2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Selam kızlar. Bu aylarda antibiyotik kullanan oldu mu? Bir haftadır diş ağrısıyla mücadele ediyorum ve 2 gündür apse yaptı malesef. Bugün diş doktoruma gittim tamamen gebelikle alakalı olduğunu söyledi ama ilaç yazmadı. Sabah kendi doktoruma danışcam. Antibiyotik yazılır mı merak ettim. Dayanılmaz olmaya başladı çünkü artık

Ben kullandım canım.600 mg lık bı antıbıyotık 1 ay once.bır sıkıntı olmadı cok sukur.cok gecmıs olsun

Kızlar benim 34+1 bugün. Dünden beri hafif adet sancıları gibi sancım var. Sizde de oluyor mu ?
Benim de gece sancılarım vardı, ananas falan da yemiştim zorladı biraz. 35+5’teyim , randevum vardı bakalım minnoş gelecek miymiş

35+5im bndede oluyo canm 3 gundur surekl
Benim de gece sancılarım vardı, ananas falan da yemiştim zorladı biraz. 35+5’teyim , randevum vardı bakalım minnoş gelecek miymiş
İkinizinde haftası günü aynışmış sağlıkla gelsin zamanında minnoş tontiklerimiz dün diyorum ki dur çocuğum azcık daha büyü içerde,hemen gelme olur mu sonra ağlamaya başkadım ya erken gelirse diye( sonra da uyumuşum. Şimdi sabah iyiyim şükür

Ben kullanıyorum şu an idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle

Ayyy dün az kalsa kendimi yüzüstü yatağa atıyordum. Allah’tan yanda ayna vardı ve göbeğimi farkettim

Hayal gücün çok gelişmiş maşallah olsun en azından pskolojini iyi tutuyorsun

Servikal ızunluğun kaç cm çıktı

Bizimkide isteyerek olmamıştı gerçekten bunun yükü çok daha ağır oluyor bende atlatamıyorum hala hala kavga bitmiyor eşimle bu konuda lohusalıkta kolay değil bilmiyorum nasıl olacak

İyi maşallah servikal uzunluk kac cıktı kuzum,sabah benımde kontrol var bakalım neler dıyecek

Ayy onlarda bi işe yarasınlaar aaaaohh yan gel yat,hıcbısey yapmadan baba ol
Oo öyle deme onlarda çok yoruluyormuş sabaha kadar horlayıp çok uykusuz kalıyorlarmış mümkünmü bebeğe gece baksınlar lohusa gibi dolanıyorlar ortalıkta
Hahahahahha valla benimki 2. Hatta ilerde 3. Çocuk falan düşünüyor kendince dedim bana ne kadar yardımcı olacaksın bi çocuk doğsun görelim ona göre düşünürüz gerisini kdndjejwjwksks sıkıysa elini taşının altına koymasın bana tek çocuk yeter

kaçıncı haftadaydınız acaba

Merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir,ben bu hafta alışverişimi bitirip çantamı hazırlayacağım elinde liste olan varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
Kendime göre hazırlamıştım bir liste. Fikir olur size de

Doğum çantasına bebek için konulacaklar:
• 3 adet alt-üst takım
• 3 adet zıbın
• 3 çift çorap
• 2 adet yelek (örgü ve penye)
• 3 adet şapka,
• 3 çift eldiven
• 2 adet battaniye (yün ve penye)
• Beşik içine sermek için örtü
• 3-4 adet yumuşak ağız mendili
• Yeni doğan bebek bezi (15 adet)
• Temizleme pamuğu ve su kabı ya da ıslak mendil
• Alt açma örtüsü
• Kirli torbası
• Ana kucağı (hastaneden çıkış için)

Anne için doğum çantasına konulacaklar listesi:
• Gecelik ve pijama takımı
• Emzirme sütyeni
• Emzirme atleti
• 2-3 adet külot, depend, uzun ped
• 1 adet sabahlık ya da şal
• Meme ucu kremi
• Çorap
• Patik
• Terlik
• Emzirme örtüsü
• Yüz havlusu
• Şarj aleti
• Temel bakım ürünleri (diş fırçası ve macunu, tarak, nemlendirici krem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…