2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Benim burda da 36 yazıyor ama henüz 35+4 ben de korkuyorum biraz son 4 lük gibi ne zaman olacağını bilmemek daha kötü insanı geriyo sjdnjdndjdkdk
Ay kesinlikleeee cnnddnjskaa dün eşimin iş yernden biri 37. Haftada doğurmuş tansiyondan dolayı eşim de diyor her an hazırlıklı olalım ndjdndnsnsks

Ya benim belirtim de yok 37 olcam nerdeyse çok merak ediyorum ne zaman doğuracağımı gerçekten dbdbsbshajjakakz
Son haftalar geçmek bilmiyor bu yüzden Bana doktor 17-21 Şubat arası dedi ya, çok bunaldığımda "17 sine az kaldı", sancım ağrım olmadığında da "21 ine az kaldı" diyerek geçirdim bu haftayı

Kızlar beni tedirgin eden bir konu var bende gebelik şekeri var insülin kullanıyorum açlık sekerim düşmüyor bir türlü 36+2 haftalık oldum genelde duyduğum kadarıyla sekeri olan ve insülin kullananları bebek doğmazsa 38. Haftada sezeryanla alıyorlarmış seker daha çok zarar vermesin bebeğe diye. 2 hafta var 38 daha ama hiçbir belirti yalancı sancı vs. Hiçbir şey yok doktorum da 38 de alırız felan hiç bir şey demedi korkuyorum ya 38 de doğmazsa doktor da bisi demiyor, benim gibi olan var mı doktorunuz ne diyor? Çok merak ediyorum süreç nasıl ilerlemeli

Ah ah keşke siirt olsaydı ona da razıydık

Bende merak ediyorum bakalım ne diyecek doğum şeklin hakkında kuzum benim hayırlı güzel haberlerle gel inşallah. Benimde pazartesi günü randevum var bakalım

Baya hamile mi takılmış erkek üye agfsj

Baya hamile mi takılmış erkek üye agfsj
Ay hayır anlatamamışım jsbxjdjx baya bilindik bir üye vsr hatta kadının hikayesini baya bir süre takip ettim ben kv si şeytan yüzünü gostermis vs neyse. Bu kadın için biri şikayet etmiş galiba tam detayını bilmiyorum kadın değil bu erkek gibisinden. Modlar da 1 ay kadar banlamis diye söylediler. Dnnxjdnxjxnxjx benim de bilgim bu kadar

Kizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Ay dur noluyo hazır değilim bugün çok doğum konuştuk galiba.

Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. İnşallah sağlıkla bebişine kavuşursun zaten kritik zamanı geçmişin gibi duruyor. Sakin kal güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…