- 4 Kasım 2020
- 2.067
- 2.994
- 83
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.621
Kız benimki 2 hafta önce 35 haftayla uyumluydu o zaman doğsada bişey olmaz herhalde bilemedim valla . Ben dayanıyorum her halükarda o da dayanırmı kiO kadar çektik biraz daha dişimizi sıkarız yeter ki mimikler vaktinden önce gelmesin37. Haftaya kadar dayansak yeter
Artık şu saatten sonra bol istirahat, iyi beslenme ve biraz egzersiz ihtiyacımız olan, çok az kaldıKız benimki 2 hafta önce 35 haftayla uyumluydu o zaman doğsada bişey olmaz herhalde bilemedim valla . Ben dayanıyorum her halükarda o da dayanırmı ki
Ben kullandım canım.600 mg lık bı antıbıyotık 1 ay once.bır sıkıntı olmadı cok sukur.cok gecmıs olsunSelam kızlar. Bu aylarda antibiyotik kullanan oldu mu? Bir haftadır diş ağrısıyla mücadele ediyorum ve 2 gündür apse yaptı malesef. Bugün diş doktoruma gittim tamamen gebelikle alakalı olduğunu söyledi ama ilaç yazmadı. Sabah kendi doktoruma danışcam. Antibiyotik yazılır mı merak ettim. Dayanılmaz olmaya başladı çünkü artık
Benim de gece sancılarım vardı, ananas falan da yemiştimKızlar benim 34+1 bugün. Dünden beri hafif adet sancıları gibi sancım var. Sizde de oluyor mu ?
35+5im bndede oluyo canm 3 gundur surekl
İkinizinde haftası günü aynışmışBenim de gece sancılarım vardı, ananas falan da yemiştimzorladı biraz. 35+5’teyim , randevum vardı bakalım minnoş gelecek miymiş
Ben kullanıyorum şu an idrar yolu enfeksiyonu nedeniyleSelam kızlar. Bu aylarda antibiyotik kullanan oldu mu? Bir haftadır diş ağrısıyla mücadele ediyorum ve 2 gündür apse yaptı malesef. Bugün diş doktoruma gittim tamamen gebelikle alakalı olduğunu söyledi ama ilaç yazmadı. Sabah kendi doktoruma danışcam. Antibiyotik yazılır mı merak ettim. Dayanılmaz olmaya başladı çünkü artık
Ayyy dün az kalsa kendimi yüzüstü yatağa atıyordum.Daha ıkı ay daha uykusuzuzama sonrasında kocalarımıza atarız gece bebıslerı ben dıyorum sütü sagar verrım sana sen bakarsın gece,ben yukarı kata gıder uyurum dıyorum 2 aya kadar ele avuca gelırler hep uyucam yayıla yayıla en çok ozledıgım şey bir bu ikinciside gönlümce yemek yemek
Hayal gücün çok gelişmiş maşallahDaha ıkı ay daha uykusuzuzama sonrasında kocalarımıza atarız gece bebıslerı ben dıyorum sütü sagar verrım sana sen bakarsın gece,ben yukarı kata gıder uyurum dıyorum 2 aya kadar ele avuca gelırler hep uyucam yayıla yayıla en çok ozledıgım şey bir bu ikinciside gönlümce yemek yemek
Servikal ızunluğun kaç cm çıktıBenimki dönmüş kızlar baş aşağı, nst’de sancı minimum düzeyde çıktı ve 1 cm açıklık devam ediyor, servikal uzunluk yine fazla çıktığı için doğumu martın ilk 10 günü öngörüyorum dedipilates ve yürürüyüşe devam yani
Ayy onlarda bi işe yarasınlaar aaaaHayal gücün çok gelişmiş maşallaholsun en azından pskolojini iyi tutuyorsun
Bizimkide isteyerek olmamıştı gerçekten bunun yükü çok daha ağır oluyor bende atlatamıyorum hala hala kavga bitmiyor eşimle bu konuda lohusalıkta kolay değil bilmiyorum nasıl olacakİsteyerek olmadı bu gebeliğim zaten o yüzden onun depresyonu da üzerime sinmiş durumda . Böyle kendimin bişrylere ihtiyacı varken birininde bana ihtiyacı olduğunu hissetmek çok ruhumu daraltıyor psikolojik destek almak istiyorum artık gerçekten
İyi maşallahBenimki dönmüş kızlar baş aşağı, nst’de sancı minimum düzeyde çıktı ve 1 cm açıklık devam ediyor, servikal uzunluk yine fazla çıktığı için doğumu martın ilk 10 günü öngörüyorum dedipilates ve yürürüyüşe devam yani
Oo öyle deme onlarda çok yoruluyormuş sabaha kadar horlayıp çok uykusuz kalıyorlarmış mümkünmü bebeğe gece baksınlar lohusa gibi dolanıyorlar ortalıktaAyy onlarda bi işe yarasınlaar aaaaohh yan gel yat,hıcbısey yapmadan baba ol
Ayy onlarda bi işe yarasınlaar aaaaohh yan gel yat,hıcbısey yapmadan baba ol
Hahahahahha valla benimki 2. Hatta ilerde 3. Çocuk falan düşünüyor kendince dedim bana ne kadar yardımcı olacaksın bi çocuk doğsun görelim ona göre düşünürüz gerisini kdndjejwjwksks sıkıysa elini taşının altına koymasın bana tek çocuk yeterOo öyle deme onlarda çok yoruluyormuş sabaha kadar horlayıp çok uykusuz kalıyorlarmış mümkünmü bebeğe gece baksınlar lohusa gibi dolanıyorlar ortalıkta
kaçıncı haftadaydınız acabaBenimki dönmüş kızlar baş aşağı, nst’de sancı minimum düzeyde çıktı ve 1 cm açıklık devam ediyor, servikal uzunluk yine fazla çıktığı için doğumu martın ilk 10 günü öngörüyorum dedipilates ve yürürüyüşe devam yani
Kendime göre hazırlamıştım bir liste. Fikir olur size deMerhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir,ben bu hafta alışverişimi bitirip çantamı hazırlayacağım elinde liste olan varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?