2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Çok üzüldüm. İsteyerek olan gebeliklerde bile insanın canına tak ettiği nokta oluyor ki, hazır değilken hiç düşünmezken bedenen yaşanan zorluğun yanında psikolojik olarak da eklenen zorluk çok yıpratıcı.

Psikolojik destek almak, sana iyi gelen insanlarla birarada bulunmak, çevrende yardım edebilecek insanlar varsa yanında olmaları sana destek olmaları için yardım istemek sana iyi gelecektir. Umarım vardır birileri Yalnızlık duygusu çok yıpratıcı. En çok lohusalıkta...

Sabahtan akşama kadar sadece kaç tane depend kullanırız hatırlayabiliyor musun ilkinden ben kaç tane kullandım hafırlayamadım üç tane koydum çokmu az oldu acaba ilkinde yatmadım hastanede ikindin çıkmıştık

Cm olarak ısrarla söylemedi canım, yeterince uzun dedi ama daha önceki ölçümlerde 30-33 olduğunu hatırlıyorum
Anladım doğumu başlatan açıklıkmı servikal uzunlukmu anlayamadım ben bir türlü
Benimkide çok uzundı ya ondan merak etmiştim

Kızlar ben devlet hastanesinde düşündüğüm için doğumu bugün ebelerle konuştum, beni doğumhaneye götürdüler, sancı odasını falan da gezdirdiler. İçim kanaat etti gerçekten. Ben Bitlis’te yaşıyorum, buradaki hastane imkanları çok kısıtlı, ama güven vermesi benim için çok önemliydi. Maalesef odalar 2 kişilk, imkanları çok dar, hastaneye gittiğinizde kafanızdaki soru işaretlerini mutlaka sorun derim

Anladım doğumu başlatan açıklıkmı servikal uzunlukmu anlayamadım ben bir türlü
Benimkide çok uzundı ya ondan merak etmiştim
Canım sancıların arttıkça servikal uzunluk azalıyor ve bebeğin yolu daralıyor, benim Dr servikal uzunluğu fazla bulduğu için doğuma daha var dedi, sancı olsa bu kadar rahat konuşamazdı

Ailecek mi ordasınız
Bizde siirtte yaşıyoruz ama ne devlet hastanesine ne özeline güvenemedim devleti üst üste insanlar dolu ailedenkimsede yok diye memlekete geldik

Ben de onu hatırlayamadım. Zaten ilk doğumumda küçük almışım bilmeden, giyemediğim için yanlarından kesmiştik ped gibi kullanmıştım. 1 gece yatmıştım. Bunda paketi koydum valize, yer vardı. Ama uzun ped de aldım her ihtimale karşı. Sezeryan olacağım için belki karnımı rahatsız eder lastiği.

Günümüz sizinle aynı benim goguslerde hiçbir şey yok çok korkuyorum ya sütüm gelmezse diye

Bende küçük bir şehirde oturuyorum sadece 2 özel hastane var burda ikisi de bana güven vermedi ve devlette doğum yapmaya karar verdim beni de gezdirdiler, odalar kişiye özel ve kaldığın odada doğum yapıyorsun hiç yer değiştirme durumu olmuyor bana ozellerden daha konforlu geldi

Kızlar hiç kullanmadım daha ama rengi böyle olmuş sorun olur mu ya. Birde hastane çantası için kaç tane depend koydunuz

Günümüz sizinle aynı benim goguslerde hiçbir şey yok çok korkuyorum ya sütüm gelmezse diye
Ay nolur ben böyle yazdım diye kendinizi kötü hissetmeyin. İlk hamileliğimde hastanede doğumdan sonra bile azıcık geldi benim sütüm. O da kolostrum zaten. Sonra çocuk emdikçe geldi süt. Günden güne arttı sütüm. Hiç korkmayın, Allahın izniyle doğumla beraber gelecektir.

Gece mesaimiz başlasın. Bu vücut 4 saatlik uyku ile nasıl duruyor anlamıyorum ahahjsjsk
Doğunca bir saatlik uykuyu da arayacağız ilk oğlum hiç uyumazdı hiç sıfır ilk 6 ay falan hatırlıyorum sabah güneş doğardı 6 daha uyanık olurdu Allahım nolur 5 dakika uyusun ben de 5 dakika uyuyayım razıyım diye dua ederdim şimdi Allahım nolur şimdi ikinci uyusun o da öyle olmasın diye dua ediyorum bence Rabbim bizi hazırlıyor son aylar alıştırıyor

Canım ben ilk 500 mg Aksef kullandım sonra 1000 mg augemntin kullandım sonra hastaneye yatış yaptığımda damardan vurmuşlardı sabah akşam. Bol bol antibiyotik almak zorunda kaldım. Ama bir şey olmadı bence enfeksiyon daha riskli. Yine de doktoruna danış tabi

Ailecek mi ordasınız
Bizde siirtte yaşıyoruz ama ne devlet hastanesine ne özeline güvenemedim devleti üst üste insanlar dolu ailedenkimsede yok diye memlekete geldik
Yok canım kimsemiz yok burda biz atamayla geldik, doğuma anneler gelecek öyle böyle idare edeceğiz mecburen. Yakın şehirlerdeki hastanelere baksanız nasıl olur?

Yok canım kimsemiz yok burda biz atamayla geldik, doğuma anneler gelecek öyle böyle idare edeceğiz mecburen. Yakın şehirlerdeki hastanelere baksanız nasıl olur?
Batman en yakın var ama oda uzak kalıyor annemin yanına geldim bende burdaki doktorumla devam ediyorum memnunda kalmıştık hem ama hep evimde doğum yapmak istemişimdir

Yeaaa kıyamam
Kardeşimle aramızda 9 yaş fark var, doğduğunda 11 ay uyumadı ınanır mısınız? Yanında uyanık birini görmeyince de ağlardı . O yüzden ailenin bütün üyeleri nöbet tutardık gece ve uykusuzluktan ağlardım . Onun travması kalmış. Artık ne yapıp edip kendi çocuğumun rejimde olması için bu günden itibaren zorla da olsa uyumaya çalışacağım. O havayı yine atıyorum 10 dan sonra telefon yok kendime SÖZ. Buraya 10 dan sonra bir şey yazarsam dövün beni

Eki Görüntüle 3540902 Kızlar hiç kullanmadım daha ama rengi böyle olmuş sorun olur mu ya. Birde hastane çantası için kaç tane depend koydunuz
Biberonla ilgili bilgim yok
Ama depend bir paket aldım 9 Lu mu ne. Zaten ilk 2 günden sonra yoğun kanama olmuyoröuş sonra da ped ile idare ederim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…