- 22 Ekim 2024
- 4.373
- 10.337
- 123
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.601
Ah bu teyzeler sjndjdnxjdanlamayan anlamiyor 6 aylik gebe iken bana gorucu cikiyodu nerdeyse ahahaha.esime diyorum bak hala giderim varmis bu halimle.bazen teyzeler anlamiyordu hamile oldugumu bol giydigimde
Bende burdayımGece mesaimiz başlasın. Bu vücut 4 saatlik uyku ile nasıl duruyor anlamıyorum ahahjsjsk
Gece mesaimiz başlasın. Bu vücut 4 saatlik uyku ile nasıl duruyor anlamıyorum ahahjsjsk
Hosgeldinizzz sjxbjsndjdjdBende burdayımyıne belgesel actım nınnı gıbı arada kestırıyım dıye ama sıfır uykuu
Yok olmuyor, bir de burada hava atmıştım 10 dan sonra telefona bakmıyoruz diye. Afedersiniz ahahjskskBende burdayımyıne belgesel actım nınnı gıbı arada kestırıyım dıye ama sıfır uykuu
Valla bu uykusuzluktan ınsallah hasta olmayız,gunduz hersey ıyı,gece burun tıkanıklıgı şişkinlik mide yanması nefes darlıgı hersey bı anda ortaya cıkıyorYok olmuyor, bir de burada hava atmıştım 10 dan sonra telefona bakmıyoruz diye. Afedersiniz ahahjskskçok sıkıcı. Önüme çıkan oyunları deniyorum. Restoran açtım, burgers açtım, tatlıcı açtım. Oyun bitti yau
Aynısını yasadımanlamayan anlamiyor 6 aylik gebe iken bana gorucu cikiyodu nerdeyse ahahaha.esime diyorum bak hala giderim varmis bu halimle.bazen teyzeler anlamiyordu hamile oldugumu bol giydigimde
çalışan anneleri düşünemiyorum. Uykusuz kalınca bağışıklığım düşüyor. Gece yerine gündüz uyuyorum ama o da 5 saati geçmiyor toplamValla bu uykusuzluktan ınsallah hasta olmayız,gunduz hersey ıyı,gece burun tıkanıklıgı şişkinlik mide yanması nefes darlıgı hersey bı anda ortaya cıkıyorwarcrew
Daha ıkı ay daha uykusuzuzçalışan anneleri düşünemiyorum. Uykusuz kalınca bağışıklığım düşüyor. Gece yerine gündüz uyuyorum ama o da 5 saati geçmiyor toplam
Canım burnuna iliadin falan al çok tıkalıysa,biraz tıkalıysa sterimar al onla ıdare et.bende beloc zoc kullanıyorum ama gerıye düşmedi bebek bende korkmustum baslarken,3. Kutumdayım suanda.kaşar muz ceviz yogurt havuc cok bol ye.sureklı ye,kılo aldırıyor bebege.agrı hepımızde oluyor artık korkma,vakıt yaklasıtıgı ıcın agrılar normal artıkSon zamanlardaki salgından nasibimi aldim bende uyuyamayanlardanım. Burnum tıkalı nefessiz uyaniyorum sürekli. Tuvalet mesaisi de var. Üstelik son kontrolllerimde bebeğimin kilosu az doktor belki ben yanlis ölcmüsümdür dedi ama icim rahat etmiyor. Zaten tansiyon ilaci kullandigin icin cok kilolu bebegin olmaz demisti de 10 günden fazla geriye attı son ölçümde. Sağa sola dönemiyorum. Bugün alt karnımda 5 dakika kadar ağrı oldu nedenini anlayamadm canım yandı epey. Saglikla alalim bebislerimizi artik yoruluyorumm .
Iliadin vardi henüz kullanmamistm esim hastalaninca o kullandı bana da bugün alacaktik o hasta ben hasta cikamadik yarına kaldı. Acile gidip antibiyotik mi baslasam diyorum illet bi hastalık hapşırma öksürme terleme hepsi var. Hepsini yiyorum o yüzden umutlu gitmistim artik kilo alımı iyidir diye ama maalesef. Haftası geriye atıyor ben gün sayarken cok canım sıkıldı ama insaAllah dedigi gibi doktor yanlis ölcmüstür. Her hafta bi sey çıkıyor zaten gebeligin basindan beri.Canım burnuna iliadin falan al çok tıkalıysa,biraz tıkalıysa sterimar al onla ıdare et.bende beloc zoc kullanıyorum ama gerıye düşmedi bebek bende korkmustum baslarken,3. Kutumdayım suanda.kaşar muz ceviz yogurt havuc cok bol ye.sureklı ye,kılo aldırıyor bebege.agrı hepımızde oluyor artık korkma,vakıt yaklasıtıgı ıcın agrılar normal artık
Dün geceden beri çekiyorum. Ödüm kopuyor erken doğum belirtisi değildir inşallah. Arada adet sancısı gibi yalancı sancılar da yokluyor beniKızlar çatı kemiği ağrısı yaşayanınız yokmu ölücem ağrıdan artık sürürnerek tuvalete gidiyorum adım atamıyorum tabiri caizse yatalak oldum resmen . Son ay hareket etmek gerekiyor ama ben resmen yatıyorum ağrıdan kıpırdayamıyorum
4 saat miGece mesaimiz başlasın. Bu vücut 4 saatlik uyku ile nasıl duruyor anlamıyorum ahahjsjsk
Ben yine yiyorum şükür de yüz üstü yataga atmak istiyorum kendimi bazen onu özledim sanırımDaha ıkı ay daha uykusuzuzama sonrasında kocalarımıza atarız gece bebıslerı ben dıyorum sütü sagar verrım sana sen bakarsın gece,ben yukarı kata gıder uyurum dıyorum 2 aya kadar ele avuca gelırler hep uyucam yayıla yayıla en çok ozledıgım şey bir bu ikinciside gönlümce yemek yemek
Ben o salgına girdim çıkmak uzere gibiyim bi arada terlemesi kaldı bi de o lanet öksürük allahtan azaldi da şuan daha iyiIliadin vardi henüz kullanmamistm esim hastalaninca o kullandı bana da bugün alacaktik o hasta ben hasta cikamadik yarına kaldı. Acile gidip antibiyotik mi baslasam diyorum illet bi hastalık hapşırma öksürme terleme hepsi var. Hepsini yiyorum o yüzden umutlu gitmistim artik kilo alımı iyidir diye ama maalesef. Haftası geriye atıyor ben gün sayarken cok canım sıkıldı ama insaAllah dedigi gibi doktor yanlis ölcmüstür. Her hafta bi sey çıkıyor zaten gebeligin basindan beri.
Yok canım maalesef değil o ağrılar özellikle karın ağrısı bende de var korkma ama hayat kalitesini düşürüyor insanıDün geceden beri çekiyorum. Ödüm kopuyor erken doğum belirtisi değildir inşallah. Arada adet sancısı gibi yalancı sancılar da yokluyor beni
Ya değerleri görüyor ve herhangi bişey önermiyor doktor bende bilmiyorum artık çok fazla önemsemiyor mu yoksa gebelikte normal mi . Bana böyle şeyler vermediMerhaba, benimde demir değerim çok düşüktü 1 ay önce demir serumu verdi dr. Sonrasında demir ilacını hep mandalina ve portakalla almaya başladım. Bir de doktorum B12 iğnesi verdi. B12 eksikliği de demir emilimini azaltıyormuş.
O kadar çektik biraz daha dişimizi sıkarız yeter ki miniklerimiz vaktinden önce gelmesinYok canım maalesef değil o ağrılar özellikle karın ağrısı bende de var korkma ama hayat kalitesini düşürüyor insanı
İnşallah öyle olur bu gün eşim karnın aşağı inmiş dedi tedirgin oldum erken mi gelecek o yüzden mi bu kadar ağrı diye .Ben yüzükleri kaldirali oldu baya xndnjdndjdnd bana olmayan bol gelen tektaş bile sıktı en son onu da salladım bi kaç aydır yüsüksüzümayakkabim ocak ayı itibariyle sıkmaya başladı ama doğuma kadar götürür hdbdhdjd
Umarım doğumun çok güzel olur canım sen sıkma canını elinden gelen her şeyi yaptın yükselsin degerlerin diye gerisi senin elinde değil zaten. Pozitif ol inşallah çok güzel geçer dertsiz tasasız atlatırsın
İsteyerek olmadı bu gebeliğim zaten o yüzden onun depresyonu da üzerime sinmiş durumda . Böyle kendimin bişrylere ihtiyacı varken birininde bana ihtiyacı olduğunu hissetmek çok ruhumu daraltıyor psikolojik destek almak istiyorum artık gerçektenÇok iyi anlıyorum seni. Benim de 3,5 yaşında kızım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?