- 26 Ocak 2021
- 906
- 2.624
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #48.761
Evet dmi yaÇpk geçmiş olsunnben de bugün götrüdüm aspiratör acıtıyor gibi hissediyordum nazalnem verdi bir de balgam için şurup verdi. Kıyamam yaa sümüklü halleri bile aşırı tatlıı
Bazen bakiyor benimki. Her zaman bakmiyor, ama gozumun icine bakiyor, onay bekliyor bazen benden, o yuzden endiselenmiyorumbebekleriniz ismini söylediğinizde bakıyor mu? benimki hala bakmıyor adını öğrenemedi
Benim boyle oldu. İkinci sefer on gun gecikti, ucuncude 1 hafta erken geldi.doğumdan sonra 2-3 ay regl olup sonraki ay geciken oldu mu
Evden çıkmayan ben bile hasta oldum ve kızıma da bulaştı maalesef.. Aslında titizlik konusunda aynı hassasiyetteyim tabiki mikrop içinde bırakmıyorum ama bağışıklığı için bazı bakterilerle tanışması bür nebze faydalı olabilir diye düşünüyorum. Belki de hastalığına vicdanen kılıf buluyorum iyi tarafından bakmak adınaBurada kutuphanelerde etkinlikler oluyor, ben goturmeye calisiyorum, ingilizce sarkilar soyluyoruz, sonra isteyen anneler biraz daha kaliyor ordaki oyuncaklarla oynuyoruz. Hem ben sosyallesmis oluyorum hem de oglum. Bazen duyusal etkinlikler oluyor, bazen yoga. Elimden geldigince gidiyorum, bana cok iyi geliyor, ben de oglum da egleniyor, arkadaslari da oldu, tamam bu yasta ne arkadasi diyeceksiniz ama ne bileyim eskiden ben elini salliyordum artik kendisi elini uzatiyor el ele tutusuyorlar falan. Bir de ilk etkinlikte mesela garipsemisti 1 saat icinde iki defa emmek istemisti, artik ac ya da uykulu olsa bile izliyor ya da eslik ediyor. Farki gormek bana cok iyi geldi, elimden geldigince gidiyorum. Steril konusunda da burdakiler nasil yetistiriyorsa oyle yapicam demistim tasinirken, ben de yere atiyorum kutuphanede emekliyor, bagisikligi icin ilerde iyi olur diye dusunuyorum. Not: su an ikimiz de hastayiz
Banyo dedi doktor en iyi akıtan oymuş. Bir de işte o sprey nazalnem. Ama şöyle bir döngü var bizde tmaam burnunu temizliyoruz da genzi akıyor. Uyurken emzikle uyuduğu içinde genzi tıkanınca emziği atıyor hoop uyanıyor dönüyoruz başa. Biran önce iyileşirler umarım ya sümüklü burunları aşırı aşırı tatlı olsa da kıyamıyor insanEvet dmi yaben de bi fotosunu cektim sumuklu asiri tatli cikti. Benimkine hicbir sey vermedi ya, zor nefes aliyor
Bazen bakiyor benimki. Her zaman bakmiyor, ama gozumun icine bakiyor, onay bekliyor bazen benden, o yuzden endiselenmiyorum
Benim boyle oldu. İkinci sefer on gun gecikti, ucuncude 1 hafta erken geldi.
Ben de linc yemekten korktum birazEvden çıkmayan ben bile hasta oldum ve kızıma da bulaştı maalesef.. Aslında titizlik konusunda aynı hassasiyetteyim tabiki mikrop içinde bırakmıyorum ama bağışıklığı için bazı bakterilerle tanışması bür nebze faydalı olabilir diye düşünüyorum. Belki de hastalığına vicdanen kılıf buluyorum iyi tarafından bakmak adınaLinç yemeyeyim de yine arkadaşlar tavsiye değil
Bua arada senin adına sevindim bir de hep şey mantığı varya emeklemesi için bile, kendi akranı emekleyen birini görünce emekler derler o misal aslında akranları görmek her bebek için sosyal ve eğitici olabilir diye düşünüyorum keza anneler için bile. Nasıl ki sosyalmedya platformunda bile birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz bir de canlı olarak iletişim psikolojik açıdna bilr daha faydalıdır muhakkak. Keşke Türkiyede de olsa bu tarz etkinlikler gerçi var mıyok mu bilmiyorum da. Tek bildiğim ücretli oyun grupları. Çünkü mutlaka faydası oluyordur gelişimsel olarak
Of kiyamam. Banyo dogru iyi geliyor akitiyor, su deniz suyunu siktirsa burnuna bi kere siktim acayip rahatladi cocuk bile sok olduBanyo dedi doktor en iyi akıtan oymuş. Bir de işte o sprey nazalnem. Ama şöyle bir döngü var bizde tmaam burnunu temizliyoruz da genzi akıyor. Uyurken emzikle uyuduğu içinde genzi tıkanınca emziği atıyor hoop uyanıyor dönüyoruz başa. Biran önce iyileşirler umarım ya sümüklü burunları aşırı aşırı tatlı olsa da kıyamıyor insan
Sitenin parkı var da çocuklar genelde hep büyük ve okula gidiyorlar biz gittiğimizde hep tek oluyoruz genelde. Mesela bence bu bile bebeğin anneye bağımlılığını artırıyor ve ven bana çok bağımlı olmasını istemiyorum. Çünkü ücretsiz izin bitince mecbur işe gideceğim ve kreşte akranları ile olacak. Bu tarz etkinlikler süreci kolaylaştırabilir aslında. Bağımlılıklarını azaltabilir. anneden başka bir dünyanın da olduğunu keşfedip sosyalleşip daha fazla özgüven geliştirebilirler. Zaten hele bizim için o ev işlerii.. Annemin bir sağlık süreci var ve ben ilgileniyorum kızım yemekleri bziim yemeklerimiz temizlik bulaşık çamaşır derken tek sosyal aktivitem yemek yemek oldu resmen. Yemek yapıp yemek içün varım gibi bu dünyadaBen de linc yemekten korktum birazevde kasigini biberonunu hala sterilize ediyorum ama disarda yere atiyorum cocugu valla ucretsiz bunlar ya, o kadar iyi geliyor ki ruhuma anlatamam. Evde delirecek gbi oluyorum bazen, camasiri bulasigi, sinirim bozluyor. Bir de ben parka goturup salliyorum , ona da cok alisti, seviyor da, varsa etrafinda guvenilir bir park , orda da diger cocuklari izliyor, ya da bisikletlilere falan bakiyor
Evet canım öğrendi bizimki. Geçen ay bi şeylerle uğraşırken filan çok bakmazdı şimdi hemen dikkat kesiliyor adına 7 aylık oldu tambebekleriniz ismini söylediğinizde bakıyor mu? benimki hala bakmıyor adını öğrenemedi
Ben de denemedim. Hem kendimin hem bebeğimin hazır olduğunu düşünmüyorum. Hazır olan bebek kendini belli ediyor ya biraz da cesaret işi ben cesaret edemiyorum. 8. Ayı doldurmasını beklicemArada eline besin verenleri falan okudum benim diş olmadığı için blender ile yapıyorum hep gerçi sabah yumurtayı çatalla eziyorum ya da meyveyi cam rendede biraz pütürlü bırakıyorum ama daha 6 ay 9 günlük ve hiç diş olmayınca pankek falan denemedim denemeli miyim
İstemiyorum manasında mıKızlae benim bebe başını sağa sola sallamaya başladı 1 haftadır özellikle uyuyacağı zaman aranızda bebeği bunu yapan var mı
Geçmiş olsun benim bebeğim de hasta oldu ya burnu akıyor hapşırıyor minik kuzum.Burada kutuphanelerde etkinlikler oluyor, ben goturmeye calisiyorum, ingilizce sarkilar soyluyoruz, sonra isteyen anneler biraz daha kaliyor ordaki oyuncaklarla oynuyoruz. Hem ben sosyallesmis oluyorum hem de oglum. Bazen duyusal etkinlikler oluyor, bazen yoga. Elimden geldigince gidiyorum, bana cok iyi geliyor, ben de oglum da egleniyor, arkadaslari da oldu, tamam bu yasta ne arkadasi diyeceksiniz ama ne bileyim eskiden ben elini salliyordum artik kendisi elini uzatiyor el ele tutusuyorlar falan. Bir de ilk etkinlikte mesela garipsemisti 1 saat icinde iki defa emmek istemisti, artik ac ya da uykulu olsa bile izliyor ya da eslik ediyor. Farki gormek bana cok iyi geldi, elimden geldigince gidiyorum. Steril konusunda da burdakiler nasil yetistiriyorsa oyle yapicam demistim tasinirken, ben de yere atiyorum kutuphanede emekliyor, bagisikligi icin ilerde iyi olur diye dusunuyorum. Not: su an ikimiz de hastayiz
Onay beklemeleri çok harika değil mi yaEvet dmi yaben de bi fotosunu cektim sumuklu asiri tatli cikti. Benimkine hicbir sey vermedi ya, zor nefes aliyor
Bazen bakiyor benimki. Her zaman bakmiyor, ama gozumun icine bakiyor, onay bekliyor bazen benden, o yuzden endiselenmiyorum
Benim boyle oldu. İkinci sefer on gun gecikti, ucuncude 1 hafta erken geldi.
Anacı olacak belliOnay beklemeleri çok harika değil mi yamesela markete gidiyoruz kasiyer kız konuşuyor onunla dönüp bana bakıyor ben gülersem o da gülüyor kıza yoksa yok
Ben sikayet de ediyorum. Tek basina olacak is degil, asiri destek olmayacak bir esle olacak is de degil. Yemek yemek ve kahve icebilmek benim de en buyuk luksum bu aralar. Son zamanlarda bebenin yemedikleriyle besleniyorumSitenin parkı var da çocuklar genelde hep büyük ve okula gidiyorlar biz gittiğimizde hep tek oluyoruz genelde. Mesela bence bu bile bebeğin anneye bağımlılığını artırıyor ve ven bana çok bağımlı olmasını istemiyorum. Çünkü ücretsiz izin bitince mecbur işe gideceğim ve kreşte akranları ile olacak. Bu tarz etkinlikler süreci kolaylaştırabilir aslında. Bağımlılıklarını azaltabilir. anneden başka bir dünyanın da olduğunu keşfedip sosyalleşip daha fazla özgüven geliştirebilirler. Zaten hele bizim için o ev işlerii.. Annemin bir sağlık süreci var ve ben ilgileniyorum kızım yemekleri bziim yemeklerimiz temizlik bulaşık çamaşır derken tek sosyal aktivitem yemek yemek oldu resmen. Yemek yapıp yemek içün varım gibi bu dünyadaşikayet ettiğimden değilde "annelik" İlerisini bilmesem de şuan için yeterince zor ve insna bazen gerçekten bunalıyor ihtiyacı oluyor bu tarz şeylere.
Aaa bunu bilmiuodum. Bizimki diste ishal oldu, kulagini tutuyordu, kafasini yana salliyordu, bir de saat basi uyanma yapiyordu. Ust disleri de arka arkaya geliyor, o kadar yoruldum kiiiGeçmiş olsun benim bebeğim de hasta oldu ya burnu akıyor hapşırıyor minik kuzum.
diş de yaparmış ama bilemiyorum bakalım yarın bi bakımdan 2. Diş gelmiş mi
Yok canım valla öylesine yapıyor bizimki yeni keşfetti bunu oyun oynuyor gibi sanki ama uykusu varken de yapıyor gibiİstemiyorum manasında mıevet yapıyor çok komik mesela emzik veriyorum sağa sola çeviriyor başını
Şeffafsa öksürük halsizlik iştahsızlık yoksa muhtemelen dişmiş. Ayrıca ishal de yapabilirmiş diş çıkarkenAaa bunu bilmiuodum. Bizimki diste ishal oldu, kulagini tutuyordu, kafasini yana salliyordu, bir de saat basi uyanma yapiyordu. Ust disleri de arka arkaya geliyor, o kadar yoruldum kiii
Geçen sefer de aynısı oldu ama ben dişi farkettim ondan sonra akıntı başladı alakası var mı bilmiyorum havalar da aniden değişti burda oralar nasılAaa bunu bilmiuodum. Bizimki diste ishal oldu, kulagini tutuyordu, kafasini yana salliyordu, bir de saat basi uyanma yapiyordu. Ust disleri de arka arkaya geliyor, o kadar yoruldum kiii
Bebekten bebeğe değişiyor canım tabi ki çok konuşmak da etkili. Ben hep adını söylediğimde omzuna tık tık yaptım ki ona seslendiğimi anlasın ve baksın.bebekleriniz ismini söylediğinizde bakıyor mu? benimki hala bakmıyor adını öğrenemedi
Bizde de ayni, kisa kolluyla gezerken birden don uyarisi yapildi, 2-3 dereceye kadar dusuyor aksamlari. Seffaf ve diger hicbiri yok, ay insallah hemen gecer ya, heryer sumuk su anGeçen sefer de aynısı oldu ama ben dişi farkettim ondan sonra akıntı başladı alakası var mı bilmiyorum havalar da aniden değişti burda oralar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?