• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Kızlar perşembe günü 3 gibi verem aşısı olduk, 3 gün yıkama dediler. Bugün yıkayabilir miyim yoksa pzartesiyi mi neklemem gerekiyor
Saat kaçta oldu mesela öğlen 12 sayalim persembeden cuma 12 ye 1,ctesi 12 ye2, pazar 12 ye 3 oluyor pazar akşamı yıkanabilir bence. Ama çok huysuz değilse için rahat etkellmeyecekse pztesi bekleyebilirsin jdhdjdjd

Saat kaçta oldu mesela öğlen 12 sayalim persembeden cuma 12 ye 1,ctesi 12 ye2, pazar 12 ye 3 oluyor pazar akşamı yıkanabilir bence. Ama çok huysuz değilse için rahat etkellmeyecekse pztesi bekleyebilirsin jdhdjdjd
3 demişsin pardon jabdjd yani geçmiş aslında 3 gün bir sorun olacağını düşünmüyorum ben 🫠🫠
Kız nırmalde takmam beklerim de bizim hastane süreci oldu 12 gün yıkayanadık bi de aşı oldu 20 gün olcak nerdeyse yıkamam lazım artık ndndjsjejjwkskslslals

Kızlar bugün eşimin ailesinin yanına uğradık. Ailesi babannesi ve babası, kv rahmetli. Dün de uğramıştık zaten bizim ailelee aynı mahallede yaşıyor. Dün babannesi bebeğimin elini tuttu mıncırdı ben de dedim ki, babaanne elini ağzına sokuyor ellememeye çalışıyorus elini. Ayy bugün bi tirpler, benim elimde bk mu var demeler. Ya zaten sorunlu değişik bir kadın terör estiriyor herkese. Millet kv'den çeker ben babanneden 😂 kp geldi o an. Diyor ki aman oğlum elleme bizden mikrop bulaşırmış. 😅en sonunda ayar oldum, herkese söylüyoruz kimse alınmıyor, babam da zaten biliyor ellemiyor, bizimkiler de dikkat ediyor, kusıra bakma çocuğumun sağlığı önemli dedim. Yemin ederim kadından tiksinti geldi. Eşimin babanneai diye saygı duyuyoeum ama hakikat şu ki, kimse sırd yaşı büyük diye saygıyı hak etmez. Saygı kazanılır.

Kızlar bugün eşimin ailesinin yanına uğradık. Ailesi babannesi ve babası, kv rahmetli. Dün de uğramıştık zaten bizim ailelee aynı mahallede yaşıyor. Dün babannesi bebeğimin elini tuttu mıncırdı ben de dedim ki, babaanne elini ağzına sokuyor ellememeye çalışıyorus elini. Ayy bugün bi tirpler, benim elimde bk mu var demeler. Ya zaten sorunlu değişik bir kadın terör estiriyor herkese. Millet kv'den çeker ben babanneden 😂 kp geldi o an. Diyor ki aman oğlum elleme bizden mikrop bulaşırmış. 😅en sonunda ayar oldum, herkese söylüyoruz kimse alınmıyor, babam da zaten biliyor ellemiyor, bizimkiler de dikkat ediyor, kusıra bakma çocuğumun sağlığı önemli dedim. Yemin ederim kadından tiksinti geldi. Eşimin babanneai diye saygı duyuyoeum ama hakikat şu ki, kimse sırd yaşı büyük diye saygıyı hak etmez. Saygı kazanılır.
Babaanne kaç asır görmüşsün artıkın ne alınganlığı diyeceğim yaşlandıkça alınganlıkları artıyor insanların onlarada bişey denmiyor ama anne böyle kırılmamalı bence elletmesende o senin bebeğin çok değerli bir yengemiz var yaşlıda kadın bebeğimi ilk gördüğünde kucağına beyaz tertemiz bir örtü serip öyle sevdi asla dokunmadımkıyafetlerini bile değdirmedi geri bıraktı helal olsun dedim demekki neymiş dikkat edilebilrmiş, bu yaşadığının aynısını kayınvalidem bana yaptı bize bebeği öpmeyeceksiniz diye dayatmıştı ben yavrrumu öpemiyordum yediyirmidörtte yanımdaydı gözetliyordu öpecek miyim diye sonra kucağına alıp ben öpeyimmi hııı öpeyimmiiii cevap ver öpmemi dedinnn benim ağzım pismii ağzı pis dedi bana oğlummmm ağlamalar bilmem neler ayyy gına getirmişti hergün yaptı bu eziyeti, herkesin bebeği kendinin yaa istersen göstermezsin senin bebeğin bu

mslsnm mslsnm begonvil1985 begonvil1985 ohh iyi yaa çocuğa sanki dedim yeni güncelleme mi geldi 😂😂😂 artık biraz daha ev işlerine dönebildim bu sayede.. gardrop, çekmecede ne varsa çöpe o uyurken 😂😂 sanki ruhum arınıyor
Merhabalar, etiketi yanlışlıkla bana yapıyorsunuz sanırım ☺️ benim için sıkıntılı bir durum söz konusu değil ama asıl yazmak istediğiniz kişiye mesajlarınız ulaşmayabilir diye haber vermek istedim 😊

Yarabbbiiii gün geçmiyor ki bitmiyo cilemiz. Ya ben saf duygularla sadece anne olmak istedim. Hepimiz öyle. Ama bu insanlarin stresinden doya doya yasayamiyoruz hiçbir şeyi sinirleniyorum gerçekten:( bizim de kp elini öpüyor bebenin benden önce eşim hemen ıslak mendil istiyo benden. Onlara bir şey demiyoruz o an ama hemen siliyoruz elini sjnsbsbsjjdjd veya komşum kızı var 3 yaşında o bile eline ellemiyor ellemek istiyor sevmek için ama annesi direkt uyarıyor gözü hep üstünde ellemesin diye 🥹 geçen elledi biz fark edemeden parktaydik annesi evden islak mendil getirtti sildik yani bu komşu yedi yabanci bile dikkat ediyorken bu kadar ailelerin bu alinganliklarindan nefret etmeye basladim. Hayatı yaşama sevincimi azaltiyor
Babaanne kaç asır görmüşsün artıkın ne alınganlığı diyeceğim yaşlandıkça alınganlıkları artıyor insanların onlarada bişey denmiyor ama anne böyle kırılmamalı bence elletmesende o senin bebeğin çok değerli bir yengemiz var yaşlıda kadın bebeğimi ilk gördüğünde kucağına beyaz tertemiz bir örtü serip öyle sevdi asla dokunmadımkıyafetlerini bile değdirmedi geri bıraktı helal olsun dedim demekki neymiş dikkat edilebilrmiş, bu yaşadığının aynısını kayınvalidem bana yaptı bize bebeği öpmeyeceksiniz diye dayatmıştı ben yavrrumu öpemiyordum yediyirmidörtte yanımdaydı gözetliyordu öpecek miyim diye sonra kucağına alıp ben öpeyimmi hııı öpeyimmiiii cevap ver öpmemi dedinnn benim ağzım pismii ağzı pis dedi bana oğlummmm ağlamalar bilmem neler ayyy gına getirmişti hergün yaptı bu eziyeti, herkesin bebeği kendinin yaa istersen göstermezsin senin bebeğin bu
Sen anasi olarak agzini da opebilirsin ona ne canım 🙂↕️ sinir oluyorum bu yedikleri haklarla can verebilecek mi bu insanlar pes yani

Yıkıyom o zaman ben bu beboyu 😂😂

Haydi kolay gele ben de yikicam birazdan ama kusuyo gazi cikaramadik bı turlu sksjsjjd
Bende yıkadım bebıtoyu saat 6 gıbı ve uyudu😄gece naneyı yedım ben artık 1 de falan uyandıgında bıdahada yatmaz😄ya kızlar ben banyoda ısıtıcı acıyordum hala bugun cok terledı bebek banyodan sonra,heralde artık acmama zamanı gelmıs.evın ıcı sıcak ama banyo bı tık serın oluyo dıye acıyım dedım,sıcak su sıcsk ortam buram buram terledı cocouk uzerını degıstıkten sonra

Bende yıkadım bebıtoyu saat 6 gıbı ve uyudu😄gece naneyı yedım ben artık 1 de falan uyandıgında bıdahada yatmaz😄ya kızlar ben banyoda ısıtıcı acıyordum hala bugun cok terledı bebek banyodan sonra,heralde artık acmama zamanı gelmıs.evın ıcı sıcak ama banyo bı tık serın oluyo dıye acıyım dedım,sıcak su sıcsk ortam buram buram terledı cocouk uzerını degıstıkten sonra
Ay bugün benimde yıkadım aynısı 6 gibi uyudu uyanmıyor kaldırıp emziriyorum geri yatıyor bakalım gece napcak bize çok korkuyorum 😄

Söylüyorum banyoya gitmeden önce suyu ac zaten suyun buhariyla banyo ısınıyor banyo yaparken de. Bebişler artık o kadar küçük değil bence aşırı soğuk değilse üşümez zaten hemen suya sokuyoruz 🥹🥹🥹

Biz salona getirip salonda yıkıyorux canım ve soba açmadık bugün, serin değil eskisi gibi çünkü

Ay bugün benimde yıkadım aynısı 6 gibi uyudu uyanmıyor kaldırıp emziriyorum geri yatıyor bakalım gece napcak bize çok korkuyorum 😄
Benim bebe önceden yıkadığım gibi daha sudan cikarmadan gözleri kayıyordu resmen artık bayilmiyo ya skdndjndjd duştan sonra emzirme gaz cikarma vs derken yarım saati net geçiyor anca uyutmaya geciyorum 5-10 dkya da uyuyo genelde... Suya girince uyusa iyiydi sjsnsksnjsjd bu arada gece de uyur bebişler gece siz çok konusul ışık acmazsaniz uyuyo 😆😆 tabi uyuyasi da varsa

Bi de ben artık kuvette yikamiyorum snndnsnd tabure koydum dusakabine ben ona oturuyorum ic camasirlarimla bebisim de kucagima aliyorum suyu ayarlayinca zaten kova vs gerek kalmıyor öyle yikiyorum 😂 daha kolayima geldi

Bugün yıkarken ben de açmadım ısıtıcıyı. Samsun'da bildiğin yaz havası var. Hatta kısa kollu mu giydirsem acaba diye düşünüp, gene dayanamayıp uzun kollu badi giydirdim. Üşür gece falan

Back
X