2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Evt cnm dun acile gittik ordaki dr daha sikayetleri anlatmaya baslayinca sunneti sordu. Yani sunnet ettirin ertelemeyin dedi ondan kaynakliymiş. Krem verdi bide antibiyotik verdi ama onu almadim insallah antibiyotige gerek kalmaz sunnete kadar
geçmiş olsun. sünneti ne zaman yaptıracaksınız?

Ben de istiyorum oyun grubu ama yakınlarda olanlar 12 aydan başlıyor hep. Ama çok lazım değil demişsin, oyundan ziyade akranlarını görsün istiyorum özgüven, iletişim, sosyallik açısından. Bu açıdan faydalı yada gerek yok diyebilir misin?

doğumdan sonra 2-3 ay regl olup sonraki ay geciken oldu mu
Benim ikinci mi üçüncü mü reglim 10 gün falan gecikti baya panik oldum ama sonra oldum. Şimdi normal zamanında oluyorum. Sadece ilk iki reglim ağrısız oldu ona çok şaşırmıştım ve sevinmiştim çünkü hamilelik öncesi çok ağrım olurdu. Şimdi yine ağrılı olmaya başladı sevincim kursağımda kaldı

Ben oldum bu ay da beklemedeyim tam tarihi unuttum ama birkaç gün önce olmam gerekiyordu sanırım, tetikteyim bekliyorum 2026 haziran annelerine transfer olmak istemiyorum
ayy haberleşelim madem dfsafasf
benim ilk iki regl leke lekeydi. 3. reglim baya koyu ve yoğundu. Şimdiki de 4 gün gecikti. Emzirirken normal diyorlar da insan bi korkuyor benim de ağrı sıfır ama myomum doğum da alınmıştı

Haberleşelim, benim asıl korktuğum aslında bir önceki adetimden 1 hafta kadar sonra küçük bir kahverengi lekenmem oldu sen düzensizlikten mi yoksa hamilelikten mi korkuyorsun düzensizlikse bence normal hele ki emzirirken

Onumuzdeki hafta cocuk cerrahina goturcez artk oda ne zaman yaparsa sunneti
Kuzum bişe anlatcam fikir olsun diye durumu aynı olmayabilir benim en yakın arkadaşımın bebeğinde gördüğüm bi durum bu
Bebek yarı bitikti pipisi. Babası iyidir ama değişiktir tutturdu sünnet ettirmem diye kendisi istediği zaman yaptırsın yani dile geldiği zaman aklı erdiği zaman istiyorsa yaptırırz dedi. Eşi anlatmaya çalışıyor bu çocuk yarı bitik falan
Her neyse zaman geçti bebek üç yaşına geldi enfeksiyon kaptı pipisi. Ama çişini yapamıyor artık yavrum o derece. En son sonda taktılar yavrum bir lt ye yakın işemiş yavrum neyse artık sünnet oldu. Ama halen anlatıyor.
Şunu demek istiyorum doktor antibiyotikli krem gerek gördüyse kullan veya kendi çocuk doktorunuzdan bi görüş alın derim. İnce bi tabaka da sürebilirsin ihmal etme. Annesi olarak durumu tabi ki en iyi sen bilirsin sadece şahit olduğum bi durumu anlatmak istedim.

1 yaş olduğunda gerek var bence. Ama şuan için gerek yok diyebilirim. Tabi evde kısa etkinlikler yapma şartıyla. Pinterestte var aslında bakıp tek tek yapmak lazım
1. Sebebi enfeksiyon riski. Çok küçükler ve Herşey ağızlarında
2. Sebebi bebek yürümüyor veya emeklemiyorsa tüm yük annede oluyor yine. Mesela parkur var elimden tutmak ayrı bebeği taşıyarak yaptırmak ayrı.
Ama dersen ki o paraya bi oyun ablası tutulsa kesinlikle tutulmalı. Ben bi tane bulsam lise öğrencisi okul öncesi öğretmenliği okuyanlar var ya o parayı ona veririm haftada 2 gelsin birer saat oynasın bebeğimle çok güzel olur

Sosyallik açısından da sormuşsun canım atladım onu sadece izliyor bizim gruptakiler yürüyor genelde en küçüğü hatta. Parka götürmek daha mantıklı gibi

Pencere camına yansıyan görüntüsünden izliyorrrr yaa çok fenalar

Sosyallik açısından da sormuşsun canım atladım onu sadece izliyor bizim gruptakiler yürüyor genelde en küçüğü hatta. Parka götürmek daha mantıklıgibi
Sağol canım iyi oldu değerlendirme yürümeden çokta mantıklı değil o zaman. Çünkü oyunları ben evde oynatıyorum zaten hatta oyuncak oyundan ziyade boğuşarak benimle oynamayı seviyor sadece akran görmüyor pek çevremde hiç yok küçük çocuklu aile sitenin parkına götürüyorum orada da pek olmuyor bir de havalar soğuyunca, ona da artık yürüsün görür

Evt cnm dun acile gittik ordaki dr daha sikayetleri anlatmaya baslayinca sunneti sordu. Yani sunnet ettirin ertelemeyin dedi ondan kaynakliymiş. Krem verdi bide antibiyotik verdi ama onu almadim insallah antibiyotige gerek kalmaz sunnete kadar
Canım swn daha iyi bilirsin ama antibiyotiği sürsen mi acaba, Allah korusun sünnete kadar kötü olmasın acil şifalar minnoşo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…