- 16 Haziran 2018
- 1.432
- 3.299
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #48.721
Evt cnm dun acile gittik ordaki dr daha sikayetleri anlatmaya baslayinca sunneti sordu. Yani sunnet ettirin ertelemeyin dedi ondan kaynakliymiş. Krem verdi bide antibiyotik verdi ama onu almadim insallah antibiyotige gerek kalmaz sunnete kadar
Ben de istiyorum oyun grubu ama yakınlarda olanlar 12 aydan başlıyor hep. Ama çok lazım değil demişsin, oyundan ziyade akranlarını görsün istiyorum özgüven, iletişim, sosyallik açısından. Bu açıdan faydalı yada gerek yok diyebilir misin?Var evet ben evime 40 km uzakta buldum malesef merkezde olmadığımızdan… önerir miyim yani etkinlikleri öğreniyoruz en azından çok da lazım değil bence bi daha gitmem gibi. Ayda bir etkinlik yapanlar var bu gruplara ücretini ödeyip gidiyorsun ders başına. aylık ödeme yok onlar daha mantıklı
Onumuzdeki hafta cocuk cerrahina goturcez artk oda ne zaman yaparsa sunnetigeçmiş olsun. sünneti ne zaman yaptıracaksınız?
Ben oldum bu ay da beklemedeyim tam tarihi unuttum ama birkaç gün önce olmam gerekiyordu sanırım, tetikteyim bekliyorumdoğumdan sonra 2-3 ay regl olup sonraki ay geciken oldu mu
Kac aylik suan cnmbebekleriniz ismini söylediğinizde bakıyor mu? benimki hala bakmıyor adını öğrenemedi
Benim ikinci mi üçüncü mü reglim 10 gün falan gecikti baya panik oldum ama sonra oldum. Şimdi normal zamanında oluyorum. Sadece ilk iki reglim ağrısız oldu ona çok şaşırmıştım ve sevinmiştim çünkü hamilelik öncesi çok ağrım olurdu. Şimdi yine ağrılı olmaya başladıdoğumdan sonra 2-3 ay regl olup sonraki ay geciken oldu mu
ayy haberleşelim madem dfsafasfBen oldum bu ay da beklemedeyim tam tarihi unuttum ama birkaç gün önce olmam gerekiyordu sanırım, tetikteyim bekliyorum2026 haziran annelerine transfer olmak istemiyorum
benim ilk iki regl leke lekeydi. 3. reglim baya koyu ve yoğundu. Şimdiki de 4 gün gecikti. Emzirirken normal diyorlar da insan bi korkuyorBenim ikinci mi üçüncü mü reglim 10 gün falan gecikti baya panik oldum ama sonra oldum. Şimdi normal zamanında oluyorum. Sadece ilk iki reglim ağrısız oldu ona çok şaşırmıştım ve sevinmiştim çünkü hamilelik öncesi çok ağrım olurdu. Şimdi yine ağrılı olmaya başladısevincim kursağımda kaldı
Haberleşelim, benim asıl korktuğum aslında bir önceki adetimden 1 hafta kadar sonra küçük bir kahverengi lekenmem olduayy haberleşelim madem dfsafasf
benim ilk iki regl leke lekeydi. 3. reglim baya koyu ve yoğundu. Şimdiki de 4 gün gecikti. Emzirirken normal diyorlar da insan bi korkuyorbenim de ağrı sıfır ama myomum doğum da alınmıştı
Kuzum bişe anlatcam fikir olsun diye durumu aynı olmayabilir benim en yakın arkadaşımın bebeğinde gördüğüm bi durum buOnumuzdeki hafta cocuk cerrahina goturcez artk oda ne zaman yaparsa sunneti
1 yaş olduğunda gerek var bence. Ama şuan için gerek yok diyebilirim. Tabi evde kısa etkinlikler yapma şartıyla. Pinterestte var aslında bakıp tek tek yapmak lazımBen de istiyorum oyun grubu ama yakınlarda olanlar 12 aydan başlıyor hep. Ama çok lazım değil demişsin, oyundan ziyade akranlarını görsün istiyorum özgüven, iletişim, sosyallik açısından. Bu açıdan faydalı yada gerek yok diyebilir misin?
Sosyallik açısından da sormuşsun canım atladım onu sadece izliyor bizim gruptakiler yürüyor genelde en küçüğü hatta. Parka götürmek daha mantıklı gibiBen de istiyorum oyun grubu ama yakınlarda olanlar 12 aydan başlıyor hep. Ama çok lazım değil demişsin, oyundan ziyade akranlarını görsün istiyorum özgüven, iletişim, sosyallik açısından. Bu açıdan faydalı yada gerek yok diyebilir misin?
Pencere camına yansıyan görüntüsünden izliyorrrr yaa çok fenalarAllah yardımcımız olsun
Yok. açar mıyım hiç, anneme misafirliğe gittiğimizde çocuk hipnoz olmuş gibi bakıyor. Söylemesi ayıp tatlı yemeye gitmiştik oğlumun bize tepki vermediğini farkettim bi baktım minicik bir tv görmüş uzaktan onu izliyorçok garip cidden ya.
Bakıyor canım. Tabi önünde dikkatini çeken bişe varsa bakmıyorbebekleriniz ismini söylediğinizde bakıyor mu? benimki hala bakmıyor adını öğrenemedi
Bakıyor benimki genelde, ama elinde oyuncağı falan varsa bakmıyor canı isterse yani.bebekleriniz ismini söylediğinizde bakıyor mu? benimki hala bakmıyor adını öğrenemedi
1 yaş olduğunda gerek var bence. Ama şuan için gerek yok diyebilirim. Tabi evde kısa etkinlikler yapma şartıyla. Pinterestte var aslında bakıp tek tek yapmak lazım
1. Sebebi enfeksiyon riski. Çok küçükler ve Herşey ağızlarında
2. Sebebi bebek yürümüyor veya emeklemiyorsa tüm yük annede oluyor yine. Mesela parkur var elimden tutmak ayrı bebeği taşıyarak yaptırmak ayrı.
Ama dersen ki o paraya bi oyun ablası tutulsa kesinlikle tutulmalı. Ben bi tane bulsam lise öğrencisi okul öncesi öğretmenliği okuyanlar var ya o parayı ona veririm haftada 2 gelsin birer saat oynasın bebeğimle çok güzel olur
Sağol canım iyi oldu değerlendirme yürümeden çokta mantıklı değil o zaman. Çünkü oyunları ben evde oynatıyorum zaten hatta oyuncak oyundan ziyade boğuşarak benimle oynamayı seviyorSosyallik açısından da sormuşsun canım atladım onu sadece izliyor bizim gruptakiler yürüyor genelde en küçüğü hatta. Parka götürmek daha mantıklıgibi
Canım swn daha iyi bilirsin ama antibiyotiği sürsen mi acaba, Allah korusun sünnete kadar kötü olmasınEvt cnm dun acile gittik ordaki dr daha sikayetleri anlatmaya baslayinca sunneti sordu. Yani sunnet ettirin ertelemeyin dedi ondan kaynakliymiş. Krem verdi bide antibiyotik verdi ama onu almadim insallah antibiyotige gerek kalmaz sunnete kadar
Cnm zaten antibiyotikli krem suruyorum. Doktor ek olarak antibiyotik surup vermisti onu almadimCanım swn daha iyi bilirsin ama antibiyotiği sürsen mi acaba, Allah korusun sünnete kadar kötü olmasınacil şifalar minnoşo
Ben hem iş hem üniversite başlayınca unuttum kendimi bile. Sabah okula gidiyorum bakıcı geliyor öğlene kadar ondan sonra ben alıyorum akşamları hukuk dersleri. Yemek yap çocuk yıka sil süpür derken ömür gidiyor@Acelya A kız naptın bayadır yoksun
@lulukimki @Vaveylay N neverland85 sizler de bi süredir yoksunuz nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz ses verinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?