- 4 Kasım 2020
- 2.067
- 2.994
- 83
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.661
Maalesef herkes çok uzakta sadece telefonla görüşebiliyorum eşim olmasa ne olur bilmiyorum kendi kendimi toparlamaya çalışmaktan başka çare yok .. gerçekten zor bi süreç umarım kolay atlatırım ..Çok üzüldüm. İsteyerek olan gebeliklerde bile insanın canına tak ettiği nokta oluyor ki, hazır değilken hiç düşünmezken bedenen yaşanan zorluğun yanında psikolojik olarak da eklenen zorluk çok yıpratıcı.
Psikolojik destek almak, sana iyi gelen insanlarla birarada bulunmak, çevrende yardım edebilecek insanlar varsa yanında olmaları sana destek olmaları için yardım istemek sana iyi gelecektir. Umarım vardır birileriYalnızlık duygusu çok yıpratıcı. En çok lohusalıkta...
Gerçekten insanın ruhu daralıyor sorumluluk ve annelik duygusu olmasa insan kaçmak istiyor dinlenmek istiyor ama olmuyor çok zor bizim için güzel şeyler düşünüp mecbur yolumuza bakmalıyız yoksa içinden çıkılmıyor arkadaşımBizimkide isteyerek olmamıştı gerçekten bunun yükü çok daha ağır oluyor bende atlatamıyorum hala hala kavga bitmiyor eşimle bu konuda lohusalıkta kolay değil bilmiyorum nasıl olacak
Doğru söylüyorsun ama en azından 2-3 yaşında olsaydı bukadar üzülmezdim heralde sen kaç yaşındasın buaradaGerçekten insanın ruhu daralıyor sorumluluk ve annelik duygusu olmasa insan kaçmak istiyor dinlenmek istiyor ama olmuyor çok zor bizim için güzel şeyler düşünüp mecbur yolumuza bakmalıyız yoksa içinden çıkılmıyor arkadaşım
Benim kızım 2 buçuk yaşında ama hala bebek ve bana ihtiyacı hat safada..Doğru söylüyorsun ama en azından 2-3 yaşında olsaydı bukadar üzülmezdim heralde sen kaç yaşındasın buarada
Niye kıııız 10 dan sonra baslıyor bızım asıl mesaiiYeaaa kıyamam
Kardeşimle aramızda 9 yaş fark var, doğduğunda 11 ay uyumadı ınanır mısınız? Yanında uyanık birini görmeyince de ağlardı. O yüzden ailenin bütün üyeleri nöbet tutardık gece ve uykusuzluktan ağlardım . Onun travması kalmış. Artık ne yapıp edip kendi çocuğumun rejimde olması için bu günden itibaren zorla da olsa uyumaya çalışacağım. O havayı yine atıyorum 10 dan sonra telefon yok kendime SÖZ. Buraya 10 dan sonra bir şey yazarsam dövün beni
valla hamileliğimin başına geri döndüm gece uyumakta zorlanıyorum ağrılar yüzünden ama bir şekilde uyuyorum . Gündüzleride uyumaya başladım sürekli uyuyorumKızlar ben sureklı uyku halındeyım gunduz yasımdı kalktım bölül bölük uyuyorum hep yarım saat 15 dkka,sersem gıbı oluyorum,bu yorgunluk bitki lik mevcutmu sizlerdede,valla tükenmıslık sendromuna gırıcem dıye korkuyorum
Kızlar ben sureklı uyku halındeyım gunduz yasımdı kalktım bölül bölük uyuyorum hep yarım saat 15 dkka,sersem gıbı oluyorum,bu yorgunluk bitki lik mevcutmu sizlerdede,valla tükenmıslık sendromuna gırıcem dıye korkuyorum
Vallahi şuan aynıyım beni ozetlemissiniz snbdjsndj kamera mi koydunuz evevalla hamileliğimin başına geri döndüm gece uyumakta zorlanıyorum ağrılar yüzünden ama bir şekilde uyuyorum . Gündüzleride uyumaya başladım sürekli uyuyorum
Bende oyleyim ama benimkinin sebebi gece uyuyamiyorum oyuzden. Gunduzleride uykulu geziyorum evde :)Kızlar ben sureklı uyku halındeyım gunduz yasımdı kalktım bölül bölük uyuyorum hep yarım saat 15 dkka,sersem gıbı oluyorum,bu yorgunluk bitki lik mevcutmu sizlerdede,valla tükenmıslık sendromuna gırıcem dıye korkuyorum
Uyuyabiliyorken uyumak en güzeli.Kızlar ben sureklı uyku halındeyım gunduz yasımdı kalktım bölül bölük uyuyorum hep yarım saat 15 dkka,sersem gıbı oluyorum,bu yorgunluk bitki lik mevcutmu sizlerdede,valla tükenmıslık sendromuna gırıcem dıye korkuyorum
MantıklıBence mart ve Şubat grupları birleşse güzel olur iki yeri de takip ediyorum ama hem orda hem burda aynı şeyleri konuşmuş oluyorum ve sizler de tskip ediyosunuz tekrara düşüyoruz skbxjssbksndksndknsjdnd kötü hissettim kendimi
Ay bebekleri de tutamiyoruz ki zamaninda gelsin sndbsjndkd Şubat'ın yarısı ocakta dogurdu zatenMantıklıama bende hem nisanı hem martı takip ediyorum doğumum martın sonu bide normal bekliyorum gecikedebilir tabi bende bazen tekrara düşüyorum senin gibi hissediyorum ozaman hepsini birleştirelim
bende öyle düşünüyordum hahahadhjAy bebekleri de tutamiyoruz ki zamaninda gelsin sndbsjndkd Şubat'ın yarısı ocakta dogurdu zatenbi de ben biraz bilgisiz atıldım bu gebeliğe, sat a göre 10 mart ya mesela tam o tarihte doğacak saniyodum dndbjdndjdndjdn sonra sonra bilgilendim
Yok çoğunlukla erken doğuruyorlar bende eski grupları takip ederdim bir ay önce başlardı doğumlar ama ilk gebeliklerde çok geciktiğide olabiliyor 42 ye kadar falan normal isteyenler için bende bilemiyorumki ne zmana doğar ben 27 mart gibiyim nerdeyse ozmana herkes doğurmuş olur diye düşündüm nisana bakayım dedim erken başladığı için doğumlar bide doğumdan sonra giren sayısı azalıyor ister istemez bebek telaşından tek kalırım diye oraya yazdım ilk aslında ama oda çok sakin bir grup çıktı baya durağan yeni yeni konuşmalar oluyor hatta mecbur geri buaraya döndümAy bebekleri de tutamiyoruz ki zamaninda gelsin sndbsjndkd Şubat'ın yarısı ocakta dogurdu zatenbi de ben biraz bilgisiz atıldım bu gebeliğe, sat a göre 10 mart ya mesela tam o tarihte doğacak saniyodum dndbjdndjdndjdn sonra sonra bilgilendim
Ben sat a göre Mart başı, ama sezeryandan dolayı Şubatta doğuracağımı bile bile burda başlayıp, burdan devam ettim. Şubat grubuna sadece iki kere falan yazdım sanırımAy bebekleri de tutamiyoruz ki zamaninda gelsin sndbsjndkd Şubat'ın yarısı ocakta dogurdu zatenbi de ben biraz bilgisiz atıldım bu gebeliğe, sat a göre 10 mart ya mesela tam o tarihte doğacak saniyodum dndbjdndjdndjdn sonra sonra bilgilendim
Yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi sjxbsjdnkdjxbende öyle düşünüyordum hahahadhj
Ben Aralık ayını da takip ettim uzaktan mersk yani süreç nasıl gidiyo diye baya aktiflerdi ama bir sıkıntı çıktı sonra bir üyeye erkek demişler diye 1 ay ceza yemis falan sonra cekilmisler burdan nereye gittiler fikrim yok jsbdjdndjdjjd o yüzden şuan çok aktif değil o grupYok çoğunlukla erken doğuruyorlar bende eski grupları takip ederdim bir ay önce başlardı doğumlar ama ilk gebeliklerde çok geciktiğide olabiliyor 42 ye kadar falan normal isteyenler için bende bilemiyorumki ne zmana doğar ben 27 mart gibiyim nerdeyse ozmana herkes doğurmuş olur diye düşündüm nisana bakayım dedim erken başladığı için doğumlar bide doğumdan sonra giren sayısı azalıyor ister istemez bebek telaşından tek kalırım diye oraya yazdım ilk aslında ama oda çok sakin bir grup çıktı baya durağan yeni yeni konuşmalar oluyor hatta mecbur geri buaraya döndümbi yandan 23 aralığıda takip ediyorum doğum zamanları aşırı coşkuluydu takip edemezdim neler yazılıyor şimdi oda sakin
Diğer gruplardakileri görünce benim de şubata düşebilir belli olmaz diye önden fikir alıp kendimi sakinlemem gerekiyordu o yüzden bir aydır Şubat'ta da aktifim jsnxjndjdjdk eşim diyo sen 20 sinde dogurursunBen sat a göre Mart başı, ama sezeryandan dolayı Şubatta doğuracağımı bile bile burda başlayıp, burdan devam ettim. Şubat grubuna sadece iki kere falan yazdım sanırım
Bende öyleyim şubatta dogurcam dıye yazmıstık bı kac kez de geri buraya döndüm burdan devam edıyorumBen sat a göre Mart başı, ama sezeryandan dolayı Şubatta doğuracağımı bile bile burda başlayıp, burdan devam ettim. Şubat grubuna sadece iki kere falan yazdım sanırım
Benim burda da 36 yazıyor ama henüz 35+4 ben de korkuyorum biraz son 4 lük gibi ne zaman olacağını bilmemek daha kötü insanı geriyo sjdnjdndjdkdkYa benim belirtim de yok 37 olcam nerdeyse çok merak ediyorum ne zaman doğuracağımı gerçekten dbdbsbshajjakakz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?