• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Normalde öyle ama fonları cektim ortaya bugün öyle olmadı ndndjss ama 4.30 gibi uyutuyordum geri emzirip yatağa bırakınca bi 5-10 dk tepindi elini emcukleyip bir şeyler konuşuyordu ben de o sıra uyumuşum o da uyumuş sjdbsjhdjdj işe yaradi gibi duruyor bakalım gorcem hep mi böyle denk mi geldi diye
Ya bizim fonları akşam kapatıyorum zaten acaba açık bıraksam da senin gibi sabah mı çeksem birde öyle deneyim
Kizlar gunaydin. Oglumun parmaginin ucu bu sekilde kizarmis ve şişmiş. Tirnagina törpü yapiorum tirnak makasi kullanmiyorum. Neden oldu boyle acaba😒 bide ne sürsem gecerki bilen varmi kizlar
Ayy benim oğlumunda çok oldu böyle tırnağını az kısa keseyim hemen uzarken etine batıyor ellerini sıktıkları içinde tırnak batması oluyor . Ben çok kısa kesmiyorum artık sorun çözüldü
Demek ki bu sıpaların hepsi aynı 😂😂
Evet ya 🤣

Elimde kullanmayacağım paketi açılmış 2 çeşit mama vardı. Uraza dokunduğu için bırakmıştım o markayı. Geçen annemlere giderken götürdüm. 3 aylık bir köpek sahiplenmişler, bahçede duruyor. Buna verdim anaa nasıl yedi bir görseniz 😂 şimdi annem her gün 3 ölçek veriyormuş tadımlık. Bugün diyor ki annem, bu iyice yaramaz oldu alıyor vitaminleri tabi 😅 bitince ne yapçak bakalım 😂😂

Az almış mi dediler büyüdükçe kilo alımı azlaabilir falan diyolardi öyle olmuyo muymus :( üzülme kız alır kilosunu da bazen az bazen çok sıkma canını bir sağlık sprunu yoksa 🩵

Siirt anamin memleketi dnxnndnx evet o taraf çok erken doğuyor güneş. Fon şart size inşallah fon ile duzene girer biraz daha 🥹 burası da bi ara aşırı ısındı o gün çıktık ama bebişi çarptı bence hava öbür gün akşama kadar sürekli uyudu bebe 😆 öğlen yerine akşam üzeri çıkarıyorum ben artık gerçi yağmur geldi hava soğudu şuan ama ısınır eminim
Cok ıyıydı kılo alımı aslında,aşıdan sonra zayıfladı cocuk ya iştahı azaldı ben farkedıyorum zaten eskıde sureklı emmek ısterdı artık ıstemıyor.hayırlısı bakalım uzuldum ama duzelır ınsallah.rotayı yapalım sımdı dedı dr dedım bıraz toparlansın oyle yaparız dedım

Ya bizim fonları akşam kapatıyorum zaten acaba açık bıraksam da senin gibi sabah mı çeksem birde öyle deneyim

Ayy benim oğlumunda çok oldu böyle tırnağını az kısa keseyim hemen uzarken etine batıyor ellerini sıktıkları içinde tırnak batması oluyor . Ben çok kısa kesmiyorum artık sorun çözüldü

Evet ya 🤣
Ben de akşam uyjuya geçerken cekiyorum sabaha kadar duruyor çünkü çekip açarsam korniş sesine uyaniyo xjxkcja aksam ezani da geç okundugu için hava geç karariyor uyumasi 9 u buluyodu dün 8 e indi işte şükür bakalım
Cok ıyıydı kılo alımı aslında,aşıdan sonra zayıfladı cocuk ya iştahı azaldı ben farkedıyorum zaten eskıde sureklı emmek ısterdı artık ıstemıyor.hayırlısı bakalım uzuldum ama duzelır ınsallah.rotayı yapalım sımdı dedı dr dedım bıraz toparlansın oyle yaparız dedım
Toparlar inşallah en kısa sürede kuzuşun 🙏🏻 iyi yapmışsın bi de rota iyice huzursuz edebilirmiş zamani varsa bekletin bence de

Kızlar rota aşısı yaptıranlar aşının yan etkısı kac gun surdu ve nasıl bır etkı oldu?cumartesı gunu yaptırmayı dusunuyorum bende,bayramda mersıne gıdecegız o yuzden eger etkısı uzun suruyorsa donuste asıyı yaptırmayı planlıyorum

Kızlar rota aşısı yaptıranlar aşının yan etkısı kac gun surdu ve nasıl bır etkı oldu?cumartesı gunu yaptırmayı dusunuyorum bende,bayramda mersıne gıdecegız o yuzden eger etkısı uzun suruyorsa donuste asıyı yaptırmayı planlıyorum
Bende 2 gun surdu, ilk gun ishal oldu her yer batti zaten. Ben bilmiyordum da, ciplak elle temizledim, sen bir kac gun eldiven kullan altini degistirirken. İki gun koala gibi hep ustumdeydi, 3. Gun daha duzelmisti

Elimde kullanmayacağım paketi açılmış 2 çeşit mama vardı. Uraza dokunduğu için bırakmıştım o markayı. Geçen annemlere giderken götürdüm. 3 aylık bir köpek sahiplenmişler, bahçede duruyor. Buna verdim anaa nasıl yedi bir görseniz 😂 şimdi annem her gün 3 ölçek veriyormuş tadımlık. Bugün diyor ki annem, bu iyice yaramaz oldu alıyor vitaminleri tabi 😅 bitince ne yapçak bakalım 😂😂
Ahahah ben de tavuklara vermeyi düşünüyorum 😂 ama yumurtasından bize geçer mi süt alerjisi dolayısıyla onu bilemedim bak şimdi 😬

Ben karma ile rotayı ayni gün yaptırdım ishalde ateşte olmadı birkaç saat huzursuzluk vardı o da kolu acıyordu sanırım ondan

O ileride tuvaletini tutamama ihtimaline karşı reformer pilates öneriyor lar çok etkili ymiş pelvik kaslar için hatta ilişki de bile fark ediyormuş 🤭 aklınızda olsun zamanınız olursa başlayabilirsiniz ben yeni başladım çok yoruluyorum ama bu vücudu toparlamam lazım 😃
Ben de baslicam tekrardan, su an pelvik taban terapisine gidiyorum, cunku canim oglum gelirken altta var ne yoksa alt ust etmis🥲 saka bir yana sistosel ve rektosel baslangicim cikti. İlerlemesin diye ugrasiyorum baya. Simdilik sadece biraz rahatsiz edici bir hissiyat var asagda. Emzirme bitince azalir diyorlar ama moralim cok bozuk. Bir cocuk dogurdum saglam kalan hicbir tarafim kalmadi ki hamilelik boyunca yoga ve reformer yaptim pelvik tabanim guclensin diye

Kızlar bebegın burun temızlıgınde burnuna bır ıkı damla serum fızyolojık damlatıp pompayla alıyorum.açınca 3 gun falan kullanıyorum bir flakonu.bısey olurmu sızce?sterıllıgı bozulmus oluyor sonucta

Ben de baslicam tekrardan, su an pelvik taban terapisine gidiyorum, cunku canim oglum gelirken altta var ne yoksa alt ust etmis🥲 saka bir yana sistosel ve rektosel baslangicim cikti. İlerlemesin diye ugrasiyorum baya. Simdilik sadece biraz rahatsiz edici bir hissiyat var asagda. Emzirme bitince azalir diyorlar ama moralim cok bozuk. Bir cocuk dogurdum saglam kalan hicbir tarafim kalmadi ki hamilelik boyunca yoga ve reformer yaptim pelvik tabanim guclensin diye
Toparlarsın o zaman geçmişinde var nasılsa 50 yaşında iki abla geliyor adet olduğunda tampon takmış epey içeri kaçmış o kadar daralmış o bölge ki kaç yaşinda çocuklari var. Onlarda fark ettiyse bizde de eder bence 😊

Gerçekten canım çok sıkkın... Bebeğim çok iştahlı hiç memeden ayrılmıyor yavrum ilk günden beri.
Güya emzirdikçe süt artarmış. Bebeğim büyüdü süt falan artmadı, yetmiyor işte.
Emzirme danışmanlığı aldım. Bebeğimin memeyi tutmakla ilgili hiçbir sorunu yok . Sorun benim. Sütüm az. Tamam az ile idare etsin mama veririm. Öcü değil ya bu mama ?
Ama içim huzursuz. Yetememe duygusu mu bu , ego mu , benim derdim ne doyuyor işte . Hayır yok anne sütü . Çok da sevdim emzirmeyi. Bebeğimi güzel güzel izlemeyi, beslemeyi.
Ama yok işte. Ne tabletler ne takviyeler kullandım. Son çare motis e başladım. Evde 4 tane pompa var . Hamileyken arkadaşlarım söylemişti. Bir memeden emerken diğer memeden akanları toplarsın diye. 2 memeyi topla 40 50 CC ancak çıkıyor .
Bazen Quinnn Quinnn in yazdıklarına denk geliyorum. Ne kadar da ben diyorum. Çok üzgünüm.

Gerçekten canım çok sıkkın... Bebeğim çok iştahlı hiç memeden ayrılmıyor yavrum ilk günden beri.
Emzirme danışmanlığı aldım. Bebeğimin memeyi tutmakla ilgili hiçbir sorunu yok . Sorun benim. Sütüm az. Tamam az ile idare etsin mama veririm. Öcü değil ya bu mama ?
Ama içim huzursuz. Yetememe duygusu mu bu , ego mu , benim derdim ne doyuyor işte . Hayır yok anne sütü . Çok da sevdim emzirmeyi. Bebeğimi güzel güzel izlemeyi, beslemeyi.
Ama yok işte. Ne tabletler ne takviyeler kullandım. Son çare motis e başladım. Evde 4 tane pompa var . Hamileyken arkadaşlarım söylemişti. Bir memeden emerken diğer memeden akanları toplarsın diye. 2 memeyi topla 40 50 CC ancak çıkıyor .
Bazen Quinnn Quinnn in yazdıklarına denk geliyorum. Ne kadar da ben diyorum. Çok üzgünüm.
Emzirme içimizde yara olarak kaldı bende çok çektim benimde emiyor silikon uç ile de olsa az buçuk emiyor ama hiç sütüm artmadı iyice azalıyor bu günlerde bende hissediyorum yapcsk birşry yok ne dersem diyeyim üzüleceksin biliyorum ama birkaç ay sonra ah keşke okadar takmasaymışım diyor insan benim bu olayı ikinci yaşayışım o yüzden çok dert etmiyorum ama ister istemez insan niye olmadı niye başaramadım gibi düşünüyor da yok işte o öyle değil elimizden geleni hepimiz yaptık . İnşallah Rabbim yine de biranda ummadığınız şu günlerde sütünüzü bollaştırsın siz emzirmeyi de sevmişsiniz ben hiç sevmedim ya ne ben ne bebeğim keyif almıyor o da zorla emiyor bende sürekli memede uzun tıtmaya çalışamktsn yorgun düşüyorum saldım artık birkaç kez emziriyorum okadar artık mama ağırlıklı gidiyorum

Bence buraya yazmıştım geçen gün hani emzirmek arttırıyoru günlerdir mamayı çok azalttım mesela ben dedim aç kalmasına da dayanayım sütüm artsın her seferinde yarım saatte bir saatte memeye tuttım ne çekerse kar diyerek ama hiç mi fark olmaz arkadaş ya yok olmadı çocuğum yine memede memnun olmadı yani üç beş dakika iyi sonrası bırakıyor yapcak birşey yok

Üzüntünü çok iyi anlıyorum , aynı şeyleri yaşadım , olmadı , şuan bebeğime yeri geldiğinde mama veriyorum ve kendi kendime hep şunu söylüyorum , bebeğimi aç bırakmayacağım , ve mama verdikten sonra huzur bulan keyiflenen bebeğimi görünce vicdanımı susturuyorum ve şükrediyorum acıkrığında ek takviye yapabilecek imkanım var diye ... İnan 2 yıl sonra bunları hatırlamayacağız ve bu kadar üzüldüğümüz için pişman olacağız , önemli olan bebeğimizin mutluluğu

Üzüntünü çok iyi anlıyorum , aynı şeyleri yaşadım , olmadı , şuan bebeğime yeri geldiğinde mama veriyorum ve kendi kendime hep şunu söylüyorum , bebeğimi aç bırakmayacağım , ve mama verdikten sonra huzur bulan keyiflenen bebeğimi görünce vicdanımı susturuyorum ve şükrediyorum acıkrığında ek takviye yapabilecek imkanım var diye ... İnan 2 yıl sonra bunları hatırlamayacağız ve bu kadar üzüldüğümüz için pişman olacağız , önemli olan bebeğimizin mutluluğu
Kesinlikle tam olarak olay bu. Bazı bebekler biberon ve mama da kabul etmiyor nasıl çaresizce olurdu Allah korusun enazından bir şekilde doyuyor yavrularımız çok şükür

Kızlar ya ben 19 martta doğum yaptım hâlâ adet olmadım normal mi acaba. İhtimal yok ama çok korkuyorum ya hamileysem diye 😂 çünkü kızım sürpriz olmuştu bize 😂
Ben de 10 martta doğum yaptım, doğumdan bir ay sonra doktoruma kontrole gittim ve emziriyorsan 7-8 ay sonra da adet olabilirsin dedi bana. Ama ben geçen hafta adet oldum ve hamilelikten önce her adet dönemi ağrıdan kıvranır ilaç içmeden duramazdım şimdi şok oldum hissetmedim bile adet olduğumu tuvalete gidince peceteye geldi öyle anladım sıfır ağrı 😁 kimileri derdi doğum yapınca ağrı falan kalmaz diye pek ihtimal vermiyordum ama öyle oldu. Bakalım gelen ay nasıl olacak.

Back
X