• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Ben açıkcası bebişe vermek aklımda yoktu kendimize göre yaptım az yağda tavada dizip kızartma gibi. Baktım çok istiyor kendimizinkinden verdim. Bir de normalde de tuzsuz yapıyorum ben zaten sıkıntı olmadı. Belki buğulama daha iyi olabilir ama onu hem yapmayı bilmiyorum hem de sevmiyorum 😀
Benim de midem bulaniyor buğulamadan🥲 fırına atarim galiba o yüzden jsbdhsbdjshdjd

Ya kızlar sizin bebişlerinizde sürekli uyanıyor mu? Ege 2 gündür gündüzleri 2 uyku toplamda 1 saat etmez gece ise sürekli uyandı bugünde akşam uykusuna 20.30 gibi uyudu ve bu saate kadar 5 defa uyandı delirmek üzereyim altı temiz burnu açık karnı tok anlamadım gitti
Gündüz uykuları bizi terk edeli çok oldu jshxjsbjdjd cani isterse uyuyo bubara havalar kapandi diye de uyuyor ama genelde uyumuyor artık:( gece de nanay olmuşuz zaten sürekli yluyaniyor ve uyandığı için acikiyor 2 saate mesela emziriyorum bu yüzden bez de her sabah taşıyor aglayacagim ajxbsjbdjd

Evet ya diş olabilir alt 2 dişi de zorlamıştı ama bu kadar alamamıştı. Birde sesini keşfetti galiba bağırıp duruyor gece zaten ağlamaktan çok bağırdı ondan da olabilir

Ay bende aynı senin gibiyim. Sürekli ona yedirdiğimden çok acaba ben şunu yemiştim onu dokundu gaz yaptı felan yapıyorum 🤣 çünkü benim bebe ilk 3 ay fena gazlıydı sürekli kendmi sorguluyorum 🤣 ben hala mercimek yedirmeye korkuyorum kendim bile daha bir küçük kase içtim korkumdan 🤣🤣🤣🤣

Demiş olabilir benimki de yapıyor . 3 gündür babababab dededede yapıp duruyor 🤣 bir anda geldi bunlar bir baktık birşeyler söylüyor 🤣
Babıldama yokta ne bileyim anne demekte biraz şov gibi sanki 🤣 maşallah minnoşa nasıl tatlı olurlar konuşurkenn 🥰 mercimeğe de kimyon koydum ama artık etkiledi mi etkilemedi mi bilmiyorum 😀
Artik gaz problemleri olmaz ya, benimki emip yiyip kafasini kaldirip gaak diye gegiriyor arada😂

Evet, bakici ya da baska turlu desteksiz nasil cocuk yaptim aklim almiyor😂 bizim tr de gocmeden onceki hayatimda cocuk yapmaliydim, su anki yapayalniz hayatima degil😅

Gecen hafta da demistin, bizjm de oyleydi. Dun gece pik yapti, esimle nasil delirdik ama gormen lazim, saat basi uyanip 4.30 da gune basladi , cogu yatirmada da 15 dakika sonra bagirarak uyaniuordu. Gecen hafta agri kesici vermistim dis oldugundan emin gbiydim. Bizim profesor yine geldi disinde beyazlik yok ya, disi sismemis ya bosuna verdik falan dedi, ben de dinledim onu. Dun bir baktim tekrardan beymbeyaz, eti yirtmaya calisiyor bebemin disi:( yine cocuga aci cektirdik bosu bosuna ya

Yarasin. Ben de somon yapiyodum kendimize, yanina sebzeleri de tuzlamadim, ilk defa bizimle ayni yedi💕

benimki de azcik yiyor, Aliyo pankeki elinde sikiyo, agzina arada goturuyo, agzinda geveliyo falan. Olabildikce kasik degil kendisi yiyebilcek sekilde yapmaya basladim ben, kiymadan kofte, yumurtayi omlet , avacadoyu eziyordum dilim veriyorum artik gbi. Bence oyle cook karinlari doymayacak zaten, yemekle iliskileri sekillenicek. Bol bol da ellemek istiyor, birakiyorum yeni bir besinse, her yer batiyor sonra sinir krizi geciriyoum icimden 😂 korkmayin girer duzene bence

Ben de cesaret edemiyodum, bi etkinlikte kavuni agzina goturduk yemez herhalde tadina baksin dedik birden atladi emdi falan dedik bu cocuk boyle istiyor artik. Elimizde tutuyoruz o yiyor ya da onune koyuyoruz. 2 parmak kurali var, eger bas ve isaret parmaginizla bastirinca eziliyorsa bebek de damagiyla ezebilirmis.
Simdi corbalarinda artik ozellikle dokulu yapmaya calisiyorum, dun kiymali yogurt yaptim, icine de sehriye koydum, sevdi gibi.
Chia li yogurtlu cevizli meyve veriyorum, ya da irmiklisini bayaa seviyor o sekilde yemeyi.
Etkilemez değil mi ya bana hep karnabar brokoli kuru fasulye mercimek 8. Ay bekle gaz yapar diyorlar ama vermek istiyorum ben. Yaaaa ne güzel alıştırmışsın ek gıdayı ben de kaşıksız vermek istiyorum artık ama korkuyorum da aslında yutuyor yutmuyor da değil ama onu bir aşarsam iyi olacak. Sen çok iyi yapmışsın hep böyle öneriyorlar zaten

Babıldama yokta ne bileyim anne demekte biraz şov gibi sanki 🤣 maşallah minnoşa nasıl tatlı olurlar konuşurkenn 🥰 mercimeğe de kimyon koydum ama artık etkiledi mi etkilemedi mi bilmiyorum 😀

Etkilemez değil mi ya bana hep karnabar brokoli kuru fasulye mercimek 8. Ay bekle gaz yapar diyorlar ama vermek istiyorum ben. Yaaaa ne güzel alıştırmışsın ek gıdayı ben de kaşıksız vermek istiyorum artık ama korkuyorum da aslında yutuyor yutmuyor da değil ama onu bir aşarsam iyi olacak. Sen çok iyi yapmışsın hep böyle öneriyorlar zaten
ellemeden yemiyor gbi bir sey benimki, her yer yogurt, boceklenicez diye korkuyorum. O kiyafetler leke icinde. Takmamaya calisiyorum ama zorlaniyorum😂 dun bir arkadasim ben hep blw yaptim, her yer batti su an 3 yasinda asiri secici ve ekransiz , beslenmeden yemeyen bir cocuk oldu dedi🥲
Gaz da sanmiyorum ben ya, yani yapsa bile atar kendisi

Kızlar bebişler babıldamaya başladı mı. Bizimki ses çılarıyor kahkaha atıyor ama babıldama yok. Bugün dedesiyle oynarlem çok bunaldı galiba bir anda anne dedi gibi hissettim. Baktım babamla annemde aynı şeyi düşündü hepimzi şok 😀 sonra bir daha dedi bri daha da demedi. Biz mi benzettik acaaba ya daha çok erken değil mi heveslenmeyeyim hiç
Babildama gecen bi yapti gbi sonra yok oldu, anne arada diyor gbime geliyor ama bilincli mi emin degilim. Bence rasgele diyo😂 anni gibi cikiyor zaten. Tukurukluyken agzi hava ufluyordu, onu birakti, sanki ondan sonrasi babildama olacak gbiydi

Babildama gecen bi yapti gbi sonra yok oldu, anne arada diyor gbime geliyor ama bilincli mi emin degilim. Bence rasgele diyo😂 anni gibi cikiyor zaten. Tukurukluyken agzi hava ufluyordu, onu birakti, sanki ondan sonrasi babildama olacak gbiydi
Benimki de babildamiyor daha, ama bilinçsizce bir kaç kere anne dedi gibi hatta eşimde duydu😃 üflemeler bende bir kaç gündür var çok komik oluyor yüz ifadesi 🤣🤣 zaten babıldama 6-8 ay içinde oluyormuş bakalım ne zaman başlayacaklar 🤭

Brokoli denendi ve acayip gaz yaptı sabaha kadar osurdu çocuğummm😀 ama sancı yapmadı şükür

Benimki de babildamiyor daha, ama bilinçsizce bir kaç kere anne dedi gibi hatta eşimde duydu😃 üflemeler bende bir kaç gündür var çok komik oluyor yüz ifadesi 🤣🤣 zaten babıldama 6-8 ay içinde oluyormuş bakalım ne zaman başlayacaklar 🤭
Babıldama bizde de yok bişeyler mırıldanıyor dudaklarını büzüp😀 bu zamanlar hiç geçmesin istiyorum ya zaman yavaş aksın 🥲 lohusa depresyonu bi sürü süreç derken şükürler olsun bu günüme diyorum hep kerimcan gibi ay biz neler atlattık ya diyip duruyorum çocuğuma😁

Babıldama bizde de yok bişeyler mırıldanıyor dudaklarını büzüp😀 bu zamanlar hiç geçmesin istiyorum ya zaman yavaş aksın 🥲 lohusa depresyonu bi sürü süreç derken şükürler olsun bu günüme diyorum hep kerimcan gibi ay biz neler atlattık ya diyip duruyorum çocuğuma😁
Ay ben de bazen nelerin ustesinden geldigimizi dusunup bu da gececek diyorum😂 su anki evresi hem cok zorlu hem de assiri tatli. Iki gun once uykusuzluktan kres aramamisim gibi canim oglum biricik oglum kdjdjdjdjf

ellemeden yemiyor gbi bir sey benimki, her yer yogurt, boceklenicez diye korkuyorum. O kiyafetler leke icinde. Takmamaya calisiyorum ama zorlaniyorum😂 dun bir arkadasim ben hep blw yaptim, her yer batti su an 3 yasinda asiri secici ve ekransiz , beslenmeden yemeyen bir cocuk oldu dedi🥲
Gaz da sanmiyorum ben ya, yani yapsa bile atar kendisi
Ay evet her şey batıyor sürekli bizimle aynı masada otursun diye bekliyorum sonra ben hiçbir şey yemeden kalkıyorum 😀 çünkü yedir ve temzile derken zaman kalmıyor 😀
Bana da rastgele gibi geliyor ama yaklaştı yine de o zamanlar ya 😇😇

Gündüz uykuları bizi terk edeli çok oldu jshxjsbjdjd cani isterse uyuyo bubara havalar kapandi diye de uyuyor ama genelde uyumuyor artık:( gece de nanay olmuşuz zaten sürekli yluyaniyor ve uyandığı için acikiyor 2 saate mesela emziriyorum bu yüzden bez de her sabah taşıyor aglayacagim ajxbsjbdjd
Hajajahah büş inan aynıyız sonra bık bık bık konuşuyor gülüyor sanki gece hiç ortalığı yıkmamış gibi 🤣 eriyip bitiyorum oğluşum oğluşum geziyorum ortada 🤣🤣🤣

Bırak anne demiştir o tadını çıkar 🤣🤣🤣🤣

Kaka rengi sarı. Pilor stenozu diye birsey çıktı belirtileri arastırınca inşallah öyle birşey olmazda. Cocuk ağzında sakız var gibi çiğneyip duruyor midesi bulanıyor sürekli olmasada sütten sonra fışkırtarak kusuyor ama şiddetli fışkırtma kusma. Uykusunda bile öğürerek uyanıyor bazen
Merhaba bebeğiniz tedavi oldu mu

Daha önce konuşulmuştur belki ama çok takip edemiyorum kızlar yoğurt alerjisi çıkan var mıydı popoda pişik oldu mu belirti neler vardı paylaşır mısınız

Daha önce konuşulmuştur belki ama çok takip edemiyorum kızlar yoğurt alerjisi çıkan var mıydı popoda pişik oldu mu belirti neler vardı paylaşır mısınız
Benim oğlumun süt alerjisi var , yoğurt hiç denemedim çünkü ek gıdadan önce belli oldu alerjisi , kakada iplik şeklinde kan olmuştu ben süt ürünü yediğimde , pipoda pişik de oluyor aynı zamanda ,sadece pişik belirti mi bilmiyorum

Hajajahah büş inan aynıyız sonra bık bık bık konuşuyor gülüyor sanki gece hiç ortalığı yıkmamış gibi 🤣 eriyip bitiyorum oğluşum oğluşum geziyorum ortada 🤣🤣🤣

Bırak anne demiştir o tadını çıkar 🤣🤣🤣🤣
Valllahi ya isirasim geliyo alt dişi varmis gibi agzinda isirir şekline hetiriyor dudaklarini sesler cikariyor mem mem mem falan deli nsbxndnjd birden sevinip cirpiniyor falan eriyorum 🥹🥹 sabaha kadar ağlamamış gibi aşk doluyorum ajxbshdhjshdjd

Bizim bagirsaktan bir şeyler olmadi veya pişik vs yüzünde değen yerler kizarip kabardi baya sonra alerjiye yönlendirdi doktoru az değil diye dusunerek az da değilmiş cidddn 🥲 ama ipeksi19 ipeksi19 nin iki bebede de var alerji sute falan onunkilerde kakada kan çıkmış suanki minikte de vucudunda kırmızı kırmızı benekler oluşmuştu

Back
X