2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Maalesef herkes çok uzakta sadece telefonla görüşebiliyorum eşim olmasa ne olur bilmiyorum kendi kendimi toparlamaya çalışmaktan başka çare yok .. gerçekten zor bi süreç umarım kolay atlatırım ..

Bizimkide isteyerek olmamıştı gerçekten bunun yükü çok daha ağır oluyor bende atlatamıyorum hala hala kavga bitmiyor eşimle bu konuda lohusalıkta kolay değil bilmiyorum nasıl olacak
Gerçekten insanın ruhu daralıyor sorumluluk ve annelik duygusu olmasa insan kaçmak istiyor dinlenmek istiyor ama olmuyor çok zor bizim için güzel şeyler düşünüp mecbur yolumuza bakmalıyız yoksa içinden çıkılmıyor arkadaşım

Doğru söylüyorsun ama en azından 2-3 yaşında olsaydı bukadar üzülmezdim heralde sen kaç yaşındasın buarada

Niye kıııız 10 dan sonra baslıyor bızım asıl mesaii

valla hamileliğimin başına geri döndüm gece uyumakta zorlanıyorum ağrılar yüzünden ama bir şekilde uyuyorum . Gündüzleride uyumaya başladım sürekli uyuyorum

valla hamileliğimin başına geri döndüm gece uyumakta zorlanıyorum ağrılar yüzünden ama bir şekilde uyuyorum . Gündüzleride uyumaya başladım sürekli uyuyorum
Vallahi şuan aynıyım beni ozetlemissiniz snbdjsndj kamera mi koydunuz eve gece boyu kasik bel bacak ağrısı ile uyku zehirdi zaten. Kalktım enerji 0, yatak odamın dolap içi ve kapaklari (6 kapağın 4 u cam) sildim cam kapak pişmanlıktır öldüm lekesiz olsun diye... Zaten pil yoktu iyice bittim. Geldim geri yatağıma belki uyurum hayat enerjim de sıfır beden enerjim de

Bende oyleyim ama benimkinin sebebi gece uyuyamiyorum oyuzden. Gunduzleride uykulu geziyorum evde :)

Uyuyabiliyorken uyumak en güzeli. Çok uykum var ama uyuyamıyorum

Mantıklıama bende hem nisanı hem martı takip ediyorum doğumum martın sonu bide normal bekliyorum gecikedebilir tabi bende bazen tekrara düşüyorum senin gibi hissediyorum ozaman hepsini birleştirelim

Mantıklıama bende hem nisanı hem martı takip ediyorum doğumum martın sonu bide normal bekliyorum gecikedebilir tabi bende bazen tekrara düşüyorum senin gibi hissediyorum ozaman hepsini birleştirelim
Ay bebekleri de tutamiyoruz ki zamaninda gelsin sndbsjndkd Şubat'ın yarısı ocakta dogurdu zaten bi de ben biraz bilgisiz atıldım bu gebeliğe, sat a göre 10 mart ya mesela tam o tarihte doğacak saniyodum dndbjdndjdndjdn sonra sonra bilgilendim

bende öyle düşünüyordum hahahadhj

Yok çoğunlukla erken doğuruyorlar bende eski grupları takip ederdim bir ay önce başlardı doğumlar ama ilk gebeliklerde çok geciktiğide olabiliyor 42 ye kadar falan normal isteyenler için bende bilemiyorumki ne zmana doğar ben 27 mart gibiyim nerdeyse ozmana herkes doğurmuş olur diye düşündüm nisana bakayım dedim erken başladığı için doğumlar bide doğumdan sonra giren sayısı azalıyor ister istemez bebek telaşından tek kalırım diye oraya yazdım ilk aslında ama oda çok sakin bir grup çıktı baya durağan yeni yeni konuşmalar oluyor hatta mecbur geri buaraya döndüm bi yandan 23 aralığıda takip ediyorum doğum zamanları aşırı coşkuluydu takip edemezdim neler yazılıyor şimdi oda sakin

Ben sat a göre Mart başı, ama sezeryandan dolayı Şubatta doğuracağımı bile bile burda başlayıp, burdan devam ettim. Şubat grubuna sadece iki kere falan yazdım sanırım

bende öyle düşünüyordum hahahadhj
Yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi sjxbsjdnkdjx
Ben Aralık ayını da takip ettim uzaktan mersk yani süreç nasıl gidiyo diye baya aktiflerdi ama bir sıkıntı çıktı sonra bir üyeye erkek demişler diye 1 ay ceza yemis falan sonra cekilmisler burdan nereye gittiler fikrim yok jsbdjdndjdjjd o yüzden şuan çok aktif değil o grup bi de evet bizim grup kadar aktif muhabbet eden başka yok bana denk gelmedi yani okuduğum kadarıyla
Ben sat a göre Mart başı, ama sezeryandan dolayı Şubatta doğuracağımı bile bile burda başlayıp, burdan devam ettim. Şubat grubuna sadece iki kere falan yazdım sanırım
Diğer gruplardakileri görünce benim de şubata düşebilir belli olmaz diye önden fikir alıp kendimi sakinlemem gerekiyordu o yüzden bir aydır Şubat'ta da aktifim jsnxjndjdjdk eşim diyo sen 20 sinde dogurursun belli de olmaz marta kalır belki

Bende öyleyim şubatta dogurcam dıye yazmıstık bı kac kez de geri buraya döndüm burdan devam edıyorumşubatta bi 10 kişi falan dogurur bence bızdenderken şurda subatın bıtmesıne ne kaldı yolun sonuna geldık artık,çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…