim valla gerekirse akşama kadar otururum yeterki şu ağrım geçsin alayım bi tane hemen .koltukta oturunca bel agrisi yapiyor ya mesela bir sure sonra.topa oturuyorum gecuyor ama surekli gun boyu insan top ustunde oturamiyor yani isleri oluyor .
Canım benim değerlerim gerçekten çok düşük ve ne olursa olsun çıkaramadım örneğin demirim aşırı düşük pekmez aldım organik şekersiz yapan birisinden 3 kilo pekmezi yedim 2 ayda kan verdim demir yine aynı bir gram bile oynamamış . B12 vs aşırı düşük nasıl olucak bilmiyorum herşeyi yiyorum bana etki etmiyor sadece çocuğa ekstra kilo yapıyor 2 hafta önce 2 buçuk kiloydu bebek ve doktor kilosu fazla dedi şu an napcam hiç bilmiyorumVücut yapilarimiz ve bebislerimiz de aynı değil illaki az da olsa farklılık olacaktır bence de aynı şeyleri kast ediyoruz. Ben magnezyumu da bıraktım ocağın 20 sinden beri belki ondan da benim artmış olabilir ama ağlatıyor dediğin kadar değil bendeki henüzevet çıksın da bari vucudumuz rahat etsin biraz rahatlayalim
İmkanın varsa, evde başka çocuğun var mı bilmiyorum, bol bol uzan. Oturmak, ayakta durmak çok ağrı yapıyor. Uzandığı zaman biraz daha rahatım ben. Magnezyuma erken başladım ben. El ayak uyuşmalarım, bacak kramplarım çok oluyordu. Onlara fayda etti ama sancı, baskı da değişiklik olmadı bende.Ne güzel hiç denemedim valla gerekirse akşama kadar otururum yeterki şu ağrım geçsin alayım bi tane hemen .
Burdaki sehir hastanesi ayni sizin anlattiginiz gibiymis hemsire o sekilde anlatti bana. Ama tabi tlfn detayini sormamistim ona. Haftaya tekrar gdcem merk ettigim ne varsa sorcam artkŞehir hastaneleri böyle bildiğim kadarıyla. Sancı odası doğum için ayrılan odan oluyor ve refakatçi telefon serbest diye biliyorum. Hatta odalarda pilates topu bile oluyormuş. Doğumdan sonra da doğum yapanların servisine alıyorlar, odan değişiyor. Ama diğer hastanelerde durum ne acaba? Eski hastanelerde oda sayısı yeterli olmayacağı için bu imkan olmayabilir.
2 buçuk yaşında kızım var maalesef benim için çok zor bir süreçİmkanın varsa, evde başka çocuğun var mı bilmiyorum, bol bol uzan. Oturmak, ayakta durmak çok ağrı yapıyor. Uzandığı zaman biraz daha rahatım ben. Magnezyuma erken başladım ben. El ayak uyuşmalarım, bacak kramplarım çok oluyordu. Onlara fayda etti ama sancı, baskı da değişiklik olmadı bende.
Aslında refakatçi oluyorsa zaten telefon serbesttir. Refakatçinin telefonunu da alacak halleri yok yaBurdaki sehir hastanesi ayni sizin anlattiginiz gibiymis hemsire o sekilde anlatti bana. Ama tabi tlfn detayini sormamistim ona. Haftaya tekrar gdcem merk ettigim ne varsa sorcam artk
Çok iyi anlıyorum seni. Benim de 3,5 yaşında kızım var.2 buçuk yaşında kızım var maalesef benim için çok zor bir süreç
Ben yüzükleri kaldirali oldu baya xndnjdndjdnd bana olmayan bol gelen tektaş bile sıktı en son onu da salladım bi kaç aydır yüsüksüzümBen de yüzük takamıyorum artıkayakkabılarım olmuyor.
Umarım doğumun çok güzel olur canım sen sıkma canını elinden gelen her şeyi yaptın yükselsin degerlerin diye gerisi senin elinde değil zaten. Pozitif ol inşallah çok güzel geçer dertsiz tasasız atlatırsınCanım benim değerlerim gerçekten çok düşük ve ne olursa olsun çıkaramadım örneğin demirim aşırı düşük pekmez aldım organik şekersiz yapan birisinden 3 kilo pekmezi yedim 2 ayda kan verdim demir yine aynı bir gram bile oynamamış . B12 vs aşırı düşük nasıl olucak bilmiyorum herşeyi yiyorum bana etki etmiyor sadece çocuğa ekstra kilo yapıyor 2 hafta önce 2 buçuk kiloydu bebek ve doktor kilosu fazla dedi şu an napcam hiç bilmiyorum
Merhaba, benimde demir değerim çok düşüktü 1 ay önce demir serumu verdi dr. Sonrasında demir ilacını hep mandalina ve portakalla almaya başladım. Bir de doktorum B12 iğnesi verdi. B12 eksikliği de demir emilimini azaltıyormuş.Canım benim değerlerim gerçekten çok düşük ve ne olursa olsun çıkaramadım örneğin demirim aşırı düşük pekmez aldım organik şekersiz yapan birisinden 3 kilo pekmezi yedim 2 ayda kan verdim demir yine aynı bir gram bile oynamamış . B12 vs aşırı düşük nasıl olucak bilmiyorum herşeyi yiyorum bana etki etmiyor sadece çocuğa ekstra kilo yapıyor 2 hafta önce 2 buçuk kiloydu bebek ve doktor kilosu fazla dedi şu an napcam hiç bilmiyorum
Demir ilacını kullanıyor musun benim değerlerim.de düşük gynoferrosanol verdiler ama ikidir onu içince burnum kanıyor korkudan bıraktım bendeCanım benim değerlerim gerçekten çok düşük ve ne olursa olsun çıkaramadım örneğin demirim aşırı düşük pekmez aldım organik şekersiz yapan birisinden 3 kilo pekmezi yedim 2 ayda kan verdim demir yine aynı bir gram bile oynamamış . B12 vs aşırı düşük nasıl olucak bilmiyorum herşeyi yiyorum bana etki etmiyor sadece çocuğa ekstra kilo yapıyor 2 hafta önce 2 buçuk kiloydu bebek ve doktor kilosu fazla dedi şu an napcam hiç bilmiyorum
Zaten yüzüksüz de anlarlar artık evli olduğumuzu jshsjkskkaBen yüzükleri kaldirali oldu baya xndnjdndjdnd bana olmayan bol gelen tektaş bile sıktı en son onu da salladım bi kaç aydır yüsüksüzümayakkabim ocak ayı itibariyle sıkmaya başladı ama doğuma kadar götürür hdbdhdjd
Umarım doğumun çok güzel olur canım sen sıkma canını elinden gelen her şeyi yaptın yükselsin degerlerin diye gerisi senin elinde değil zaten. Pozitif ol inşallah çok güzel geçer dertsiz tasasız atlatırsın
Bence de bir danış canım inan faydası olacaktır.Gittiğimde bi danışayım benim doktor biraz benim ağzıma bakıyor açıkçası bişey istersem veriyor gibi birisi sorup kullanayım artık duruma göre . Artık dayanamıyorum çünkü
35+5im bndede oluyo canm 3 gundur surekliKızlar benim 34+1 bugün. Dünden beri hafif adet sancıları gibi sancım var. Sizde de oluyor mu ?
anlamayan anlamiyor 6 aylik gebe iken bana gorucu cikiyodu nerdeyse ahahaha.esime diyorum bak hala giderim varmis bu halimle.bazen teyzeler anlamiyordu hamile oldugumu bol giydigimdeZaten yüzüksüz de anlarlar artık evli olduğumuzu jshsjkskka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?