- 12 Ağustos 2024
- 1.499
- 3.367
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.681
Ay kesinlikleeee cnnddnjskaa dün eşimin iş yernden biri 37. Haftada doğurmuş tansiyondan dolayı eşim de diyor her an hazırlıklı olalım ndjdndnsnsksBenim burda da 36 yazıyor ama henüz 35+4 ben de korkuyorum biraz son 4 lük gibi ne zaman olacağını bilmemek daha kötü insanı geriyo sjdnjdndjdkdk
Son haftalar geçmek bilmiyor bu yüzdenYa benim belirtim de yok 37 olcam nerdeyse çok merak ediyorum ne zaman doğuracağımı gerçekten dbdbsbshajjakakz
Küvöze almışlar mı?Ay kesinlikleeee cnnddnjskaa dün eşimin iş yernden biri 37. Haftada doğurmuş tansiyondan dolayı eşim de diyor her an hazırlıklı olalım ndjdndnsnsks
Valla bilmiyorum o kadar sormak aklına gelmemiştir onun benim de gelmedi açıkçasıKüvöze almışlar mı?
Yaaa siz de mi Siirt ‘te yaşıyorsunuz ?Ailecek mi ordasınız
Bizde siirtte yaşıyoruz ama ne devlet hastanesine ne özeline güvenemedim devleti üst üste insanlar dolu ailedenkimsede yok diye memlekete geldik
MaalesefYaaa siz de mi Siirt ‘te yaşıyorsunuz ?
Ah ah hiç sormayın .Tayin ilk açıklandığında Siirt neresi ya demiştim ağlayarak .Arkadaşım da haritadan açıp göstermişti .Baktık daha çok ağladımMaalesef
Ah ah keşke siirt olsaydı ona da razıydıkAh ah hiç sormayın .Tayin ilk açıklandığında Siirt neresi ya demiştim ağlayarak .Arkadaşım da haritadan açıp göstermişti .Baktık daha çok ağladımDedim aşagısı sınır ya .Öyle de bir şey işte
Bende merak ediyorum bakalım ne diyecek doğum şeklin hakkında kuzum benimTamam kuzum inşallah unutmam sorarım bu gittiğimde öncelikle doğum şeklim hakkında konuşacağım soracağım Salı günü inşallahmerak ediyorum düşüncesi ne nasıl bir yol izleyecek diye. Sonrasında sorarım inşallah
Haklısınız merkez bile bu kadar küçükken ilçeler daha da zorAh ah keşke siirt olsaydı ona da razıydık
Baya hamile mi takılmış erkek üye agfsjYalnız olmadığımı bilmek sevindirdi sjxbsjdnkdjx
Ben Aralık ayını da takip ettim uzaktan mersk yani süreç nasıl gidiyo diye baya aktiflerdi ama bir sıkıntı çıktı sonra bir üyeye erkek demişler diye 1 ay ceza yemis falan sonra cekilmisler burdan nereye gittiler fikrim yok jsbdjdndjdjjd o yüzden şuan çok aktif değil o grupbi de evet bizim grup kadar aktif muhabbet eden başka yok bana denk gelmedi yani okuduğum kadarıyla
Diğer gruplardakileri görünce benim de şubata düşebilir belli olmaz diye önden fikir alıp kendimi sakinlemem gerekiyordu o yüzden bir aydır Şubat'ta da aktifim jsnxjndjdjdk eşim diyo sen 20 sinde dogurursunbelli de olmaz marta kalır belki
Sende de mi yüksek çıkıyorAy kesinlikleeee cnnddnjskaa dün eşimin iş yernden biri 37. Haftada doğurmuş tansiyondan dolayı eşim de diyor her an hazırlıklı olalım ndjdndnsnsks
Ay hayır anlatamamışım jsbxjdjx baya bilindik bir üye vsr hatta kadının hikayesini baya bir süre takip ettim ben kv si şeytan yüzünü gostermis vs neyse. Bu kadın için biri şikayet etmiş galiba tam detayını bilmiyorum kadın değil bu erkek gibisinden. Modlar da 1 ay kadar banlamis diye söylediler. Dnnxjdnxjxnxjx benim de bilgim bu kadarBaya hamile mi takılmış erkek üye agfsj
Ay dur noluyo hazır değilimKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Hadi kolaylıkla inşallah dualarım seninleKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Allah yardımcın olsunKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Sağlıkla ,kolaylıkla gelsin inşallahKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Bu tarih doğruysa epey erken inşallah sağlıkla doğar kuzun Allah yardımcın olsun canım haberdar et biziKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?