Artik gaz problemleri olmaz ya, benimki emip yiyip kafasini kaldirip gaak diye gegiriyor arada
Evet, bakici ya da baska turlu desteksiz nasil cocuk yaptim aklim almiyor

bizim tr de gocmeden onceki hayatimda cocuk yapmaliydim, su anki yapayalniz hayatima degil
Gecen hafta da demistin, bizjm de oyleydi. Dun gece pik yapti, esimle nasil delirdik ama gormen lazim, saat basi uyanip 4.30 da gune basladi , cogu yatirmada da 15 dakika sonra bagirarak uyaniuordu. Gecen hafta agri kesici vermistim dis oldugundan emin gbiydim. Bizim profesor yine geldi disinde beyazlik yok ya, disi sismemis ya bosuna verdik falan dedi, ben de dinledim onu. Dun bir baktim tekrardan beymbeyaz, eti yirtmaya calisiyor bebemin disi

yine cocuga aci cektirdik bosu bosuna ya
Yarasin. Ben de somon yapiyodum kendimize, yanina sebzeleri de tuzlamadim, ilk defa bizimle ayni yedi
benimki de azcik yiyor, Aliyo pankeki elinde sikiyo, agzina arada goturuyo, agzinda geveliyo falan. Olabildikce kasik degil kendisi yiyebilcek sekilde yapmaya basladim ben, kiymadan kofte, yumurtayi omlet , avacadoyu eziyordum dilim veriyorum artik gbi. Bence oyle cook karinlari doymayacak zaten, yemekle iliskileri sekillenicek. Bol bol da ellemek istiyor, birakiyorum yeni bir besinse, her yer batiyor sonra sinir krizi geciriyoum icimden

korkmayin girer duzene bence
Ben de cesaret edemiyodum, bi etkinlikte kavuni agzina goturduk yemez herhalde tadina baksin dedik birden atladi emdi falan dedik bu cocuk boyle istiyor artik. Elimizde tutuyoruz o yiyor ya da onune koyuyoruz. 2 parmak kurali var, eger bas ve isaret parmaginizla bastirinca eziliyorsa bebek de damagiyla ezebilirmis.
Simdi corbalarinda artik ozellikle dokulu yapmaya calisiyorum, dun kiymali yogurt yaptim, icine de sehriye koydum, sevdi gibi.
Chia li yogurtlu cevizli meyve veriyorum, ya da irmiklisini bayaa seviyor o sekilde yemeyi.